2016 Aralık Anneleri

Mide asidini kusmuş olabilirsin yemek borunda yanma oldu mu kusarken o asid bağırsaklarada gidiyor çok fazla olduğundan rennı falan kullanıyorum bunun icin
Ha yok canm. Safra bile degildi yani daha acik olcaksam sari hic bise cikmadi. Bildigin suyu kopuk haline getirmissin ole olmus gibi. Hic aci maci yok. Sadece kopuktu. Sonrada felaket basladi zaten. Allahtan gecti sonra.

Canim hic uzulme bunlarin ne kadar yanilma payli olduklarinj sen soluyodyn hep. Icini ferah tut lutfen

Kizlar bir kac dakika once Harmony testin sonucu aldim. Bebegim saglikliymis cok sukur, o kadar mutluyum ki. Cok sukur Allah'ima!!! Nihayet stres yapmadan hamileligimin tadini cikartmaya baslayabilirim :)

Tüm yazan arkadaşlarıma çok çok teşekkür ediyorum gün içinde arasıra okudum yeni yazma fırsatı bulabildim
Öncelikle Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın düşmanımı bile
Sabah gayet güzel ve normal bir güne başlarken doktorumun tlfnuyla gülden hanım 3lü test sonucunuz çıktı bir görüşmemiz lazım demesiyle kendimi hastanede buldum.
Dr normal sınırın 250/1 olması gerekirken 77/1 çıktığını söyledi
Normalde çençen konuşan ben sadece susabildim dr önce ayrıntılı ultrason dedi amniyosentez önermiyorum dedi dilersen Harmony testini öneririm dedi
Ben dışarı çıktığımla artık hakim olamadım göz yaşlarıma
Sonrasında benzer olayları yaşamış arkadaşlarıma ulaştım neler yaptıklarını sordum bizim burda balcalı üniversite araştırma Hastanesi var oraya gittim saolsun bir arkadaşım yardımcı oldu yoksa benim orayı çözmem sadece 3 günümü alırdı
Doçent Doktor ile görüştük evet risk var ve amniyosentez yapalım dedi hocam ayrıntılı ultrason yapsak dedim daha çok küçük kesinlik taşımaz risk devam eder dedi
Harmony testini sordum çok pahalı ve nerdeyse amniyosentezle aynı sonucu vereceğini amniyosentezin riskli bir işlem olduğunu söyledi sadece hocam 2 li test temiz ense kalınlığı normal burun kemiği var nasıl oluyor bu dedim. Zaten ilginç olan 2li test temiz çıkıp 3lüyü yaptırması dedi
Bilmiyorum hayırmı şermi bu
Hatta eski yazılarımda bebeğimin adını ultrason da hareketliliğinden dolayı kıpırkıpır koymuştum hareketli bir bebeğin hasta olma ihtimali nedir bilemedim
Ama tabii sinek ufak mide bulandırır aklıma soktu bir kere kurdu daha yavrumu kucağıma alıncaya kadar rahat edemem en iyi sonuçta verseler artık bana
Düşündümde burda veya normal hayatta başkasının başına gelse nasıl dilekolay
Ama yaşaması çok zor bir durummuş her türlüsünü düşünüyorsun ister istemez
Velhasıl balcalıda da tekrr muayane oldum orda 15+4 haftalık çıktı dr en az 16 olması lazım dedi ben haftaya cuma günü için randevumu aldım amniyosentez olacam arkadaşlar dilerim sonuçlarda korktuğuma uğramam
Pazartesi günü de tekrar başka bir hastaneye gidip 3 lü test için kan verecem inşallah cumadan önce çıkar sonuç
Bu da bir sınav Allah büyük
Beklemek ve duâ etmekten başka çare yok
Duâlarınıza muhtacım öncelikle sıkıntısız bir şekilde amniyosentezi atlatalım sonrası ve önemlisi güzel sonuçları alalım

Canimmmmm dualarim seninle merak etme bak pek cok arkadas da riskli cikmasina ragmen sonuc iyi oldu .sendede oyle olucak insAllah

bence hiç bişey olmayacak içini rahat tut , Allahın izniyle sağlıklı bir bebek doğuracaksın üzülme lütfen

AzRASILAM canım bu testler güvenilir değil biliyorsun ve neden 77/1 seni bulsun pozitif düşün bide yaşta etkiliyor bu testi
Allah bebise ve sana sağlık versin canım

canım ama ikili testin de riskli düşük çıkmıştı. çoğu doktor 3 lüyü istemiyor bile.. içini ferah tut inşallah her şey iyi olacak

dualarım sennle arkadaşım Rabbim hayrılı sonuçlar nasip etsin şu mübarek günde inş. tez vakitte bekiyoruz güzel haberlerini

üçlü testin güvenilirliği ikili testten daha düşük biliyosun değil mi? içini ferah tut.
Allah'ın izniyle hiçbişeycik olmaz..

Canım yeni gördüm Allahım cuma mübarek günü yüzünü güldürsün inşallah bugün büyük dua edicem sana da edicem canım

Canim dualarimiz seninle.insallah hersey temiz cikar icini.ferah tut sende AzRASILAM

Canım dualarimiz seninle.inşallah kötü bişey çıkmaz içini ferah tut

İçinizi ferah tutun ben cvs yaptırdım sonuç bekliyorum.Allah yardımcınız olsun

AzRASILAM canım şimdi okudum ikili testin temiz çıkmış bence üzme canını İnşallah ayrıntılı da güzel şeyler duyarsın

Canimm içini ferah tut bu testlerin güvenirliği de tartışılır.. Dualarım seninle.. Allah'ın izniyle bir sıkıntı çıkmayacak bak gorursun..

Gecmis olsun ayrintili ultrasonda hersey tertemiz cikar insallah.ikili ve uclu testler %100 sonuc vermiyorlar yanilma paylari yüksek.cok stresse girmemeye calis.Rabbim bu mubarek gunlerde dualarimizi kabul etsin insallah.

İkili testin iyiydi senin. İçini ferah tut birşeycik çıkmayacak inş..

Canim hic uzulme bunlarin ne kadar yanilma payli olduklarinj sen soluyodyn hep. Icini ferah tut lutfen

Canim bu ikili uclu testler tani degil sadece istatistige dayali olasilik. Soylemesi kolay ama sakin moralini bozma. Benim ikili testim 1/990 cikmisti (orta derecede risk), Harmony test yaptirdim. Sonucunu aldim bugun hersey temiz cikti. Sende yaptir icin rahat etsin. Harmony direkt bebegin DNA'sina bakiyor, olasilik istatistik degil yani. Eminim bebegin cok saglikli, hic moralini bozma hemen harekete gec testi yaptir.

Kizlar bir kac dakika once Harmony testin sonucu aldim. Bebegim saglikliymis cok sukur, o kadar mutluyum ki. Cok sukur Allah'ima!!! Nihayet stres yapmadan hamileligimin tadini cikartmaya baslayabilirim :)

Gözünaydın cnmm
İnşallah bende böyle yazarım
Bana da duâ edin

Canım saol Allah razı olsun
Harmony için 1700tl istediler
Onda değilim kesinlikle de
Acaba para içinmi yaptılar anlamadım
2 li testim normal ense kalınlığı normal burun kemiği var nasıl oluyor ben anlamadım

Gözünaydın cnmm
İnşallah bende böyle yazarım
Bana da duâ edin

Canim yazacaksin insallah. Ben bebeginin saglikli olduguna eminim. Senin ense kalinligin ve burun kemigi iyi cikmisti oyle hatirliyorum. Harmony olmazsa, Amniyosentez'de iyi bir yontem. Hic sikinti yapma, hersey cok guzel cikacak bak goreceksin.

AzRASILAM canım dediğin gibi söylemesi kolay senin yerinde kim olsa aynı duyguları yaşar hersey de bir hayır vardır ama ben sonucun temiz olacağına inanıyorm senin yerinde olsam bende yaptırırdım amniyosntez bu belirsizlik ile yaşamaktansa iyi sonuçlar alırsın tatlım inşallah

Canim yazacaksin insallah. Ben bebeginin saglikli olduguna eminim. Senin ense kalinligin ve burun kemigi iyi cikmisti oyle hatirliyorum. Harmony olmazsa, Amniyosentez'de iyi bir yontem. Hic sikinti yapma, hersey cok guzel cikacak bak goreceksin.
Gozunaydin canım çok sevindim senin adina

Teşekkür ederim canımm bnmmm
Allah razı olsun
İnsanız işte bu kadar aciziz bir kez daha anladım

Allah razı olsun
Canım Rabbim kimseyi evladıyla sinamasin biliyorum en zor sınav o Allaha teslimiz hayırlı yazılar yazsin inşallah hepimiz için
Peki Amniyosentez sonucu ne kadara çıkıyormuş canım

Allah razı olsun
canim ya bencede bebis sapasaglam sen moralinini kendini ii tutmaya bak herseyden en ufak sikintidan bile etkileniyorlar bebeislerimiz benim oglumada oyle olmustu inan ikinci teste hic gitmedim bile cok panik bi insan oldugum icin esim izin vermedi hersey ile bizim dedi sen kendini sakin uzme herseyim allahtan umarim en iisi olur sizler icinde burda bebis bekleyenlerimiz icinde sen pozitif ol ii dusun ii olsun ben bisi oldugunu asla dusunmuyorum... bol bol dua et :) bizimde dualrimiz seninle

AzRASILAM Testin Allahın izniyle çok güzel çıkacak kendini bebeğini üzme sakın bizim bütün dualarımız seninle,benim anlamadığım ikili test de risk grubun düşüktü galiba hatırlıyorum bu doktor niye 3 lü test istedi bizim hiçbirimizden istemediler atp mi işte o testi istediler eğer para için böyle yapılıyorsa yatcak yerleri yok gerçekten ,güzel haberlerini bekliyoruz inşallahh canım benim

Saol canim. Amin insallah Allah bebeklerimize saglik sihhat versin. Bu testle cinsiyeti ogrendi doktorum ama bana soylemiyor cunku klinigin politikasiymis. Cinsiyeti ogrenince bazi ciftler kurtaj oluyormus (istedikleri cinsiyet cikmazsa eger), bu nedenle soylemiyorlarmis. Inanamadim gercekten bu nasil birsey, kiz veya erkek ne onemi var ki. Evlat evlat degil mi sonucta.

Cinsiyet merak etmek bence hamileligin tatli bir heyecani, kendine hic kizma. Bende merak ediyorum, bebegim hakkinda herseyi bilmek istiyorum :) Cinsiyeti artik 21. Haftamda ogrenicem, bir daha ki ultrasonum o zaman.

Ne bileyim canım sanki Allahın gücüne gitcek gibi düşündüm bi an etrafımda o kadar hamile kalamayan arkadaşlarım var ki hergün dua ediyorum onlara ,Rabbim bana vermiş cinsiyet merak ediyorum diye suçlu hissettim bi an ,ama doğru söylüyorsun tatlı heyecanı merak da galiba sonuçta ayrım yapmıyorum merak ediyorum..

Bu kadar ayni olamaz heralde. Aynen ole 6 dan da once bitiyody bnde etkisi. O yuzden baktim faydasi yok biraktim aksam icmeyi. Bugunde sabah icer icmez kusmama ragmen iyidim sukur.
Ne zaman geçecek ya şimdi bende çıkardım yanıyor resmen yemek borum bende aksam içmiyorum ama kötü oluyorum çok icsemde ise yaramıyor nedense akşamları geçmesini istiyorum artık keyfini cikaralim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…