2016 Aralık Anneleri

Merhaba kızlar hayırlı cumalar
Dün ikili testimin sonucu geldi altta yazanlara göre düşük risk gurubundayız yani Allah'a şükür test sonucu iyi geldi ama benim dikkatimi çeken bişey oldu iki ayrı dr gittim ikiside erkek dediğin b hcg testi 55,6 çıkmış forumda baktım b hcg testi 50 üstü kız diyorlar bunun gerçeklik payı var mı?

gerçeklik payı yokmuş hatta bu forumda ki bazı arkadaşlar o tezi çürüttüler :)

Ya kafam bulandı bide herkes erkek biliyor bende bi kaç gündür oğluşum diye seviyorum doğmadan psikolojisini bozucakla bide gittim mavi patikler aldım teşekkürler cevabınız için

Ben cinsiyet konusunda bu teorilerin hiç birine inanmıyorum çin takvimi, betahcg, nub vs vs hepsi bende tersine çıktı. Bazısı tuttu diyor ama bi zahmet bazısı tutsun zaten %50 şans var

benm soldu , soldan yumurtladım. ve erkek dedi dr net olmamakla birlikte.
Anladım canım 7.hafta da us fotosunda kesenin solundaysa erkek sağındaysa bebek kız oluyormuş bi bölüm vardı ve çoğu kişide tutunca sizede sormak istedim Rabbim hakkımızda sağlıklısını ve hayırlısını versin inşallah

Ben cinsiyet konusunda bu teorilerin hiç birine inanmıyorum çin takvimi, betahcg, nub vs vs hepsi bende tersine çıktı. Bazısı tuttu diyor ama bi zahmet bazısı tutsun zaten %50 şans var
çin takvimi bende de tutmadı çin'e göre kız yazıyor ama doktor erkek dedi

Hep ortada baktım bnde cnm

Maşallah listede adınız varsa ekleyim

Günaydın cnm
Telaş etme ara doktoruna bir sor ama bende de var
Uzun zamandır hemde
Günaydın canım. Randevum da ta 29 una. Hastaneye mi gitsem dedim ama bi kaç gün bekleyeyim bir daha çok olursa direkt gideyim özel hastaneye. Niye oluyor ki bu kadar bizde ya? Seninki de çok mu

Günaydın canım. Randevum da ta 29 una. Hastaneye mi gitsem dedim ama bi kaç gün bekleyeyim bir daha çok olursa direkt gideyim özel hastaneye. Niye oluyor ki bu kadar bizde ya? Seninki de çok mu
canım Şimdi birşey diyeceğim ama yanlış anlama ayırt edemiyirsun diye demeyeceğim yani aklıma geldiği için diyeceğim ben bazen alt tarafımdan çok terliyorum kıl anlamında temiz olsa bile yaz aylarında acayip terler
Acaba sende terlemis olabilir misin
Çünkü benim bayağı çamaşır islaniyor terden senin de peçete ıslanmış camasirada geçmiş ya dedim acaba sende terliyor olabilirmisjn
İnşallah terdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…