2016 Aralık Anneleri

Ben de de ağzımdaki acı tat kaldı o geçmiyor sakızla rahatlıyor biraz damla sakızlı

Bişey olmaz canım

Kızlar bir şey soracağım, gebelikte sakatat yenmemeli diye bir şey duymuştum da. Tava ciğeri yememizde bir sıkıntı olur mu acaba

Canım benimde az önce ayağım vantilatör un kablosuna takıldı aniden vantilatör ve ben düşeceğiz diye çok korktum refleks olarak aniden korkan biriyim genel olarak
Ama bu tarz şeyler günlük hayatımızda başımıza gelebilecek şeyler birşey olmaz eğer ağrın falan yoksa korkma derim ama sen bilirsin

Canım benimde öyle çok korktuğum an oldu bende öyle düşündüm korktum ama maşallah fıstığım karnıma bakınca atıp duruyor iyi yani bişey olmamıştır

bende sorayım hazır çorbalar var ya knorun vs sizler onlardan yiyor musunuz katkı maddesi var sanırım içinde. eşim aldı canı çekti yaptım şimdi de ama yesem mi yemesem mi bilemedim
Sen sakin yeme eğer canın cekmiyorsa bir tabakatan da birşey olmaz ama sürekli olarak içme
Çünkü içindeki madde özellikle beyin gelişimi için çok zaarrli alzaymir falan yapıyormuş bebise olan etkisinide sen düşün benim eşim de çok sever ama evlendik evleneli bir tencere hazır çorba kaynatmadim
Almamak lazım en iyisi

İyi gelir canım arkadaşlarla kafa dagitirsin
Dertlesebilecegin birilerinin olması iyi
Fazla düşünme ama dusununcede iyi düşün iyi olsun

Bende kaç gündür mide ağrısıyla uğraşıyorum, ama öyle böyle değil ölüyorum sanki ansızın geceleri başlıyor sırtıma kadar vuran bir ağrı sanki nefesim kesilecek gibi, dr mide ülseri dedi hamilelikte hormonların etkisiyle olabiliyormuş var mı aranızda benim gibi mide ağrısı çeken

Ben varım ;( hemen her sabah 6-7 arası Ağrı'sına uyanıyorum . Ilık süt iyi geliyor bi nebze

Kızlar bir şey soracağım, gebelikte sakatat yenmemeli diye bir şey duymuştum da. Tava ciğeri yememizde bir sıkıntı olur mu acaba
Canım ciğer fazla a vitamin den dolayı yasak diye hatırlıyorum ama net bilmiyorum ilk gebeligimde canım istemişti ve doktor sanki öyle birşeyler demişti doktora danışmadan yeme istersen

Ben varım ;( hemen her sabah 6-7 arası Ağrı'sına uyanıyorum . Ilık süt iyi geliyor bi nebze
Canım öyle birşey değil bendeki bildiğin mide ülserinin tüm belirtileri var, zaten dr söyledi bazı anne adaylarında mide ülserini tetikleye biliyormuş hormonlar, herşey yasaklandı resmen onu yeme bunu yeme diye, mesela 4-5 saat önce iki kaşık pilav ve yoğurt yemiştim keşke yemez olsaydım bir saattir deliye döndüm ağrıdan sonunda tüm yediklerimi çıkardım, bi nebze olsun ağrım hafifledi.

tamam canım haklısın bende hiç yapmam normalde eşim istedi aldık ilk defa ben ya yemeyeyim yada bir kaç kaşık yeterli bende zararlı olacağını düşündüm iyiki sormuşum

Seninle doğum tarihlerimiz hemen hemen aynı günlere denk gelecek gibi hayırlısıyla, sen öğrendin mi bebişinin cinsiyetini
Çok geçmiş olsun öyleyse daha ağır seninki.. Haftaya cumartesi öğreniyorum Allah kısmet ederse. 12 haftalıkken söylemedi Dr bu Sefer söyler heralde. Sen öğrenebildin mi

Kizlar selamlar umarim herkes iyidir bugun bizim bi arkadas dogum yapti 4 gun once onlarin bebegini hayirlamaya gittik. cok tatli bi bebisleri. Ama kücücük dogmus. Tam 9.cu ayina girdi oyle geldi bebek yani 1 ay onceden ama saglik durumu cok iyi bebegin. Ayy onu gordum cok heycanlandim. :) bizimkilerde bir an once dogsun insallah saglikla

Çok geçmiş olsun öyleyse daha ağır seninki.. Haftaya cumartesi öğreniyorum Allah kısmet ederse. 12 haftalıkken söylemedi Dr bu Sefer söyler heralde. Sen öğrenebildin mi
Evet geçtiğimiz cuma günü öğrendik kısmetse oğluşumuz olacakmış dr öyle söyledi, tabi temmuz ayının sonu gibi ayrıntılı utrason istedi yani alışverişe o günden sonra başlamamı önemli, hayırlısı inşallah, bizim ilk bebeğimiz henüz 8 aylık evliyim rabbim sağlıklı sıhatli bir şekilde bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…