- 17 Temmuz 2013
- 2.084
- 461
- 113
Tüm yazan arkadaşlarıma çok çok teşekkür ediyorum gün içinde arasıra okudum yeni yazma fırsatı bulabildim
Öncelikle Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın düşmanımı bile
Sabah gayet güzel ve normal bir güne başlarken doktorumun tlfnuyla gülden hanım 3lü test sonucunuz çıktı bir görüşmemiz lazım demesiyle kendimi hastanede buldum.
Dr normal sınırın 250/1 olması gerekirken 77/1 çıktığını söyledi
Normalde çençen konuşan ben sadece susabildim dr önce ayrıntılı ultrason dedi amniyosentez önermiyorum dedi dilersen Harmony testini öneririm dedi
Ben dışarı çıktığımla artık hakim olamadım göz yaşlarıma
Sonrasında benzer olayları yaşamış arkadaşlarıma ulaştım neler yaptıklarını sordum bizim burda balcalı üniversite araştırma Hastanesi var oraya gittim saolsun bir arkadaşım yardımcı oldu yoksa benim orayı çözmem sadece 3 günümü alırdı
Doçent Doktor ile görüştük evet risk var ve amniyosentez yapalım dedi hocam ayrıntılı ultrason yapsak dedim daha çok küçük kesinlik taşımaz risk devam eder dedi
Harmony testini sordum çok pahalı ve nerdeyse amniyosentezle aynı sonucu vereceğini amniyosentezin riskli bir işlem olduğunu söyledi sadece hocam 2 li test temiz ense kalınlığı normal burun kemiği var nasıl oluyor bu dedim. Zaten ilginç olan 2li test temiz çıkıp 3lüyü yaptırması dedi
Bilmiyorum hayırmı şermi bu
Hatta eski yazılarımda bebeğimin adını ultrason da hareketliliğinden dolayı kıpırkıpır koymuştum hareketli bir bebeğin hasta olma ihtimali nedir bilemedim
Ama tabii sinek ufak mide bulandırır aklıma soktu bir kere kurdu daha yavrumu kucağıma alıncaya kadar rahat edemem en iyi sonuçta verseler artık bana
Düşündümde burda veya normal hayatta başkasının başına gelse nasıl dilekolay
Ama yaşaması çok zor bir durummuş her türlüsünü düşünüyorsun ister istemez
Velhasıl balcalıda da tekrr muayane oldum orda 15+4 haftalık çıktı dr en az 16 olması lazım dedi ben haftaya cuma günü için randevumu aldım amniyosentez olacam arkadaşlar dilerim sonuçlarda korktuğuma uğramam
Pazartesi günü de tekrar başka bir hastaneye gidip 3 lü test için kan verecem inşallah cumadan önce çıkar sonuç
Bu da bir sınav Allah büyük
Beklemek ve duâ etmekten başka çare yok
Duâlarınıza muhtacım öncelikle sıkıntısız bir şekilde amniyosentezi atlatalım sonrası ve önemlisi güzel sonuçları alalım
benim sızlayacak şekilde ağrıyor resmen ya , bebiş için dayamaya çalışıyorumBen sırt üstü yatmaya bayılan biriyim ama sola alışmaya çalışıyorum belim agiriyor arkada destek olmayınca bende sağ tarafa bir tane yorganı silindir gibi katlayıp koydum sola dönünce belime ondan destek alıyorum
Gecenin ilk 3 saati falan o şekilde uyuyorum sonra kalkıyorum malum sebepten yapıyorum geliyorum ve amaaaan yatamam ben öyle hep bi tarafa diyip sağima dönüyorum bu sefersonra sabaha karşı sırt üstü buluyorum kendimi
Öyle devam ediyor zorluyorum ama soluma yatmayı sabah keyif uykusu falan yaparken hep soluma yatıyorum
Allah yardımcın olsun canım en önemlisi hayırlısı olsun öyle dua et rabbim tüm sıkıntılarımızı gidersin inş.kızlar hepimiz hamileyiz, hamilelerin duası kabul olurmuş
sizden dua bekliyorum, çok şükür bi sağlık vs. sorunu yok
ama beni gerçekten bunaltan, çaresiz bırakan bi durum bu
tayin bekliyoruz ve olmuyor, hep hayırlısını istiyorum allahtan ama olduğum yerde çok sıkıntılıyım
yine umutlanmıştım ama olmucak galiba..hamileliğin de etkisiyle heralde artık çok sinirlerim bozuluyor,
işyerinde kimseye görünmeden ağlamaktan da yoruldum...
Allah'tan bebeğim var, bi ona tutunuyorum. anlatamıyorum belki ama çok bunaldım..
Ben bayAdır soluma yAtıyorum ama dediğiniz gibi kAlçam acayip ağrıyokızlar günaydın , sizde sol tarafınıza yatmaya başladınız mı, ben öyle yapmaya çalışıyorum ama sol kalça kemiğim feci ağrıyor uyuşuyor resmen sizde durumlar nasıl ?
Benimde gündemim bu konu sabaha karşı solumda yatarken hafif karnımın üstüne yatmışım hemen düzelttim kendimi yüzü koyun yatan insan olduğum için sırt üstü hiiç yatamıyorum bi sol bi sağ sabaha kadar ama sol tarafa daha çok yatmaya çalışıyorumkızlar günaydın , sizde sol tarafınıza yatmaya başladınız mı, ben öyle yapmaya çalışıyorum ama sol kalça kemiğim feci ağrıyor uyuşuyor resmen sizde durumlar nasıl ?
Gönlünden nasıl geçiyorsa öyle olsun inşallah canım hangi il de görev yapıyorsun?kızlar hepimiz hamileyiz, hamilelerin duası kabul olurmuş
sizden dua bekliyorum, çok şükür bi sağlık vs. sorunu yok
ama beni gerçekten bunaltan, çaresiz bırakan bi durum bu
tayin bekliyoruz ve olmuyor, hep hayırlısını istiyorum allahtan ama olduğum yerde çok sıkıntılıyım
yine umutlanmıştım ama olmucak galiba..hamileliğin de etkisiyle heralde artık çok sinirlerim bozuluyor,
işyerinde kimseye görünmeden ağlamaktan da yoruldum...
Allah'tan bebeğim var, bi ona tutunuyorum. anlatamıyorum belki ama çok bunaldım..
Allah yardımcın olsun canım en önemlisi hayırlısı olsun öyle dua et rabbim tüm sıkıntılarımızı gidersin inş.
Gönlünden nasıl geçiyorsa öyle olsun inşallah canım hangi il de görev yapıyorsun?
Çok geçmiş olsun öyleyse daha ağır seninki.. Haftaya cumartesi öğreniyorum Allah kısmet ederse. 12 haftalıkken söylemedi Dr bu Sefer söyler heralde. Sen öğrenebildin mi
Iyi gecti dedi. Cok sukur kendide iyiydiAyy inşallah canım nasıl doğum yapmış zor mu geçmiş
Canim zaten riskli hamilelik geciriyordu. Yani doktorlar erken gelir demisler. Kilosunu sormadim. Şahsen ben hic bir zaman kiloyu sormam banada sorulmasini hic istemem.neden erken doğum yapmışşş, bebek kendi mi gelmişş, sezeryan mı olmuşşşş bunların hepsini merak ediyorum bide ne kadar doğmuş acaba kilosuu?? bende çok hevesli olunca annem sabırlı olmalısın 5 aylık doğurcan çocuğu elinden gelse diyor
Allah yardım etsin ama testte risk çıkıp normal doguran ya da risk çıkmayıp download sendromlu bebis doğuran çok anne var üzülmek doğal ama Allah bilir her seyicanım geçmiş olsun sakın sıkma canını iyi düşün iyi olsun..
aslında çok küçük değil canım 14. haftanın içindeymiş ama yanlış tahmin etmesindense hiç sölememesi daha iyi bence bi iki hafta daha sabret illa öğrenirsinSelamun Aleykum anne adayları ikili taramaya girdim geçen hafta hamdolsun bir sorun çıkmadı kan sonuçlarını bekliyorum. Ama diger arkadaslar gibi cinsiyetini ogrenemedim. Doktor cinsiyet için cok küçük dedi
Bu arada 13+4 bebeğim ultrasona göre
ben ramazanın ilk günü öğrendim kız olduğunu ama aralık anneleri genelde erkek öğrendi diye biliyorumKızlar cinsiyeti ne zaman öğrendiniz ve cinsiyeti neydi bu sene kız senesi galiba 4 hamile arkadaşımdan dördü de kız dogurdu
Insallah canim Kiz senesidir bende Kizim olsun istiyorum.. Allah kismet ederse Bayramin ilk günü ögrenicem.. Zaman gecmek bilmiyor coook heycanliyim.. Peki sen ögrenebildinmi kuzum cinsiyetini?Kızlar cinsiyeti ne zaman öğrendiniz ve cinsiyeti neydi bu sene kız senesi galiba 4 hamile arkadaşımdan dördü de kız dogurdu
Ayy Canım biliyorum ikimizinde aynı geçti sende çok zorlandın ama ben hala evde birşeyler hazirlayamiyorum kendim yapınca Canım istemiyor çok değişik yaaa eltimde hamile soğan bile yiyor yemek yapıyor misafir ağırlıyor herşey yiyor arada kusuyor işte herkesin farklı geçiyor benim bünye normalde de hassa ülser falan var ondan sanırım çok zor geçiyorAy canim. Cevremdeki herkes dioki bizim gibi nosnormal olmayi dusunuyosan yaniliyosaan ole bise olmicak. Cok cok cok azcikda olsa o olur . Ole idare etceksin diolar. Bu sekilde idare etmeye raziyim. Hapur hupur yemiorum ewt herseyi canimda cekmio. Canimin cektigi bisede yokda hos. Ne bliym ondanda ondanda yiyim yapmiorum. Hala tiksindigim seyler ve kokular var. Ama daha hafif kaldirabliorum. Raziyim. En azindn yatakdn kalkabldm iki ayda. Esimi ewimi cok ozlemisim dun geldim evime.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?