- 28 Şubat 2015
- 4.951
- 6.684
- 108
- 40
Evet canım bende 2 yıl bekledim hep dua ediyorum Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın ve bizim gibi hamişlere de kucağına sağ sağlim almayı nasip etsin12 haftada öğrendik doktor emin gibiydi alttan baktı bağdaş kurmuş rahat görünüyor dedi.
Bu hastane herhalde türkiyenin en pahalı hastanesi inşallah soymazlar bizi dogumda bide eşim diyo ki Suit Oda mi tutsak
Olsun canım değişsin farketmez kıyafet falan almam zaten bu ay erkekte olsa olur Tüp bebekle kavusucam bu bebege ben neler çektim neler..
O fiatlar ne öyleKızlar ben maslak acıbadem de prof. ibrahim bildirici ye gidiyorum çok pahalı bi hastane benim sigortam karşılıyor allahtan ama bilmek isteyenlere fiyatlarını sordum..
Muayene 450 tl
2li test 210 tl
Detaylı ultrason 1500 tl
Yani dün sigortama 2000 tl lik fatura yolladım .. medipol de sezeryan doğumu yapan eltim 2000 tl ödedi geçen ay çok pahalı falan diyodu.. acaba doğum ne kadar acıbadem de onu sormadim doğumda prof farkı ödemem gerekecek sanırım.
Kesinse listeye yazimmi cnmBu arada bizimki kız mış. . Çok sevindikkk
Gerçekten uçmuş orası çokmuş
Sigortan karşılıyorsa iyi , bende izmirde doğum alanında çok güzel bir hastaneye gidiyorum ama fiyatları bayağı iyimiş oranın yanında.
Canim orasini bilmiyorum. Turkiyede yokmu. Ben fransadayim . Burda boyle bisey var . 100 de 100 garanti yaniAnne karnındaki bebeğin nasıl ksn grubuna bakılıyor
İlkkez duydum
Bzm erkek olsa belliydi de
Kız olunca hiç düşünmedim
Anlamı güzel olsun ona dikkat edecem ben
12 haftada öğrendik doktor emin gibiydi alttan baktı bağdaş kurmuş rahat görünüyor dedi.
Bu hastane herhalde türkiyenin en pahalı hastanesi inşallah soymazlar bizi dogumda bide eşim diyo ki Suit Oda mi tutsak
Olsun canım değişsin farketmez kıyafet falan almam zaten bu ay erkekte olsa olur Tüp bebekle kavusucam bu bebege ben neler çektim neler..
Canım özel sigortan olduğu için bindiriyorlar bu her yerde öyle.. Bende profa gidiyorum özel muayenehanesi var 24 saat ulaşma imkanım var 250 lira muaye ve taramayı 50 liraya yaptırdım. 2014 aralıkta ameliyat oldum drum 3500 hastane 3000 istedi dr parasında indirim olmuyor ama hastaneyi pazarlıkla 1500 e düşürdük üstünden 2 sene geçti şimdi doğumda ne olcak merak ediyorum ben ameliyatlı olduğum için sezeryan olcak sanırımKızlar ben maslak acıbadem de prof. ibrahim bildirici ye gidiyorum çok pahalı bi hastane benim sigortam karşılıyor allahtan ama bilmek isteyenlere fiyatlarını sordum..
Muayene 450 tl
2li test 210 tl
Detaylı ultrason 1500 tl
Yani dün sigortama 2000 tl lik fatura yolladım .. medipol de sezeryan doğumu yapan eltim 2000 tl ödedi geçen ay çok pahalı falan diyodu.. acaba doğum ne kadar acıbadem de onu sormadim doğumda prof farkı ödemem gerekecek sanırım.
Egepol canım sen?Hangi hastaneye gidiyorsun cnm?
Canım ferro sanol mu kan ilaçları kokuyor çok kötü ilaçtandır bana imom dışında bi ilaç vermedi doktorum demirin yüksek dedi gerek yok şimdilik dedi.Günaydın kızlar iyi pazarlar.. Sabah dokuzda kan hapını içtim 45 dk sonra mide bulantısıyla çıkarttımçok afedersiniz ama bildiğiniz safralı kurum çıkardım ve ilaç kokuyordu ilk defa başıma böyle birşey geldi yediğim hiç bişeye benzemeyen kurum kustum resmen ilaçtandır değilmi?
evet doktor net gördü biz de gördük bebek bizi yormadı gösterdi[/QUOTE][QUOTE="sermed, post: 46883273, member: 725581senle ayni doğum tarihimiz.12.hafta da öğrendiniz mi cinsiyet i.
Benimki feramat canımCanım ferro sanol mu kan ilaçları kokuyor çok kötü ilaçtandır bana imom dışında bi ilaç vermedi doktorum demirin yüksek dedi gerek yok şimdilik dedi.
Kizlar kan uyusmazligi her negatif pozitife degil sadexe annenin negatif babanin pozitif oldugu durumlarda oluyor. Benm a + esim 0- bizde yok.Hcg çürüdü
Slvesterda erkek demişti
Göstergeleri erkek reelde kız :)
Canım çoook sevndm iki paşadan sonra
Her annnenin bir kızı olmalı :)
Bnmde 2.kız sanırım :)
İsim ne düşünüyorsunuz
Bnde var cnm
Bn 0 rh negatif eşim A rh pozitif
Bu gittiğimde bn sordum
110gr dedi
Cnm senn kan grubun negatif eşin pozitifse yada tam tersi durumda
Olsa zaten dr başta derdi
İlk sorduklarından çünkü
Yok canım 2 hafta önce gittiğimde sordum ama tahminde bile bulunmadı dr bu cevabı verdi şimdi haftaya ctesi gidicem nasipse o zaman söyler heralde tabi gösterirse :)[/QUOTE]Zaman geçmiyo cok merak ediyorum ama az kaldı.sizinki belli mi canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?