2016 Aralık Anneleri

Evet canım bende 2 yıl bekledim hep dua ediyorum Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın ve bizim gibi hamişlere de kucağına sağ sağlim almayı nasip etsin

O fiatlar ne öyle
Allahtan özel sigortan var

Bu arada bizimki kız mış. . Çok sevindikkk
Kesinse listeye yazimmi cnm
Gözünaydın

Günaydın herkese mutlu pazarlar
Bana pek mutlu olmayacak temizlik var çünkü. Temizliğe gelen kadın işini iyi yapmadığı için onu bıraktım yenisini de bulamadım iş başa düştü eşim de bugün çalışıyor aksi gibi üfff

Anne karnındaki bebeğin nasıl ksn grubuna bakılıyor
İlkkez duydum

Bzm erkek olsa belliydi de
Kız olunca hiç düşünmedim
Anlamı güzel olsun ona dikkat edecem ben
Canim orasini bilmiyorum. Turkiyede yokmu. Ben fransadayim . Burda boyle bisey var . 100 de 100 garanti yani

Kizlar aklima birsey takildi.bebeklerde olusan dogum lekeleri hakkinda bilgisi olan varmi.ne yapmak lazim olmamasi icin.ben korkuyorum ya

ben ilk doğumumu fulya acıbademde yaptım.Biraz soyuyolar:) bebeğin değiştirdikleri bezinden göğüs pedine kadar herşeyi extra olarak yazıyolar:) ama çok ilgililer çok memnun kaldık o ayrı :)
suiti sigorta karşılamıyo bu arada

Canım özel sigortan olduğu için bindiriyorlar bu her yerde öyle.. Bende profa gidiyorum özel muayenehanesi var 24 saat ulaşma imkanım var 250 lira muaye ve taramayı 50 liraya yaptırdım. 2014 aralıkta ameliyat oldum drum 3500 hastane 3000 istedi dr parasında indirim olmuyor ama hastaneyi pazarlıkla 1500 e düşürdük üstünden 2 sene geçti şimdi doğumda ne olcak merak ediyorum ben ameliyatlı olduğum için sezeryan olcak sanırım

Günaydın kızlar iyi pazarlar.. Sabah dokuzda kan hapını içtim 45 dk sonra mide bulantısıyla çıkarttım çok afedersiniz ama bildiğiniz safralı kurum çıkardım ve ilaç kokuyordu ilk defa başıma böyle birşey geldi yediğim hiç bişeye benzemeyen kurum kustum resmen ilaçtandır değilmi?

Canım ferro sanol mu kan ilaçları kokuyor çok kötü ilaçtandır bana imom dışında bi ilaç vermedi doktorum demirin yüksek dedi gerek yok şimdilik dedi.

Kizlar kan uyusmazligi her negatif pozitife degil sadexe annenin negatif babanin pozitif oldugu durumlarda oluyor. Benm a + esim 0- bizde yok.

Zaman geçmiyo cok merak ediyorum ama az kaldı.sizinki belli mi canım.
Yok canım 2 hafta önce gittiğimde sordum ama tahminde bile bulunmadı dr bu cevabı verdi şimdi haftaya ctesi gidicem nasipse o zaman söyler heralde tabi gösterirse :)[/QUOTE]
Inşallah gösterir canım:)

Kızlar bişey soracağım, ya bu kan hapı na kaçıncı hafta başladınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…