2016 Aralık Anneleri

Günaydın canlar herkese hayırlı haftalar,geçmişe göz atıyorum daha,inşallah herkes iyidir, gülden canım,inşallah gönlünüze su serpecek sonuçlar alırsınız,Rabbim esirgesin hepsini,bizi de haberdar et sürekli.

benim sızlayacak şekilde ağrıyor resmen ya , bebiş için dayamaya çalışıyorum

kızlar hepimiz hamileyiz, hamilelerin duası kabul olurmuş
sizden dua bekliyorum, çok şükür bi sağlık vs. sorunu yok
ama beni gerçekten bunaltan, çaresiz bırakan bi durum bu
tayin bekliyoruz ve olmuyor, hep hayırlısını istiyorum allahtan ama olduğum yerde çok sıkıntılıyım
yine umutlanmıştım ama olmucak galiba..hamileliğin de etkisiyle heralde artık çok sinirlerim bozuluyor,
işyerinde kimseye görünmeden ağlamaktan da yoruldum...
Allah'tan bebeğim var, bi ona tutunuyorum. anlatamıyorum belki ama çok bunaldım..

Allah yardımcın olsun canım en önemlisi hayırlısı olsun öyle dua et rabbim tüm sıkıntılarımızı gidersin inş.

kızlar günaydın , sizde sol tarafınıza yatmaya başladınız mı, ben öyle yapmaya çalışıyorum ama sol kalça kemiğim feci ağrıyor uyuşuyor resmen sizde durumlar nasıl ?
Benimde gündemim bu konu sabaha karşı solumda yatarken hafif karnımın üstüne yatmışım hemen düzelttim kendimi yüzü koyun yatan insan olduğum için sırt üstü hiiç yatamıyorum bi sol bi sağ sabaha kadar ama sol tarafa daha çok yatmaya çalışıyorum

Gönlünden nasıl geçiyorsa öyle olsun inşallah canım hangi il de görev yapıyorsun?

Canim zaten riskli hamilelik geciriyordu. Yani doktorlar erken gelir demisler. Kilosunu sormadim. Şahsen ben hic bir zaman kiloyu sormam banada sorulmasini hic istemem. normal dogum olmus canim

Selamun Aleykum anne adayları ikili taramaya girdim geçen hafta hamdolsun bir sorun çıkmadı kan sonuçlarını bekliyorum. Ama diger arkadaslar gibi cinsiyetini ogrenemedim. Doktor cinsiyet için cok küçük dedi

Bu arada 13+4 bebeğim ultrasona göre

aslında çok küçük değil canım 14. haftanın içindeymiş ama yanlış tahmin etmesindense hiç sölememesi daha iyi bence bi iki hafta daha sabret illa öğrenirsin

Kızlar cinsiyeti ne zaman öğrendiniz ve cinsiyeti neydi bu sene kız senesi galiba 4 hamile arkadaşımdan dördü de kız dogurdu
Insallah canim Kiz senesidir bende Kizim olsun istiyorum.. Allah kismet ederse Bayramin ilk günü ögrenicem.. Zaman gecmek bilmiyor coook heycanliyim.. Peki sen ögrenebildinmi kuzum cinsiyetini?

Ayy Canım biliyorum ikimizinde aynı geçti sende çok zorlandın ama ben hala evde birşeyler hazirlayamiyorum kendim yapınca Canım istemiyor çok değişik yaaa eltimde hamile soğan bile yiyor yemek yapıyor misafir ağırlıyor herşey yiyor arada kusuyor işte herkesin farklı geçiyor benim bünye normalde de hassa ülser falan var ondan sanırım çok zor geçiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…