Hayırlısı olsun canım seneye 3 kişi daha güzel olur :)Anladım canım biz Hatay dayız alışılmıyor ki canım bitkinlik sürekli vıcık vıcık terlemek insan alışamıyor:) buna da şükür diyelim...
Biz normalde eşimle yazları 15 gün tatile çıkar dık kendimizi resetler tekrar gelirdik bu sene tatile de çıkamıcaz eşim biraz pimpirik uzun yola çıkmamı istemiyor inşallah Rabbim seneye 3 kişiye gitmemizi nasip eder
Ne güzel canım artık kesin öğrenilmeye başlandı cinsiyetler darısı bizim başımıza bakalım sağlıkla bizde öğrenirizCanlarım bir kızımız olacakmış Rabbim hepimizin evlatlarının bahtını güzel eylesin inşallahAzRASILAM müsait olduğunda benide ekleyebilirsin canım
Ayy düşünmek bile kalbimin atışını hızlandırıyo ne güzel mutluluk Rabbim olmayan herkese nasip etsin canımHayırlısı olsun canım seneye 3 kişi daha güzel olur :)
İzleyipte kendinizi üzmeyin.ben yaprıran biri olara soylüyorum hiç acımıyor hatta ben eve gelip yatmadım bile içine kötü bişey getirme.bebek 3saatte bir suyunu yeniliyor.sonucta allahın izniyle temiz cıkacak..Yok cnm yanlış anlamadım
Niye anlayım kötü bir şey yazmamışsın ki
Hepsini düşünüyorum şuan
Kafam çok karışık
Az önce amniyosentez videolarını izledim
Öyle basit bir işlem değil
Allah yardımcımız olsun
Canlarım bir kızımız olacakmış Rabbim hepimizin evlatlarının bahtını güzel eylesin inşallahAzRASILAM müsait olduğunda benide ekleyebilirsin canım
Zaten Böyle yanilmalardan dolayı hiç bir testi yaptirmamayi düşünüyorum ama ultrasondada birşeyler görünüyor sonuçta aslında en iyisi eski zamanlardaki gibi birşey bilmeden doğurmak valla sıfır sıkıntı .
Aradaki ölçüm farkı 0.5 mm falan olur anlarım da 2.6 mm fark var o Nasıl oluyor.. Ben bu doktorlara cok kızıyorum ya.. İyi bir perinatologa git arkadasım canini sıkma hic.. Kimi doktorlar moral bozmayı meslek edinmiş resmen..Kizlar ben cok kotuyum bugun ikili test icin kan verdim ultrasonda ense kalinligina 4 mm dedi ve kafasinin arkasinda ve vucudunda odem olustugunu soyledi kistik higromaymis neymis hastaliginda adi ve odem yuzunden benek hic kipirdamio dedi sonucunda gebeligi sonlandirmak gerekiyormus ki kalbide yakinda durur dedi.
Ordan cikar cikmaz baska doktora gittim ona hic bisey solemedim kontrole gelmis gibi davrandim oda hersey yolunda dedi ve bebegim kipirdiyordu emse kalinli 1.4 mm dedi
Allahim kafayi yicem pazartesi gunu bu konuda uzman bir doktora gitcez lutfen bana dua edin bebegime sagsalim kavusayim cok kotuyum
Benim doktor sordu ikili istiyor musun diye bende dedim kesin sonuç vermeyen bir testi yaptırmanın bir anlamı yok sonuç zaten ne olursa olsun hepimiz gibi bende aldırmayı düşünmüyorum doktor kendi de dedi haklisin yanılma payı yüksek o yüzden sana bu konuda illa yaptırmalisin diyemem dedi .Aynen oyle cnm bende hic bir test istemiyorum dedim doktor zorladi ikili test icin sonuc ne olursa olsun takmicam dedim daha onun sonucu gelmeden ultrasonda basladi olumsuzluklar
Kizlar ben cok kotuyum bugun ikili test icin kan verdim ultrasonda ense kalinligina 4 mm dedi ve kafasinin arkasinda ve vucudunda odem olustugunu soyledi kistik higromaymis neymis hastaliginda adi ve odem yuzunden benek hic kipirdamio dedi sonucunda gebeligi sonlandirmak gerekiyormus ki kalbide yakinda durur dedi.
Ordan cikar cikmaz baska doktora gittim ona hic bisey solemedim kontrole gelmis gibi davrandim oda hersey yolunda dedi ve bebegim kipirdiyordu emse kalinli 1.4 mm dedi
Allahim kafayi yicem pazartesi gunu bu konuda uzman bir doktora gitcez lutfen bana dua edin bebegime sagsalim kavusayim cok kotuyum
İnşallah yanılmıştır doktorun canım moralini bozmamaya çalış pazartesi günü de arkadaşlarımın dediği gibi perinatologa git veya konusunda profesör olan bir kadın doğumcuya git canım,doktorlar böyle işte kendi başlarına gelmiyor ya Allah ıslah etsin.Güzel haberlerle gelKizlar ben cok kotuyum bugun ikili test icin kan verdim ultrasonda ense kalinligina 4 mm dedi ve kafasinin arkasinda ve vucudunda odem olustugunu soyledi kistik higromaymis neymis hastaliginda adi ve odem yuzunden benek hic kipirdamio dedi sonucunda gebeligi sonlandirmak gerekiyormus ki kalbide yakinda durur dedi.
Canim sıkma canini . Insallah hersey guzel olacak. Pazartesi gunude gidersin baska bi doktora insallah guzel haberler alirsin. Merak etme şu mubarek gunlerde Rabbim buyuk bol bol dua et. Dualarimiz seninle canim. Kotu haber alan arkadaslarim. Insallah hepiniz guzel haberlerle gelirsiniz. Uzulmeyin tmm mi. Elimizden bi tek dua gelir bizim. Bide elinizi karniniza koyup el-müsavvir ismini cekin. Ve bol bol agzinizda ya-kuddüs ismini dusurmeyin. Ben cekiyorum ve bi o kadarda faydasini goruyorum. RAbbim hic kimseyi darda koymaz.Aynen oyle cnm bende hic bir test istemiyorum dedim doktor zorladi ikili test icin sonuc ne olursa olsun takmicam dedim daha onun sonucu gelmeden ultrasonda basladi olumsuzluklar
Aradaki ölçüm farkı 0.5 mm falan olur anlarım da 2.6 mm fark var o Nasıl oluyor.. Ben bu doktorlara cok kızıyorum ya.. İyi bir perinatologa git arkadasım canini sıkma hic.. Kimi doktorlar moral bozmayı meslek edinmiş resmen..
Canim nasik olurda bu kadar fark olurki arada anlam veremedim.dr iyi bi dr mu onceden taniyomuydun?malesef bazi dr tecrubesiz halleri ile bizi uzuyolar.
Sen pazartesi gunu peritanaloga git bi canim.insallah hersey yolundadir ve o dr yanilmistir.dualarimiz seninle.
İnşallah yanılmıştır doktorun canım moralini bozmamaya çalış pazartesi günü de arkadaşlarımın dediği gibi perinatologa git veya konusunda profesör olan bir kadın doğumcuya git canım,doktorlar böyle işte kendi başlarına gelmiyor ya Allah ıslah etsin.Güzel haberlerle gel
Cnm inşallah hayırlı haberler alırsın .. Gönlünü ferah tut yanılmalar olabiliyorDaha cok guvendigim doktor olumsuz konusanpazartesi gidicem cnm inş hayırlı haberlerle dönerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?