En iyisini etmişsinAzRASILAM
Ben ozel bi labratuarda 1 tup kan vererek yaptirdim kanimi ingiltereye gonderdiler 7 gun sonrada sonuclari druma mail attilar.
Tum dna taramasi 2.500 lira verdim
Kizimdada beni boyle seylerle korkuttu drlar esimle boyle bi karar alip hepsine baktirdik tek seferde.
Drum ozel bi durum olmadikca gitmeme bile gerek olmadigini soyledi hic bi testide yapmicam dogum olana kadar sonuclar guzel ciktigi icin
En iyisini etmişsin
Zaten muayane ve tahlil paraları 2500 ü geçer
Ama tabii merak etmiyormusun ?
benimki sürekli olan bir şey değil şimdiye kadar 3-4 kere hissetmişimdir o yüzden korkmam da demekki gaz değil o bebek bebek :)O hareketlerin bebeğin hareketleri olduğunu düşünen bir insan bir iki gün sonra o hareketi hissetmediginde korkacaktir eminim zaten herşeyden korkar olduk. Okuduğum her hikaye beni biraz daha endişelendiriyor. Uyarıda bulunmamin tek sebebi buydu. Hevesinizi kırmak gibi bir amacım olmadı olamaz da zaten zira sizi tanımıyorum bile.
Eğer dediğin gibi ticari açısından yaptılarsa zaten Allah'larından bulurlar canım merak etme, inşallah güzel haberlerle gel burda bizde oh çekelim , Rabbim minimlerimizi bizlere bağışlasınTeşekkür ederim canımm inşallah hep beraber
Bugünkü dr sağolsun içimi az hafifletti
Tüm uzuvları var ve sağlıklı gözüküyor organsal olarak dedi. Dış görünümde de birşey yok dedi çekik göz felan
Bu arada benim kızım çekik göz ve burnu doğduğunda ve halen fındık gibi
Ona birşey demediler o zaman
Haktan hayırlısı
İnşallah
Cuma amniyosentez sonrası daha önemli
İnşallah sorun yoktur sonucunu alırım
O zamana kadar kalpten gitmezsem tabii
Eğer ticari kaygı ile yaptılarsada şu mübârek günlerde Allaha havale ediyorum
Ayy canım bugün 41 derece hele ya biz gündüz klimayı kapatamıyoruz sıcak hava yüzümüze vuruyor gece desen Vantilatör 3 de açık sabaha kadar , Allah tan hamileliğin başındayız , sonlara doğru olsak sıcakta insan ne yapar valla nefes aldırmıyorAzRASILAM Canım hayırlı sonuclar alacaksın hiç merak etmeeee
Ben geçen sene ağustosta geldim izmire ben bunalımlar geçirdim bildiğin dedik yaza burada kalırsak klİma almadan dayanamayiz şimdide tayin dolayısıyla gideceğiz diye klima falan almadık haslandik bu evde bi turlu de açıklanamadi tayin tam bir buçuk aydır bekliyoruz eşime diyorum böyle giderse ben burada doğuracağımaciklanacagida yok dua edin neolur hayırlısıyla açıklansın
Bir tane vantilator var oda kendini serinletemiyor heran baygınlık geçireceğim diye korkar oldum evin içinde
canım ikimizde anneyiz karnımızda bebiş taşıyoruz ben şimdi seni üzdüm diye çok üzüldüm gerçekten kişisel hiçbir şeyim yok zaten gülerek dedim kızdığımdan da demedim ramazan ramazan canını sıktıysam hakkını helal et özür olsun ama gerçekten kırmak için bir şey demedim ama sen alınınca da çok üzüldümBir kaç kere bu uyarıda bulunduğum için bu yazdığını üstüme aldım arkadaşım. Asla kimseye bilmislik yapmak için hissedemezsin vs yazmadım bildiğim yaşadığım şeyi paylaştım. Eğer bağırsak hareketlerini bebek diye düşünürseniz iki gün sonra o hareketler olmadığında eyvah bebeğim hareket etmiyor diye endişe yasamayin diye uyarmak istedim. Amacım senin yazdığın gibi bilmislik yapıp hih demek değildi. Kimseyi de azarladigimi düşünmüyorum kusura bakmayın bir daha tecrubelerimi veya bildiklerimi paylasmam
Ne diyorlar peki canımHer hafta gidiyorum cinsiyet icin daha bugun bile gittim yarinda baska dr a gitcem
2. Hamileligim hareketlerini hissetmeye basladim ben sonra hareketlerini dinlicem gitmicem mumkun oldukca
AzRASILAM
Bugün burda bi ara elektrikler gitti sizde de gitti miAyy canım bugün 41 derece hele ya biz gündüz klimayı kapatamıyoruz sıcak hava yüzümüze vuruyor gece desen Vantilatör 3 de açık sabaha kadar , Allah tan hamileliğin başındayız , sonlara doğru olsak sıcakta insan ne yapar valla nefes aldırmıyor
Canım çok iyi anlıyorum seni,5 haftalık hamile grubunda ben yazmıştım bebeğimin hareketini çok nadir seğirme şeklinde hissediyorum diye,birisi çıkıp o bağırsak hareketidir daha çok küçük vs vs demişti.Dediğin gibi keşke evet Bebek hareketi olabilir ne de olsa içerde sürekli oynayan bebekler var dese ama ne yazık ki biz toplum olarak olumsuz tarafından bakıp karşımızdakinin ruh halini vs vs düşünmüyoruz üzerine yorum yapıp üzebiliyorlar.Oysaki ben doktoruma sordum Bebek hareketi mi diye evet zayıf olduğun için çok rahat hissediyorsun demişti.Kilolu olup göbeği yağ bağlayanların hissetmesi 20.haftalarda başlıyormuş.Ayrıca bu da bir eksiklik değil sadece herkesin vücut tipi farklı,heves kırmamak önemliyok estağfurullah tecrübelerini tabiki paylaşacaksın bu muhabbet kimle oldu bilmiyorum canım sen misin değil misin bilmişlik yapıyorlar demek istemedim ama biraz heves kırılıyor bebeğimi hissediyorum diyene hayır o gazdır gaz demek iyi olmuyor aa ne güzel filan diyiverin nolurben şahsen sürekli hissedebileceğim bir şey olmadığını biliyorum şuan ama bilmeyen dediğin gibi korkanlar için tecrübelerini paylaşman gerekli tabiki.
EvetcnmUltrasyon goruntusunumu
Cinsiyetide öğrenince :) oh senden mutlsu yokHer hafta gidiyorum cinsiyet icin daha bugun bile gittim yarinda baska dr a gitcem
2. Hamileligim hareketlerini hissetmeye basladim ben sonra hareketlerini dinlicem gitmicem mumkun oldukca
AzRASILAM
Sıcak deme ama seni çok iyi anlıyorumAzRASILAM Canım hayırlı sonuclar alacaksın hiç merak etmeeee
Ben geçen sene ağustosta geldim izmire ben bunalımlar geçirdim bildiğin dedik yaza burada kalırsak klİma almadan dayanamayiz şimdide tayin dolayısıyla gideceğiz diye klima falan almadık haslandik bu evde bi turlu de açıklanamadi tayin tam bir buçuk aydır bekliyoruz eşime diyorum böyle giderse ben burada doğuracağımaciklanacagida yok dua edin neolur hayırlısıyla açıklansın
Bir tane vantilator var oda kendini serinletemiyor heran baygınlık geçireceğim diye korkar oldum evin içinde
AminEğer dediğin gibi ticari açısından yaptılarsa zaten Allah'larından bulurlar canım merak etme, inşallah güzel haberlerle gel burda bizde oh çekelim , Rabbim minimlerimizi bizlere bağışlasın
Ben yaklaşık 4 ay daha kavrulacağımı düşünüyorumAyy canım bugün 41 derece hele ya biz gündüz klimayı kapatamıyoruz sıcak hava yüzümüze vuruyor gece desen Vantilatör 3 de açık sabaha kadar , Allah tan hamileliğin başındayız , sonlara doğru olsak sıcakta insan ne yapar valla nefes aldırmıyor
Canim benimde saclarim senin gibiydi dokuluyordu suan 16 haftama girecegim birkac gune azalmaya basladi.Bulantilara gelince 2 gun onceye kadar senin gibi devam eden bulantilarim vardi.Gecicek canim insallah.Ama bulantilar da biranda bicak gibi kesildi bende endiseleniyorum alismisim bulantilara :) .Sac konusuna gelince benim doktorum rofleye izin vermisti dipten olmayan rofle yaptirdim ama dip boyasiz kullanmak cidden zor :)
Yok canım gitmedi :))Bugün burda bi ara elektrikler gitti sizde de gitti mi
hayatla olan bağlantım tamamen koptu nefes alamayacaktim dedim su vurayim yüzüme kalktım suda yok
ise yaramayan vantilatörun kıymetini anladımya hiç olmasaymis diye sukrettim
Yok estağfurullah ne demek sende hakkını helal et bende özür dilerim hevesinizi kırmak değildi amacım bebektir o hisler hareket ediyorlar ya şükürler olsun elbet hissederiz :)canım ikimizde anneyiz karnımızda bebiş taşıyoruz ben şimdi seni üzdüm diye çok üzüldüm gerçekten kişisel hiçbir şeyim yok zaten gülerek dedim kızdığımdan da demedim ramazan ramazan canını sıktıysam hakkını helal et özür olsun ama gerçekten kırmak için bir şey demedim ama sen alınınca da çok üzüldüm
Çok tatlısınız ya maşallahYok estağfurullah ne demek sende hakkını helal et bende özür dilerim hevesinizi kırmak değildi amacım bebektir o hisler hareket ediyorlar ya şükürler olsun elbet hissederiz :)
oh sevindim canım 3 günlük dünya kalp kırmaya değmez. bu arada 17. haftadan sonra duyacakmış bizi bebişimiz ben şimdiden ara ara konuşuyor ona sesleniyorum çok hoşuma gidiyorYok estağfurullah ne demek sende hakkını helal et bende özür dilerim hevesinizi kırmak değildi amacım bebektir o hisler hareket ediyorlar ya şükürler olsun elbet hissederiz :)
Çok güldüm ya Cidde'n benim kendi arkadaşlarım atmaaaaa ziyaaaa diyorlar yani ne bence Bebek bağırsak hareketi bi kere geçer gider o aynı olduğu yerde pıpıt bişey yürüyor gibi idi hatta başta biraz altta oldu bende pc eğik duruyordum karnım sıkışıktı sonra öle olunca geri yasladım tekrar yaslandım daha yukarda daha belirgin bişekilde baloncuk gibi pıt pıt ama öle hafif dokunuşlar hissettim minik karıncam dürttü bi arada yemek yerken bu sefer daha fazla oldubende hissediyorum öyle şeyler karıncalanma değilde hava baloncuğu minik pıtlama gibi çok nadirde olsa bence bebek ama birazdan biri gelip o bebek değil bağırsak hareketleri istersen doktoruna sor bebeği hissetmen imkansız hıhhh diyecek. belki 3. çocuğum olsa 10. haftada 5. çocukta sperm yumurtayı döller döllemez anlamaya başlarsın diye azarlıcak bizi korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?