2016 Aralık Anneleri

Hayırlısı olsun canım seneye 3 kişi daha güzel olur :)

Canlarım bir kızımız olacakmış Rabbim hepimizin evlatlarının bahtını güzel eylesin inşallah AzRASILAM müsait olduğunda benide ekleyebilirsin canım
Ne güzel canım artık kesin öğrenilmeye başlandı cinsiyetler darısı bizim başımıza bakalım sağlıkla bizde öğreniriz

İzleyipte kendinizi üzmeyin.ben yaprıran biri olara soylüyorum hiç acımıyor hatta ben eve gelip yatmadım bile içine kötü bişey getirme.bebek 3saatte bir suyunu yeniliyor.sonucta allahın izniyle temiz cıkacak..

Kizlar ben cok kotuyum bugun ikili test icin kan verdim ultrasonda ense kalinligina 4 mm dedi ve kafasinin arkasinda ve vucudunda odem olustugunu soyledi kistik higromaymis neymis hastaliginda adi ve odem yuzunden benek hic kipirdamio dedi sonucunda gebeligi sonlandirmak gerekiyormus ki kalbide yakinda durur dedi.
Ordan cikar cikmaz baska doktora gittim ona hic bisey solemedim kontrole gelmis gibi davrandim oda hersey yolunda dedi ve bebegim kipirdiyordu emse kalinli 1.4 mm dedi
Allahim kafayi yicem pazartesi gunu bu konuda uzman bir doktora gitcez lutfen bana dua edin bebegime sagsalim kavusayim cok kotuyum

Canım hs35 Ya anlamıyorum nasıl böyle şeyler oluyor biri herşeyi bitirmiş resmen biri gayet normal diyor bu kadar yanilmalar nasıl oluyor boş yere bizi strese sokuyorlar bu halimizle ikisinden biri resmen işini yappmayi bilmiyor
Bence sen hiç üzülme sonuçta gördün kipirdiyormus hayırlısı neyse o olur rabbim en doğrusunu bilir olumlu düşünelim olumlu olsun

Aynen oyle cnm bende hic bir test istemiyorum dedim doktor zorladi ikili test icin sonuc ne olursa olsun takmicam dedim daha onun sonucu gelmeden ultrasonda basladi olumsuzluklar

Aradaki ölçüm farkı 0.5 mm falan olur anlarım da 2.6 mm fark var o Nasıl oluyor.. Ben bu doktorlara cok kızıyorum ya.. İyi bir perinatologa git arkadasım canini sıkma hic.. Kimi doktorlar moral bozmayı meslek edinmiş resmen..

Aynen oyle cnm bende hic bir test istemiyorum dedim doktor zorladi ikili test icin sonuc ne olursa olsun takmicam dedim daha onun sonucu gelmeden ultrasonda basladi olumsuzluklar
Benim doktor sordu ikili istiyor musun diye bende dedim kesin sonuç vermeyen bir testi yaptırmanın bir anlamı yok sonuç zaten ne olursa olsun hepimiz gibi bende aldırmayı düşünmüyorum doktor kendi de dedi haklisin yanılma payı yüksek o yüzden sana bu konuda illa yaptırmalisin diyemem dedi .
Hakkımızda hayirlsii canım

Canim nasik olurda bu kadar fark olurki arada anlam veremedim.dr iyi bi dr mu onceden taniyomuydun?malesef bazi dr tecrubesiz halleri ile bizi uzuyolar.
Sen pazartesi gunu peritanaloga git bi canim.insallah hersey yolundadir ve o dr yanilmistir.dualarimiz seninle.

İnşallah yanılmıştır doktorun canım moralini bozmamaya çalış pazartesi günü de arkadaşlarımın dediği gibi perinatologa git veya konusunda profesör olan bir kadın doğumcuya git canım,doktorlar böyle işte kendi başlarına gelmiyor ya Allah ıslah etsin.Güzel haberlerle gel

Canim sıkma canini . Insallah hersey guzel olacak. Pazartesi gunude gidersin baska bi doktora insallah guzel haberler alirsin. Merak etme şu mubarek gunlerde Rabbim buyuk bol bol dua et. Dualarimiz seninle canim. Kotu haber alan arkadaslarim. Insallah hepiniz guzel haberlerle gelirsiniz. Uzulmeyin tmm mi. Elimizden bi tek dua gelir bizim. Bide elinizi karniniza koyup el-müsavvir ismini cekin. Ve bol bol agzinizda ya-kuddüs ismini dusurmeyin. Ben cekiyorum ve bi o kadarda faydasini goruyorum. RAbbim hic kimseyi darda koymaz.

Aynen cnm pazartesi ilk isim o olcak

Daha cok guvendigim doktor olumsuz konusan pazartesi gidicem cnm inş hayırlı haberlerle dönerim

Dua edin cnm pazartesi hayırlı haberlerle veleyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…