- 11 Ağustos 2013
- 2.407
- 3.453
- 133
- 32
Ha yok canm. Safra bile degildi yani daha acik olcaksam sari hic bise cikmadi. Bildigin suyu kopuk haline getirmissin ole olmus gibi. Hic aci maci yok. Sadece kopuktu. Sonrada felaket basladi zaten. Allahtan gecti sonra.Mide asidini kusmuş olabilirsin yemek borunda yanma oldu mu kusarken o asid bağırsaklarada gidiyor çok fazla olduğundan rennı falan kullanıyorum bunun icin
Canim hic uzulme bunlarin ne kadar yanilma payli olduklarinj sen soluyodyn hep. Icini ferah tut lutfenKızlar hayırlı cumalar
Üçlü testim riskli çıktı 77/1
Dua edin
Dr önce ayrıntılı tarama ultrason istedi
Sonra amniyosentez veya Harmony testini önerdi
Çok kötüyüm dua edin bana da tüm sıkıntılı arkadaşlarımıda
Selam kizlar, birkac gundur giremiyorum moralim cok bozuk. Gecen hafta Sali gunu ikili test'im oldu. Sonucu bugun aldim 1/990 ihtimal cikmis. Doktorum orta seviyede risk oldugunu soyledi, yarin sabah baska bir test yapacaklar. Harmony test ismi - anne kanindan bebegin DNA'sini ayiriyorlarmis oyle analiz ediliyormus. Sonuc %99 dogru cikiyormus. Yasim 35 oldugu icin kan degerim ve NT normal olsada riskim orta seviyede cikti yaCok moralim bozuldu. Yurt disinda yasiyorum, esimde is gezisine gitti haftaya donecek. Yalniz kalinca insan cok caresiz hissediyor. Lutfen bizim icin dua edin sonuclarimiz iyi ciksin...
Canimmmmm dualarim seninle merak etme bak pek cok arkadas da riskli cikmasina ragmen sonuc iyi oldu .sendede oyle olucak insAllah
Arkadaşım üzülme lütfen ah bu testler o kadar yanılabiliyor ki o yüzden bu da dahil hiç birinde yaptırmadım ben,eltime aynını dediler hemen alalım dediler sonra 4 kilo bi oğlan doğurdu kapilardan sığmıyor şimdi..daha gecen hafta aynısı oldu doktorlar proflar engelli dogacak şu bu arkadaşa neler dediler ama çocuk maşallah sapasağlam doğdu ve daha nice örnek...bence kafayı takmayın çok hamileliğiniz zehir olmasın Rabbim yardımcın olsun...
bence hiç bişey olmayacak içini rahat tut , Allahın izniyle sağlıklı bir bebek doğuracaksın üzülme lütfen
AzRASILAM canım bu testler güvenilir değil biliyorsun ve neden 77/1 seni bulsun pozitif düşün bide yaşta etkiliyor bu testi
Allah bebise ve sana sağlık versin canım
canım inşallah bi sıkıntı yoktur korkma eğer 3 lünün vakti geçmediyse başka bi doktorada yaptır bence 3lü tam nasıl oluyor bilmiyorum da benim doktor 3 lü yapalım bile demedi güvenilir değil zaten ama sen içini rahatlatmak için diğer doktorun dediklerini de yaptır bi şeyciği yoktur Allah'ın izniyle
Canim merak etme insallah hersey guzel olacak aklina kotu seyler getirme . Herseyde vardir bir hayir . Mutlaka bize haber ver. Şu mübarek cuma gununde Rabbim herseyin en hayirlisini versin saglikli sihhatli yavrularimizi kucagimiza aliriz insallah.
canım ama ikili testin de riskli düşük çıkmıştı. çoğu doktor 3 lüyü istemiyor bile.. içini ferah tut inşallah her şey iyi olacak
Canım içini ferah tut. Allah'ın izniyle bebişin sağlıklıdır hiç endişe etme canım. İyi çıkacak inşallah test sonuçları. Biz teyzeleri olarak her zaman dualarımız seninle. Rabbim bu mübarek cuma gününde yardımcın olsun.
Allah sağlıklı sıhhatli bebek olarak kucağın alamaya nasip etsin inşallah içini ferah tut ikili testin daha doğru olduğunu sölerler ama onda bile yanılma payı var ama hepsi istatistik sonucu öle olırsa böle olurki 3 lü test daha az doğruluk payı var heleki 4 lü de doğruluk olayı hiç yok kadarmiş o yğzden içini ferah tut
dualarım sennle arkadaşım Rabbim hayrılı sonuçlar nasip etsin şu mübarek günde inş. tez vakitte bekiyoruz güzel haberlerini
üçlü testin güvenilirliği ikili testten daha düşük biliyosun değil mi? içini ferah tut.
Allah'ın izniyle hiçbişeycik olmaz..
Canım yeni gördüm Allahım cuma mübarek günü yüzünü güldürsün inşallah bugün büyük dua edicem sana da edicem canım
Canim dualarimiz seninle.insallah hersey temiz cikar icini.ferah tut sendeAzRASILAM
AzRASILAM canım benim,bu testlerin ne kadar yanılma payı olduğunu her gün konuşur oldun,mübarek aylar günler hrmetine Rabbim ferahlık versin içine,inşallah sağlıcakla doğacak bebişiniz,vesveseye kapılmayalm lütfen gülüm
Canım dualarimiz seninle.inşallah kötü bişey çıkmaz içini ferah tut
İçinizi ferah tutun ben cvs yaptırdım sonuç bekliyorum.Allah yardımcınız olsun
AzRASILAM canım şimdi okudum ikili testin temiz çıkmış bence üzme canını İnşallah ayrıntılı da güzel şeyler duyarsın
Canimm içini ferah tut bu testlerin güvenirliği de tartışılır.. Dualarım seninle.. Allah'ın izniyle bir sıkıntı çıkmayacak bak gorursun..
Gecmis olsun ayrintili ultrasonda hersey tertemiz cikar insallah.ikili ve uclu testler %100 sonuc vermiyorlar yanilma paylari yüksek.cok stresse girmemeye calis.Rabbim bu mubarek gunlerde dualarimizi kabul etsin insallah.
Öncelikle stres yapma bebeğini düşün. Bana doktorumun dediği bu testler içinde güvenilirliği en yüksek olanı ikili test. seninde ikili test sonucun güzeldi sanırım. O yüzden ayrıntılı ultrasona kadar rahat olmaya çalış canım.
Kusarken kastınmı kendini acaba ondanda olmuş olabilir.. Bi kaç saate geçmezse doktora görün bence.
İkili testin iyiydi senin. İçini ferah tut birşeycik çıkmayacak inş..
AzRASILAM canım içini ferah tut öncelikle. Yalnız benim anlamadığım ikili test iyi çıkınca çoğu doktor diğerlerimi istemiyor bile. Yani nasıl oluyor, ya ikilin yanlıştı ya bu. Bence bişey yok lütfen sakin ol dua edecez tabi ki
Canim hic uzulme bunlarin ne kadar yanilma payli olduklarinj sen soluyodyn hep. Icini ferah tut lutfen
Kızlar hayırlı cumalar
Üçlü testim riskli çıktı 77/1
Dua edin
Dr önce ayrıntılı tarama ultrason istedi
Sonra amniyosentez veya Harmony testini önerdi
Çok kötüyüm dua edin bana da tüm sıkıntılı arkadaşlarımıda
Kizlar bir kac dakika once Harmony testin sonucu aldim. Bebegim saglikliymis cok sukur, o kadar mutluyum ki. Cok sukur Allah'ima!!! Nihayet stres yapmadan hamileligimin tadini cikartmaya baslayabilirim :)
Canim bu ikili uclu testler tani degil sadece istatistige dayali olasilik. Soylemesi kolay ama sakin moralini bozma. Benim ikili testim 1/990 cikmisti (orta derecede risk), Harmony test yaptirdim. Sonucunu aldim bugun hersey temiz cikti. Sende yaptir icin rahat etsin. Harmony direkt bebegin DNA'sina bakiyor, olasilik istatistik degil yani. Eminim bebegin cok saglikli, hic moralini bozma hemen harekete gec testi yaptir.
Gözünaydın cnmm
İnşallah bende böyle yazarım
Bana da duâ edin
Gozunaydin canım çok sevindim senin adinaCanim yazacaksin insallah. Ben bebeginin saglikli olduguna eminim. Senin ense kalinligin ve burun kemigi iyi cikmisti oyle hatirliyorum. Harmony olmazsa, Amniyosentez'de iyi bir yontem. Hic sikinti yapma, hersey cok guzel cikacak bak goreceksin.
Teşekkür ederim canımm bnmmmAzRASILAM canım dediğin gibi söylemesi kolay senin yerinde kim olsa aynı duyguları yaşar hersey de bir hayır vardır ama ben sonucun temiz olacağına inanıyorm senin yerinde olsam bende yaptırırdım amniyosntez bu belirsizlik ile yaşamaktansa iyi sonuçlar alırsın tatlım inşallah
Canım Rabbim kimseyi evladıyla sinamasin biliyorum en zor sınav o Allaha teslimiz hayırlı yazılar yazsin inşallah hepimiz içinTeşekkür ederim canımm bnmmm
Allah razı olsun
İnsanız işte bu kadar aciziz bir kez daha anladım
Seninki içime kız doğdu nedense canım :) ben baya geriden okuyorum eve varınca bende yollayayım göbüşümüüüBu da benden göbüş resmi
canim ya bencede bebis sapasaglam sen moralinini kendini ii tutmaya bak herseyden en ufak sikintidan bile etkileniyorlar bebeislerimiz benim oglumada oyle olmustu inan ikinci teste hic gitmedim bile cok panik bi insan oldugum icin esim izin vermedi hersey ile bizim dedi sen kendini sakin uzme herseyim allahtan umarim en iisi olur sizler icinde burda bebis bekleyenlerimiz icinde sen pozitif ol ii dusun ii olsun ben bisi oldugunu asla dusunmuyorum... bol bol dua et :) bizimde dualrimiz seninleTeşekkür ederim canımm bnmmm
Allah razı olsun
İnsanız işte bu kadar aciziz bir kez daha anladım
ShamuSu canım çok sevindim güzel haberine Rabbim herkesin evladını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ,az önce kendime kızdım cinsiyet merakı peşinde koştuğum için merak da etmiyorum artık sağlıklı olsun yavrularımız..
Saol canim. Amin insallah Allah bebeklerimize saglik sihhat versin. Bu testle cinsiyeti ogrendi doktorum ama bana soylemiyor cunku klinigin politikasiymis. Cinsiyeti ogrenince bazi ciftler kurtaj oluyormus (istedikleri cinsiyet cikmazsa eger), bu nedenle soylemiyorlarmis. Inanamadim gercekten bu nasil birsey, kiz veya erkek ne onemi var ki. Evlat evlat degil mi sonucta.
Cinsiyet merak etmek bence hamileligin tatli bir heyecani, kendine hic kizma. Bende merak ediyorum, bebegim hakkinda herseyi bilmek istiyorum :) Cinsiyeti artik 21. Haftamda ogrenicem, bir daha ki ultrasonum o zaman.
Ne zaman geçecek ya şimdi bende çıkardım yanıyor resmen yemek borum bende aksam içmiyorum ama kötü oluyorum çok icsemde ise yaramıyor nedense akşamları geçmesini istiyorum artık keyfini cikaralimBu kadar ayni olamaz heralde. Aynen ole 6 dan da once bitiyody bnde etkisi. O yuzden baktim faydasi yok biraktim aksam icmeyi. Bugunde sabah icer icmez kusmama ragmen iyidim sukur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?