2016 Aralık Anneleri

Gunaydin kzlar bise sorcam ben bugun bulanti ilacimi ictim ictikten sonrada niye anlamadim ama midem almadi gittim kustum ama safra falan degil bildiginiz kopuk kustum. Kustuktn sonra uzandim.mideme bi kramp girdi sonra o indi asagilara dogru simdide 1 2 dkkada bi karin ve kasigima gaz sancisi gbi bi agri giriyo kivraaniorum geri geciyo onemli bise olabilir mi? Kustuktan sonra basladi. Uyandigimda falan yoktu

Canimmmmm dualarim seninle merak etme bak pek cok arkadas da riskli cikmasina ragmen sonuc iyi oldu .sendede oyle olucak insAllah

Arkadaşım üzülme lütfen ah bu testler o kadar yanılabiliyor ki o yüzden bu da dahil hiç birinde yaptırmadım ben,eltime aynını dediler hemen alalım dediler sonra 4 kilo bi oğlan doğurdu kapilardan sığmıyor şimdi..daha gecen hafta aynısı oldu doktorlar proflar engelli dogacak şu bu arkadaşa neler dediler ama çocuk maşallah sapasağlam doğdu ve daha nice örnek...bence kafayı takmayın çok hamileliğiniz zehir olmasın Rabbim yardımcın olsun...

Resmen özledim sizinle konuşmayı kızlar, öyle merak ediyorum ki sizi.. Cinsiyetleriniz belli oldu mu? Bulantılarınız ne durumda? Ramazan nasıl geçiyor?
Canım hoşgeldin. Genel olarak biz iyiyiz. Ramazan benim için bu sene ilk kez oruçsuz geçiyor, ama Allah sağlıkla bu günleri geçirsin de, ömrümüz yeterse tutarız zaten inş.
Benim oğluş geliyor teyzesi. Belli olanları Azrasılam işaretledi ilk sayfaya. Sen nasılsın herşey yolunda mı?

kaç dakikadır o ağrılar devam ediyor. öyle kusma bende de oldu ağrı da oldu ama çok devam etmedi çok devam ederse riske atmamak doktora danışmak gerekir bence

Yarim saat dinlenir vaziyetde bekle devamliysa mutlaka doktora haber ver

bence hiç bişey olmayacak içini rahat tut , Allahın izniyle sağlıklı bir bebek doğuracaksın üzülme lütfen

canım inşallah bi sıkıntı yoktur korkma eğer 3 lünün vakti geçmediyse başka bi doktorada yaptır bence 3lü tam nasıl oluyor bilmiyorum da benim doktor 3 lü yapalım bile demedi güvenilir değil zaten ama sen içini rahatlatmak için diğer doktorun dediklerini de yaptır bi şeyciği yoktur Allah'ın izniyle

Canim merak etme insallah hersey guzel olacak aklina kotu seyler getirme . Herseyde vardir bir hayir . Mutlaka bize haber ver. Şu mübarek cuma gununde Rabbim herseyin en hayirlisini versin saglikli sihhatli yavrularimizi kucagimiza aliriz insallah.

kizlar gunaydin ikili tarama testiyle b hcg 16,8 cikmis düzeltilmis mom 0,40 cikmis nuba gore kiz.gorunuyo ama bu degere gore erkekmi.oluyor bazi arkadaslar cinsiyet tahmini.yapmis ve tutmus nediyorsunuz sizde ?

kizlar gunaydin ikili tarama testiyle b hcg 16,8 cikmis düzeltilmis mom 0,40 cikmis nuba gore kiz.gorunuyo ama bu degere gore erkekmi.oluyor bazi arkadaslar cinsiyet tahmini.yapmis ve tutmus nediyorsunuz sizde ?
bana kız dedi doktor b hcg ye göre erkek oluyor sanırım yanlış nubda da bi arkadaş erkek dedi. ya doktor yanılıyor tüm bunlar doğru ya da hepsi yanlış çıkabiliyor. ama doktor yanılmıyordur sanırım çünkü bacak arasındaki boşluğu ben bile gördüm

canım ama ikili testin de riskli düşük çıkmıştı. çoğu doktor 3 lüyü istemiyor bile.. içini ferah tut inşallah her şey iyi olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…