Aynen herşeyin başı sağlık hepimiz sağlıklı bir şekilde hayırlısı ile kolayyy cokkk kolay bir doğumla alırız inş kucağımıza bebislerimiziŞimdiden doğum sonrasına hazırlıyorlar bizi desene , sağlıklı olsunlarda alışırız bizde uykusuz gecelere napalım
15+3 te kesildi canim.Kac haftalikken kesildi?
Beninki 11.haftadan sonra azalmaya basladi halaada tam kesilmedi hafif oluyor arada.
Benim bazi tiksintiler azaldi gibi bazilari devam ediyor :) Ama ben 2 gun gider geri gelir sanmistim gitti gelmedi.benimde kesildi canım ama azalarak kesildi bi anda değil. şimdi yok gibi ama yumurtadan tiksinmem sanırım hala devam ediyor cesaret edip haşlayamadım bile
Nedense dogumdan kormuyorum bir sekilde cikacak eli mahkum tek dilegim saglikli olabilmesi :)Evet canım aman zaman geçse de kucağımıza alsak diyorum bazen, bazen de doğum dan korkuyorum psikolojik kendimi hazırlarım hemen geçmesin diyorum:)
Bende korkuyorum daha 3 lu yaptirmadim.Bence gecmisinizde boyle birsey yok uzulmeyin iyi bir perinatologa gidin.Iciniz rahat etsin.İnşallah canım
Maalesef sağlığı ticarete çevirmişler
Bunu anladım
2 li test temiz ense kalınlığı normal burun kemiği var. Biz para verip 3 lü yaptırdık
Sonuç risk çıktı
Yaşım 30 ailemde geçmiş bu yönde bir hastalık yok
Nasıl çıktı anlamadım
Ben de tup bebek oldugum icin ohss gecirdim ilk haftamdan beri yuz ustu yatamadim hep saga veya sola yattim.kızlar günaydın , sizde sol tarafınıza yatmaya başladınız mı, ben öyle yapmaya çalışıyorum ama sol kalça kemiğim feci ağrıyor uyuşuyor resmen sizde durumlar nasıl ?
canım ben bazen sırt üstü bazen de sol yanıma yatıyorum ama son bi kaç gündür özellikle sol yanıma yatıyorum. yorganı sağ bacağımın altına filan alıyorum rahat edebilmek için tabi çok rahat değil ama çokta sıkıntı yaşamıyorum benkızlar günaydın , sizde sol tarafınıza yatmaya başladınız mı, ben öyle yapmaya çalışıyorum ama sol kalça kemiğim feci ağrıyor uyuşuyor resmen sizde durumlar nasıl ?
bebişin kilosunun sorulmasından mı rahatsız olursunn. bilmem hiç aklıma gelmedi hamile biri soruyorsa hele 8 aylık bebek kaç kilo oluyor acaba diye merak ettiğimden sordumCanim zaten riskli hamilelik geciriyordu. Yani doktorlar erken gelir demisler. Kilosunu sormadim. Şahsen ben hic bir zaman kiloyu sormam banada sorulmasini hic istemem.normal dogum olmus canim
kızlar sol tarafa yatma nedeninizi anlayamadım biraz okudum herkes sol tarafa yatıyor genelde benim ilk olduğu için biraz tecrübesizim de :))canım ben bazen sırt üstü bazen de sol yanıma yatıyorum ama son bi kaç gündür özellikle sol yanıma yatıyorum. yorganı sağ bacağımın altına filan alıyorum rahat edebilmek için tabi çok rahat değil ama çokta sıkıntı yaşamıyorum ben
aslında çok küçük değilde sanırım kız gibi erkek gibi demek istememiş kesin olunca söyleyecektirSelamun Aleykum anne adayları ikili taramaya girdim geçen hafta hamdolsun bir sorun çıkmadı kan sonuçlarını bekliyorum. Ama diger arkadaslar gibi cinsiyetini ogrenemedim. Doktor cinsiyet için cok küçük dedi
Bu arada 13+4 bebeğim ultrasona göre
Merhaba arkadaşlar
Bugün başka bir uzman doktora daha gittim tekrardan 3lü için kan verdim
Ultrasonda baktı ben gayet sağlıklı anomali olmayan bir bebek görüyorum dedi
Yalnız bu 3lü test Sonucu iyi gelse dahi tıp riskli yi baz alır dedi onun için amniyosentez öneririm dedi
%1 kaybetme riskin de var bil dedi
Kızlar kafam iyi değil adapte olamıyorum
İnşallah hayırlı sonuçlarla döndüğümde
Listeye çeki düzen verir
Cinsiyetleri ve yazılmamış eksik arkadaşları yazarım kusura bakmayın lütfen
Duâ edin sonucum iyi çıksın
canım sonucun iyi çıkacak Allah'ın izniyle sen hiç merak etme içini ferah tut benim içimde hiç kötü bir his yok inan. Keşke amniyosentezi bile yaptrmasan.Merhaba arkadaşlar
Yalnız bu 3lü test Sonucu iyi gelse dahi tıp riskli yi baz alır dedi onun için amniyosentez öneririm dedi
Listeye çeki düzen verir
canım sol tarafa yatınca bebeğe giden kan akışı ve oksijen daha iyi olurmuş bebek daha iyi beslenirmiş doktorlar o yüzden öneriyorlar. Sırt üstü ve yüz üstü kesinlikle yatılmamalıymış 4. aydan sonra.kızlar sol tarafa yatma nedeninizi anlayamadım biraz okudum herkes sol tarafa yatıyor genelde benim ilk olduğu için biraz tecrübesizim de :))
Merhaba arkadaşlar
Listeye çeki düzen verir
canım içini ferah tut. Bence hiçbirşeyi yok bebişinin. Üzülmemek elde değil tabiki ama şuan gereksiz yere bebeğinde senin bu stresinden etkileniyor olabilir. Güzel şeyler düşün. Allahım inşallah sağlıklı sıhhatli şekilde bebeğini nasip eder sana.Merhaba arkadaşlar
Listeye çeki düzen verir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?