2016 Aralık Anneleri

Günaydın tatlı annisler nasılsınız bende bulantilar azalmasına rağmen kusmalar geçmedi ve okadar halsizim ki geçen bayıldım tansiyon falanda normal sizler nasılsınız ben gibi olan varmı
Bnimde bulantilar azaldi . Kusma yok ama o biraz olsun bulanti hissi var hala . Tabi yiyorum artik asiri olmasada.

evet ya bir şey yapmayı düşünüyor musunuz eşlerinze?
Ben çok istediği bi şort vardı onu aldım bide pasta alcam akşam küçük bi not yazcam bebeğimin ağzından:)
Eşim anneler günü hediyesi bulaşık makinası almıştı bana not ile birlikte geldi çok mutlu olmuştum benim hediyem küçük ama eşim hep küçük şeylerden mutlu olan insandır..

hmmm evet pasta çok güzel fikir aslında bende çok severim eşimde canım çekti şimdi nota ne yazmayı düşünüyorsun acaba ayyy içimde bi öküz var benim de hiç duygusallık yok kopya çekmek istiyoum

hmmm evet pasta çok güzel fikir aslında bende çok severim eşimde canım çekti şimdi nota ne yazmayı düşünüyorsun acaba ayyy içimde bi öküz var benim de hiç duygusallık yok kopya çekmek istiyoum
Ayy kız güldürdün beni Allah da seni güldürsün
Valla nota düşünüyorum daha ama buna benzer bişey olabilir babacığım bu ilk babalar günün seni çok seviyorum babalar günün kutlu olsun

Canını çektirdim ya kusura bakma @pdr12345
olsun canım önemli değil. eşim akşam üzeri uyuyor oruç olduğu için bende çıkıp alayım. nota da şöyle bir şey düşündüm. 'Babalar günün kutlu olsun babacığım seni çok seviyorum. Pasta istedim çünkü bende yiyeceğim. Seneye kucağında seni öperek kutlayacağım babacığım.'

Çook güzel canım Allah içinize sindirsin
Ya bişey söylücem benim dünden beri başım ağrıyor normal mi acaba?
Yattım dün sabah kalktım yoktu yine başladı ara ara girip çıkıyor kafama ağrı.

İnşallah canım
İnan dünden beri yerdemiyim göktemiyim anlamadım ben
Ne zor birşeymiş bu
Can'ım allah kolaylık versin inşallah çok güzel haberler alacaksın bende ikili test yaptırdım sonra senin durumu öğrenince dr arayıp sordum açıkcası ikilim çok iyi çıktı 3 Lüyü nezaman yapacağız dedim hayır yapmayacağız dedi dedim böyle bi olay oldu orta risk grubu olanlarda ve yaşın ileri olduğu durumlarda amniyo sentez uyguluyoruz dedi benim yaşımda 31 bide özürlü teyzem var hayır dedi ama dr yaş riski etkiliyor ama istatistiki olarak tabi bide asıl sorun ense kalınlığı doğru ölçülmesi gerekiyor dedi ayrıntılı ultrason bu yüzden tavsiyemiz dedi beni profesör Semih bey yaptı ikiliyi ben İzmit'te oturuyorum ama buradaki laboratuvar illa sonuçta hata çıkartabiliyormuş o yüzden Ankara'ya gönderildi kan 3 günde sonuç geldi hatta testin altın da NT ölçümleri tamamen dr sorumluluğundadır diyor yani dr en ufak fazla ölçümü yanlış sonuçlar veriyormuş Can'ım sıkma dualarımız seninle mübarek Ramazan'da allah tüm sıkıntılarınınalsın allah bebişlerimize sağlık sıhhat versin sağlıkla kucağımıza alacağımız günü görelim

Kizlar merhabalar insallah hepimizi saglikla bebeklerimizi kucagimiza aliriz. Bende de bulantilar azaldi gibi ancak midem cok fena , hep bir şişlik hissi ve agzimda acı bir tat var, yani agziminnhic tadi yok kisacasi, sizlerde de bu durum varmi? Nasil basa ciktiniz, doktorum talcid cigneme tableti verdi ama o da 1 saatligine en fazla geciriyor

Biz de bekliyoruz tayini..
Belli olmadı gitti. .
Benim bi arkadaşım ay sonu açıklanacak diye duyum almış kaynak sağlam diyor. .
Ben de başladım toplamaya tabi daha çok eşim yapıyor
Benim bulunduğum yerde sabah yağmur yağdı yelek hırka dolasiyorum etrafta ..
Annemler izmir de o da bana anlatıyor izmir yanıyor diye. .
eşyaları toplayıp bayramda onun yanına geçeceğim inşallah.
Eşim de sonra gelecek

İnşallah canım
Maalesef sağlığı ticarete çevirmişler
Bunu anladım
2 li test temiz ense kalınlığı normal burun kemiği var. Biz para verip 3 lü yaptırdık
Sonuç risk çıktı
Yaşım 30 ailemde geçmiş bu yönde bir hastalık yok
Nasıl çıktı anlamadım

Merhaba güzel annelerim nasıl geçiyor hafta sonu hava sıcak bana sanki 2 kat daha sıcak gibi geliyor su gibi terliyorum

Kızlar düdüklü de yemek yapıyordum fazla mi oldu ne oldu anlamadım ama hava alma düğmesini çevirirken nasil hava çıktı, patlayacak gibi oldu ilk defa böyle oldu. Çok korktum elim ayağım boşaldı.çocuğuma bi zarar olurmu sizce lütfen bişey söyleyin

hiç sanmıyorum çocuğa bir şey olacağını canım

Merhaba kızlar
Bugün iftara iş yerimden arkadaşlarım geliyor hazırlıklar tamam gibi yoruldum ama kafam dağılıyor biraz
İyi oluyor
Aralarından bir taneside yakın zamanda amniyosentez oldu
Destek verecğini düşünüyorum
Maşallah şimdi 7aylık oğlu var dünya tatlısı
İnşallah benimde benle sıkıntı yaşıyan tüm hamile adaylarının da öyle olur
Bugün babalar günü
Ben zatem sevmem babamı ufak yaşta kaybettim
Geçen hafta içi eşime gömlek almıştım
Kutlayalım diye sağolsun bunuda doktor mahfetti
Hayırlsı Allahtan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…