- 11 Ağustos 2013
- 2.407
- 3.453
- 133
- 32
Bnimde bulantilar azaldi . Kusma yok ama o biraz olsun bulanti hissi var hala . Tabi yiyorum artik asiri olmasada.Günaydın tatlı annisler nasılsınız bende bulantilar azalmasına rağmen kusmalar geçmedi ve okadar halsizim ki geçen bayıldım tansiyon falanda normal sizler nasılsınız ben gibi olan varmı
Ben çok istediği bi şort vardı onu aldım bide pasta alcam akşam küçük bi not yazcam bebeğimin ağzından:)evet ya bir şey yapmayı düşünüyor musunuz eşlerinze?
hmmm evet pasta çok güzel fikir aslında bende çok severim eşimde canım çekti şimdiBen çok istediği bi şort vardı onu aldım bide pasta alcam akşam küçük bi not yazcam bebeğimin ağzından:)
Eşim anneler günü hediyesi bulaşık makinası almıştı bana not ile birlikte geldi çok mutlu olmuştum benim hediyem küçük ama eşim hep küçük şeylerden mutlu olan insandır..
Ayy kız güldürdün beni Allah da seni güldürsünhmmm evet pasta çok güzel fikir aslında bende çok severim eşimde canım çekti şimdinota ne yazmayı düşünüyorsun acaba ayyy içimde bi öküz var benim de hiç duygusallık yok kopya çekmek istiyoum
olsun canım önemli değil. eşim akşam üzeri uyuyor oruç olduğu için bende çıkıp alayım. nota da şöyle bir şey düşündüm. 'Babalar günün kutlu olsun babacığım seni çok seviyorum. Pasta istedim çünkü bende yiyeceğim. Seneye kucağında seni öperek kutlayacağım babacığım.'Canını çektirdim ya kusura bakma@pdr12345
Çook güzel canım Allah içinize sindirsinolsun canım önemli değil. eşim akşam üzeri uyuyor oruç olduğu için bende çıkıp alayım. nota da şöyle bir şey düşündüm. 'Babalar günün kutlu olsun babacığım seni çok seviyorum. Pasta istedim çünkü bende yiyeceğim. Seneye kucağında seni öperek kutlayacağım babacığım.'
Can'ım allah kolaylık versin inşallah çok güzel haberler alacaksın bende ikili test yaptırdım sonra senin durumu öğrenince dr arayıp sordum açıkcası ikilim çok iyi çıktı 3 Lüyü nezaman yapacağız dedim hayır yapmayacağız dedi dedim böyle bi olay oldu orta risk grubu olanlarda ve yaşın ileri olduğu durumlarda amniyo sentez uyguluyoruz dedi benim yaşımda 31 bide özürlü teyzem var hayır dedi ama dr yaş riski etkiliyor ama istatistiki olarak tabi bide asıl sorun ense kalınlığı doğru ölçülmesi gerekiyor dedi ayrıntılı ultrason bu yüzden tavsiyemiz dedi beni profesör Semih bey yaptı ikiliyi ben İzmit'te oturuyorum ama buradaki laboratuvar illa sonuçta hata çıkartabiliyormuş o yüzden Ankara'ya gönderildi kan 3 günde sonuç geldi hatta testin altın da NT ölçümleri tamamen dr sorumluluğundadır diyor yani dr en ufak fazla ölçümü yanlış sonuçlar veriyormuş Can'ım sıkma dualarımız seninle mübarek Ramazan'da allah tüm sıkıntılarınınalsın allah bebişlerimize sağlık sıhhat versin sağlıkla kucağımıza alacağımız günü görelimİnşallah canım
İnan dünden beri yerdemiyim göktemiyim anlamadım ben
Ne zor birşeymiş bu
Kac haftalikken kesildi?Kizlar bulantilarim bicak gibi kesildi benim gibi olan var mi ?
Kızlar günaydın dün bugün yanıyor ızmir
Perişan haldeyim ev üst kat çatı var ama teras gibi birşey direk sacin altındayız resmen ben ki karadeniz kızı ege lerde ne işin var
Ben çok bunaliyorum bunaltıcı yaz lar hiç bana yaramıyor kilo veriyorum daraliyorumbu bebiside etkiler diye korkuyorum psikolojik olarak hep sıcaktan bunalmış modda oluyorum bu yaz tayin çıkıyor diye klima almadik allahım tayin çıkmaz oldu nedir bu çektiğimiz bi an evvel gidelim nereye gideceksek yerimiz belli olsun eşyalarım yarıya toplu duruyor ev sahibi bizi 30 haziranda çıkarıyor sanki bayılıyorum evine
Ama tayin belli olmayınca ne yapacağız belli değil egm o kadar çok ah aldı ki bu bastakiler he hal olacak bilmiyorum bir buçuk aydır bekletiyorlar bizi
Öyle ışte kızlar daral gelmişti dokulmek istedim biraz helal edin okuyanlar
benimde kesildi canım ama azalarak kesildi bi anda değil. şimdi yok gibi ama yumurtadan tiksinmem sanırım hala devam ediyor cesaret edip haşlayamadım bileKizlar bulantilarim bicak gibi kesildi benim gibi olan var mi ?
İnşallah canımCan'ım allah kolaylık versin inşallah çok güzel haberler alacaksın bende ikili test yaptırdım sonra senin durumu öğrenince dr arayıp sordum açıkcası ikilim çok iyi çıktı 3 Lüyü nezaman yapacağız dedim hayır yapmayacağız dedi dedim böyle bi olay oldu orta risk grubu olanlarda ve yaşın ileri olduğu durumlarda amniyo sentez uyguluyoruz dedi benim yaşımda 31 bide özürlü teyzem var hayır dedi ama dr yaş riski etkiliyor ama istatistiki olarak tabi bide asıl sorun ense kalınlığı doğru ölçülmesi gerekiyor dedi ayrıntılı ultrason bu yüzden tavsiyemiz dedi beni profesör Semih bey yaptı ikiliyi ben İzmit'te oturuyorum ama buradaki laboratuvar illa sonuçta hata çıkartabiliyormuş o yüzden Ankara'ya gönderildi kan 3 günde sonuç geldi hatta testin altın da NT ölçümleri tamamen dr sorumluluğundadır diyor yani dr en ufak fazla ölçümü yanlış sonuçlar veriyormuş Can'ım sıkma dualarımız seninle mübarek Ramazan'da allah tüm sıkıntılarınınalsın allah bebişlerimize sağlık sıhhat versin sağlıkla kucağımıza alacağımız günü görelim
hiç sanmıyorum çocuğa bir şey olacağını canımKızlar düdüklü de yemek yapıyordum fazla mi oldu ne oldu anlamadım ama hava alma düğmesini çevirirken nasil hava çıktı, patlayacak gibi oldu ilk defa böyle oldu. Çok korktum elim ayağım boşaldı.çocuğuma bi zarar olurmu sizce lütfen bişey söyleyin
Ya çok korkmak iyi olmaz derler de.hiç sanmıyorum çocuğa bir şey olacağını canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?