Ben de de ağzımdaki acı tat kaldı o geçmiyor sakızla rahatlıyor biraz damla sakızlıKizlar merhabalar insallah hepimizi saglikla bebeklerimizi kucagimiza aliriz. Bende de bulantilar azaldi gibi ancak midem cok fena , hep bir şişlik hissi ve agzimda acı bir tat var, yani agziminnhic tadi yok kisacasi, sizlerde de bu durum varmi? Nasil basa ciktiniz, doktorum talcid cigneme tableti verdi ama o da 1 saatligine en fazla geciriyor
Bişey olmaz canımKızlar düdüklü de yemek yapıyordum fazla mi oldu ne oldu anlamadım ama hava alma düğmesini çevirirken nasil hava çıktı, patlayacak gibi oldu ilk defa böyle oldu. Çok korktum elim ayağım boşaldı.çocuğuma bi zarar olurmu sizce lütfen bişey söyleyin
Yok kız sadece cigere falan dokunmayın diyorlar yemek faydalı bileKızlar bir şey soracağım, gebelikte sakatat yenmemeli diye bir şey duymuştum da. Tava ciğeri yememizde bir sıkıntı olur mu acaba
yani canım haklısın artık her şeyden korkar olduk bebeğimize bir şey olacak mı diye ama merak etme çok pinpiriklenme senYa çok korkmak iyi olmaz derler de.
bende sorayım hazır çorbalar var ya knorun vs sizler onlardan yiyor musunuz katkı maddesi var sanırım içinde. eşim aldı canı çekti yaptım şimdi de ama yesem mi yemesem mi bilemedimYok kız sadece cigere falan dokunmayın diyorlar yemek faydalı bile
Ben öyle biliyorum
Canım benimde az önce ayağım vantilatör un kablosuna takıldı aniden vantilatör ve ben düşeceğiz diye çok korktum refleks olarak aniden korkan biriyim genel olarakKızlar düdüklü de yemek yapıyordum fazla mi oldu ne oldu anlamadım ama hava alma düğmesini çevirirken nasil hava çıktı, patlayacak gibi oldu ilk defa böyle oldu. Çok korktum elim ayağım boşaldı.çocuğuma bi zarar olurmu sizce lütfen bişey söyleyin
Canım benimde öyle çok korktuğum an oldu bende öyle düşündüm korktum ama maşallah fıstığım karnıma bakınca atıp duruyor iyi yani bişey olmamıştırKızlar düdüklü de yemek yapıyordum fazla mi oldu ne oldu anlamadım ama hava alma düğmesini çevirirken nasil hava çıktı, patlayacak gibi oldu ilk defa böyle oldu. Çok korktum elim ayağım boşaldı.çocuğuma bi zarar olurmu sizce lütfen bişey söyleyin
Sen sakin yeme eğer canın cekmiyorsa bir tabakatan da birşey olmaz ama sürekli olarak içmebende sorayım hazır çorbalar var ya knorun vs sizler onlardan yiyor musunuz katkı maddesi var sanırım içinde. eşim aldı canı çekti yaptım şimdi de ama yesem mi yemesem mi bilemedim
İyi gelir canım arkadaşlarla kafa dagitirsinMerhaba kızlar
Bugün iftara iş yerimden arkadaşlarım geliyor hazırlıklar tamam gibi yoruldum ama kafam dağılıyor biraz
İyi oluyor
Aralarından bir taneside yakın zamanda amniyosentez oldu
Destek verecğini düşünüyorum
Maşallah şimdi 7aylık oğlu var dünya tatlısı
İnşallah benimde benle sıkıntı yaşıyan tüm hamile adaylarının da öyle olur
Bugün babalar günü
Ben zatem sevmem babamı ufak yaşta kaybettim
Geçen hafta içi eşime gömlek almıştım
Kutlayalım diye sağolsun bunuda doktor mahfetti
Hayırlsı Allahtan
Ben varım ;( hemen her sabah 6-7 arası Ağrı'sına uyanıyorum . Ilık süt iyi geliyor bi nebzeBende kaç gündür mide ağrısıyla uğraşıyorum, ama öyle böyle değil ölüyorum sanki ansızın geceleri başlıyor sırtıma kadar vuran bir ağrı sanki nefesim kesilecek gibi, dr mide ülseri dedi hamilelikte hormonların etkisiyle olabiliyormuş var mı aranızda benim gibi mide ağrısı çeken
Ben de de ağzımdaki acı tat kaldı o geçmiyor sakızla rahatlıyor biraz damla sakızlı
Canım ciğer fazla a vitamin den dolayı yasak diye hatırlıyorum ama net bilmiyorum ilk gebeligimde canım istemişti ve doktor sanki öyle birşeyler demişti doktora danışmadan yeme istersenKızlar bir şey soracağım, gebelikte sakatat yenmemeli diye bir şey duymuştum da. Tava ciğeri yememizde bir sıkıntı olur mu acaba
Canım öyle birşey değil bendeki bildiğin mide ülserinin tüm belirtileri var, zaten dr söyledi bazı anne adaylarında mide ülserini tetikleye biliyormuş hormonlar, herşey yasaklandı resmen onu yeme bunu yeme diye, mesela 4-5 saat önce iki kaşık pilav ve yoğurt yemiştim keşke yemez olsaydım bir saattir deliye döndüm ağrıdan sonunda tüm yediklerimi çıkardım, bi nebze olsun ağrım hafifledi.Ben varım ;( hemen her sabah 6-7 arası Ağrı'sına uyanıyorum . Ilık süt iyi geliyor bi nebze
Seninle doğum tarihlerimiz hemen hemen aynı günlere denk gelecek gibi hayırlısıyla, sen öğrendin mi bebişinin cinsiyetiniBen varım ;( hemen her sabah 6-7 arası Ağrı'sına uyanıyorum . Ilık süt iyi geliyor bi nebze
tamam canım haklısın bende hiç yapmam normalde eşim istedi aldık ilk defa ben ya yemeyeyim yada bir kaç kaşık yeterli bende zararlı olacağını düşündüm iyiki sormuşumSen sakin yeme eğer canın cekmiyorsa bir tabakatan da birşey olmaz ama sürekli olarak içme
Çünkü içindeki madde özellikle beyin gelişimi için çok zaarrli alzaymir falan yapıyormuş bebise olan etkisinide sen düşün benim eşim de çok sever ama evlendik evleneli bir tencere hazır çorba kaynatmadim
Almamak lazım en iyisi
Çok geçmiş olsun öyleyse daha ağır seninki.. Haftaya cumartesi öğreniyorum Allah kısmet ederse. 12 haftalıkken söylemedi Dr bu Sefer söyler heralde. Sen öğrenebildin miSeninle doğum tarihlerimiz hemen hemen aynı günlere denk gelecek gibi hayırlısıyla, sen öğrendin mi bebişinin cinsiyetini
Evet geçtiğimiz cuma günü öğrendik kısmetse oğluşumuz olacakmış dr öyle söyledi, tabi temmuz ayının sonu gibi ayrıntılı utrason istedi yani alışverişe o günden sonra başlamamı önemli, hayırlısı inşallah, bizim ilk bebeğimiz henüz 8 aylık evliyim rabbim sağlıklı sıhatli bir şekilde bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsinÇok geçmiş olsun öyleyse daha ağır seninki.. Haftaya cumartesi öğreniyorum Allah kısmet ederse. 12 haftalıkken söylemedi Dr bu Sefer söyler heralde. Sen öğrenebildin mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?