- 10 Haziran 2015
- 921
- 748
- 103
yoo dr sorun falan demedi her şey yolunda dedi karın çevresini ölçtü uyluk kemiğinin uzunluğunu ölçtüdoktorun bi sorun söyledi mi peki o bir şey söylemediyse sorun yoktur
tesekkurler canim cevabin icin nub tam.belli degil ama.kiz tahminleri.var bir cikinti.yoktu bacak arasinda 12+1 gitmistim.en son.temmuz ilk.haftasi.belli.olucak.kesin insallah merak ettim.sasirdim cunku.dusuk cikmasi bu kadar sanki.erkege isaret ediyor gibi bircok sitede bununla.ilgili seyler okumustum cunku ama erkek olsa dedigim.gibi bu zamana belli olurdu herhalde yabana kız dedi doktor b hcg ye göre erkek oluyor sanırım yanlış nubda da bi arkadaş erkek dedi. ya doktor yanılıyor tüm bunlar doğru ya da hepsi yanlış çıkabiliyor. ama doktor yanılmıyordur sanırım çünkü bacak arasındaki boşluğu ben bile gördüm
Sylvester nub başlığında 2119 da canımBende ortada ancak anlayan bi kiz topikte kesin kiz diye yorumladi ama erkekinsnma sen 12 haftalik varsa at nubuna bakayim
Var Can'ım burda da 12+0 haftalık.Doktorum kız gibi Dedi ama sonra emin olamadı 17.haftada çağırdı Bayram'dan sonra.Sen de bi bak bakalımTabi ki yorumlarim canim senin minnak bacaklarini cekmis nubu pek belli deyil eekeye benziyo sanki baska resim varmi?
Canım bence endişe etme. Ben bütün gün işte oturuyorum. Ayağa kalktığımda, yürüdüğümde, hareket ettiğimde falan hemen akıntı gelmeye başlıyor. Hele şimdi havalar ısındı ya, daha da çok oluyor bazen. Zaten çoğumuzda aynı durum var. Normailmiş canım. Benim bazen sıvıya yakın, bazen de daha koyu geliyor. Doktorum normal dedi, takmıyorum bende.Günaydın canım. Randevum da ta 29 una. Hastaneye mi gitsem dedim ama bi kaç gün bekleyeyim bir daha çok olursa direkt gideyim özel hastaneye. Niye oluyor ki bu kadar bizde ya? Seninki de çok mu
merhaba hayırlı cumalar benim bebitoma da bakabillirmisin 12 hafta 3 gün çekildiBende ortada ancak anlayan bi kiz topikte kesin kiz diye yorumladi ama erkekinsnma sen 12 haftalik varsa at nubuna bakayim
doktora git bence hemencik bir şey yoksa da o söylesin sen bi görünYani kac dakkadir diyim. Ben 8.30 da kalktim yaklasik 9 9 30 dan beri falan sanirim
benimde kafam karışıyor açıkçası kesin kız diye düşünüyordum benimdi b hcg 21 mi ne düşük nub da erkek dedi insanın kafası karışıyor.tesekkurler canim cevabin icin nub tam.belli degil ama.kiz tahminleri.var bir cikinti.yoktu bacak arasinda 12+1 gitmistim.en son.temmuz ilk.haftasi.belli.olucak.kesin insallah merak ettim.sasirdim cunku.dusuk cikmasi bu kadar sanki.erkege isaret ediyor gibi bircok sitede bununla.ilgili seyler okumustum cunku ama erkek olsa dedigim.gibi bu zamana belli olurdu herhalde ya
Bende ortada ancak anlayan bi kiz topikte kesin kiz diye yorumladi ama erkekinsnma sen 12 haftalik varsa at nubuna bakayim
Mesaj attim bakalim cevap bekliyorum. Wc gidiyorum afedersin gaz midir diye bekliyorum bse yok anlamadim. Baslio gobegin ordan sol yanima dogru vuruyo kivrandirip gidiyodoktora git bence hemencik bir şey yoksa da o söylesin sen bi görün
Canım içini ferah tut. Allah'ın izniyle bebişin sağlıklıdır hiç endişe etme canım. İyi çıkacak inşallah test sonuçları. Biz teyzeleri olarak her zaman dualarımız seninle. Rabbim bu mübarek cuma gününde yardımcın olsun.Kızlar hayırlı cumalar
Üçlü testim riskli çıktı 77/1
Dua edin
Dr önce ayrıntılı tarama ultrason istedi
Sonra amniyosentez veya Harmony testini önerdi
Çok kötüyüm dua edin bana da tüm sıkıntılı arkadaşlarımıda
Gaz sıkışması olmuştur canım,geçen haftalarda bana da oldu 4 gün kıvrandım uyku yüzü görmedim ,kuru kayısı ye üzerine ılık su iç.Doktora gitsen bile birşey yapamıyor gaz sıkışmasına, çok geçmiş olsunMesaj attim bakalim cevap bekliyorum. Wc gidiyorum afedersin gaz midir diye bekliyorum bse yok anlamadim. Baslio gobegin ordan sol yanima dogru vuruyo kivrandirip gidiyo
kızlar 15+2 günlükken bebeğin ağırlığı 185 gram normal mi sizce ?
Allah sağlıklı sıhhatli bebek olarak kucağın alamaya nasip etsin inşallah içini ferah tut ikili testin daha doğru olduğunu sölerler ama onda bile yanılma payı var ama hepsi istatistik sonucu öle olırsa böle olurki 3 lü test daha az doğruluk payı var heleki 4 lü de doğruluk olayı hiç yok kadarmiş o yğzden içini ferah tutKızlar hayırlı cumalar
Dua edin
Kızlar hayırlı cumalar
Dua edin
canım bende çok anlamıyorum ama kız gibi duruyor eğer ben nbu doğru gördüysem paralel duruyor ama kendiminkini bile tam net çözemiyorumEki Görüntüle 1848253 Nub teorisinden filan anlamıyorum anlayan arkadaşlar bir bakabilir mi burada 12+2 günlüktü bebeğim
teşekkür ederim cnm :) hayırlısıcanım bende çok anlamıyorum ama kız gibi duruyor eğer ben nbu doğru gördüysem paralel duruyor ama kendiminkini bile tam net çözemiyorum
Canım o karar serindi ki üşüdük bile. Zaten efil bir elbise giymiştim. Ama alt taraf bu olabilir de dediğin gibi, bilmiyorum. İnşallah öyledir canım ya çok fazlaydı çünkü. Sağol canımcanım Şimdi birşey diyeceğim ama yanlış anlama ayırt edemiyirsun diye demeyeceğim yani aklıma geldiği için diyeceğim ben bazen alt tarafımdan çok terliyorum kıl anlamında temiz olsa bile yaz aylarında acayip terler
Acaba sende terlemis olabilir misin
Çünkü benim bayağı çamaşır islaniyor terden senin de peçete ıslanmış camasirada geçmiş ya dedim acaba sende terliyor olabilirmisjn
İnşallah terdir
doktor yanlış ölçtü o zaman bilemedim vallaBilemedm tabi bilir kişi değiliz ama, çok geldi bana 14 haftada 45 dr olan bebek 2 haftada okadar kilo alamazki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?