2016 Aralık Anneleri

annenin kan grubu negatif babanın ki pozitifse uyuşmazlık oluyor canım

Kızlar tam olarak kaçıncı hafta da öğreniliyor cinsiyet
14.-16. Haftalar arası canım öncesinde söylenenler tahminmiş ve yanılma payı oluyormuş

14.-16. Haftalar arası canım öncesinde söylenenler tahminmiş ve yanılma payı oluyormuş[/QUOTE]
Zaman geçmiyo cok merak ediyorum ama az kaldı.sizinki belli mi canım.

[QUOTE="sermed, post: 46883273, member: 725581senle ayni doğum tarihimiz.12.hafta da öğrendiniz mi cinsiyet i.[/QUOTE]
evet doktor net gördü biz de gördük bebek bizi yormadı gösterdi

14.-16. Haftalar arası canım öncesinde söylenenler tahminmiş ve yanılma payı oluyormuş
Zaman geçmiyo cok merak ediyorum ama az kaldı.sizinki belli mi canım.[/QUOTE]
Yok canım 2 hafta önce gittiğimde sordum ama tahminde bile bulunmadı dr bu cevabı verdi şimdi haftaya ctesi gidicem nasipse o zaman söyler heralde tabi gösterirse :)

Canim ne guzel haberler cok tebrik ederim!

Kızlar ben maslak acıbadem de prof. ibrahim bildirici ye gidiyorum çok pahalı bi hastane benim sigortam karşılıyor allahtan ama bilmek isteyenlere fiyatlarını sordum..
Muayene 450 tl
2li test 210 tl
Detaylı ultrason 1500 tl
Yani dün sigortama 2000 tl lik fatura yolladım .. medipol de sezeryan doğumu yapan eltim 2000 tl ödedi geçen ay çok pahalı falan diyodu.. acaba doğum ne kadar acıbadem de onu sormadim doğumda prof farkı ödemem gerekecek sanırım.

Kızlar bel ve kasık ağrılarını doktora sordum oturdum agriyo yatsam agriyo dedim kanama olmadıkça hiç bir önemi yokmuş herkesin rahim yapısı farklıydı genisledikce ağrı olabilirmiş. Kanamâ olsa bile vah bitti gitti mahvoldum dememek lazım olabilir çünkü dedi bi çoğu duruyormuş

Gerçekten uçmuş orası çokmuş
Sigortan karşılıyorsa iyi , bende izmirde doğum alanında çok güzel bir hastaneye gidiyorum ama fiyatları bayağı iyimiş oranın yanında.

Sağlıkla al kucağına kaç haftalıksın takvimin yok, kaçıncı hafta öğrendiniz canım
12 haftada öğrendik doktor emin gibiydi alttan baktı bağdaş kurmuş rahat görünüyor dedi.
Bu hastane herhalde türkiyenin en pahalı hastanesi inşallah soymazlar bizi dogumda bide eşim diyo ki Suit Oda mi tutsak

12 haftada öğrendik doktor emin gibiydi alttan baktı bağdaş kurmuş rahat görünüyor dedi.
Bu hastane herhalde türkiyenin en pahalı hastanesi inşallah soymazlar bizi dogumda bide eşim diyo ki Suit Oda mi tutsak
Ohh güzelmiş:)
Duymuştum bi blogger doğumunu orda yapmıştı güzel bi hastane , ne hastane ne doktor Allah yardımcısı olsun insanın canım ,12.haftada erken tahmin etmiş senin ki de değişebiliyormuş bu haftalarda yapılan yorumlar hem çevremden çok tanık oldum hem k.k den Allah gönlüne göre versin canım

Sağlıkla al kucağına kaç haftalıksın takvimin yok, kaçıncı hafta öğrendiniz canım
Olsun canım değişsin farketmez kıyafet falan almam zaten bu ay erkekte olsa olur Tüp bebekle kavusucam bu bebege ben neler çektim neler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…