2016 Aralık Anneleri

AzRASILAM elbette yoktur aklında öyle birşey onu düşünerek söylemedim yanlış anlama lütfen ben benim arkadaşımın gerekçesini anlattım elbette haklısın eminim doktor yaniliyordur Allahın izniyle

Yok cnm yanlış anlamadım
Niye anlayım kötü bir şey yazmamışsın ki
Hepsini düşünüyorum şuan
Kafam çok karışık
Az önce amniyosentez videolarını izledim
Öyle basit bir işlem değil
Allah yardımcımız olsun

Şuan bu kadar büyümüş bebekleri kimse aldırmayı düşünmez elbette eminim ancak en azından sonucu öğrenip ona göre psikolojisini hazırlayabilir ona gore bir yol cizebilir diye dusunuyorum yani bende yaptırırım böyle bir durumda asla aldırmayı düşünmem tabi ki ama inanıyorm birşey çıkmayacak canım AzRASILAM

AzRASILAM cnm yeni gördüm yeni okudum..
Icini ferah tut bak burada bu kadar hamile anne var bu mübarek günlerde dualarimiz hep seninle. .
Inşallah bişeyi yoktur küçük prensesin. .
Doğmadan önce annesine naz yapiyordur. .
Hayırlı haberlerini bekliyoruz. .

Canım Rabbim bebeğinle seni bu sınavdan oh çok şükür korktuğum gibi olmadı dedirten cinsten yapsın çok güzel haberler al inşallah.

AzRASILAM merhaba, benim testlerde sıkıntım cıkmamıştı ilk hamileliğimde ama kalbinde parlaklık ve böbrek genişlemesi oldugunu söylediler 20. Haftada bu yüzde yüz down sendromu belirtisiymiş amniyosentez önerdiler, ben bir çok perinatologa gittim ama amniyosentez yaptırmadım oglum cok saglıklı dogdu, o testler tabii ki güvenilirdir ama bildiğim kadarıyla 2 linin güvenirliği en yüksektir, hatta 2'li iyi gelirse cogu doktor 3 lüyü yapmaz. Çünkü risk oranı yüksek cıkar 3 lüde
Umarım bebeğin çok saglıklıdır....

Benim ikinci hamileliğim. 1 oglum var dün 13+2 de kontrolüm vardı doktor bu da erkek dedi ve kesin konuştu, sanki kıza ayarlamışım baya kendimi hala inanamıyorum nedense...

Benim ikinci hamileliğim. 1 oglum var dün 13+2 de kontrolüm vardı doktor bu da erkek dedi ve kesin konuştu, sanki kıza ayarlamışım baya kendimi hala inanamıyorum nedense...
Oğlunuz ile arkadaş olur öyle düşünün insan farklı olsun istiyor tabi ama sağlıklı olsunlar da

Hanimlar gecen hafta gittim cinsiyet icin erken dedi doktorum
Ama cogu arkadas ogrendi bile cinsiyeti
Bu hafta ici baska dr a gitmeyi dusunuyorum siz ne diyorsunuz bosuna gitmis olurmuyum 13. Haftam

Bu hafta ici baska dr a gitmeyi dusunuyorum siz ne diyorsunuz bosuna gitmis olurmuyum 13. Haftam

Ben pazartesi başka bir doktora daha gidicem aslında cinsiyet için 13. Hafta erken 16/17. Haftalar ideal, o haftalarda kesinleşir

bence git çoğu arkadaş öğrendi en azından benziyor diye tahmin yapıldı çocuğun her anı aynı değil bu sefer belki gösteriverir

bence git çoğu arkadaş öğrendi en azından benziyor diye tahmin yapıldı çocuğun her anı aynı değil bu sefer belki gösteriverir

Ay insallah ya
Kizim var teyzeleri gonlum bi erkek kardes istiyo kizima ama agzim okadar alismiski kizim demeye karnimla bazen kizim diye konusur oluyorum :)
Bonibon pipiliyse kendimi artik oglum demeye alistirmaya baslim artik

benimde kafam karışıyor açıkçası kesin kız diye düşünüyordum benimdi b hcg 21 mi ne düşük nub da erkek dedi insanın kafası karışıyor.
bence diğer teorilerle kafanı hiç karıştırma canım onlar işin biraz esprisi sen doktorun dediğine bak bi kaç hafta sonra tekrar gittiğinde iyice kesinleşir zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…