2016 Aralık Anneleri

Benim doktorum bundan sonra kanaman olmazsa korkma bir şey olmaz diyince icim rahat açıkçası Rabbim korusun yavrularimizi
Bu arada hanımlar aranızda eşiyle kan uyuşmazlığı olanlar muhakkak doktoruna söylesin 24-27. Haftalarda iğne vurulması gerekiyor hatırlatın mutlaka benim ilk gebeligimde doktorun biri unutmuştu da ben hatirlatmistim

Bana yakınsin bende 11+3 :) ne zaman gideceksin, ben iyice büyümüş olsun diye ayın 30.da gitmeyi düşünüyorum 13+7 filan oluyor sanırım hesaplamistim, 14 haftalık desek artık bi tahmin alırım inşallah

Canım akması daha iyi aktıkça yok olacak Allah'ın izniyle . Benim hematom halen akıyor Bol bol su iç yat dinlen atlatacağız inşallah
perşembe günü biraz geldi bi daha yok canim. günde 3 kez progestan fitil ve proluton depot igne oluyorum iki gunde bir. senin kanaman uzun zamandır vardi galiba. kesede degilse cok sıkıntı olmuyomus.

maşallah azrasilam.
kac haftadan sonra ağırlığını hesapliyo dr lar. bize hep boy söylüyorlar :)
Evet canım öğretmenim gün sayıyorum okul kapansin diye :)
öğretmensin ne güzel ben 8-5 memurum cok zor işim
kan uyuşmazlığı nasıl anlaşılıyor

Çok sevindimm gözünüz aydın :)) Allah sağlıkla kavuştursunn..

Hcg çürüdü
Slvesterda erkek demişti
Göstergeleri erkek reelde kız :)
Hayırlı ramazanlar kızlar

AzRASILAM canım iki paşamdan sonra kızım geliyor :)) ne zamandır giremedim haber vereyim dedim senin belli oldumu

Çok çok öpüyorum hayırlı doğumlar tüm annisler
Canım çoook sevndm iki paşadan sonra
Her annnenin bir kızı olmalı :)
Bnmde 2.kız sanırım :)
İsim ne düşünüyorsunuz

Bnde var cnm
Bn 0 rh negatif eşim A rh pozitif

Çok sevindimm gözünüz aydın :)) Allah sağlıkla kavuştursunn..
Bu gittiğimde bn sordum
110gr dedi
Cnm senn kan grubun negatif eşin pozitifse yada tam tersi durumda
Olsa zaten dr başta derdi
İlk sorduklarından çünkü

Merhaba hanimlar.kan uyusmasizligin bahsetmissiniz. Benimde esimle uyusmuyor ben A negatif esim B pozitif.
O yuzden sali gunu benden kan kan aldilar bebegin kan geubuna bakmak icin. Eger bebek negatifse igne yapilmiyor eger bebek pozitifse igne yapiyorlar. Ben ogluma hamileyken igne vuruldum cunku oflum pozitifdi ama kotkulacak bisey yok sadece ufak bi igne

benim de bir oğlum olacak inşallah.kızımdan sonra erkek çocuk sahibi olmayı tattıracak Rabbim inşallah. isim bulamadık henüz.siz değerli annelerin fikrini bekliyorum

Anne karnındaki bebeğin nasıl ksn grubuna bakılıyor
İlkkez duydum

benim de bir oğlum olacak inşallah.kızımdan sonra erkek çocuk sahibi olmayı tattıracak Rabbim inşallah. isim bulamadık henüz.siz değerli annelerin fikrini bekliyorum
Bzm erkek olsa belliydi de
Kız olunca hiç düşünmedim
Anlamı güzel olsun ona dikkat edecem ben

Canım senle ayni doğum tarihimiz.12.hafta da öğrendiniz mi cinsiyet i.

Annenin kanı negatif babanın kanı pozitif ise kan uyuşmazlığı olur
Senin durum benimkinden zormus Allah yardimcin olsun

Bu arada kanaması olan leke gelen arkadaşlar maydanoz yemiyorsunuz değil mi maydanozun ödem sokturucu özelliği var ve dusuge sebep olabiliyor veya kanamaya bilginiz olsun
Ben aklıma geldikçe sizinle bildiklerimi paylaşıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…