- 11 Ağustos 2013
- 2.407
- 3.453
- 133
- 31
Bi kac gun once bende buyuk bi sok ile 6 tane yedim . Bulaya bulaya :)Kızlar acılı şalgamlardan turşulardan sonra dün kendime inanamadım Tulumba tatlısı ve findiklı çikolata yedim 3.5 aydır 1 küp şeker bile çaya koymayan ben şerbete buladım buladım yedim tulumbaları:))
canım sen arasan benimde çıkmamıştı sitede yoktu aradım çıkmış meğer 2 gün önceKizlar gunaydin ya benim bu 2 liyi yaptirali bugun 8 gun oldu hala haber yok. Gidince cinsiyette solicek . Bekleyip duruyorum. Ne zaman cikti sizinkiler epey surdu bari yarin ciksada gitsem artik.. bekle bekle skilio insan valla.
ohh yarasın bakalım bizimkilerin cinsiyeti ne olcak merak ediyorum çok..Bi kac gun once bende buyuk bi sok ile 6 tane yedim . Bulaya bulaya :)
Catlamak uzereyim sorma. Bugun arasam solerlermi peki pazar yaohh yarasın bakalım bizimkilerin cinsiyeti ne olcak merak ediyorum çok..
Benim ertesi gün cıkmıştı. Bu bekletmeler nedir anlayamıyorum? Allah sabır versin.Catlamak uzereyim sorma. Bugun arasam solerlermi peki pazar ya
Bende kızımla odasını temizledikGünaydın herkese mutlu pazarlar
Bana pek mutlu olmayacak temizlik var çünkü. Temizliğe gelen kadın işini iyi yapmadığı için onu bıraktım yenisini de bulamadım iş başa düştü eşim de bugün çalışıyor aksi gibi üfff
Doğrudur canımCanim orasini bilmiyorum. Turkiyede yokmu. Ben fransadayim . Burda boyle bisey var . 100 de 100 garanti yani
Bizde batıl şeyler varKizlar aklima birsey takildi.bebeklerde olusan dogum lekeleri hakkinda bilgisi olan varmi.ne yapmak lazim olmamasi icin.ben korkuyorum ya
Tam bir bilgim yok diye soruyorum canımKizlar kan uyusmazligi her negatif pozitife degil sadexe annenin negatif babanin pozitif oldugu durumlarda oluyor. Benm a + esim 0- bizde yok.
İnanamıyorum ama bu 2 gündür çok aşırı olmasada cnm tatlı çekiyorKızlar acılı şalgamlardan turşulardan sonra dün kendime inanamadım Tulumba tatlısı ve findiklı çikolata yedim 3.5 aydır 1 küp şeker bile çaya koymayan ben şerbete buladım buladım yedim tulumbaları:))
Bnm 1 haftada çıkmıştı cnmKizlar gunaydin ya benim bu 2 liyi yaptirali bugun 8 gun oldu hala haber yok. Gidince cinsiyette solicek . Bekleyip duruyorum. Ne zaman cikti sizinkiler epey surdu bari yarin ciksada gitsem artik.. bekle bekle skilio insan valla.
Hatmony testin fiyatini biliyor musunuz?Canim benimde riskim 1/990 cikti. Ben amniyosentez yerine once Harmony test yaptirdim, sonucunu bekliyorum. Istersen bu secenegide doktoruna sor. Turkiye'de Gelab yapiyormus bu testi. Kolundan sadece iki tup kan aliyorlar, bebegin DNA'sini inceliyorlar. %99 dogru sonuc veriyormus.
Bu durum cok can sikici biliyorum, bende yasiyorum, ama iyi dusunmeye calis inancini koru. Insallah bebeklerimiz sapasaglam cikacak. Bizi habersiz birakma.
Egepol canım sen?
Evet canim oyleBende kızımla odasını temizledik
Allaahııım kedi eniğini kaybetse bulamaz modundaydı şimdi tertemiz
İş bitmedi temizlik gibisi yok
Doğrudur canım
İlkkez duydum
Bizde batıl şeyler var
İşte ciğeri çiğken eller bi yerini kaşırsan
Yada çilek böğürtleni vs..
Canının çektiğini ye muhakkak derler
Böyle yanii
Tam bir bilgim yok diye soruyorum canım
Peki bebek negatifse nolacak
Anne karnında ters grupta
İnanamıyorum ama bu 2 gündür çok aşırı olmasada cnm tatlı çekiyor
Mümkünse bir Waffle yemeyi düşünüyorum
Bnm 1 haftada çıkmıştı cnm
Bir ara sor
Pazarda olsa 7/24 açık sonuçta
Test sonucum çıkmışmı de
Özel hastane dimii
Evet canım bana da aynısı oldu:/ Demir ilacındanGünaydın kızlar iyi pazarlar.. Sabah dokuzda kan hapını içtim 45 dk sonra mide bulantısıyla çıkarttımçok afedersiniz ama bildiğiniz safralı kurum çıkardım ve ilaç kokuyordu ilk defa başıma böyle birşey geldi yediğim hiç bişeye benzemeyen kurum kustum resmen ilaçtandır değilmi?
Hoşgeldiniz canımAzRASILAM merhaba beni de eklermisin esraevren İzmit yaş 31 sat 16mart2016 doğum tarihi 21.12.2016 cinsiyet tem kesin olmamakla erkek
Maşallah canım kız mi erkek mi?[/QUOTE]evet doktor nrdü biz de gördük bebek bizi yormadı gösterdi
Bence öncelikle bunu hiç dusunmemek lazım bence psikoloji de etkiliyor olabilirKizlar aklima birsey takildi.bebeklerde olusan dogum lekeleri hakkinda bilgisi olan varmi.ne yapmak lazim olmamasi icin.ben korkuyorum ya
Yarın bi ara canım çıkmıştır bence 1 hafta dedilerseCatlamak uzereyim sorma. Bugun arasam solerlermi peki pazar ya
Evet canım aynen abartmadan yedim hatta sabah bi 3 tulumbayı da şerbete buladım yedim:)Bende kızımla odasını temizledik
Allaahııım kedi eniğini kaybetse bulamaz modundaydı şimdi tertemiz
İş bitmedi temizlik gibisi yok
Doğrudur canım
İlkkez duydum
Bizde batıl şeyler var
İşte ciğeri çiğken eller bi yerini kaşırsan
Yada çilek böğürtleni vs..
Canının çektiğini ye muhakkak derler
Böyle yanii
Tam bir bilgim yok diye soruyorum canım
Peki bebek negatifse nolacak
Anne karnında ters grupta
İnanamıyorum ama bu 2 gündür çok aşırı olmasada cnm tatlı çekiyor
Mümkünse bir Waffle yemeyi düşünüyorum
Bnm 1 haftada çıkmıştı cnm
Bir ara sor
Pazarda olsa 7/24 açık sonuçta
Test sonucum çıkmışmı de
Özel hastane dimii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?