Aynen benimkide orTAnın üstündeydi bakalım bende yArın gidicem inşallah kontroleCanım sen hiç listede yokmuydun
Tamam yarın ekleyim inşallah
Ben yine tersim
En başından beri ortadaydı cnm her gittiğimde sordum
Canım 7 haftalık görüntü vajinal ve karından muayenede yön değişiyomuşBenimde sol da hissediyorum canım ama kesede sağ da sol da durumu başka, bu arada resimdeki kız senin mi çok tatlı maaşallah
Bence hiç bir test yaptırma canım , bebeğin sağlıklı bir şekilde doğacak kendini boşuna strese sokmaCanım saol Allah razı olsun
Harmony için 1700tl istediler
Onda değilim kesinlikle de
Acaba para içinmi yaptılar anlamadım
2 li testim normal ense kalınlığı normal burun kemiği var nasıl oluyor ben anlamadım
Biliyorum canım benim karından sağ.Canım 7 haftalık görüntü vajinal ve karından muayenede yön değişiyomuş
Seninki içime kız doğdu nedense canım :) ben baya geriden okuyorum eve varınca bende yollayayım göbüşümüüü
Canim guzel haberlerle gelmeni bekliyoruz dualarimiz seninle . Insallah hersey guzel olacak .Tüm yazan arkadaşlarıma çok çok teşekkür ediyorum gün içinde arasıra okudum yeni yazma fırsatı bulabildim
Öncelikle Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın düşmanımı bile
Sabah gayet güzel ve normal bir güne başlarken doktorumun tlfnuyla gülden hanım 3lü test sonucunuz çıktı bir görüşmemiz lazım demesiyle kendimi hastanede buldum.
Dr normal sınırın 250/1 olması gerekirken 77/1 çıktığını söyledi
Normalde çençen konuşan ben sadece susabildim dr önce ayrıntılı ultrason dedi amniyosentez önermiyorum dedi dilersen Harmony testini öneririm dedi
Ben dışarı çıktığımla artık hakim olamadım göz yaşlarıma
Sonrasında benzer olayları yaşamış arkadaşlarıma ulaştım neler yaptıklarını sordum bizim burda balcalı üniversite araştırma Hastanesi var oraya gittim saolsun bir arkadaşım yardımcı oldu yoksa benim orayı çözmem sadece 3 günümü alırdı
Doçent Doktor ile görüştük evet risk var ve amniyosentez yapalım dedi hocam ayrıntılı ultrason yapsak dedim daha çok küçük kesinlik taşımaz risk devam eder dedi
Harmony testini sordum çok pahalı ve nerdeyse amniyosentezle aynı sonucu vereceğini amniyosentezin riskli bir işlem olduğunu söyledi sadece hocam 2 li test temiz ense kalınlığı normal burun kemiği var nasıl oluyor bu dedim. Zaten ilginç olan 2li test temiz çıkıp 3lüyü yaptırması dedi
Bilmiyorum hayırmı şermi bu
Hatta eski yazılarımda bebeğimin adını ultrason da hareketliliğinden dolayı kıpırkıpır koymuştum hareketli bir bebeğin hasta olma ihtimali nedir bilemedim
Ama tabii sinek ufak mide bulandırır aklıma soktu bir kere kurdu daha yavrumu kucağıma alıncaya kadar rahat edemem en iyi sonuçta verseler artık bana
Düşündümde burda veya normal hayatta başkasının başına gelse nasıl dilekolay
Ama yaşaması çok zor bir durummuş her türlüsünü düşünüyorsun ister istemez
Velhasıl balcalıda da tekrr muayane oldum orda 15+4 haftalık çıktı dr en az 16 olması lazım dedi ben haftaya cuma günü için randevumu aldım amniyosentez olacam arkadaşlar dilerim sonuçlarda korktuğuma uğramam
Pazartesi günü de tekrar başka bir hastaneye gidip 3 lü test için kan verecem inşallah cumadan önce çıkar sonuç
Bu da bir sınav Allah büyük
Beklemek ve duâ etmekten başka çare yok
Duâlarınıza muhtacım öncelikle sıkıntısız bir şekilde amniyosentezi atlatalım sonrası ve önemlisi güzel sonuçları alalım
Benim kiz kardeşim yok keske olsaydi Yoldaş olurdu.çevremde hep görüyorum kizkardesler çok destek oluyorlar her anlamda birbirlerine.pek tabi ki saglikli ve hayirli evlat olsun en önce ama gönlümün istegi kız ☺Bizde kızımla kız istiyoruz. Ama dediğin gibi bir çok insanda ki bu erkek takıntısını anlayamıyorum. Kızıma kız kardeş gelirse arkadaş olurlar ne kadar olsa erkek kardeşten daha yakın olur kız kardeş diye düşünüyorum.
canım yeni gördüm sen içini ferah tut Rabbime emanet evlatlarımız.. Aklına kötü getirme emi dualarımdasın..Kızlar hayırlı cumalar
Üçlü testim riskli çıktı 77/1
Dua edin
Dr önce ayrıntılı tarama ultrason istedi
Sonra amniyosentez veya Harmony testini önerdi
Çok kötüyüm dua edin bana da tüm sıkıntılı arkadaşlarımıda
Bende yarın gidicem canım Allaha emanet olasınYarın görebilecek mi bakalım doktorumuz cinsiyetimizi :) merakla bekliyoruz...
Cok gecmiş olsun içinizi ferah tutun bence bebeginiz saglıklı. Amniyosentez içinde hiç korkmayım siz monitör de bebegi izlerken dr işini bitirmiş oluyor..Tüm yazan arkadaşlarıma çok çok teşekkür ediyorum gün içinde arasıra okudum yeni yazma fırsatı bulabildim
Sabah gayet güzel ve normal bir güne başlarken doktorumun tlfnuyla gülden hanım 3lü test sonucunuz çıktı bir görüşmemiz lazım demesiyle kendimi hastanede buldum.
Normalde çençen konuşan ben sadece susabildim dr önce ayrıntılı ultrason dedi amniyosentez önermiyorum dedi dilersen Harmony testini öneririm dedi
Sonrasında benzer olayları yaşamış arkadaşlarıma ulaştım neler yaptıklarını sordum bizim burda balcalı üniversite araştırma Hastanesi var oraya gittim saolsun bir arkadaşım yardımcı oldu yoksa benim orayı çözmem sadece 3 günümü alırdı
Doçent Doktor ile görüştük evet risk var ve amniyosentez yapalım dedi hocam ayrıntılı ultrason yapsak dedim daha çok küçük kesinlik taşımaz risk devam eder dedi
Harmony testini sordum çok pahalı ve nerdeyse amniyosentezle aynı sonucu vereceğini amniyosentezin riskli bir işlem olduğunu söyledi sadece hocam 2 li test temiz ense kalınlığı normal burun kemiği var nasıl oluyor bu dedim. Zaten ilginç olan 2li test temiz çıkıp 3lüyü yaptırması dedi
Hatta eski yazılarımda bebeğimin adını ultrason da hareketliliğinden dolayı kıpırkıpır koymuştum hareketli bir bebeğin hasta olma ihtimali nedir bilemedim
Ama tabii sinek ufak mide bulandırır aklıma soktu bir kere kurdu daha yavrumu kucağıma alıncaya kadar rahat edemem en iyi sonuçta verseler artık bana
Velhasıl balcalıda da tekrr muayane oldum orda 15+4 haftalık çıktı dr en az 16 olması lazım dedi ben haftaya cuma günü için randevumu aldım amniyosentez olacam arkadaşlar dilerim sonuçlarda korktuğuma uğramam
Pazartesi günü de tekrar başka bir hastaneye gidip 3 lü test için kan verecem inşallah cumadan önce çıkar sonuç
Duâlarınıza muhtacım öncelikle sıkıntısız bir şekilde amniyosentezi atlatalım sonrası ve önemlisi güzel sonuçları alalım
bende içiyodum canım ama öğrenince bıraktım sen gibi. Rabbim koruyor bilmeden önce yaptığın hiçbir şey bebeğe zarar vermiyor diyorlar ben buna inanıyorum ama bile bile de lades dememek lazım canımdimi ondan da korkuyorum sonra altindan kalkamam zaten sogara iciodum hamile kalmadan onun bi agirlisi var ustumde duyar duymaz biraksamda planlanmamis bi hamileelik oldugu icin..
Kızlar hayırlı cumalar
Dua edin
Tüm yazan arkadaşlarıma çok çok teşekkür ediyorum gün içinde arasıra okudum yeni yazma fırsatı bulabildim
Çok şükür gözün Aydın darısı azrasılam A ve tüm bekleyenlereKizlar bir kac dakika once Harmony testin sonucu aldim. Bebegim saglikliymis cok sukur, o kadar mutluyum ki. Cok sukur Allah'ima!!! Nihayet stres yapmadan hamileligimin tadini cikartmaya baslayabilirim :)
Canım umarım hayırlısıyla güzel sonuçlar alırsın. Buradan hep beraber oh çekeriz.Kızlar hayırlı cumalar
Dua edin
İnşallah canımCanim yazacaksin insallah. Ben bebeginin saglikli olduguna eminim. Senin ense kalinligin ve burun kemigi iyi cikmisti oyle hatirliyorum. Harmony olmazsa, Amniyosentez'de iyi bir yontem. Hic sikinti yapma, hersey cok guzel cikacak bak goreceksin.
Cnm 3 4 gün içinde kromozom belli oluyor önemli olan o zatenCanım Rabbim kimseyi evladıyla sinamasin biliyorum en zor sınav o Allaha teslimiz hayırlı yazılar yazsin inşallah hepimiz için
Peki Amniyosentez sonucu ne kadara çıkıyormuş canım
Bazen unutuyorumcanim ya bencede bebis sapasaglam sen moralinini kendini ii tutmaya bak herseyden en ufak sikintidan bile etkileniyorlar bebeislerimiz benim oglumada oyle olmustu inan ikinci teste hic gitmedim bile cok panik bi insan oldugum icin esim izin vermedi hersey ile bizim dedi sen kendini sakin uzme herseyim allahtan umarim en iisi olur sizler icinde burda bebis bekleyenlerimiz icinde sen pozitif ol ii dusun ii olsun ben bisi oldugunu asla dusunmuyorum... bol bol dua et :) bizimde dualrimiz seninle
Sağlığı ticaretemi döktüler nedir inan anlamadımAzRASILAM Testin Allahın izniyle çok güzel çıkacak kendini bebeğini üzme sakın bizim bütün dualarımız seninle,benim anlamadığım ikili test de risk grubun düşüktü galiba hatırlıyorum bu doktor niye 3 lü test istedi bizim hiçbirimizden istemediler atp mi işte o testi istediler eğer para için böyle yapılıyorsa yatcak yerleri yok gerçekten ,güzel haberlerini bekliyoruz inşallahh canım benim
Allah razı olsun teşekkür ederim cnmmAzRASILAM Can'ım inşallah herşey güzel gider ,sen moralini yüksek tut ki bebeğin de etkilenmesin,dualarım seninle inşallah
Sorarım cnm ilkkez duydumAzRASILAM canim amniyosentez yaptiracagin yer FISH analizi yapiyor mu? FISH yapiliyorsa 48 saat icinde sonucu aliyorsun. Diger turlu sanirim 2 hafta bekleme suresi oluyormus.
Canım içime o kurdu düşürdülerBence hiç bir test yaptırma canım , bebeğin sağlıklı bir şekilde doğacak kendini boşuna strese sokma
Onu hiç araştırmadımCok gecmiş olsun içinizi ferah tutun bence bebeginiz saglıklı. Amniyosentez içinde hiç korkmayım siz monitör de bebegi izlerken dr işini bitirmiş oluyor..
İnşallah canım duâ edin lütfenCanim ancak girip okuyabildim gecmisi.
İkili testin temiz cikmisken 3lu neden istedilerki bennde anlamadim.ama Allahin izni ile tum testlerin temiz cikicak sagsaglim kucaginiza alucaksiniz insallah bebisinizi.
İnşallah canım duânızda adım geçerse ne mutluAzRASILAM bacım gecmiş olaun Allah evladı ile kimseyi sınamasın bilirim o duyguyu
Allah kortuguna ugratmasın sakın hayırlı haberlerle gel inşallah
Amin inşallah bende yazarımÇok şükür gözün Aydın darısı azrasılam A ve tüm bekleyenlere
Şuan böyle şeyler duymaya çok ihtiyacım varCanım umarım hayırlısıyla güzel sonuçlar alırsın. Buradan hep beraber oh çekeriz.
Amin canım benim inşallahAzRASILAM yeni gördüm canım Allah korktuğuna uğratmasın hayırlı sonuçlarla gönlüne huzur getirsin inşallah.
Aldırmak aklımda yok koca bebek artıkUykum kaçtı yine benim geçmişi okudum.AzRASILAM canım Allah yardımcın olsun senin ikili iyi çıkmıştı hatırlıyorum. Senin mesajı okuyunca zerre kadar aklıma bir şüphe gelmedi bence kesinlikle bebeğin sağlıklı Allahın izniyle. Benim çok yakın bir arkadaşımın ikili testinde risk 1/59 çıkmıştı doktor amniyosentez önerdi. Ama arkadaşım ben bu bebeği her şekilde kabul ediyorum diyerek yaptırmadı. Genelde sağlık sorunu olduğunda bazı aileler aldırmayı düşünüyormuş. Şu an 4 yaşında sağlıklı bir oğlu var çok şükür. Söylemek kolay evet ama yüreğini ferah tut dualarim seninle inşallah hayırlı haberler alırsınız. Üzülüp kendini ve bebeğini uzme lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?