2016 Aralık Anneleri

Canım bazı doktorlar bebeğin duruş pozisyonunu alamazlarsa amniyon sıvısını ense kalınlığı ile karıştırabiliyormuş sana doktorumun söylediğini söylüyorum ense kalınlığı dediğimiz şeyde bebeğin ensesi değil duruş pozisyonunda ensenin alt kısmına gelen yerde siyah bir çizgi oluşuyor ultrasonda o oluyormuş ve amniyon sıvısı ile karıştırılabiliyormuş sen içini ferah tut çünkü çok fark var bi doktora daha görün bence

Herkese günaydın musmutlu bir pazar diliyorum . Kızlar sizde uyku sorunu yaşıyor musunuz saat başı uyanıyorum sabah da en geç 6 da kalkıyorum

günaydnn..ben çok uykusuzum maalesef gece çok uyanıyorum sabah 7 ye kadar uyusam mutlu oluyorum geç kalktm diye.Son 10 gündür böyle oldum nedense

Günaydın kızlar aynen bende bir gece rahat uyusam bir gece saat başı kalkıyorum sabahları ise en geç kalktığım saat 7 oldu uyuyamıyorum

Günaydın tatlı annisler nasılsınız bende bulantilar azalmasına rağmen kusmalar geçmedi ve okadar halsizim ki geçen bayıldım tansiyon falanda normal sizler nasılsınız ben gibi olan varmı

Bende uyuyabiliyorum az önce kalktım
Bazen de sekiz dokuz gibi kalkıyorum
Hiç deliksiz uyuyabildigim nadir günler oluyor
bazı geceler hiç sasmiyor saat başı tuvalet mesaisi var bide acayip fazla ama çok fazla beni yoracak kadar rüya görüyorum onun sonucunda uyanıyorum
Artık allHa dua ediyorum ne olur kötü uzun ve çok rüya gormiyeyim diye

evet ya bir şey yapmayı düşünüyor musunuz eşlerinze?
Valla ben memletteyim suan yaninda degilim. Bugun 4.30da ucagim. 5.30da yaninda olcm ama 15 haziran benim ewlilik yildonumumdu ben netten is yerine hediye yolladim iki tane biri babalar gunune biri yil donumumuze dedim :) o gorevi yaptim yani

günaydnn..ben çok uykusuzum maalesef gece çok uyanıyorum sabah 7 ye kadar uyusam mutlu oluyorum geç kalktm diye.Son 10 gündür böyle oldum nedense
Bnde ayni ikide bi uyaniyorum bi saga don bi sola. Sabahta bulanti ilacimi aldigim icin mecbur erkenden kalkiyorum ama son 3 4 gundur felaket uyku basladi bnde hep uyku istiyorum basta olmadi smdi basladi bndede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…