annenin kan grubu negatif babanın ki pozitifse uyuşmazlık oluyor canımperşembe günü biraz geldi bi daha yok canim. günde 3 kez progestan fitil ve proluton depot igne oluyorum iki gunde bir. senin kanaman uzun zamandır vardi galiba. kesede degilse cok sıkıntı olmuyomus.
maşallah azrasilam.
kac haftadan sonra ağırlığını hesapliyo dr lar. bize hep boy söylüyorlar :)
öğretmensin ne güzel ben 8-5 memurum cok zor işim
kan uyuşmazlığı nasıl anlaşılıyor
14.-16. Haftalar arası canım öncesinde söylenenler tahminmiş ve yanılma payı oluyormuşKızlar tam olarak kaçıncı hafta da öğreniliyor cinsiyet
annenin kan grubu negatif babanın ki pozitifse uyuşmazlık oluyor canım
14.-16. Haftalar arası canım öncesinde söylenenler tahminmiş ve yanılma payı oluyormuş[/QUOT
Zaman geçmiyo çok merak ediyorum ama az kaldı.sizinki belli mi canım
Maşallah ne hissiyatmış sende ki :)
Hoşbuldum canım, sağolsermed Hoş geldin canım.
Ay bilmiyorum ki danışayım bi doktora, hiç aklıma gelmemişti bu sağol canımkan iğnesi bebek için zararlı olur mu acaba iğne olarak alsan?
Yorumlarim ama tamamen atiyirum. Bence erkek su keyfe bak bacaklarib uzatmis ohhh masallahhhMerhaba kızlar BİZDE 13 haftalik OLduk ultrasonu YOrumlayabilirmisiniz
Zaman geçmiyo cok merak ediyorum ama az kaldı.sizinki belli mi canım.[/QUOTE]14.-16. Haftalar arası canım öncesinde söylenenler tahminmiş ve yanılma payı oluyormuş
Evet kızlar 15 haftalığız şükür
Dr aynısını dedi kızımız olacak :)
Adı kıpırkıpır dı ultrasonda bakarken hıçkırdı 3 kere hıçkırık koyduk yeni adını
12cm 110gr her yeri belli maşallah hiç bir sıkıntı yok haftaya 3lü test için cumartesi kan verecem inşallah
Cihaza bakınca çok heycanlanıyorum
Allahtan soracaklarımı önceden kağıda yazıyorum yoksa unutur giderim.
Bu doktorumdan memnun olduğum ve onla devam etme kararı aldığım için
Bugün hastaneyle alakalı sorular sordum
Çok şükür yenidoğan Yoğun bakımı olan Türkiye deki az hastanelerden biriymiş doğuma çocuk prof dr giriyormuş
Doktoruma güveniyorum tabii önce Allah
İnşallah hepimiz sıkıntı yaşamadan hayırlı doğumlar olur :)
Gerçekten uçmuş orası çokmuşKızlar ben maslak acıbadem de prof. ibrahim bildirici ye gidiyorum çok pahalı bi hastane benim sigortam karşılıyor allahtan ama bilmek isteyenlere fiyatlarını sordum..
Muayene 450 tl
2li test 210 tl
Detaylı ultrason 1500 tl
Yani dün sigortama 2000 tl lik fatura yolladım .. medipol de sezeryan doğumu yapan eltim 2000 tl ödedi geçen ay çok pahalı falan diyodu.. acaba doğum ne kadar acıbadem de onu sormadim doğumda prof farkı ödemem gerekecek sanırım.
Sağlıkla al kucağına kaç haftalıksın takvimin yok, kaçıncı hafta öğrendiniz canımBu arada bizimki kız mış. . Çok sevindikkk
12 haftada öğrendik doktor emin gibiydi alttan baktı bağdaş kurmuş rahat görünüyor dedi.Sağlıkla al kucağına kaç haftalıksın takvimin yok, kaçıncı hafta öğrendiniz canım
Ohh güzelmiş:)12 haftada öğrendik doktor emin gibiydi alttan baktı bağdaş kurmuş rahat görünüyor dedi.
Bu hastane herhalde türkiyenin en pahalı hastanesi inşallah soymazlar bizi dogumda bide eşim diyo ki Suit Oda mi tutsak
12 haftada öğrendik doktor emin gibiydi alttan baktı bağdaş kurmuş rahat görünüyor dedi.Sağlıkla al kucağına kaç haftalıksın takvimin yok, kaçıncı hafta öğrendiniz canım
Olsun canım değişsin farketmez kıyafet falan almam zaten bu ay erkekte olsa olur Tüp bebekle kavusucam bu bebege ben neler çektim neler..Ohh güzelmiş:)
Duymuştum bi blogger doğumunu orda yapmıştı güzel bi hastane , ne hastane ne doktor Allah yardımcısı olsun insanın canım ,12.haftada erken tahmin etmiş senin ki de değişebiliyormuş bu haftalarda yapılan yorumlar hem çevremden çok tanık oldum hem k.k den Allah gönlüne göre versin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?