- 17 Temmuz 2013
- 2.084
- 461
- 113
Kız bu ne maşallah maşallah 5 aylık gibi :) senin ama tam hamile göbeği bu.benim göbek le bebek karışık.suan yemekli misafir lik deyim müsait olunca atayım bende
maşallah benim göbek kardeşim çok tatlı olmuşEki Görüntüle 1848074 Eki Görüntüle 1848074 bu da bizden kızlar :)
Ekle teyzesi
SAT: 23.03.2016
Tahmini doğum: 28.12.2016
İlk cocuk
Yaş 29
İstanbul
Kız
cinsiyeti öğrenen geliyor maşallah kızlar,Rabbim esirgesin hepsini,gözünüz aydınTest derdinden söylemeyi unuttum
% 100 erkek bebeğimiz
4 yaşında oğlum var kısmetse bir tane daha geliyor
Zeynep Allah bağışlasın çok şeker bir kız aynı şekerden bende de var çok şükür,Evet teyzesi benim çok teşekkürler 2 yaşında şuan:)
Valla onu bilmiyorum hiç sadece hep soluma koyduğu an cihazı görünüyor bebek canım birden merak sardı bana da bakalım biraz daha bekliycez artık
Zofer kaç mg lik. Bende zofer içiyodum sabahları yetersiz gelince zofran 8 mg verdi doktor .. giderek azalacak 16 haftadan sonra biter dedi doktor.. içtiğim için vicdan azabı çekiyorum ama içmeden kahvaltı yaparsam direk çıkarıyorumAyniiii yiz tatlim. Bende 5 haftaya kadar iyidim 5 hafta dedi ben yataga bi dustum serumlar hastaneler . En son memlekete annemin yanina geldim 2 aydir burdayim daha yeni toparlanmaya baskadim burdada hadtanede yattm bi suru serum yedim. Bende 2 aydir zofer iciyorum. Onceleri sabah aksamdi . Smdi sadece sabah yatakdan kalkmadan iciyorum 1 saat daha yatip kalkiyorum. Ayni senun gbi bagimli oldum sanki icmesem aksama kdr kuscam gibi gelio ama bi gun icmemeyi denicem aksami nasi biraktiysam bunuda birakmaliyim nereye kadar ilac
Nuba gore kiz ))) Allah gonlunuzdeki ni versinŞimdi oldu sanırım resim..bi fikriniz va mı cinsiyetle ilgili kızlar?
Aa evet ayniymis canimCanim ayni tarihi soylemis doktor bize :)
Nuba gore erkek )) Alah gonlunuzdekini versinBugun dr gittik 12+4 dr cinsiyet için erken dedi. Nubdan anlayanlar yorumlayabilir mi
Bende ortada ancak anlayan bi kiz topikte kesin kiz diye yorumladi ama erkekBenim de sağ da canım bariz ama erkeğe benziyor dedi emin değilim bak ona göre de diye ekledi
Selamın aleykümBende ortada ancak anlayan bi kiz topikte kesin kiz diye yorumladi ama erkekinsnma sen 12 haftalik varsa at nubuna bakayim
Zeynep Allah bağışlasın çok şeker bir kız aynı şekerden bende de var çok şükür,jtaime020626 gülüm kızım 22 aylık,tam trip zamanı,vallaha parmağında oynatıyor,evde çığlık çığlığayız,dur yapma,açma,ye,aç ağzını,oy kurban olamm
Nuba gore kiz ))) Allah gonlunuzdeki ni versin
AminNuba gore erkek )) Alah gonlunuzdekini versin
Tabi ki yorumlarim canim senin minnak bacaklarini cekmis nubu pek belli deyil eekeye benziyo sanki baska resim varmi?Selamın aleykümLütfen benim kine de bakarmısınız ya o kadar yazdım başka yerlere kimse cevap yazmadı 12+6 haftalık burda
4 mg canim. Basindan beri ole ictim hep. Zaten malum 40 lira yani icinede koymuslar 8 10 tane haftalik 40 lira. Baktim aksamlari icsemde icmesemde kusuyorum i olmuyorum. O zaman dedim nie iciyorum. Ilk zamanlar cikardim falan sonra daha hafifledi hafifledi derken simdi iyim aksamlari. Sadece sabhlari iciyoruZofer kaç mg lik. Bende zofer içiyodum sabahları yetersiz gelince zofran 8 mg verdi doktor .. giderek azalacak 16 haftadan sonra biter dedi doktor.. içtiğim için vicdan azabı çekiyorum ama içmeden kahvaltı yaparsam direk çıkarıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?