2016 Aralık Anneleri

2 gün için bir hafta fazla..
Ben gebelik sitelerinden de hesaplattim
Oralarda 14 16 aralık gibi tarihler çıktı. .
Bi daha hesaplat istersen
Canim benimde son adet tarihime gore 14 aralik olmasi gerekiyor ama ulturasonda 22 aralik diyor. Aman neyse dogsunlarda ne zaman dogarlarsa onaragziyiz. Oglum martin 19 da gelecekti 6 mart geldi. Bu sefer ki dogumum 10 aralikta flan olur kesin

Bende bugun hissetmeye basladim sanki yer degistiriyo gibiydi:))))
Canim benimkisi resmen zipliyor. bu sefer ki cok hareketli olacak anlasilan. Oyle bir zipliyor ki bi defada defil 4 5 defa ust uste. Kesin bebektir cunku bagirsaklarim kasigimda degil herhalde. Zaten rahimimizde suan kasık kemiklerimizin hizasina ulasmiz durumda

ohh canım kıskandım ne güzell:)
şaka bir yana Allah içinize sindirsin ,biz geçen yıl kuşadası,bodrum ve çeşme yaptık 10 gün tatil yaptık mağlum olmuş bu sene yapamıcakmışız ,eşim uzun yola gitmeme karşı o yüzden bu sene gidemicez ,seneye Allah kısmet ederse 3 kişi gideriz inşallah:)

Senin ikinci gebelik sanirim.ikincilerde daha erken hissediliyomus.ben o kadar hissedemiyorum tabi ama biseyler var gibi:))

Günaydın iyi haftasonları arkadaşlar

AzRASILAM
Haberlerini bekliyoruz..
Canım sanada günaydın
Haberler güzel şimdi dr dan geldik yazayım ayrıntılı :) birazdan

Geçen sene bir arkadaşım da hamileyken o şekilde çıktı
Gayet guzel geçti demişti
Seninde öyle geçer inşallah

Evet kızlar 15 haftalığız şükür
Dr aynısını dedi kızımız olacak :)
Adı kıpırkıpır dı ultrasonda bakarken hıçkırdı 3 kere hıçkırık koyduk yeni adını
12cm 110gr her yeri belli maşallah hiç bir sıkıntı yok haftaya 3lü test için cumartesi kan verecem inşallah
Cihaza bakınca çok heycanlanıyorum
Allahtan soracaklarımı önceden kağıda yazıyorum yoksa unutur giderim.
Bu doktorumdan memnun olduğum ve onla devam etme kararı aldığım için
Bugün hastaneyle alakalı sorular sordum
Çok şükür yenidoğan Yoğun bakımı olan Türkiye deki az hastanelerden biriymiş doğuma çocuk prof dr giriyormuş
Doktoruma güveniyorum tabii önce Allah
İnşallah hepimiz sıkıntı yaşamadan hayırlı doğumlar olur :)

Eklentiler

• 20160611_094313-1-1.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 91

Benim eşim uzun yola karşı olsa beni buraya getirmemesi lazımdı önce 1100 km yol geldik İzmir den. Bir de o bir daha tatil yapamayacak seneye kadar o yüzden iyi değerlendirmek istiyoruz. Kusmam olmadığı azıcık da olsa yemek yiyebildiğim sürece iyi olur inşallah. Seneye bebeklerle gideriz inşallah canım :)

AzRASILAM hayırlı olsun, maşallah ne güzel büyümüş bebeğin, darısı bizlerin başına, inşallah bütün aralık 2016 anne adayları olarak sağlıkla kucağımıza alalım bebeklerimizi :)

Maşallah guzel bir haber almak cok iyi hissettiriyor.
Rabbim saglikla kucagina almayi ve saglikla buyutmeyi nasip etsin kizini.

Benimde carsamba ikili testim olacak, hayirlisi inşallah

Günaydın annecikler

Umarım herkes için her şey yolundadır.

Benim doktor gyno ferro sanol ilacına başlamıştı bana,gebeliğin sonuna kadar içeceksin dedi (folik asit Demir ve b12) içeriği. Bir kez içtim ama kusmaktn öldüm halsiz düştüm. Bırakmak zorundayım şimdilik. Demir hapları beni hep böyle yapıyor. İçmesem nolur ki ya?? Gıdalar yetersiz yazıyo internette.

Ayy cok sevindim senin adina Massallah buyumus kizin bizde bi cinsiyetini ogrenseydik hayirlisiyla senin ilk cocukmuydu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…