2016 Aralık Anneleri

Bi kac gun once bende buyuk bi sok ile 6 tane yedim . Bulaya bulaya :)

Kizlar gunaydin ya benim bu 2 liyi yaptirali bugun 8 gun oldu hala haber yok. Gidince cinsiyette solicek . Bekleyip duruyorum. Ne zaman cikti sizinkiler epey surdu bari yarin ciksada gitsem artik.. bekle bekle skilio insan valla.
canım sen arasan benimde çıkmamıştı sitede yoktu aradım çıkmış meğer 2 gün önce

Bende kızımla odasını temizledik
Allaahııım kedi eniğini kaybetse bulamaz modundaydı şimdi tertemiz
İş bitmedi temizlik gibisi yok

Canim orasini bilmiyorum. Turkiyede yokmu. Ben fransadayim . Burda boyle bisey var . 100 de 100 garanti yani
Doğrudur canım
İlkkez duydum

Kizlar aklima birsey takildi.bebeklerde olusan dogum lekeleri hakkinda bilgisi olan varmi.ne yapmak lazim olmamasi icin.ben korkuyorum ya
Bizde batıl şeyler var
İşte ciğeri çiğken eller bi yerini kaşırsan
Yada çilek böğürtleni vs..
Canının çektiğini ye muhakkak derler
Böyle yanii

Kizlar kan uyusmazligi her negatif pozitife degil sadexe annenin negatif babanin pozitif oldugu durumlarda oluyor. Benm a + esim 0- bizde yok.
Tam bir bilgim yok diye soruyorum canım
Peki bebek negatifse nolacak
Anne karnında ters grupta

İnanamıyorum ama bu 2 gündür çok aşırı olmasada cnm tatlı çekiyor
Mümkünse bir Waffle yemeyi düşünüyorum

Kizlar gunaydin ya benim bu 2 liyi yaptirali bugun 8 gun oldu hala haber yok. Gidince cinsiyette solicek . Bekleyip duruyorum. Ne zaman cikti sizinkiler epey surdu bari yarin ciksada gitsem artik.. bekle bekle skilio insan valla.
Bnm 1 haftada çıkmıştı cnm
Bir ara sor
Pazarda olsa 7/24 açık sonuçta
Test sonucum çıkmışmı de
Özel hastane dimii

Hatmony testin fiyatini biliyor musunuz?

Evet canim oyle tatliyi siz bide bana sorun. Ben surekli cikolata yiyorum baslarda ekşi yiyordum ama simdi tatli yiyorum bakalim cinsiyet ne olacak .

Evet canım bana da aynısı oldu:/ Demir ilacından

Merhaba kızlar dün dr gittim. İkili test İzmit akademide yaptırmayacağımı söyledim dr oda ultrason muayenesi yaptı ense 0.10 dedi. Karaciğer kalp kan akımı normal eğer sıkıntı olsa dedi onda ters akım olurdu dedi oda iyi maşallah burun yapısı düzgün dedi ama asıl ikiliyi Prof Semih beyde ayrıntılı ultrasonda yaptırıcam ki dr bana cinsiyeti çok emin olmamakla birlikte erkek dedi bide zıplıyor bi durmadı ultrasonda 4D den baktık o ara yayılmış oturuyordu acaba cinsiyet orda mıgördü

Kizlar aklima birsey takildi.bebeklerde olusan dogum lekeleri hakkinda bilgisi olan varmi.ne yapmak lazim olmamasi icin.ben korkuyorum ya
Bence öncelikle bunu hiç dusunmemek lazım bence psikoloji de etkiliyor olabilir
Ama onun dışında böyle renk veren bir şeyi falan yerken sularının sicramamasina dikkat ediyorum yada elime bulasmissa biryerime degdirmemeye çalışıyorum ciğere dokunmaamk gerekirmiş oda leke yapıyormuş
Ama en önemlisi şu ki bir şeyi gizli gizli yememeli ve haram olabilecek hiçbirşeyi yememek gerekiyor veya başkasının bir şeyini sormadan yememeli kullanmamali
Çok Aserdigin birşeyi yiyemeyincede olabiliyormus
Benim bildiklerim bunlar ama öyle elime yüzüme birşey bulasmasin diye pimpirikli pimpirikli dolasmiyorum aklıma bile gelmiyor çoğu zaman

Kızlar bana çok fazla vitamin yazdı bulantılarım hala geçmedi nasıl içebilir im ki bunları
Kalsiyum
Demir
Omega 3
D3
Multivitamin
5 tane ilaç vermiş kan testi yaptı tabi değerlerim çok dusuk muş ama mümkün değil icemem D3 içtim kustum

Evet canım aynen abartmadan yedim hatta sabah bi 3 tulumbayı da şerbete buladım yedim:)
Waffle mı Ayy benimde canım istedi bak:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…