Benim doktorum bundan sonra kanaman olmazsa korkma bir şey olmaz diyince icim rahat açıkçası Rabbim korusun yavrularimiziTeşekkür ederim, inşallah bebişlerimizin sağlıkları yerindedir.
Benim sabahları yataktan kalkarken çok oluyor ama gün içinde de çok sık oluyor 16 haziranda dr kontrollümüz var inşallah herşey yolundadır
Bana yakınsin bende 11+3 :) ne zaman gideceksin, ben iyice büyümüş olsun diye ayın 30.da gitmeyi düşünüyorum 13+7 filan oluyor sanırım hesaplamistim, 14 haftalık desek artık bi tahmin alırım inşallahMerhaba kızlar, ara ara bakmaya çalıştım hep ama maşallah sayfalar öyle hızlı ilerliyor ki aradaki 100 sayfayı fln okuyamadım. İnşallah hepiniz çok iyisinizdir.
Bizde herşey yolunda çok şükür bugün 11+1 iz, cuma günü ense ölçümü için gidicez. Cinsiyet hayalleri kuruyorum ama erken biliyorum. Kızım 16. Haftada göstermişti çünkü kendini.
Göbeğimde hissettiğim ağrılar oluyor hatta geçen hafta belirli aralıklarla gelen sızı sancı gibi şeyler hissettim ve korktum başka bir doktora gittim. Bu ağrıya sebep olabilecek herhangi bişey gözükmüyor dedi çok şükür. Rahimin büyümesiyle alakalı demek ki.
Öğretmen arkadaşlar yazmışlar arada, ben de gün sayıyorum okul bitsin diye. Bizim okul 7de başlıyor çünkü, uykusuzluktan ölüyorum.
Merhaba kızlar BİZDE 13 haftalik OLduk ultrasonu YOrumlayabilirmisiniz
İnşallah canım oglumdan sonra güzel olur teşekkür ederim yorumladigin için.Bana kız gibi geldi ama :)
Erkek gibi hissettim nedense nub filan anlamam sadece bir hisMerhaba kızlar BİZDE 13 haftalik OLduk ultrasonu YOrumlayabilirmisiniz
perşembe günü biraz geldi bi daha yok canim. günde 3 kez progestan fitil ve proluton depot igne oluyorum iki gunde bir. senin kanaman uzun zamandır vardi galiba. kesede degilse cok sıkıntı olmuyomus.Canım akması daha iyi aktıkça yok olacak Allah'ın izniyle . Benim hematom halen akıyor Bol bol su iç yat dinlen atlatacağız inşallah
maşallah azrasilam.Evet kızlar 15 haftalığız şükür
Dr aynısını dedi kızımız olacak :)
Adı kıpırkıpır dı ultrasonda bakarken hıçkırdı 3 kere hıçkırık koyduk yeni adını
12cm 110gr her yeri belli maşallah hiç bir sıkıntı yok haftaya 3lü test için cumartesi kan verecem inşallah
Cihaza bakınca çok heycanlanıyorum
Allahtan soracaklarımı önceden kağıda yazıyorum yoksa unutur giderim.
Bu doktorumdan memnun olduğum ve onla devam etme kararı aldığım için
Bugün hastaneyle alakalı sorular sordum
Çok şükür yenidoğan Yoğun bakımı olan Türkiye deki az hastanelerden biriymiş doğuma çocuk prof dr giriyormuş
Doktoruma güveniyorum tabii önce Allah
İnşallah hepimiz sıkıntı yaşamadan hayırlı doğumlar olur :)
öğretmensin ne güzel ben 8-5 memurum cok zor işimEvet canım öğretmenim gün sayıyorum okul kapansin diye :)
kan uyuşmazlığı nasıl anlaşılıyorBenim doktorum bundan sonra kanaman olmazsa korkma bir şey olmaz diyince icim rahat açıkçası Rabbim korusun yavrularimizi
Bu arada hanımlar aranızda eşiyle kan uyuşmazlığı olanlar muhakkak doktoruna söylesin 24-27. Haftalarda iğne vurulması gerekiyor hatırlatın mutlaka benim ilk gebeligimde doktorun biri unutmuştu da ben hatirlatmistim
Evet kızlar 15 haftalığız şükür
Dr aynısını dedi kızımız olacak :)
Adı kıpırkıpır dı ultrasonda bakarken hıçkırdı 3 kere hıçkırık koyduk yeni adını
12cm 110gr her yeri belli maşallah hiç bir sıkıntı yok haftaya 3lü test için cumartesi kan verecem inşallah
Cihaza bakınca çok heycanlanıyorum
Allahtan soracaklarımı önceden kağıda yazıyorum yoksa unutur giderim.
Bu doktorumdan memnun olduğum ve onla devam etme kararı aldığım için
Bugün hastaneyle alakalı sorular sordum
Çok şükür yenidoğan Yoğun bakımı olan Türkiye deki az hastanelerden biriymiş doğuma çocuk prof dr giriyormuş
Doktoruma güveniyorum tabii önce Allah
İnşallah hepimiz sıkıntı yaşamadan hayırlı doğumlar olur :)
kan iğnesi bebek için zararlı olur mu acaba iğne olarak alsan?Ama canım okadar kusturuyor ki düşünsene her gün o kadar kustuğumu 6 ay:;/
Yediğimi de atarım. Bi de benim kan değerlerim çok iyi normalde. Tabi şimdi ekstra ihtiyaç oluyor vücutta farkındayım. Ama içemiyorum ya:/
Hcg çürüdüÖyle yapcam canım hesapladım bayramdan sonraki hafta 19.haftaya geliyor geçmiş olucak , bebekte proteine bakılıyormuş testin amacı , ayrıntılı için ayrıca gün verir banada her doktorun farklı oluyor o zaman 3lü istemedi ama Aft istedi inşallah temiz çıksın sorunsuz geçsin hamileliğimiz
Göstermiyor kız mı acaba senin ki, ben de kesin öğreneyim sağlıkla da merakım geçsin hep rüyalarıma girdi artık cinsiyeti nedir diye :)
AzRASILAM sende slvester ne yorum yapmıştı hcg tutmadı galiba kız demişsin ay sağlıklı olsunlar fark etmiyor ama merak da başka bişey yani:)
Canım çoook sevndm iki paşadan sonraHayırlı ramazanlar kızlar
AzRASILAM canım iki paşamdan sonra kızım geliyor :)) ne zamandır giremedim haber vereyim dedim senin belli oldumu
Çok çok öpüyorum hayırlı doğumlar tüm annisler
Bnde var cnmBenim doktorum bundan sonra kanaman olmazsa korkma bir şey olmaz diyince icim rahat açıkçası Rabbim korusun yavrularimizi
Bu arada hanımlar aranızda eşiyle kan uyuşmazlığı olanlar muhakkak doktoruna söylesin 24-27. Haftalarda iğne vurulması gerekiyor hatırlatın mutlaka benim ilk gebeligimde doktorun biri unutmuştu da ben hatirlatmistim
perşembe günü biraz geldi bi daha yok canim. günde 3 kez progestan fitil ve proluton depot igne oluyorum iki gunde bir. senin kanaman uzun zamandır vardi galiba. kesede degilse cok sıkıntı olmuyomus.
maşallah azrasilam.
kac haftadan sonra ağırlığını hesapliyo dr lar. bize hep boy söylüyorlar :)
öğretmensin ne güzel ben 8-5 memurum cok zor işim
kan uyuşmazlığı nasıl anlaşılıyor
Bu gittiğimde bn sordumÇok sevindimm gözünüz aydın :)) Allah sağlıkla kavuştursunn..
Canım sendende bekliyorum aynı haberiAyy çok sevindim gönlünden geçen olması çok güzel canım
benim de bir oğlum olacak inşallah.kızımdan sonra erkek çocuk sahibi olmayı tattıracak Rabbim inşallah. isim bulamadık henüz.siz değerli annelerin fikrini bekliyorumHcg çürüdü
Slvesterda erkek demişti
Göstergeleri erkek reelde kız :)
Canndm iki paşadan sonbekliyorumnin bir kızı olmalı :)
Bnmde 2.kız sanırım :)
İsim ne düşünüyorsunuz
Bnde var cnm
Bn 0 rh negatif eşim A rh pozitif
Bu gittiğimde bn sordum
110gr dedi
Cnm senn kan grubun negatif eşin pozitifse yada tam tersi durumda
Olsa zaten dr başta derdi
İlk sorduklarından çünkü
Anne karnındaki bebeğin nasıl ksn grubuna bakılıyorMerhaba hanimlar.kan uyusmasizligin bahsetmissiniz. Benimde esimle uyusmuyor ben A negatif esim B pozitif.
O yuzden sali gunu benden kan kan aldilar bebegin kan geubuna bakmak icin. Eger bebek negatifse igne yapilmiyor eger bebek pozitifse igne yapiyorlar. Ben ogluma hamileyken igne vuruldum cunku oflum pozitifdiama kotkulacak bisey yok sadece ufak bi igne
Bzm erkek olsa belliydi debenim de bir oğlum olacak inşallah.kızımdan sonra erkek çocuk sahibi olmayı tattıracak Rabbim inşallah. isim bulamadık henüz.siz değerli annelerin fikrini bekliyorum
Arın ismini cok severim :) Saglikla alin insallah kucaginiza :)benim de bir oğlum olacak inşallah.kızımdan sonra erkek çocuk sahibi olmayı tattıracak Rabbim inşallah. isim bulamadık henüz.siz değerli annelerin fikrini bekliyorum
Canım senle ayni doğum tarihimiz.12.hafta da öğrendiniz mi cinsiyet i.benim de bir oğlum olacak inşallah.kızımdan sonra erkek çocuk sahibi olmayı tattıracak Rabbim inşallah. isim bulamadık henüz.siz değerli annelerin fikrini bekliyorum
Canım benim gönlümden kız erkek diye geçmiyor sağlıklı olsun ilk bebişim ama içime kız gibi doğuyor sadece bi his ama erkek dedi doktor 30 haziranda netleşecek bakalımCanım sendende bekliyorum aynı haberi
Annenin kanı negatif babanın kanı pozitif ise kan uyuşmazlığı olurperşembe günü biraz geldi bi daha yok canim. günde 3 kez progestan fitil ve proluton depot igne oluyorum iki gunde bir. senin kanaman uzun zamandır vardi galiba. kesede degilse cok sıkıntı olmuyomus.
maşallah azrasilam.
kac haftadan sonra ağırlığını hesapliyo dr lar. bize hep boy söylüyorlar :)
öğretmensin ne güzel ben 8-5 memurum cok zor işim
kan uyuşmazlığı nasıl anlaşılıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?