2. CnmAyy cok sevindim senin adina Massallah buyumus kizinbizde bi cinsiyetini ogrenseydik hayirlisiyla senin ilk cocukmuydu ?
Maşallah gözünaydınDün bizde cinsiyetini öğrendik ikinci oğlumuz geliyor kızlar Allah hepsine sağlık versin
Gözünaydın cnm Allah gönlüne göre versinCanım benimde geçen hafta ikinci erkek geliyor demişlerdi bu hafta kız dedi.
Evet canım öğretmenim gün sayıyorum okul kapansin diye :)sende mi öğretmensin canım
Hayırlı olsun. O zaman serbest beta hcg teorisi tutmuyormus demek kiEvet kızlar 15 haftalığız şükür
Dr aynısını dedi kızımız olacak :)
Adı kıpırkıpır dı ultrasonda bakarken hıçkırdı 3 kere hıçkırık koyduk yeni adını
12cm 110gr her yeri belli maşallah hiç bir sıkıntı yok haftaya 3lü test için cumartesi kan verecem inşallah
Cihaza bakınca çok heycanlanıyorum
Allahtan soracaklarımı önceden kağıda yazıyorum yoksa unutur giderim.
Bu doktorumdan memnun olduğum ve onla devam etme kararı aldığım için
Bugün hastaneyle alakalı sorular sordum
Çok şükür yenidoğan Yoğun bakımı olan Türkiye deki az hastanelerden biriymiş doğuma çocuk prof dr giriyormuş
Doktoruma güveniyorum tabii önce Allah
İnşallah hepimiz sıkıntı yaşamadan hayırlı doğumlar olur :)
Canım ne güzel aman hep böyle güzel haberler gelsin inşallah..Evet kızlar 15 haftalığız şükür
Dr aynısını dedi kızımız olacak :)
Adı kıpırkıpır dı ultrasonda bakarken hıçkırdı 3 kere hıçkırık koyduk yeni adını
12cm 110gr her yeri belli maşallah hiç bir sıkıntı yok haftaya 3lü test için cumartesi kan verecem inşallah
Cihaza bakınca çok heycanlanıyorum
Allahtan soracaklarımı önceden kağıda yazıyorum yoksa unutur giderim.
Bu doktorumdan memnun olduğum ve onla devam etme kararı aldığım için
Bugün hastaneyle alakalı sorular sordum
Çok şükür yenidoğan Yoğun bakımı olan Türkiye deki az hastanelerden biriymiş doğuma çocuk prof dr giriyormuş
Doktoruma güveniyorum tabii önce Allah
İnşallah hepimiz sıkıntı yaşamadan hayırlı doğumlar olur :)
Ayy çok sevindim gönlünden geçen olması çok güzel canımGeçen hafta acil olarak başka bir doktora gitmiştim yüzde 90 erkek demişti. Benim gönlümden geçen kızdı hep tabiki önce hayırlısı ama bugün kendi doktoruma gittim kız dedi ama alışveriş için 20. Haftayı bekleyin dedi. İnşallah kızdır çok sevindim
canım bi tek kanı besinlerden alamazsın dedi drum onun dışında vitamindi omegaydı kalsiyumdu yediklerinden alabilirsin dedi bana.. Bi arkadaşımda şuan demir eksikliği var hematolağa gidiyo dr demişki hamileyken hiçmi kan hapı içmedin onun için bırakma bence.. Birde akşam yemeğinden 2 saat sonra iç aç karnına içme yada bana feramat verdi yan etkisi daha azmış söylersen belki değiştirir seninkinide..Günaydın annecikler
Umarım herkes için her şey yolundadır.
Benim doktor gyno ferro sanol ilacına başlamıştı bana,gebeliğin sonuna kadar içeceksin dedi (folik asit Demir ve b12) içeriği. Bir kez içtim ama kusmaktn öldüm halsiz düştüm. Bırakmak zorundayım şimdilik. Demir hapları beni hep böyle yapıyor. İçmesem nolur ki ya?? Gıdalar yetersiz yazıyo internette.
Anladim canim kizin baya buyukmus kiz2. Cnm
11 yaşında bir kızım var
Maşallah gözünaydın
Gözünaydın cnm Allah gönlüne göre versin
Ben de de sık sık oluyor normal olduğunu düşünüyorum.Bu mübarek günlerde rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah.
Bende 14 haftalık hamileyim, bu günlerde kasıklarımda kramplar olmaya başladı aranızda benim gibi kasıklarında ağrı yaşayan varmı. Hepinize iyi günler olsun
Ben de de sık sık oluyor normal olduğunu düşünüyorum.
Bu mübarek günlerde rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah.
Bende 14 haftalık hamileyim, bu günlerde kasıklarımda kramplar olmaya başladı aranızda benim gibi kasıklarında ağrı yaşayan varmı. Hepinize iyi günler olsun
Arkadaşlar ne güzel herkes cinsiyetleri öğreniyor , bana doktorum 16_18 hafta arası gel Aft testi yapalım demişti hesapladım bayramdan önce gitmem gerekiyor hem cinsiyette kesinleşir merakım gider bari :) 30 haziran a randevu alcam kısmetse bakalım..
Bu arada bu testten başka yaptıracak olan yok mu?
Ama canım okadar kusturuyor ki düşünsene her gün o kadar kustuğumu 6 ay:;/Aman diyim kan ilaclarini eksiketmeyin kizlr benim hamilelik ten önce demir eksikliği vardi ellerim bos yokus cikamiyordum ama ilaç kullandıktan sonra ellerin dolu bir şekilde cikabiliyordum
Simdi de hamilelikte takviye için verdi doktorum düzenli kullanıyorum hamilelikte kansizligi düşünemiyorum hal can sifir olur
Öyle yapcam canım hesapladım bayramdan sonraki hafta 19.haftaya geliyor geçmiş olucak , bebekte proteine bakılıyormuş testin amacı , ayrıntılı için ayrıca gün verir banada her doktorun farklı oluyor o zaman 3lü istemedi ama Aft istedi inşallah temiz çıksın sorunsuz geçsin hamileliğimizBayram araya girmeden git bence de canım, tatil 9 gün çünkü. Benden istemedi doktorum ama 20. Haftadan sonra mutlaka her gebesinden ayrıntılı usg istiyormuş, perinatalog için yönlendiriyormuş, belki o yüzden istememiştir. Benim de kontrolüm Bayramdan sonra 17+5 olacağım nasipse, herhalde artık o Zaman öğrenirimdaha da göstermezse ben öğrenmek istemiyorum diyeceğim bir dahaki kontrolde
Bu mübarek günlerde rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?