Canım dualarimiz seninle.inşallah kötü bişey çıkmaz içini ferah tutKızlar hayırlı cumalar
Üçlü testim riskli çıktı 77/1
Dua edin
Dr önce ayrıntılı tarama ultrason istedi
Sonra amniyosentez veya Harmony testini önerdi
Çok kötüyüm dua edin bana da tüm sıkıntılı arkadaşlarımıda
Evet canım varmış sana da napalım annesi merak etcez minnakları , benim annem de doğuma kadar öğrenememiş yokmuş çünki o zaman hep oğlan bu diyolarmış annem benim kızım olcak diyormuş his işte diyor hissetmiş benim kız olacağım:)yine erkenmiş ben bi dahakine temmuzun ortalarına anca giderim tatil olacak bayram memleketlere gidilecek vs. kendi memleketimde gitmeyi düşünüyorum annemde görsün yavrumu diye. 10 temmuzu bulur en erken. kesin demedikçe merak olmaya devam ediyor. annem beni erkek diye doğurmuş doğunca kız olduğum anlaşılmış Allahtan teknoloji gelişti de böyle şeyler yok gibi artık
İçinizi ferah tutun ben cvs yaptırdım sonuç bekliyorum.Allah yardımcınız olsunKızlar hayırlı cumalar
Dua edin
Canimm içini ferah tut bu testlerin güvenirliği de tartışılır.. Dualarım seninle.. Allah'ın izniyle bir sıkıntı çıkmayacak bak gorursun..Kızlar hayırlı cumalar
Dua edin
Kızım olsa Aysima koyacaktim Canım Ömer yiğit ali güzel Canım yigitAli olabilir Ömer efe kafam çorba :)Nası isimler den hoşlanıyorsunz bilmem ama ben çok yeni moda anlamsız isimler den yana değilim, Efe, Ömer, ali, Melih, Tuğra, Alperen, Kağan, Kerem, Yiğit, Seyit,BatuHan .. Erkek daha çok aslında kiz ismi zor geliyor bana da :)
Gecmis olsun ayrintili ultrasonda hersey tertemiz cikar insallah.ikili ve uclu testler %100 sonuc vermiyorlar yanilma paylari yüksek.cok stresse girmemeye calis.Rabbim bu mubarek gunlerde dualarimizi kabul etsin insallah.Kızlar hayırlı cumalar
Dua edin
Sağol Canım beniml
Gecmis olsun canim tez sifa olur insallah ilac.
Gaz sapmasi olabilir yan yatip biraz masaj yapabilirsin karnina hafif hafif.dr.una da danis mutlaka.gaz sapmasi ise hemen cikmazMesaj attim bakalim cevap bekliyorum. Wc gidiyorum afedersin gaz midir diye bekliyorum bse yok anlamadim. Baslio gobegin ordan sol yanima dogru vuruyo kivrandirip gidiyo
Kızlar hayırlı cumalar
Dua edin
Gunaydin kzlar bise sorcam ben bugun bulanti ilacimi ictim ictikten sonrada niye anlamadim ama midem almadi gittim kustum ama safra falan degil bildiginiz kopuk kustum. Kustuktn sonra uzandim.mideme bi kramp girdi sonra o indi asagilara dogru simdide 1 2 dkkada bi karin ve kasigima gaz sancisi gbi bi agri giriyo kivraaniorum geri geciyo onemli bise olabilir mi? Kustuktan sonra basladi. Uyandigimda falan yoktu
tatlım konuşur olduk yazacaktım,yanlış olmasın,içini ferah tut gülümAzRASILAM canım benim,bu testlerin ne kadar yanılma payı olduğunu her gün konuşur oldun,mübarek aylar günler hrmetine Rabbim ferahlık versin içine,inşallah sağlıcakla doğacak bebişiniz,vesveseye kapılmayalm lütfen gülüm
EFW: 185.42 gr yazıyor canım , geçen hafta doktora gittim bebek daha küçüktü bu hafta daha büyük ben bişey anlamadım valla, ya benim bebek doktoru kandırıyor ya da doktor yanlış ölçüyor
benimde en başından beri sol kasığımda.... dr kesin erkek demişti geçen haftaBenim hep sol kasigimda duruyor bugün de dikkat ettim tam sol yani bakalım ne çıkacak:)
benimde en başından beri sol kasığımda.... dr kesin erkek demişti geçen haftapipisini de görmüştük
Gecti canim. Wc agrisiymis ole diyimÖncelikle stres yapma bebeğini düşün. Bana doktorumun dediği bu testler içinde güvenilirliği en yüksek olanı ikili test. seninde ikili test sonucun güzeldi sanırım. O yüzden ayrıntılı ultrasona kadar rahat olmaya çalış canım.
Kusarken kastınmı kendini acaba ondanda olmuş olabilir.. Bi kaç saate geçmezse doktora görün bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?