2016 Aralık Anneleri

Kız bu ne maşallah maşallah 5 aylık gibi :) senin ama tam hamile göbeği bu.benim göbek le bebek karışık.suan yemekli misafir lik deyim müsait olunca atayım bende
maşallah benim göbek kardeşim çok tatlı olmuş
Ekle teyzesi
SAT: 23.03.2016
Tahmini doğum: 28.12.2016
İlk cocuk
Yaş 29
İstanbul
Kız
Test derdinden söylemeyi unuttum
% 100 erkek bebeğimiz
4 yaşında oğlum var kısmetse bir tane daha geliyor
cinsiyeti öğrenen geliyor maşallah kızlar,Rabbim esirgesin hepsini,gözünüz aydın
Evet teyzesi benim çok teşekkürler 2 yaşında şuan:)

Valla onu bilmiyorum hiç sadece hep soluma koyduğu an cihazı görünüyor bebek canım birden merak sardı bana da bakalım biraz daha bekliycez artık
Zeynep Allah bağışlasın çok şeker bir kız aynı şekerden bende de var çok şükür, jtaime020626 gülüm kızım 22 aylık,tam trip zamanı,vallaha parmağında oynatıyor,evde çığlık çığlığayız,dur yapma,açma,ye,aç ağzını,oy kurban olamm

günaydınlar hayırlı cumalarr..
maşallah göbüş fotoları ne güzel olmuş. büyük bir zevkle baktım :)

cinsiyet öğrenenler de artmış ben de istiyorum, haftaya randevumuz inşallah o zaman kesin öğrenebiliriz artık
doktorlar bi kız dediler bi erkek, kese yerleşimine de göre erkek,nuba göre kız, çin takvimi kız diyo, rus takviimi erkek
bakalım sonuç ne olacak, kafamı karıştırmayın artıkk

Zofer kaç mg lik. Bende zofer içiyodum sabahları yetersiz gelince zofran 8 mg verdi doktor .. giderek azalacak 16 haftadan sonra biter dedi doktor.. içtiğim için vicdan azabı çekiyorum ama içmeden kahvaltı yaparsam direk çıkarıyorum

Bende ortada ancak anlayan bi kiz topikte kesin kiz diye yorumladi ama erkek insnma sen 12 haftalik varsa at nubuna bakayim
Selamın aleyküm Lütfen benim kine de bakarmısınız ya o kadar yazdım başka yerlere kimse cevap yazmadı 12+6 haftalık burda

Eklentiler

• image.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 64
Bu arada kizlar sag da solda sohneti gecmis bendede solda hatta bu konuyla ilgili okadar tartistim ki sag illa erkek sol illa kiz deyil diye kese durumu deyil ha sol yumurta yada sag yumurta olayi ile ilgili kesw durusuna gore utden yada altdan bakilmasi durumu var o zaman bu sagda yada solda olmasi deyisiyor ve pek cogunuz cinsiyeti merak ediyorsunuz ve mawAllah artik 16 haftalardayiz bizim burda artik 12 haftadan tam net anlasiliyor sizin bu doktorlar neden boyle yapiyorlar anlamiyorum ben 13 haftaliktim ogrwndiyimde doktordan ziyade kendim net gordum fotosunu aticam simdi..boyle uzatmalari sacma :/

Amin canım çok sağol senin yavruna da Rabbim uzun ömürler versin...
Biz de öyleyiz valla her işi oyun her hareketi komik geliyor bize oturup izliyoruz gülüyoruz çocuklar evin bereketi gerçekten

Selamın aleyküm Lütfen benim kine de bakarmısınız ya o kadar yazdım başka yerlere kimse cevap yazmadı 12+6 haftalık burda
Tabi ki yorumlarim canim senin minnak bacaklarini cekmis nubu pek belli deyil eekeye benziyo sanki baska resim varmi?

Iste qayet ne demem o ki dokror soylemese bile siz dikkat edin ben bunu videodan durdurup cektim

Eklentiler

• Screenshot_2016-06-10-11-59-10.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 75
4 mg canim. Basindan beri ole ictim hep. Zaten malum 40 lira yani icinede koymuslar 8 10 tane haftalik 40 lira. Baktim aksamlari icsemde icmesemde kusuyorum i olmuyorum. O zaman dedim nie iciyorum. Ilk zamanlar cikardim falan sonra daha hafifledi hafifledi derken simdi iyim aksamlari. Sadece sabhlari iciyoru

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…