2016 Aralık Anneleri

tesekkurler canim cevabin icin nub tam.belli degil ama.kiz tahminleri.var bir cikinti.yoktu bacak arasinda 12+1 gitmistim.en son.temmuz ilk.haftasi.belli.olucak.kesin insallah merak ettim.sasirdim cunku.dusuk cikmasi bu kadar sanki.erkege isaret ediyor gibi bircok sitede bununla.ilgili seyler okumustum cunku ama erkek olsa dedigim.gibi bu zamana belli olurdu herhalde ya

Tabi ki yorumlarim canim senin minnak bacaklarini cekmis nubu pek belli deyil eekeye benziyo sanki baska resim varmi?
Var Can'ım burda da 12+0 haftalık.Doktorum kız gibi Dedi ama sonra emin olamadı 17.haftada çağırdı Bayram'dan sonra.Sen de bi bak bakalım

Eklentiler

• image.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 61
Günaydın canım. Randevum da ta 29 una. Hastaneye mi gitsem dedim ama bi kaç gün bekleyeyim bir daha çok olursa direkt gideyim özel hastaneye. Niye oluyor ki bu kadar bizde ya? Seninki de çok mu
Canım bence endişe etme. Ben bütün gün işte oturuyorum. Ayağa kalktığımda, yürüdüğümde, hareket ettiğimde falan hemen akıntı gelmeye başlıyor. Hele şimdi havalar ısındı ya, daha da çok oluyor bazen. Zaten çoğumuzda aynı durum var. Normailmiş canım. Benim bazen sıvıya yakın, bazen de daha koyu geliyor. Doktorum normal dedi, takmıyorum bende.

Bende ortada ancak anlayan bi kiz topikte kesin kiz diye yorumladi ama erkek insnma sen 12 haftalik varsa at nubuna bakayim
merhaba hayırlı cumalar benim bebitoma da bakabillirmisin 12 hafta 3 gün çekildi
yanlış resim eklemişim ya tekrar ekledim bunu da silemedim: (((((((((((((

Eklentiler

• tumblr_nxvlpvOyym1uqavzzo1_540.webp
    5,6 KB · Görüntüleme: 66
Son düzenleme:
benimde kafam karışıyor açıkçası kesin kız diye düşünüyordum benimdi b hcg 21 mi ne düşük nub da erkek dedi insanın kafası karışıyor.

Canım içini ferah tut. Allah'ın izniyle bebişin sağlıklıdır hiç endişe etme canım. İyi çıkacak inşallah test sonuçları. Biz teyzeleri olarak her zaman dualarımız seninle. Rabbim bu mübarek cuma gününde yardımcın olsun.

Mesaj attim bakalim cevap bekliyorum. Wc gidiyorum afedersin gaz midir diye bekliyorum bse yok anlamadim. Baslio gobegin ordan sol yanima dogru vuruyo kivrandirip gidiyo
Gaz sıkışması olmuştur canım,geçen haftalarda bana da oldu 4 gün kıvrandım uyku yüzü görmedim ,kuru kayısı ye üzerine ılık su iç.Doktora gitsen bile birşey yapamıyor gaz sıkışmasına, çok geçmiş olsun

Allah sağlıklı sıhhatli bebek olarak kucağın alamaya nasip etsin inşallah içini ferah tut ikili testin daha doğru olduğunu sölerler ama onda bile yanılma payı var ama hepsi istatistik sonucu öle olırsa böle olurki 3 lü test daha az doğruluk payı var heleki 4 lü de doğruluk olayı hiç yok kadarmiş o yğzden içini ferah tut

dualarım sennle arkadaşım Rabbim hayrılı sonuçlar nasip etsin şu mübarek günde inş. tez vakitte bekiyoruz güzel haberlerini

Canım o karar serindi ki üşüdük bile. Zaten efil bir elbise giymiştim. Ama alt taraf bu olabilir de dediğin gibi, bilmiyorum. İnşallah öyledir canım ya çok fazlaydı çünkü. Sağol canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…