2016 Aralık Anneleri

Dimi böyle bi anda kalkınca geliyor. Ay inşallah normaldir hepimizin canım. Ben çok aşırı ıslak diye telaşlandım bu kez

canım ama ikili testin de riskli düşük çıkmıştı. çoğu doktor 3 lüyü istemiyor bile.. içini ferah tut inşallah her şey iyi olacak

evet 2 li testi iyi çıkan hiçbirimizden dr 3 lü istemedi senden nie istedi hala anlamış değilim. bencede çok üzme yıpratma kendini nolur nede olsa kesin diye brşey yok onda sadece ihtimal ki belki bizlerede yaptırsalardı aynı sonuçlar çıkacaktı.

üçlü testin güvenilirliği ikili testten daha düşük biliyosun değil mi? içini ferah tut.
Allah'ın izniyle hiçbişeycik olmaz..

Canım yeni gördüm Allahım cuma mübarek günü yüzünü güldürsün inşallah bugün büyük dua edicem sana da edicem canım

yanlış bakmamıştırda o değer içinde sadece kilo yoktur belki
EFW: 185.42 gr yazıyor canım , geçen hafta doktora gittim bebek daha küçüktü bu hafta daha büyük ben bişey anlamadım valla, ya benim bebek doktoru kandırıyor ya da doktor yanlış ölçüyor

Bulundu canım benim herşeyim kız çıkıyor hatta nub belirtiler makasa oturdum falan filan ama doktor erkeğe benzettim kemik yapısından dedi kimbilir ikilemde kaldık :)
hmm bacak arasından değil de kemik yapısından tahminde bulundu yani o zaman yanılıyor olma ihtimali daha yüksek olabilir sanki benim düşüncem yani

hmm bacak arasından değil de kemik yapısından tahminde bulundu yani o zaman yanılıyor olma ihtimali daha yüksek olabilir sanki benim düşüncem yani
Inan hiç farketmez canım ama muallakta kaldı bekliyoz işte sağlıklı olsun da benim için en mutluluk verici o zaten 30 haziran a az kaldı hayırlısıyla bakalım

AzRASILAM canım benim,bu testlerin ne kadar yanılma payı olduğunu her gün konuşur oldun,mübarek aylar günler hrmetine Rabbim ferahlık versin içine,inşallah sağlıcakla doğacak bebişiniz,vesveseye kapılmayalm lütfen gülüm

Inan hiç farketmez canım ama muallakta kaldı bekliyoz işte sağlıklı olsun da benim için en mutluluk verici o zaten 30 haziran a az kaldı hayırlısıyla bakalım
yine erkenmiş ben bi dahakine temmuzun ortalarına anca giderim tatil olacak bayram memleketlere gidilecek vs. kendi memleketimde gitmeyi düşünüyorum annemde görsün yavrumu diye. 10 temmuzu bulur en erken. kesin demedikçe merak olmaya devam ediyor. annem beni erkek diye doğurmuş doğunca kız olduğum anlaşılmış Allahtan teknoloji gelişti de böyle şeyler yok gibi artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…