- 4 Ağustos 2014
- 4.164
- 10.399
- 208
Canim benimde son adet tarihime gore 14 aralik olmasi gerekiyor ama ulturasonda 22 aralik diyor. Aman neyse dogsunlarda ne zaman dogarlarsa onaragziyiz. Oglum martin 19 da gelecekti 6 mart geldi. Bu sefer ki dogumum 10 aralikta flan olur kesin2 gün için bir hafta fazla..
Ben gebelik sitelerinden de hesaplattim
Oralarda 14 16 aralık gibi tarihler çıktı. .
Bi daha hesaplat istersen
Canim benimkisi resmen zipliyor.Bende bugun hissetmeye basladim sanki yer degistiriyo gibiydi:))))
ohh canım kıskandım ne güzell:)Günaydın güzel anne adayları :)
Bulantılarım hala koku duyduğumda devam ediyor, akşam evde yemek pişerken koku duyarsam kesin kusıyorum. Ama çok şükür artık su içebiliyorum, su içebilmek ne büyük bir nimet çok şükür Rabbime :)
Yarın eşimin memleketinden ayrılıp tatile çıkıyoruz nasipse. Antalya, Kaş, Marmaris şeklinde 1 haftalık plan yaptık, küçük butik otellerde kalacağız. İnşallah sorun yaşamadan dinlendirici bir tatil olur :)
Herkese güzel günler, sağlıklı Zamanlar diliyorum :)
Senin ikinci gebelik sanirim.ikincilerde daha erken hissediliyomus.ben o kadar hissedemiyorum tabi ama biseyler var gibi:))Canim benimkisi resmen zipliyor.bu sefer ki cok hareketli olacak anlasilan. Oyle bir zipliyor ki bi defada defil 4 5 defa ust uste. Kesin bebektir cunku bagirsaklarim kasigimda degil herhalde. Zaten rahimimizde suan kasık kemiklerimizin hizasina ulasmiz durumda
bende hissetmiyorum doktor 20-22. hafta hissedebilirsin ancak dedigünaydın kızlarr. ben daha hiç bi kıpırtı hissedemıyorum
artık hıssetmek istiyoruumbende hissetmiyorum doktor 20-22. hafta hissedebilirsin ancak dedi
Canım sanada günaydın
Geçen sene bir arkadaşım da hamileyken o şekilde çıktıGünaydın güzel anne adayları :)
Bulantılarım hala koku duyduğumda devam ediyor, akşam evde yemek pişerken koku duyarsam kesin kusıyorum. Ama çok şükür artık su içebiliyorum, su içebilmek ne büyük bir nimet çok şükür Rabbime :)
Yarın eşimin memleketinden ayrılıp tatile çıkıyoruz nasipse. Antalya, Kaş, Marmaris şeklinde 1 haftalık plan yaptık, küçük butik otellerde kalacağız. İnşallah sorun yaşamadan dinlendirici bir tatil olur :)
Herkese güzel günler, sağlıklı Zamanlar diliyorum :)
sende mi öğretmensin canımGünaydın herkese
Doktorum bu hafta folik aşırı bırak devit ve kan ilacina başla dedi ancak kan ilacı günde iki tane unutmam inşallah
Allahım bugün haftasonu ne güzelşu okullar bi kapansaydi artık çok yorucu
ohh canım kıskandım ne güzell:)
şaka bir yana Allah içinize sindirsin ,biz geçen yıl kuşadası,bodrum ve çeşme yaptık 10 gün tatil yaptık mağlum olmuş bu sene yapamıcakmışız ,eşim uzun yola gitmeme karşı o yüzden bu sene gidemicez ,seneye Allah kısmet ederse 3 kişi gideriz inşallah:)
MaşallahEvet kızlar 15 haftalığız şükür
Dr aynısını dedi kızımız olacak :)
Adı kıpırkıpır dı ultrasonda bakarken hıçkırdı 3 kere hıçkırık koyduk yeni adını
12cm 110gr her yeri belli maşallah hiç bir sıkıntı yok haftaya 3lü test için cumartesi kan verecem inşallah
Cihaza bakınca çok heycanlanıyorum
Allahtan soracaklarımı önceden kağıda yazıyorum yoksa unutur giderim.
Bu doktorumdan memnun olduğum ve onla devam etme kararı aldığım için
Bugün hastaneyle alakalı sorular sordum
Çok şükür yenidoğan Yoğun bakımı olan Türkiye deki az hastanelerden biriymiş doğuma çocuk prof dr giriyormuş
Doktoruma güveniyorum tabii önce Allah
İnşallah hepimiz sıkıntı yaşamadan hayırlı doğumlar olur :)
Evet canim 2.ci ve icimde zipliyorSenin ikinci gebelik sanirim.ikincilerde daha erken hissediliyomus.ben o kadar hissedemiyorum tabi ama biseyler var gibi:))
Ayy cok sevindim senin adina Massallah buyumus kizinEvet kızlar 15 haftalığız şükür
Dr aynısını dedi kızımız olacak :)
Adı kıpırkıpır dı ultrasonda bakarken hıçkırdı 3 kere hıçkırık koyduk yeni adını
12cm 110gr her yeri belli maşallah hiç bir sıkıntı yok haftaya 3lü test için cumartesi kan verecem inşallah
Cihaza bakınca çok heycanlanıyorum
Allahtan soracaklarımı önceden kağıda yazıyorum yoksa unutur giderim.
Bu doktorumdan memnun olduğum ve onla devam etme kararı aldığım için
Bugün hastaneyle alakalı sorular sordum
Çok şükür yenidoğan Yoğun bakımı olan Türkiye deki az hastanelerden biriymiş doğuma çocuk prof dr giriyormuş
Doktoruma güveniyorum tabii önce Allah
İnşallah hepimiz sıkıntı yaşamadan hayırlı doğumlar olur :)
Canım benimde geçen hafta ikinci erkek geliyor demişlerdi bu hafta kız dedi.Dün bizde cinsiyetini öğrendik ikinci oğlumuz geliyor kızlar Allah hepsine sağlık versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?