2016 Aralık Anneleri

Kizlar sizde artik karninizdaki cikintiyi fark ediyor musunuz benim normalde gobegim falan olmadigindan belli oluyor herhalde boyle göbek gibi değil belli bir yer cikinti seklinde
Kilo da almadim aksine 1 kilo vermisim nedensiz yere çünkü bulantim falan hic birseyim yok allaha şükür ama kilo vermiş olamama anlam veremedim

elma_sekerim01 Normalde öyle derler biliyorum da doktorun da söylemesi ilginç geldi. Vardır onun da bir bildiği. Bir de tabiki Rabbim sağlıkla doğum nasip etsin, bebek doğana kadar hep risk var. Sonlandırılan gebelikler oluyor. Belki de bağlanmamak, ümitlenmemek için öyle diyorlardır.

Arkadaşlar sizin yorumlarınızın altında bulunan doğum takvimini ben nasıl ayarlayabilirim yardimci olur musunuz
hoşgeldin canım kişisel bilgilerine girmen gerekiyor gelen kutusunun yanındaki ismine tıkladıktan sonra biraz inince hamilelik takvimi yazıyor tahmını doğum tarihini yazıyorsun oradan bi dener miisin

Benimde sol tarafım da o çıkıntı bebis Canım

Canım akması daha iyi aktıkça yok olacak Allah'ın izniyle . Benim hematom halen akıyor Bol bol su iç yat dinlen atlatacağız inşallah

Canim sen bugun 13+1 sin ayin 15 de dogum ihtimali yaziyor bende bugun 13+3 benim dogumda 22 aralik diyor nasil oluyor anlamadim

2 gün için bir hafta fazla..
Ben gebelik sitelerinden de hesaplattim
Oralarda 14 16 aralık gibi tarihler çıktı. .
Bi daha hesaplat istersen

Canım aynen öyle şimdilik herşey yolunda inşallah hepimizin sonuna kadar böyle gitsin 20.haftaya kadar risk var demişti ilk hamile kaldığımda bakcaz demişti hep güzel düşündüm sonuna kadar da güzel düşünelim güzellikler bulsun hepimizi sağlıkla alalım bebişlerimizi

Günaydın
Ben de farkediyorum
Hatta normalde göbek olsa bastiririz ama biraz sert ..
Afedersiniz ama Temizligimi yaparken bastiramadigim için zorlandım

Günaydın güzel anne adayları :)

Bulantılarım hala koku duyduğumda devam ediyor, akşam evde yemek pişerken koku duyarsam kesin kusıyorum. Ama çok şükür artık su içebiliyorum, su içebilmek ne büyük bir nimet çok şükür Rabbime :)

Yarın eşimin memleketinden ayrılıp tatile çıkıyoruz nasipse. Antalya, Kaş, Marmaris şeklinde 1 haftalık plan yaptık, küçük butik otellerde kalacağız. İnşallah sorun yaşamadan dinlendirici bir tatil olur :)

Herkese güzel günler, sağlıklı Zamanlar diliyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…