2016 Aralık Anneleri

Hanimlar gecen hafta gittim cinsiyet icin erken dedi doktorum
Ama cogu arkadas ogrendi bile cinsiyeti
Bu hafta ici baska dr a gitmeyi dusunuyorum siz ne diyorsunuz bosuna gitmis olurmuyum 13. Haftam
13. Haftada gittim erken dedi drum doktoruma güveniyorum çünkü 14.-16. Hafta arası belli olur öncesi genital çıkıntıya göre yapılan bir tahmindir ve yanılma payı vardır dedi sonrasında hayal kırıklığı yaşayacağına bekle bi-iki hafta daha bence

Ne zaman geçecek ya şimdi bende çıkardım yanıyor resmen yemek borum bende aksam içmiyorum ama kötü oluyorum çok icsemde ise yaramıyor nedense akşamları geçmesini istiyorum artık keyfini cikaralim
Rabbim yardimcin olsun canim o bogaz yanmasi icinde gaviscon al . Kesinlikle kullan. Mide asidini alio ve yanmayi engellio tahris olmaz en azindan. Cok kotu gunler gecirdim valla bende allah yardimcimiz olsun yeni yeni aciliyo gozum. Perttim 2 aydir

bence diğer teorilerle kafanı hiç karıştırma canım onlar işin biraz esprisi sen doktorun dediğine bak bi kaç hafta sonra tekrar gittiğinde iyice kesinleşir zaten
haklısın bencede doktorun dediği önemli hemde kemik yapısından filanda yorum ypmadı direk bacak arasına bakıp yorum yaptı. geçen gün rüyamda oğlum vardı bugünde kızım vardı

Canım dualarım seninle Rabb'im hiçbirimizi korktuğumuza uğratmasın kucağımıza alana kadar maalesef böyle riskler hep olacak gönlünü ferah tut bol bol dua oku...

bende içiyodum canım ama öğrenince bıraktım sen gibi. Rabbim koruyor bilmeden önce yaptığın hiçbir şey bebeğe zarar vermiyor diyorlar ben buna inanıyorum ama bile bile de lades dememek lazım canım

aynen bende içiyordum bıraktım çok şükür öğrenir öğrenmez sütten kesene kadar da içmeyi düşünmüyorum aferin bize

Kızlar günaydın dün bugün yanıyor ızmir
Perişan haldeyim ev üst kat çatı var ama teras gibi birşey direk sacin altındayız resmen ben ki karadeniz kızı ege lerde ne işin var
Ben çok bunaliyorum bunaltıcı yaz lar hiç bana yaramıyor kilo veriyorum daraliyorum bu bebiside etkiler diye korkuyorum psikolojik olarak hep sıcaktan bunalmış modda oluyorum bu yaz tayin çıkıyor diye klima almadik allahım tayin çıkmaz oldu nedir bu çektiğimiz bi an evvel gidelim nereye gideceksek yerimiz belli olsun eşyalarım yarıya toplu duruyor ev sahibi bizi 30 haziranda çıkarıyor sanki bayılıyorum evine
Ama tayin belli olmayınca ne yapacağız belli değil egm o kadar çok ah aldı ki bu bastakiler he hal olacak bilmiyorum bir buçuk aydır bekletiyorlar bizi
Öyle ışte kızlar daral gelmişti dokulmek istedim biraz helal edin okuyanlar

Bende istanbula kactim sicaktan.Zaten bulantidan 8 kg verdim bide sicak cekemiyorum

Günaydın ben de sürekli okuyorum ama yazmaya fırsat bulamıyorum. Zaten yeni yeni kendime geliyorum. Mide bulantısı kanlı kusmalar sürekli uyku hali tam geçmese de biraz hafifledi. İki kilo aldim şimdiye kadar 61 ile hamile kaldım inşallah 75 i geçmem. Bu aralar gece uyaniyorum ve böyle gun icinde yaşadığım ne kadar tatsız durum varsa ki hiç biri önemli değil düşünüyorum böyle huzursuz oluyorum kendi kendime bunu aşmaya çalışıyorum.

Ay evet canım ya bende izmir doğumlu biri olarak memleketime aşığım ama bu yazları yok mu canımdan bezdiriyor şimdi hamileyim geceleri ter içinde uyanıyorum ayrı bi sıcak basıyor Allah yatdımcımız olsun inşallah tayin çıkar sizinde İzmir'in neresindesiniz siz?

Karabaglardayiz biz canım sen neredesin
Alışık olman lazım o zaman bu havalara ben normalde artvinliyim oralarin havasına alışınca buralar zor geliyor
Uni istanbul da okudum orada da böyle diyordum ama oranin havası bal gibiymis buranın yanında

Tek yurdum insanında değilmiş demek ki bu takıntı. Anlayamıyorum bu takintiyi

Anladım canım biz Hatay dayız alışılmıyor ki canım bitkinlik sürekli vıcık vıcık terlemek insan alışamıyor:) buna da şükür diyelim...
Biz normalde eşimle yazları 15 gün tatile çıkar dık kendimizi resetler tekrar gelirdik bu sene tatile de çıkamıcaz eşim biraz pimpirik uzun yola çıkmamı istemiyor inşallah Rabbim seneye 3 kişiye gitmemizi nasip eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…