2016 Aralık Anneleri

Şimdiden doğum sonrasına hazırlıyorlar bizi desene , sağlıklı olsunlarda alışırız bizde uykusuz gecelere napalım
Aynen herşeyin başı sağlık hepimiz sağlıklı bir şekilde hayırlısı ile kolayyy cokkk kolay bir doğumla alırız inş kucağımıza bebislerimizi

benimde kesildi canım ama azalarak kesildi bi anda değil. şimdi yok gibi ama yumurtadan tiksinmem sanırım hala devam ediyor cesaret edip haşlayamadım bile
Benim bazi tiksintiler azaldi gibi bazilari devam ediyor :) Ama ben 2 gun gider geri gelir sanmistim gitti gelmedi.

Bende korkuyorum daha 3 lu yaptirmadim.Bence gecmisinizde boyle birsey yok uzulmeyin iyi bir perinatologa gidin.Iciniz rahat etsin.

merhaba arkadaşlar. buaralar çok ara veriyorum foruma. takip edemiyorum işlerimin yoğunluğu sebebiyle. İlk hamileliğimde de gittiğim doktorum ayrılıyor, başka bir doktor buldum ona gittim ama alıştıgım bildigim doktoru bırakmak çok zor oldu gerçekten.
Buarada kızlar cinsiyetini öğrenmiş bulunuyorum. Bana da bir oğluş geliyor:) 2,5yaşında bir kızım var, bu da erkek kardeşi olacak inşallah. Allahım bütün çocuklarımızı nazarlardan kötülüklerden korusun inşallah. Hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin. Decavit, Omega 3 ün yanında Ferplex diye kan ilacı verdi. Nasıl içiceksem onu bilemiyorum. Felaket midemi bulandırıyor. denicez artık:) Geçmişte yazdıklarınızı okumam lazım ama işlerden bir türlü fırsat bulamıyorum. hepimiz inşallah güzel haberler yazarız buraya

Merhaba arkadaşlar
Bugün başka bir uzman doktora daha gittim tekrardan 3lü için kan verdim
Ultrasonda baktı ben gayet sağlıklı anomali olmayan bir bebek görüyorum dedi
Yalnız bu 3lü test Sonucu iyi gelse dahi tıp riskli yi baz alır dedi onun için amniyosentez öneririm dedi
%1 kaybetme riskin de var bil dedi
Kızlar kafam iyi değil adapte olamıyorum
İnşallah hayırlı sonuçlarla döndüğümde
Listeye çeki düzen verir
Cinsiyetleri ve yazılmamış eksik arkadaşları yazarım kusura bakmayın lütfen
Duâ edin sonucum iyi çıksın

kizlar beb 16 hafta oldum ilk gebeligim
Hareket 1 kere hissettim gibi geldi.Hareket hisseden var mi ne durumdasiniz ?

kızlar günaydın , sizde sol tarafınıza yatmaya başladınız mı, ben öyle yapmaya çalışıyorum ama sol kalça kemiğim feci ağrıyor uyuşuyor resmen sizde durumlar nasıl ?
canım ben bazen sırt üstü bazen de sol yanıma yatıyorum ama son bi kaç gündür özellikle sol yanıma yatıyorum. yorganı sağ bacağımın altına filan alıyorum rahat edebilmek için tabi çok rahat değil ama çokta sıkıntı yaşamıyorum ben

Canim zaten riskli hamilelik geciriyordu. Yani doktorlar erken gelir demisler. Kilosunu sormadim. Şahsen ben hic bir zaman kiloyu sormam banada sorulmasini hic istemem. normal dogum olmus canim
bebişin kilosunun sorulmasından mı rahatsız olursunn. bilmem hiç aklıma gelmedi hamile biri soruyorsa hele 8 aylık bebek kaç kilo oluyor acaba diye merak ettiğimden sordum

kızlar sol tarafa yatma nedeninizi anlayamadım biraz okudum herkes sol tarafa yatıyor genelde benim ilk olduğu için biraz tecrübesizim de :))

aslında çok küçük değilde sanırım kız gibi erkek gibi demek istememiş kesin olunca söyleyecektir

cnm ark.şım ne kusuru sen bakma düşünme siteymiş eksiklermiş . hayrılı haberlerinle gel yeter bize.
dualarım herkes gibi sennle şu mübarek günlerin suyu yüzü hürmetine iyi olacak inş. herşey emin ol sadece bunların yaşanması gerekiyormuş bir sınav de ve tevekkül et gerisi Rabbim nediyorsa o .
hiçbişe yaptırma sonuçta bu testlerin güvenilirliği yok , hem kaldki ikili testin iyi ult. görüntün iyi ailede yok. ama böyle 6 ay geçmez sende haklısın. senn ve bebeğin için en zararsız olan ne ise onu yaptır en aından için rahat etsin kalan 6 ay doya doya geçir. amniyosentez evet riskli fakat cevremdede okadar yaptıran varkı çok şükür o yapıldı diye bebeğine kimsenn bişi olmadı . artık tıp ilerledi geçmişe göre daha başarılılar bu konuda. içini ferah tut bende inanıyorum iyi sonuçla döneceğini ve boşuna üzüldüm diyeceğine .
yapabileceğim bir şey olursa herdaim hazırım. Allah yarıdmcın olsun. sevgiler.

canım sonucun iyi çıkacak Allah'ın izniyle sen hiç merak etme içini ferah tut benim içimde hiç kötü bir his yok inan. Keşke amniyosentezi bile yaptrmasan.

kızlar sol tarafa yatma nedeninizi anlayamadım biraz okudum herkes sol tarafa yatıyor genelde benim ilk olduğu için biraz tecrübesizim de :))
canım sol tarafa yatınca bebeğe giden kan akışı ve oksijen daha iyi olurmuş bebek daha iyi beslenirmiş doktorlar o yüzden öneriyorlar. Sırt üstü ve yüz üstü kesinlikle yatılmamalıymış 4. aydan sonra.

bence bu 3lü test seni yanıltıyor. 2li test daha sonuç veren bi test. aslında 2li iyi çıkınca 3lü yaptıran doktor da hata..
boşuna seni de bebeğini de üzüyor..
%1 kaybetme riski hepimizde var. ilk 3 ayda bu yüzde 15 iken. ilk 3 ay sonrası %1 e düşüyor bu oran. doktorum bana da söyledi..
Allah korusun evlatlarımızı. sen düşünüp kafanı bulandırma. bence hiç bi sıkıntı yok.
kendini yıpratma bak bebek gerçekten etkileniyor. Allah'ın izniyle bebeklerimizi kucağımıza aldıktan sonra bu anları hatırlamıcaz bile..

merhaba bayanlar bugün çok garip bişeyler hissetmeye başladım göbek altında sanki bi karınca yürüyor gibi şeyler hissediyorum normal mi ben bu aralar bebeğimi hissedebilirmiyim ayni yerde bi kaç kere minik gıdıklamalar hissettim bide böle hava baloncuğu gibi minik pıtlama bunu yaşan varmı?

AzRASILAM
Ben 10. Haftamda genetik tarama yaptirdim gebeligin sonuna kadar test yapmamak icin kizimda beni cok germisti bu testler
Biraz maliyetli ama kafa rahat oluyo
Aminosentez riskinide ortadan kaldiriyosun varsayimlara bakarak.
Imkaniniz varsa aminosentezden ziyade genetik tarama yapan merkezlerle iletisime gecseniz.
Umarim hersey yolundadir saglikla alirsiniz kucaginiza

canım içini ferah tut. Bence hiçbirşeyi yok bebişinin. Üzülmemek elde değil tabiki ama şuan gereksiz yere bebeğinde senin bu stresinden etkileniyor olabilir. Güzel şeyler düşün. Allahım inşallah sağlıklı sıhhatli şekilde bebeğini nasip eder sana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…