2016 Aralık Anneleri

Canım dualarimiz seninle.inşallah kötü bişey çıkmaz içini ferah tut

Evet canım varmış sana da napalım annesi merak etcez minnakları , benim annem de doğuma kadar öğrenememiş yokmuş çünki o zaman hep oğlan bu diyolarmış annem benim kızım olcak diyormuş his işte diyor hissetmiş benim kız olacağım:)

İçinizi ferah tutun ben cvs yaptırdım sonuç bekliyorum.Allah yardımcınız olsun

Herkese Hayirli Huzurlu Cumalar Canlar..
Rabbim Dualarimizi kabul etsin insallah bu mübarek günlerde bol bol dua edelim..
Cinsiyetini ögrenenler gittikce cogaliyor darisi bizlere insallah :)
Allahim herkesin gönlündekini nasip etsin..
Banada hayirli saglikli bi Kiz nasip etsin insallah
Bu cinsiyet testini bende yaptim ve Kiz cikti
Tabi Eglence amacli bunlar dogruluk payi oldugunu sanmiyorum..

Canimm içini ferah tut bu testlerin güvenirliği de tartışılır.. Dualarım seninle.. Allah'ın izniyle bir sıkıntı çıkmayacak bak gorursun..

Kızım olsa Aysima koyacaktim Canım Ömer yiğit ali güzel Canım yigitAli olabilir Ömer efe kafam çorba :)

Gecmis olsun ayrintili ultrasonda hersey tertemiz cikar insallah.ikili ve uclu testler %100 sonuc vermiyorlar yanilma paylari yüksek.cok stresse girmemeye calis.Rabbim bu mubarek gunlerde dualarimizi kabul etsin insallah.

Mesaj attim bakalim cevap bekliyorum. Wc gidiyorum afedersin gaz midir diye bekliyorum bse yok anlamadim. Baslio gobegin ordan sol yanima dogru vuruyo kivrandirip gidiyo
Gaz sapmasi olabilir yan yatip biraz masaj yapabilirsin karnina hafif hafif.dr.una da danis mutlaka.gaz sapmasi ise hemen cikmaz

Öncelikle stres yapma bebeğini düşün. Bana doktorumun dediği bu testler içinde güvenilirliği en yüksek olanı ikili test. seninde ikili test sonucun güzeldi sanırım. O yüzden ayrıntılı ultrasona kadar rahat olmaya çalış canım.

Kusarken kastınmı kendini acaba ondanda olmuş olabilir.. Bi kaç saate geçmezse doktora görün bence.

tatlım konuşur olduk yazacaktım,yanlış olmasın,içini ferah tut gülüm

EFW: 185.42 gr yazıyor canım , geçen hafta doktora gittim bebek daha küçüktü bu hafta daha büyük ben bişey anlamadım valla, ya benim bebek doktoru kandırıyor ya da doktor yanlış ölçüyor

hım valla anlamadım cnm efw eevet bebeğin kilosu demek , demekki normal bir değer biranda bana yüksek geldi . hem içini ferak tut farklı bir duurm olsa dr un sölerdi sana . birdaha gittiğinde yine sor sen için rahat etsin

Gecti canim. Wc agrisiymis ole diyim

kizlar bende o testi yaptim kiz cikti insallah elimede kucuk tatli saglikli bi kiz cocugu alirim bu ilk hamileligimden cok farkli biz 14 haftalik olduk ama bulanti ve kusma son gaz devam edioo ruh gibiyim kendimde degilim hic uyuyorum surekli calismadigim zamanlarda ama yinede yetmioo .. umarim en kisa surede gecer...
birde ben saclarimi boyatip kestirmek istiyorum bebis 5.5 aylik olunca maglum dugunlerde basliycak onerileriniz neler suan diplerim siyah uclarim sapsari.. buarada kizlar benim saclarim cok dokuluyor anlayamiyorum nedense taramaya korkuyorum avuc avuc ozelliklede banyoda boyle olan varmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…