2016 Aralık Anneleri

AzRASILAM canim amniyosentez yaptiracagin yer FISH analizi yapiyor mu? FISH yapiliyorsa 48 saat icinde sonucu aliyorsun. Diger turlu sanirim 2 hafta bekleme suresi oluyormus.

Bence hiç bir test yaptırma canım , bebeğin sağlıklı bir şekilde doğacak kendini boşuna strese sokma

Canim guzel haberlerle gelmeni bekliyoruz dualarimiz seninle . Insallah hersey guzel olacak .

Benim kiz kardeşim yok keske olsaydi Yoldaş olurdu.çevremde hep görüyorum kizkardesler çok destek oluyorlar her anlamda birbirlerine.pek tabi ki saglikli ve hayirli evlat olsun en önce ama gönlümün istegi kız ☺

canım yeni gördüm sen içini ferah tut Rabbime emanet evlatlarımız.. Aklına kötü getirme emi dualarımdasın..

Cok gecmiş olsun içinizi ferah tutun bence bebeginiz saglıklı. Amniyosentez içinde hiç korkmayım siz monitör de bebegi izlerken dr işini bitirmiş oluyor..

dimi ondan da korkuyorum sonra altindan kalkamam zaten sogara iciodum hamile kalmadan onun bi agirlisi var ustumde duyar duymaz biraksamda planlanmamis bi hamileelik oldugu icin..
bende içiyodum canım ama öğrenince bıraktım sen gibi. Rabbim koruyor bilmeden önce yaptığın hiçbir şey bebeğe zarar vermiyor diyorlar ben buna inanıyorum ama bile bile de lades dememek lazım canım

Canim ancak girip okuyabildim gecmisi.
İkili testin temiz cikmisken 3lu neden istedilerki bennde anlamadim.ama Allahin izni ile tum testlerin temiz cikicak sagsaglim kucaginiza alucaksiniz insallah bebisinizi.

AzRASILAM bacım gecmiş olaun Allah evladı ile kimseyi sınamasın bilirim o duyguyu
Allah kortuguna ugratmasın sakın hayırlı haberlerle gel inşallah

Kizlar bir kac dakika once Harmony testin sonucu aldim. Bebegim saglikliymis cok sukur, o kadar mutluyum ki. Cok sukur Allah'ima!!! Nihayet stres yapmadan hamileligimin tadini cikartmaya baslayabilirim :)
Çok şükür gözün Aydın darısı azrasılam A ve tüm bekleyenlere

Canım umarım hayırlısıyla güzel sonuçlar alırsın. Buradan hep beraber oh çekeriz.

Uykum kaçtı yine benim geçmişi okudum. AzRASILAM canım Allah yardımcın olsun senin ikili iyi çıkmıştı hatırlıyorum. Senin mesajı okuyunca zerre kadar aklıma bir şüphe gelmedi bence kesinlikle bebeğin sağlıklı Allahın izniyle. Benim çok yakın bir arkadaşımın ikili testinde risk 1/59 çıkmıştı doktor amniyosentez önerdi. Ama arkadaşım ben bu bebeği her şekilde kabul ediyorum diyerek yaptırmadı. Genelde sağlık sorunu olduğunda bazı aileler aldırmayı düşünüyormuş. Şu an 4 yaşında sağlıklı bir oğlu var çok şükür. Söylemek kolay evet ama yüreğini ferah tut dualarim seninle inşallah hayırlı haberler alırsınız. Üzülüp kendini ve bebeğini uzme lütfen

Canim yazacaksin insallah. Ben bebeginin saglikli olduguna eminim. Senin ense kalinligin ve burun kemigi iyi cikmisti oyle hatirliyorum. Harmony olmazsa, Amniyosentez'de iyi bir yontem. Hic sikinti yapma, hersey cok guzel cikacak bak goreceksin.
İnşallah canım

Canım Rabbim kimseyi evladıyla sinamasin biliyorum en zor sınav o Allaha teslimiz hayırlı yazılar yazsin inşallah hepimiz için
Peki Amniyosentez sonucu ne kadara çıkıyormuş canım
Cnm 3 4 gün içinde kromozom belli oluyor önemli olan o zaten
3 haftada da tüm genetik sonuçlar

Bazen unutuyorum
Sonra aklıma geliyor
Çok zor bir durum

Sağlığı ticaretemi döktüler nedir inan anlamadım
İnşallah güzel haber alırız
AzRASILAM Can'ım inşallah herşey güzel gider ,sen moralini yüksek tut ki bebeğin de etkilenmesin,dualarım seninle inşallah
Allah razı olsun teşekkür ederim cnmm

AzRASILAM canim amniyosentez yaptiracagin yer FISH analizi yapiyor mu? FISH yapiliyorsa 48 saat icinde sonucu aliyorsun. Diger turlu sanirim 2 hafta bekleme suresi oluyormus.
Sorarım cnm ilkkez duydum

Bence hiç bir test yaptırma canım , bebeğin sağlıklı bir şekilde doğacak kendini boşuna strese sokma
Canım içime o kurdu düşürdüler
Sonuç kötüde çıksa aksi bir düşüncm yok benim bebeğim
Sağlıklı deseler de artık geri kalan 5 ay bitmez bana

Cok gecmiş olsun içinizi ferah tutun bence bebeginiz saglıklı. Amniyosentez içinde hiç korkmayım siz monitör de bebegi izlerken dr işini bitirmiş oluyor..
Onu hiç araştırmadım
Normalde ne yalan söyleyim iğneden korkan ben şimdi kocaman bir iğne karnıma herşeyden öte bebeğime yakın olacakiğne
Rabbim önce onu sonra beni korusun; (

Canim ancak girip okuyabildim gecmisi.
İkili testin temiz cikmisken 3lu neden istedilerki bennde anlamadim.ama Allahin izni ile tum testlerin temiz cikicak sagsaglim kucaginiza alucaksiniz insallah bebisinizi.
İnşallah canım duâ edin lütfen
Bende anlamadım ki niye istendi normalde istenmez
3lü de risk çıktı 1 ay önce ki 2li deki kan aynı kan ne değişti hadi 3lüyü yaptırmasaydım

AzRASILAM bacım gecmiş olaun Allah evladı ile kimseyi sınamasın bilirim o duyguyu
Allah kortuguna ugratmasın sakın hayırlı haberlerle gel inşallah
İnşallah canım duânızda adım geçerse ne mutlu

Çok şükür gözün Aydın darısı azrasılam A ve tüm bekleyenlere
Amin inşallah bende yazarım
Canım umarım hayırlısıyla güzel sonuçlar alırsın. Buradan hep beraber oh çekeriz.
Şuan böyle şeyler duymaya çok ihtiyacım var

AzRASILAM yeni gördüm canım Allah korktuğuna uğratmasın hayırlı sonuçlarla gönlüne huzur getirsin inşallah.
Amin canım benim inşallah

Aldırmak aklımda yok koca bebek artık
Ama yaptr mak istedim
Çünkü çelişki var 2li test temiz ense kalınlığı normal burun kemiği var
Eğer amniyosentez iyi çıkarsa belki doktor değiştiririm bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…