- 20 Kasım 2014
- 452
- 659
- 103
- 30
hoşgeldin canım kişisel bilgilerine girmen gerekiyor gelen kutusunun yanındaki ismine tıkladıktan sonra biraz inince hamilelik takvimi yazıyor tahmını doğum tarihini yazıyorsun oradan bi dener miisinArkadaşlar sizin yorumlarınızın altında bulunan doğum takvimini ben nasıl ayarlayabilirim yardimci olur musunuz
Teşekkürler canim yaptım ama oldu mu acabahoşgeldin canım kişisel bilgilerine girmen gerekiyor gelen kutusunun yanındaki ismine tıkladıktan sonra biraz inince hamilelik takvimi yazıyor tahmını doğum tarihini yazıyorsun oradan bi dener miisin
Benimde sol tarafım da o çıkıntı bebis CanımKizlar sizde artik karninizdaki cikintiyi fark ediyor musunuz benim normalde gobegim falan olmadigindan belli oluyor herhalde boyle göbek gibi değil belli bir yer cikinti seklinde
Kilo da almadim aksine 1 kilo vermisim nedensiz yere çünkü bulantim falan hic birseyim yok allaha şükür ama kilo vermiş olamama anlam veremedim
Kızlar sağda solda çıktığını nasıl anlıyorsunuzBenimde sol tarafım da o çıkıntı bebis Canım
Hoşgeldiniz :)Arkadaşlar merhaba bende aranıza katılmak istiyorum bebeğimle 13. Haftanın içindeyiz ikinci hamileliğim sat 16 mart
Canım akması daha iyi aktıkça yok olacak Allah'ın izniyle . Benim hematom halen akıyor Bol bol su iç yat dinlen atlatacağız inşallahMerhaba arkadaşlar
dün kontrolumuz vardı yine.
bizim bebis uyuyordu heralde hiç pas vermedi bize
bizim baştan iki kese vardı 8. haftada ikizlerimin biri kaybolmustu. boş kese halen duruyor öyle de dururmus zaten dr um öyle diyor ama boş kesenin altında iki tane kanama alanı gördü dr. aktif değilmiş daha önce olmuş. dün sabah hafif bi acik kahve akinti gelmişti su gibi. o da kanama alanindan kaynakliymis. şimdi evde dinleniyorum işe gitmedim.
dr plesenta yerlesirken olabiliyor dedi yinede dinlen dedi.
Canim sen bugun 13+1 sin ayin 15 de dogum ihtimali yaziyor bende bugun 13+3 benim dogumda 22 aralik diyor nasil oluyor anlamadim
Canım aynen öyle şimdilik herşey yolunda inşallah hepimizin sonuna kadar böyle gitsin 20.haftaya kadar risk var demişti ilk hamile kaldığımda bakcaz demişti hep güzel düşündüm sonuna kadar da güzel düşünelim güzellikler bulsun hepimizi sağlıkla alalım bebişlerimizielma_sekerim01 Normalde öyle derler biliyorum da doktorun da söylemesi ilginç geldi. Vardır onun da bir bildiği. Bir de tabiki Rabbim sağlıkla doğum nasip etsin, bebek doğana kadar hep risk var. Sonlandırılan gebelikler oluyor. Belki de bağlanmamak, ümitlenmemek için öyle diyorlardır.
Kizlar sizde artik karninizdaki cikintiyi fark ediyor musunuz benim normalde gobegim falan olmadigindan belli oluyor herhalde boyle göbek gibi değil belli bir yer cikinti seklinde
Kilo da almadim aksine 1 kilo vermisim nedensiz yere çünkü bulantim falan hic birseyim yok allaha şükür ama kilo vermiş olamama anlam veremedim
sonunda enginar bulduk canım annem bugün pişirecek inşallah şifa olur banada
Oh şifa olsun canım inşallahsonunda enginar bulduk canım annem bugün pişirecek inşallah şifa olur banada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?