Umarım cnm inşallahAzRASILAM merhaba, benim testlerde sıkıntım cıkmamıştı ilk hamileliğimde ama kalbinde parlaklık ve böbrek genişlemesi oldugunu söylediler 20. Haftada bu yüzde yüz down sendromu belirtisiymiş amniyosentez önerdiler, ben bir çok perinatologa gittim ama amniyosentez yaptırmadım oglum cok saglıklı dogdu, o testler tabii ki güvenilirdir ama bildiğim kadarıyla 2 linin güvenirliği en yüksektir, hatta 2'li iyi gelirse cogu doktor 3 lüyü yapmaz. Çünkü risk oranı yüksek cıkar 3 lüde
Umarım bebeğin çok saglıklıdır....
Cnm pazartesi başka bir hastane de muayane olup 3lü test vercem
Gözünaydın cnmm eklerim tabiCanlarım bir kızımız olacakmış Rabbim hepimizin evlatlarının bahtını güzel eylesin inşallahAzRASILAM müsait olduğunda benide ekleyebilirsin canım
YouTube da aytuğ kolonkayanın Videosu vardıİzleyipte kendinizi üzmeyin.ben yaprıran biri olara soylüyorum hiç acımıyor hatta ben eve gelip yatmadım bile içine kötü bişey getirme.bebek 3saatte bir suyunu yeniliyor.sonucta allahın izniyle temiz cıkacak..
2dr la kalma cnm riskli gebelik uzmanı dr bul git cnmKizlar ben cok kotuyum bugun ikili test icin kan verdim ultrasonda ense kalinligina 4 mm dedi ve kafasinin arkasinda ve vucudunda odem olustugunu soyledi kistik higromaymis neymis hastaliginda adi ve odem yuzunden benek hic kipirdamio dedi sonucunda gebeligi sonlandirmak gerekiyormus ki kalbide yakinda durur dedi.
Ordan cikar cikmaz baska doktora gittim ona hic bisey solemedim kontrole gelmis gibi davrandim oda hersey yolunda dedi ve bebegim kipirdiyordu emse kalinli 1.4 mm dedi
Allahim kafayi yicem pazartesi gunu bu konuda uzman bir doktora gitcez lutfen bana dua edin bebegime sagsalim kavusayim cok kotuyum
İnşallah canım bende onu anlamadımAzRASILAM geçmiş olsun canım benim yeni gördüm 2 li testin iyiydi 3 lü test çok yanlış çıkıyor diye yaptırmadı cevremdeki kimse öyle söylüyorlar yanlıştır belki hakkında hayırlısı olsun üzülme inş hisağlıcakla alıcaksın kucagına 7
Canım sen başka doktor a yine görün yanlışlık olmuş olabilir.kendini de bebeği de uzme kötü bişey yoktur inşallah.bi kaç doktor a daha görünKizlar ben cok kotuyum bugun ikili test icin kan verdim ultrasonda ense kalinligina 4 mm dedi ve kafasinin arkasinda ve vucudunda odem olustugunu soyledi kistik higromaymis neymis hastaliginda adi ve odem yuzunden benek hic kipirdamio dedi sonucunda gebeligi sonlandirmak gerekiyormus ki kalbide yakinda durur dedi.
Ordan cikar cikmaz baska doktora gittim ona hic bisey solemedim kontrole gelmis gibi davrandim oda hersey yolunda dedi ve bebegim kipirdiyordu emse kalinli 1.4 mm dedi
Allahim kafayi yicem pazartesi gunu bu konuda uzman bir doktora gitcez lutfen bana dua edin bebegime sagsalim kavusayim cok kotuyum
Ben o tarama testlerinin hiçbirini yaptirmadim yaptirmayacagimda Canım çünkü yanılma payı çok yüksek arkadaşa down sendromlu dediler alalım falan hayata küstü resmen kız bebek bir doğdu gayet sağlıklıZaten Böyle yanilmalardan dolayı hiç bir testi yaptirmamayi düşünüyorum ama ultrasondada birşeyler görünüyor sonuçta aslında en iyisi eski zamanlardaki gibi birşey bilmeden doğurmak valla sıfır sıkıntı .
Kızlar hayırlı cumalar
Üçlü testim riskli çıktı 77/1
Dua edin
Dr önce ayrıntılı tarama ultrason istedi
Sonra amniyosentez veya Harmony testini önerdi
Çok kötüyüm dua edin bana da tüm sıkıntılı arkadaşlarımıda
Canım moralini bozma içini ferah tut birde başka hastahanede yaptır bazı doktorlar ve hastahaneler çok paragöz oluyor arkadaşıma down sendromlu dediler hatta alalım dediler kız kafayı yiyecekti bebek bir doğdu gayet sağlıklı boşa dokuz ayı zindan oldu ben yaptirmadim o yüzden dokorumda dedi bende onermiyorum yanılma ihtimali çok yüksek inş sende sağlıklı bir şekilde kucağına alacaksinKızlar hayırlı cumalar
Üçlü testim riskli çıktı 77/1
Dua edin
Dr önce ayrıntılı tarama ultrason istedi
Sonra amniyosentez veya Harmony testini önerdi
Çok kötüyüm dua edin bana da tüm sıkıntılı arkadaşlarımıda
İnşallah canımCanım moralini bozma içini ferah tut birde başka hastahanede yaptır bazı doktorlar ve hastahaneler çok paragöz oluyor arkadaşıma down sendromlu dediler hatta alalım dediler kız kafayı yiyecekti bebek bir doğdu gayet sağlıklı boşa dokuz ayı zindan oldu ben yaptirmadim o yüzden dokorumda dedi bende onermiyorum yanılma ihtimali çok yüksek inş sende sağlıklı bir şekilde kucağına alacaksin
Tatlim bana nace test yapildi bebegin dnsina bakiloyor ve testin dogrulugu %99.9 onuda yaptirabilirsinKizlar ben cok kotuyum bugun ikili test icin kan verdim ultrasonda ense kalinligina 4 mm dedi ve kafasinin arkasinda ve vucudunda odem olustugunu soyledi kistik higromaymis neymis hastaliginda adi ve odem yuzunden benek hic kipirdamio dedi sonucunda gebeligi sonlandirmak gerekiyormus ki kalbide yakinda durur dedi.
Yok tutmuyorum, doktor tutamazsın dedi. Sen tutuyor musunki?oruç tutuyor musun canım?
Biz yine iyiyiz bu havalarda doğum yapacak olanlar ne yapsın valla iyi döneme denk geldi bizimki ben öyle düşünüyorumHavalar çok ısındı kızlar nasil geçecek yaz hamile hamile
Orası öyle tabi ama iki gündür yanıyorum ben, mersin de oturuyorumBiz yine iyiyiz bu havalarda doğum yapacak olanlar ne yapsın valla iyi döneme denk geldi bizimki ben öyle düşünüyorum
Aynen ben de felaket durumdayım ızmirde de durumlar aynıOrası öyle tabi ama iki gündür yanıyorum ben, mersin de oturuyorum
AzRASILAM geçmiş olsun
İnşallah canımAzRASILAM inan hiç bir sorun çıkmayacak boşuna korkutuyor o Dr seni . Bütün arkadaşlarda benim gibi düşünüyor zaten boşuna hamileliğini zehir etme tombul sağlıklı bir bebişin olacak üzülüpte bebişi boşuna üzme annesi .
Soktular kurdu kafama bitmez bana artık kalan aylar
yoo tutmuyorum banada tutamazsın dedi daha doğrusu tutamazsınız dedi genel olarak hamileleri kast ederek günler uzun dedi. sen ramazan nasıl gidiyor demiştin sanırım ondan merak ettim acaba tutuyor musun diye.Yok tutmuyorum, doktor tutamazsın dedi. Sen tutuyor musunki?
Canim benimde saclarim senin gibiydi dokuluyordu suan 16 haftama girecegim birkac gune azalmaya basladi.Bulantilara gelince 2 gun onceye kadar senin gibi devam eden bulantilarim vardi.Gecicek canim insallah.Ama bulantilar da biranda bicak gibi kesildi bende endiseleniyorum alismisim bulantilara :) .Sac konusuna gelince benim doktorum rofleye izin vermisti dipten olmayan rofle yaptirdim ama dip boyasiz kullanmak cidden zor :)kizlar bende o testi yaptim kiz cikti insallah elimede kucuk tatli saglikli bi kiz cocugu alirim bu ilk hamileligimden cok farkli biz 14 haftalik olduk ama bulanti ve kusma son gaz devam edioo ruh gibiyim kendimde degilim hic uyuyorum surekli calismadigim zamanlarda ama yinede yetmioo .. umarim en kisa surede gecer...
birde ben saclarimi boyatip kestirmek istiyorum bebis 5.5 aylik olunca maglum dugunlerde basliycak onerileriniz neler suan diplerim siyah uclarim sapsari.. buarada kizlar benim saclarim cok dokuluyor anlayamiyorum nedense taramaya korkuyorum avuc avuc ozelliklede banyoda boyle olan varmi?
allhim aynii ben bide mutfagim.cok sicak.ve cok gunes aliyor hele firinda birsey yaparsam yandim.gitti kendi yaptigimida yiyemiyorum mutfagada girmek istemiyorum malum ramazan yapmasak olmuyo allah hepimizr kolaylik versin..Allahım her gün iftara ne yemek yapsam diye düşünmekten bi hal oluyorum birşey yapasim da gelmiyor ocağın başında hepten sıcak allah oruç tutabilen her kuluna kolaylık versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?