2016 Aralık Anneleri

AzRASILAM geçmiş olsun canım benim yeni gördüm 2 li testin iyiydi 3 lü test çok yanlış çıkıyor diye yaptırmadı cevremdeki kimse öyle söylüyorlar yanlıştır belki hakkında hayırlısı olsun üzülme inş hisağlıcakla alıcaksın kucagına 7

Umarım cnm inşallah
Bnmde sen gibi sağlıklı bir çocuğum olur

Günaydın hanımlar

AzRASILAM ne zaman canım testin?
Cnm pazartesi başka bir hastane de muayane olup 3lü test vercem
İnşallah cumadan önce çıkar sonucumuz
Cuma amniyosentez var çünkü
Sonuç temiz çıkarsa
Direk doktoruma gidip hastaneyi şikayet edecem

Canlarım bir kızımız olacakmış Rabbim hepimizin evlatlarının bahtını güzel eylesin inşallah AzRASILAM müsait olduğunda benide ekleyebilirsin canım
Gözünaydın cnmm eklerim tabi

YouTube da aytuğ kolonkayanın Videosu vardı
Ürktüm açıkcası

2dr la kalma cnm riskli gebelik uzmanı dr bul git cnm
Rabbim inşallah korktuğuna uğratmaz
Emin ol şuan çok iyi anlıyorum seni duygularını çok zor

İnşallah canım bende onu anlamadım
2li yaptıran 3lü yaptrmıyor
Risk varsa 2li de çıkmazmıydı
Temiz çıktı diye yaptrmasam ne olacaktı bu nasıl iş ben anlamadım
Çocukda bir sorun var ise 2lide niye çıkmadı

Canım sen başka doktor a yine görün yanlışlık olmuş olabilir.kendini de bebeği de uzme kötü bişey yoktur inşallah.bi kaç doktor a daha görün

Ben o tarama testlerinin hiçbirini yaptirmadim yaptirmayacagimda Canım çünkü yanılma payı çok yüksek arkadaşa down sendromlu dediler alalım falan hayata küstü resmen kız bebek bir doğdu gayet sağlıklı

Canım moralini bozma içini ferah tut birde başka hastahanede yaptır bazı doktorlar ve hastahaneler çok paragöz oluyor arkadaşıma down sendromlu dediler hatta alalım dediler kız kafayı yiyecekti bebek bir doğdu gayet sağlıklı boşa dokuz ayı zindan oldu ben yaptirmadim o yüzden dokorumda dedi bende onermiyorum yanılma ihtimali çok yüksek inş sende sağlıklı bir şekilde kucağına alacaksin

İnşallah canım
İnan dünden beri yerdemiyim göktemiyim anlamadım ben
Ne zor birşeymiş bu

Ta
Tatlim bana nace test yapildi bebegin dnsina bakiloyor ve testin dogrulugu %99.9 onuda yaptirabilirsin

Canim benimde saclarim senin gibiydi dokuluyordu suan 16 haftama girecegim birkac gune azalmaya basladi.Bulantilara gelince 2 gun onceye kadar senin gibi devam eden bulantilarim vardi.Gecicek canim insallah.Ama bulantilar da biranda bicak gibi kesildi bende endiseleniyorum alismisim bulantilara :) .Sac konusuna gelince benim doktorum rofleye izin vermisti dipten olmayan rofle yaptirdim ama dip boyasiz kullanmak cidden zor :)

Allahım her gün iftara ne yemek yapsam diye düşünmekten bi hal oluyorum birşey yapasim da gelmiyor ocağın başında hepten sıcak allah oruç tutabilen her kuluna kolaylık versin
allhim aynii ben bide mutfagim.cok sicak.ve cok gunes aliyor hele firinda birsey yaparsam yandim.gitti kendi yaptigimida yiyemiyorum mutfagada girmek istemiyorum malum ramazan yapmasak olmuyo allah hepimizr kolaylik versin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…