2016 Aralık Anneleri

Kızlar cinsiyeti ne zaman öğrendiniz ve cinsiyeti neydi bu sene kız senesi galiba 4 hamile arkadaşımdan dördü de kız dogurdu
canım senin dediğin doğuranlar geçen senenin gebe kalanları... bu sene gebe kalanların neredeyse yarısından fazlası erkek diye duyuyor ve okuyorum.. benimki de erkek bence bu sene erkek senesi

Bugun gene gittim gecen hafta soylemedi dr cinsiyetini
Erkenmis suan yasli benim doktorum
Yeni nesil drlar gibi sans oyununa dokemem yuzde su yuzde bukadar diye net gormeden aslada cinsiyet soylemem dedi .
Bu hafta ici baska bi dr a daha gitcemm
Kizimdada ayni dr a gittim 7 ay soylemedi artik gina geldi

Rabbim hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli haberler almanı nasip eder inşallah.

Kızceler,ekranım açık ancak malum ptesi,çok bakamadım,kızım bizi baya parmağına doladı haftasonu,yemek yeme konusunda çok iştahsız,bin maymunlukla 2 kaşık pilavı yedi,3.kaşıkta tükürdü,eşim coştu coşacak zaptediyorum,yani kucağıma geliyor,ben de kıyamayıp alıyorum,haftasonu yoruldum,ayaklarımın altı ısındı resmen,e cadı da yemeyince kıyamıyorum yine en çok dediğim şey aç kızım hadi kızım bi kaşık...ay akşam beni şoke etti ,buna yerde bulduğunu bize getir diyoruz sürekli,koridordan geçerken anne al dedi,iki parmağında bişey tutuyo,,ver kızım dedim sizce bana ne vermiş olabilir????yabancı değil canım sümük ne edem ben ayyyy dedim,şimdi size garip geliyor ama bebişten sonra ,salya sümük kaka muhabbeti çok yapılıyor ,sadece komiklik olsun diye yazdım haaa,tiksinmeyin teyzeleri

Allah yardımcınız olsun kalbini ferah tut yazık kendini üzüp bebeğine stres hormonları salgılama... her şeyde bir hayır vardır. Rabbim hepimize sağlıklı bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin

bende hissediyorum öyle şeyler karıncalanma değilde hava baloncuğu minik pıtlama gibi çok nadirde olsa bence bebek ama birazdan biri gelip o bebek değil bağırsak hareketleri istersen doktoruna sor bebeği hissetmen imkansız hıhhh diyecek. belki 3. çocuğum olsa 10. haftada 5. çocukta sperm yumurtayı döller döllemez anlamaya başlarsın diye azarlıcak bizi korkuyorum

Allah hepimize yardim etsin tatlim. Ben ilk kez yemek yaptim bugun . Ama bende hala ole eskisi gbi her aklima geleni yiyemiorum secmece seyler yani. Dikkat edersem kusmuyorum. Bende ole ayaga kalkiyim cok hareket ediyim hemen ogurtu gelio uyari seklinde . Yavas yavas ew isi yaptim bugn. Bakalim 16 . Haftami bekliorm

Desteğin için çok teşekkür ederim arkadaşım
İnşallah kalan aylarımı hep beraber sıkıntısız geçiririz

canım sonucun iyi çıkacak Allah'ın izniyle sen hiç merak etme içini ferah tut benim içimde hiç kötü bir his yok inan. Keşke amniyosentezi bile yaptrmasan.
Keşke de insan psikolojisi işte cnm
İnşallah inşallah
Canım Doktorumu sevmiştim ama değiştirecem karar aldım
Aslında içime doğdu o hastanede doğum yapmayacağım
Canım Harmony mi diyorsun
Onda da bazen bu gibi durumlarda amniyosentez önerilir diye cevap gelebiliyormuş

İnşallah canım
Çok stres oldum
Eskiden ultrasonda görünce heycandan susuyordum
Bugün gördüm ağlamamak için zor tuttum
İnşallah hissetmiyordur

Rabbim hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli haberler almanı nasip eder inşallah.
İnşallah canım duânızda beni de anın lütfen
Büyük gün cuma

Çok strese girdik inşallah iyi sonuçlanır
Amiin

Canimm içini ferah tutmaya calis.. Hayırlı haberlerini bekliyoruz.. Genelde anomalili bebeklerde mesane, batın, dolaşım, kalp anomalileri de oluyormuş.. Eminim Dr onlara bakmış ona göre yorum yapmıştır.. Bol bol dua et.. Ben de duacınım..

Bir kaç kere bu uyarıda bulunduğum için bu yazdığını üstüme aldım arkadaşım. Asla kimseye bilmislik yapmak için hissedemezsin vs yazmadım bildiğim yaşadığım şeyi paylaştım. Eğer bağırsak hareketlerini bebek diye düşünürseniz iki gün sonra o hareketler olmadığında eyvah bebeğim hareket etmiyor diye endişe yasamayin diye uyarmak istedim. Amacım senin yazdığın gibi bilmislik yapıp hih demek değildi. Kimseyi de azarladigimi düşünmüyorum kusura bakmayın bir daha tecrubelerimi veya bildiklerimi paylasmam

yok estağfurullah tecrübelerini tabiki paylaşacaksın bu muhabbet kimle oldu bilmiyorum canım sen misin değil misin bilmişlik yapıyorlar demek istemedim ama biraz heves kırılıyor bebeğimi hissediyorum diyene hayır o gazdır gaz demek iyi olmuyor aa ne güzel filan diyiverin nolur ben şahsen sürekli hissedebileceğim bir şey olmadığını biliyorum şuan ama bilmeyen dediğin gibi korkanlar için tecrübelerini paylaşman gerekli tabiki.

azrasılam içini ferah tut canım. sağlıkla kucagına alırsın inşallah.
Teşekkür ederim canımm inşallah hep beraber
Bugünkü dr sağolsun içimi az hafifletti
Tüm uzuvları var ve sağlıklı gözüküyor organsal olarak dedi. Dış görünümde de birşey yok dedi çekik göz felan
Bu arada benim kızım çekik göz ve burnu doğduğunda ve halen fındık gibi
Ona birşey demediler o zaman
Haktan hayırlısı

AzRASILAM inşallah çok güzel haberlerle döneceksin , hepimiz kalan hamileliğimizi çok güzel geçircez sağlıkla alıcaz bebişlerimizi kucaklarımıza.
İnşallah
Cuma amniyosentez sonrası daha önemli
İnşallah sorun yoktur sonucunu alırım
O zamana kadar kalpten gitmezsem tabii
Eğer ticari kaygı ile yaptılarsada şu mübârek günlerde Allaha havale ediyorum

O hareketlerin bebeğin hareketleri olduğunu düşünen bir insan bir iki gün sonra o hareketi hissetmediginde korkacaktir eminim zaten herşeyden korkar olduk. Okuduğum her hikaye beni biraz daha endişelendiriyor. Uyarıda bulunmamin tek sebebi buydu. Hevesinizi kırmak gibi bir amacım olmadı olamaz da zaten zira sizi tanımıyorum bile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…