2016 Aralık Anneleri

Ayy cok sevindim senin adina Massallah buyumus kizin bizde bi cinsiyetini ogrenseydik hayirlisiyla senin ilk cocukmuydu ?
2. Cnm
11 yaşında bir kızım var

Dün bizde cinsiyetini öğrendik ikinci oğlumuz geliyor kızlar Allah hepsine sağlık versin
Maşallah gözünaydın

Canım benimde geçen hafta ikinci erkek geliyor demişlerdi bu hafta kız dedi.
Gözünaydın cnm Allah gönlüne göre versin

sende mi öğretmensin canım
Evet canım öğretmenim gün sayıyorum okul kapansin diye :)
Hayırlı olsun. O zaman serbest beta hcg teorisi tutmuyormus demek ki

Canım ne güzel aman hep böyle güzel haberler gelsin inşallah..

Ayy çok sevindim gönlünden geçen olması çok güzel canım

canım bi tek kanı besinlerden alamazsın dedi drum onun dışında vitamindi omegaydı kalsiyumdu yediklerinden alabilirsin dedi bana.. Bi arkadaşımda şuan demir eksikliği var hematolağa gidiyo dr demişki hamileyken hiçmi kan hapı içmedin onun için bırakma bence.. Birde akşam yemeğinden 2 saat sonra iç aç karnına içme yada bana feramat verdi yan etkisi daha azmış söylersen belki değiştirir seninkinide..

Aman diyim kan ilaclarini eksiketmeyin kizlr benim hamilelik ten önce demir eksikliği vardi ellerim bos yokus cikamiyordum ama ilaç kullandıktan sonra ellerin dolu bir şekilde cikabiliyordum
Simdi de hamilelikte takviye için verdi doktorum düzenli kullanıyorum hamilelikte kansizligi düşünemiyorum hal can sifir olur

Bu mübarek günlerde rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah.
Bende 14 haftalık hamileyim, bu günlerde kasıklarımda kramplar olmaya başladı aranızda benim gibi kasıklarında ağrı yaşayan varmı. Hepinize iyi günler olsun

Arkadaşlar ne güzel herkes cinsiyetleri öğreniyor , bana doktorum 16_18 hafta arası gel Aft testi yapalım demişti hesapladım bayramdan önce gitmem gerekiyor hem cinsiyette kesinleşir merakım gider bari :) 30 haziran a randevu alcam kısmetse bakalım..
Bu arada bu testten başka yaptıracak olan yok mu?

Ben de de sık sık oluyor normal olduğunu düşünüyorum.

Ben de de sık sık oluyor normal olduğunu düşünüyorum.

Teşekkür ederim, inşallah bebişlerimizin sağlıkları yerindedir.
Benim sabahları yataktan kalkarken çok oluyor ama gün içinde de çok sık oluyor 16 haziranda dr kontrollümüz var inşallah herşey yolundadır

Benimde oluyor kasık ağrılarım doktora sordum 2 gün önce. Rahim büyüyor ağrılarınızın olması doğal dedi.

Bayram araya girmeden git bence de canım, tatil 9 gün çünkü. Benden istemedi doktorum ama 20. Haftadan sonra mutlaka her gebesinden ayrıntılı usg istiyormuş, perinatalog için yönlendiriyormuş, belki o yüzden istememiştir. Benim de kontrolüm Bayramdan sonra 17+5 olacağım nasipse, herhalde artık o Zaman öğrenirim daha da göstermezse ben öğrenmek istemiyorum diyeceğim bir dahaki kontrolde

Ama canım okadar kusturuyor ki düşünsene her gün o kadar kustuğumu 6 ay:;/
Yediğimi de atarım. Bi de benim kan değerlerim çok iyi normalde. Tabi şimdi ekstra ihtiyaç oluyor vücutta farkındayım. Ama içemiyorum ya:/

Öyle yapcam canım hesapladım bayramdan sonraki hafta 19.haftaya geliyor geçmiş olucak , bebekte proteine bakılıyormuş testin amacı , ayrıntılı için ayrıca gün verir banada her doktorun farklı oluyor o zaman 3lü istemedi ama Aft istedi inşallah temiz çıksın sorunsuz geçsin hamileliğimiz
Göstermiyor kız mı acaba senin ki, ben de kesin öğreneyim sağlıkla da merakım geçsin hep rüyalarıma girdi artık cinsiyeti nedir diye :)
AzRASILAM sende slvester ne yorum yapmıştı hcg tutmadı galiba kız demişsin ay sağlıklı olsunlar fark etmiyor ama merak da başka bişey yani:)

Merhaba kızlar, ara ara bakmaya çalıştım hep ama maşallah sayfalar öyle hızlı ilerliyor ki aradaki 100 sayfayı fln okuyamadım. İnşallah hepiniz çok iyisinizdir.
Bizde herşey yolunda çok şükür bugün 11+1 iz, cuma günü ense ölçümü için gidicez. Cinsiyet hayalleri kuruyorum ama erken biliyorum. Kızım 16. Haftada göstermişti çünkü kendini.
Göbeğimde hissettiğim ağrılar oluyor hatta geçen hafta belirli aralıklarla gelen sızı sancı gibi şeyler hissettim ve korktum başka bir doktora gittim. Bu ağrıya sebep olabilecek herhangi bişey gözükmüyor dedi çok şükür. Rahimin büyümesiyle alakalı demek ki.
Öğretmen arkadaşlar yazmışlar arada, ben de gün sayıyorum okul bitsin diye. Bizim okul 7de başlıyor çünkü, uykusuzluktan ölüyorum.

Bendede oluyor. Özellikle 2-3 gündür karnımın altında ve kasıklarımda ağrı var. Sık olunca biraz korktum ama normal olduğunu kendime telkin edip rahatlamaya çalışıyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…