- 29 Şubat 2016
- 1.048
- 1.525
- 53
kizlar bende o testi yaptim kiz cikti insallah elimede kucuk tatli saglikli bi kiz cocugu alirim bu ilk hamileligimden cok farkli biz 14 haftalik olduk ama bulanti ve kusma son gaz devam edioo ruh gibiyim kendimde degilim hic uyuyorum surekli calismadigim zamanlarda ama yinede yetmioo .. umarim en kisa surede gecer...
birde ben saclarimi boyatip kestirmek istiyorum bebis 5.5 aylik olunca maglum dugunlerde basliycak onerileriniz neler suan diplerim siyah uclarim sapsari.. buarada kizlar benim saclarim cok dokuluyor anlayamiyorum nedense taramaya korkuyorum avuc avuc ozelliklede banyoda boyle olan varmi?
ya aynen annem cok deli deli konusup korkuttu benide ya ne biliyim acaba diyorum esimde boyatma dioo ama sacim berbat ya ben mutsuzum zaten o kadar cirkinlestim ki butun guzelligim gitti gozlerim bile parlamiyor yaniSaç boyasını ben doktoruma sordum, boyatma dedi. Saç kestirmemi de annem istemiyor, bi dolu batıl inanç varmış hepsini sıralıyor tek tek ben konusunu açınca :) Bende kararsız kaldım.
ya aynen annem cok deli deli konusup korkuttu benide ya ne biliyim acaba diyorum esimde boyatma dioo ama sacim berbat ya ben mutsuzum zaten o kadar cirkinlestim ki butun guzelligim gitti gozlerim bile parlamiyor yani
of ya ben yurtdisinda yasiyorumn agustos ayinda trye gelicem 1 .5 ay kalicam o sirada ii guvendigim bi kuafor bulursam boyatirim hos esim o cocuga bisi olsun eve gelme dediysede bu sekilde gezmek istiyorum artikkAyy bende kendimi öyle hissediyorum canım ya, sivilceler çıktı baya. Saçlar iki farklı renk oldu, uzadıkça güçsüzleşti falan. Ama eşim ve annem hayatta izin vermezler. Ben kendimi 6-7 ay daha böyle kabullendim :)
benimde böyle ortada çıkıntı var.seninkinden biraz daha büyük ama benim göbişim.ilk hamileliğime göre çabuk çıktı göbişim diyordum ama bakıyorum çok büyük değilmiş.Bu da ben ve benim minnosum sadece ortada o çıkıntı olan yer sizinde mi öyle yoksa yaygın bir şekilde mi oluyor Eki Görüntüle 1847764
Bizde kızımla kız istiyoruz. Ama dediğin gibi bir çok insanda ki bu erkek takıntısını anlayamıyorum. Kızıma kız kardeş gelirse arkadaş olurlar ne kadar olsa erkek kardeşten daha yakın olur kız kardeş diye düşünüyorum.Benimde herkes erkek bekliyor ben ve kizim hariç. Biz surekli insallah kizdir diye dua ediyoruz :)
Anne -Bebek sağlıklı olsun da cinsiyet hiç onemli degil ama bazi insan takintili oluyor ne yazik ki
Simdi kizim olacak desem bircok insanin olsun uzulme diyeceğine eminim
Cok tuhaf ve komik geliyor bana
test banada kız dedi ama dr erkeğe benziyor demişti bakalım hangisi tutacak .
bencede boyatma değişiklik yapmak istiyorsan kestiriver ucundaki sarıları aldır kendi rengini kullan ne bileyim ama boyatmazdım ben olsam hatta ben hamilelik düşündüğüm için öncesinde kendi rengine dönmüştüm çocuğuna bir şey olur sebebi boya olmasa bile bir ömür vicdan azabı çekersin canım.of ya ben yurtdisinda yasiyorumn agustos ayinda trye gelicem 1 .5 ay kalicam o sirada ii guvendigim bi kuafor bulursam boyatirim hos esim o cocuga bisi olsun eve gelme dediysede bu sekilde gezmek istiyorum artikk
dimi ondan da korkuyorum sonra altindan kalkamam zaten sogara iciodum hamile kalmadan onun bi agirlisi var ustumde duyar duymaz biraksamda planlanmamis bi hamileelik oldugu icin..bencede boyatma değişiklik yapmak istiyorsan kestiriver ucundaki sarıları aldır kendi rengini kullan ne bileyim ama boyatmazdım ben olsam hatta ben hamilelik düşündüğüm için öncesinde kendi rengine dönmüştüm çocuğuna bir şey olur sebebi boya olmasa bile bir ömür vicdan azabı çekersin canım.
Kızlar hayırlı cumalar
Üçlü testim riskli çıktı 77/1
Dua edin
Dr önce ayrıntılı tarama ultrason istedi
Sonra amniyosentez veya Harmony testini önerdi
Çok kötüyüm dua edin bana da tüm sıkıntılı arkadaşlarımıda
Ewet o ilac aksam işe yaramiyor du bende anlam veremedim 6 dedimı etkisi bitiyordu bende onun için zofran geçtim ama yinede aksam bulantım oluyor havalar ısındikça bulanti ve mide yanmasi daha boğucu bir hal alıyor4 mg canim. Basindan beri ole ictim hep. Zaten malum 40 lira yani icinede koymuslar 8 10 tane haftalik 40 lira. Baktim aksamlari icsemde icmesemde kusuyorum i olmuyorum. O zaman dedim nie iciyorum. Ilk zamanlar cikardim falan sonra daha hafifledi hafifledi derken simdi iyim aksamlari. Sadece sabhlari iciyoru
Ewet o ilac aksam işe yaramiyor du bende anlam veremedim 6 dedimı etkisi bitiyordu bende onun için zofran geçtim ama yinede aksam bulantım oluyor havalar ısındikça bulanti ve mide yanmasi daha boğucu bir hal alıyor4 mg canim. Basindan beri ole ictim hep. Zaten malum 40 lira yani icinede koymuslar 8 10 tane haftalik 40 lira. Baktim aksamlari icsemde icmesemde kusuyorum i olmuyorum. O zaman dedim nie iciyorum. Ilk zamanlar cikardim falan sonra daha hafifledi hafifledi derken simdi iyim aksamlari. Sadece sabhlari iciyoru
Selam güzel annecikler
Bu akşam bi arjadaşım için evde yaptığımız bi kına gecesine katıldım. Oynayamadığım için video ve fotoları ben çektim. Üstten çekince videoları biraz kolumu dolayısıyla vücudumu yükseltmiş oldum, gerçi hiç ağrı olmadı ama. Şimdi eve geldim üstümü değişirken bi baktım iç çamaşırmın neredeyse yarısı ıslak, tüm alt diyebilirim, peçete koymuştum o tamamen ıslak zaten. Koku falan yok renk de yok. Yani doktorum en son normal akıntı demişti ama bu kadarını ilk kez yaşadım. İçim içimi yiyor bebeğin sıvısı olabilir mi ya
ben ogluma hamile kaldigimda inanirmisn koca koca kadinlar beni yolda durdurum ki yurtdisindayim her kulturden yunan olsun italyan ispanyol olsun hep dioduki cok guzel oglun olcakmis ii ki kiz olmadi kocan seni daha cok sever ... olmaz olsun oyle sevgi ne yani nasil aliniyordum bunu soyleyenler de kadin yani yaaa ne uzucu ki dunya boyle dusunuoo maalesefBizde kızımla kız istiyoruz. Ama dediğin gibi bir çok insanda ki bu erkek takıntısını anlayamıyorum. Kızıma kız kardeş gelirse arkadaş olurlar ne kadar olsa erkek kardeşten daha yakın olur kız kardeş diye düşünüyorum.
Mide asidini kusmuş olabilirsin yemek borunda yanma oldu mu kusarken o asid bağırsaklarada gidiyor çok fazla olduğundan rennı falan kullanıyorum bunun icinGunaydin kzlar bise sorcam ben bugun bulanti ilacimi ictim ictikten sonrada niye anlamadim ama midem almadi gittim kustum ama safra falan degil bildiginiz kopuk kustum. Kustuktn sonra uzandim.mideme bi kramp girdi sonra o indi asagilara dogru simdide 1 2 dkkada bi karin ve kasigima gaz sancisi gbi bi agri giriyo kivraaniorum geri geciyo onemli bise olabilir mi? Kustuktan sonra basladi. Uyandigimda falan yoktu
Bu kadar ayni olamaz heralde. Aynen ole 6 dan da once bitiyody bnde etkisi. O yuzden baktim faydasi yok biraktim aksam icmeyi. Bugunde sabah icer icmez kusmama ragmen iyidim sukur.Ewet o ilac aksam işe yaramiyor du bende anlam veremedim 6 dedimı etkisi bitiyordu bende onun için zofran geçtim ama yinede aksam bulantım oluyor havalar ısındikça bulanti ve mide yanmasi daha boğucu bir hal alıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?