2016 Aralık Anneleri

Ayy inşallah canım nasıl doğum yapmış zor mu geçmiş

Darısı başımıza inşallah biz de öğreniriz. Bizim de ilk bebeğimiz olacak inşallah. 2.5 yıllık evliyiz.aminnn inşallah bebişlerimizi alırız kucağımıza sağlıkla

neden erken doğum yapmışşş, bebek kendi mi gelmişş, sezeryan mı olmuşşşş bunların hepsini merak ediyorum bide ne kadar doğmuş acaba kilosuu?? bende çok hevesli olunca annem sabırlı olmalısın 5 aylık doğurcan çocuğu elinden gelse diyor

Olmadı bişey çok şükür.ya bi tanıdık kaza yapan birini görmüş korkunca çocuğu nu düşürmüş.o yüzden tereddüt ettim ama çok şükür Allahım a bişey yok.

Herkese günaydın musmutlu bir pazar diliyorum . Kızlar sizde uyku sorunu yaşıyor musunuz saat başı uyanıyorum sabah da en geç 6 da kalkıyorum
Aynen Canım bende oyleyim kimisi diyor ki bebekler öyle olunca doğunca onlarda uyumuyorlarmıs inş böyle olmaz

Olmadı bişey çok şükür.ya bi tanıdık kaza yapan birini görmüş korkunca çocuğu nu düşürmüş.o yüzden tereddüt ettim ama çok şükür Allahım a bişey yok.
belki ilk 3 aydadır canım 9. haftadan sonra düşük riski azalıyor zaten Allah korusun

Midem küsmüş artık ne yesem geri geliyor ne zaman normele donucem acaba
Ay canim. Cevremdeki herkes dioki bizim gibi nosnormal olmayi dusunuyosan yaniliyosaan ole bise olmicak. Cok cok cok azcikda olsa o olur . Ole idare etceksin diolar. Bu sekilde idare etmeye raziyim. Hapur hupur yemiorum ewt herseyi canimda cekmio. Canimin cektigi bisede yokda hos. Ne bliym ondanda ondanda yiyim yapmiorum. Hala tiksindigim seyler ve kokular var. Ama daha hafif kaldirabliorum. Raziyim. En azindn yatakdn kalkabldm iki ayda. Esimi ewimi cok ozlemisim dun geldim evime.

canım geçmiş olsun sakın sıkma canını iyi düşün iyi olsun..

kızlar günaydın , sizde sol tarafınıza yatmaya başladınız mı, ben öyle yapmaya çalışıyorum ama sol kalça kemiğim feci ağrıyor uyuşuyor resmen sizde durumlar nasıl ?

kızlar günaydın , sizde sol tarafınıza yatmaya başladınız mı, ben öyle yapmaya çalışıyorum ama sol kalça kemiğim feci ağrıyor uyuşuyor resmen sizde durumlar nasıl ?
Ben sırt üstü yatmaya bayılan biriyim ama sola alışmaya çalışıyorum belim agiriyor arkada destek olmayınca bende sağ tarafa bir tane yorganı silindir gibi katlayıp koydum sola dönünce belime ondan destek alıyorum
Gecenin ilk 3 saati falan o şekilde uyuyorum sonra kalkıyorum malum sebepten yapıyorum geliyorum ve amaaaan yatamam ben öyle hep bi tarafa diyip sağima dönüyorum bu sefer sonra sabaha karşı sırt üstü buluyorum kendimi
Öyle devam ediyor zorluyorum ama soluma yatmayı sabah keyif uykusu falan yaparken hep soluma yatıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…