- 1 Nisan 2016
- 925
- 713
- 18
- 40
Dimi böyle bi anda kalkınca geliyor. Ay inşallah normaldir hepimizin canım. Ben çok aşırı ıslak diye telaşlandım bu kezCanım bence endişe etme. Ben bütün gün işte oturuyorum. Ayağa kalktığımda, yürüdüğümde, hareket ettiğimde falan hemen akıntı gelmeye başlıyor. Hele şimdi havalar ısındı ya, daha da çok oluyor bazen. Zaten çoğumuzda aynı durum var. Normailmiş canım. Benim bazen sıvıya yakın, bazen de daha koyu geliyor. Doktorum normal dedi, takmıyorum bende.
canım ama ikili testin de riskli düşük çıkmıştı. çoğu doktor 3 lüyü istemiyor bile.. içini ferah tut inşallah her şey iyi olacak
Kızlar hayırlı cumalar
Üçlü testim riskli çıktı 77/1
Dua edin
Dr önce ayrıntılı tarama ultrason istedi
Sonra amniyosentez veya Harmony testini önerdi
Çok kötüyüm dua edin bana da tüm sıkıntılı arkadaşlarımıda
doktor yanlış ölçtü o zaman bilemedim valla
Canım yeni gördüm Allahım cuma mübarek günü yüzünü güldürsün inşallah bugün büyük dua edicem sana da edicem canımKızlar hayırlı cumalar
Üçlü testim riskli çıktı 77/1
Dua edin
Dr önce ayrıntılı tarama ultrason istedi
Sonra amniyosentez veya Harmony testini önerdi
Çok kötüyüm dua edin bana da tüm sıkıntılı arkadaşlarımıda
EFW: 185.42 gr yazıyor canım , geçen hafta doktora gittim bebek daha küçüktü bu hafta daha büyük ben bişey anlamadım valla, ya benim bebek doktoru kandırıyor ya da doktor yanlış ölçüyoryanlış bakmamıştırda o değer içinde sadece kilo yoktur belki
Hemen yapayım merak ettim:)http://www.haftahaftahamilelik.gen.tr/hamilelikte-online-cinsiyet-testi.html kızlar şu teste bakabilirsiniz benim doktor kız dedi burda da kız çıktı hoşuma gitti tabiki kesin bilemez de her şeyi deniyoruz zaten bi cinsiyet öğrenmek içineğlence amaçlıbi test
benim erkek dedi burada da erkek çıktıhttp://www.haftahaftahamilelik.gen.tr/hamilelikte-online-cinsiyet-testi.html kızlar şu teste bakabilirsiniz benim doktor kız dedi burda da kız çıktı hoşuma gitti tabiki kesin bilemez de her şeyi deniyoruz zaten bi cinsiyet öğrenmek içineğlence amaçlıbi test
sonucu bizle paylaş canımm bide doktor tahminde bulunduysa onu daHeme
Hemen yapayım merak ettim:)
http://www.haftahaftahamilelik.gen.tr/hamilelikte-online-cinsiyet-testi.html kızlar şu teste bakabilirsiniz benim doktor kız dedi burda da kız çıktı hoşuma gitti tabiki kesin bilemez de her şeyi deniyoruz zaten bi cinsiyet öğrenmek içineğlence amaçlıbi test
KızHeme
Hemen yapayım merak ettim:)
Ben yaptim testi. Doktor erkege benziyor dedi. Burdada kiz diyor . Artik 7 temmuzda kesin ogrenecez insallhhttp://www.haftahaftahamilelik.gen.tr/hamilelikte-online-cinsiyet-testi.html kızlar şu teste bakabilirsiniz benim doktor kız dedi burda da kız çıktı hoşuma gitti tabiki kesin bilemez de her şeyi deniyoruz zaten bi cinsiyet öğrenmek içineğlence amaçlıbi test
Bulundu canım benim herşeyim kız çıkıyor hatta nub belirtiler makasa oturdum falan filan ama doktor erkeğe benzettim kemik yapısından dedi kimbilir ikilemde kaldık :)sonucu bizle paylaş canımm bide doktor tahminde bulunduysa onu da
tutturuyor olabilir sankii
hmm bacak arasından değil de kemik yapısından tahminde bulundu yani o zaman yanılıyor olma ihtimali daha yüksek olabilir sanki benim düşüncem yaniBulundu canım benim herşeyim kız çıkıyor hatta nub belirtiler makasa oturdum falan filan ama doktor erkeğe benzettim kemik yapısından dedi kimbilir ikilemde kaldık :)
Rabbin gönlüne göre versin tatlımmmKız çıktı :) daha doktora gitmedim bakalım inşallah Kız dediğini duymak nasip olur bana da
Inan hiç farketmez canım ama muallakta kaldı bekliyoz işte sağlıklı olsun da benim için en mutluluk verici o zaten 30 haziran a az kaldı hayırlısıyla bakalımhmm bacak arasından değil de kemik yapısından tahminde bulundu yani o zaman yanılıyor olma ihtimali daha yüksek olabilir sanki benim düşüncem yani
yine erkenmiş ben bi dahakine temmuzun ortalarına anca giderim tatil olacak bayram memleketlere gidilecek vs. kendi memleketimde gitmeyi düşünüyorum annemde görsün yavrumu diye. 10 temmuzu bulur en erken. kesin demedikçe merak olmaya devam ediyor. annem beni erkek diye doğurmuş doğunca kız olduğum anlaşılmış Allahtan teknoloji gelişti de böyle şeyler yok gibi artıkInan hiç farketmez canım ama muallakta kaldı bekliyoz işte sağlıklı olsun da benim için en mutluluk verici o zaten 30 haziran a az kaldı hayırlısıyla bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?