2016 Aralık Anneleri

Bu arada hava sıcak diyen arkadaşlarım
Haklısınız elbette
Ama Adana 52 derece bugün :)
Yandık bittik daha temmuz ağustos eylül ekim var
Düşünmek bile istemiyorum
İçimizdeki ıstıcılar da çalışmaya başlamış :) benim ilk hamilelğim temmuzda başlayıp nisanda bitmişti bence çok idealdi
Bu aylar çok sıkıntılıymış meğersem

AzRASILAM
Ben ozel bi labratuarda 1 tup kan vererek yaptirdim kanimi ingiltereye gonderdiler 7 gun sonrada sonuclari druma mail attilar.
Tum dna taramasi 2.500 lira verdim
Kizimdada beni boyle seylerle korkuttu drlar esimle boyle bi karar alip hepsine baktirdik tek seferde.
Drum ozel bi durum olmadikca gitmeme bile gerek olmadigini soyledi hic bi testide yapmicam dogum olana kadar sonuclar guzel ciktigi icin

En iyisini etmişsin
Zaten muayane ve tahlil paraları 2500 ü geçer
Ama tabii merak etmiyormusun ?

benimki sürekli olan bir şey değil şimdiye kadar 3-4 kere hissetmişimdir o yüzden korkmam da demekki gaz değil o bebek bebek :)

AzRASILAM Canım hayırlı sonuclar alacaksın hiç merak etmeeee
Ben geçen sene ağustosta geldim izmire ben bunalımlar geçirdim bildiğin dedik yaza burada kalırsak klİma almadan dayanamayiz şimdide tayin dolayısıyla gideceğiz diye klima falan almadık haslandik bu evde bi turlu de açıklanamadi tayin tam bir buçuk aydır bekliyoruz eşime diyorum böyle giderse ben burada doğuracağım aciklanacagida yok dua edin neolur hayırlısıyla açıklansın

Bir tane vantilator var oda kendini serinletemiyor heran baygınlık geçireceğim diye korkar oldum evin içinde

Eğer dediğin gibi ticari açısından yaptılarsa zaten Allah'larından bulurlar canım merak etme, inşallah güzel haberlerle gel burda bizde oh çekelim , Rabbim minimlerimizi bizlere bağışlasın

Ayy canım bugün 41 derece hele ya biz gündüz klimayı kapatamıyoruz sıcak hava yüzümüze vuruyor gece desen Vantilatör 3 de açık sabaha kadar , Allah tan hamileliğin başındayız , sonlara doğru olsak sıcakta insan ne yapar valla nefes aldırmıyor

canım ikimizde anneyiz karnımızda bebiş taşıyoruz ben şimdi seni üzdüm diye çok üzüldüm gerçekten kişisel hiçbir şeyim yok zaten gülerek dedim kızdığımdan da demedim ramazan ramazan canını sıktıysam hakkını helal et özür olsun ama gerçekten kırmak için bir şey demedim ama sen alınınca da çok üzüldüm

Bugün burda bi ara elektrikler gitti sizde de gitti mi
hayatla olan bağlantım tamamen koptu nefes alamayacaktim dedim su vurayim yüzüme kalktım suda yok
ise yaramayan vantilatörun kıymetini anladım ya hiç olmasaymis diye sukrettim

Canım çok iyi anlıyorum seni,5 haftalık hamile grubunda ben yazmıştım bebeğimin hareketini çok nadir seğirme şeklinde hissediyorum diye,birisi çıkıp o bağırsak hareketidir daha çok küçük vs vs demişti.Dediğin gibi keşke evet Bebek hareketi olabilir ne de olsa içerde sürekli oynayan bebekler var dese ama ne yazık ki biz toplum olarak olumsuz tarafından bakıp karşımızdakinin ruh halini vs vs düşünmüyoruz üzerine yorum yapıp üzebiliyorlar.Oysaki ben doktoruma sordum Bebek hareketi mi diye evet zayıf olduğun için çok rahat hissediyorsun demişti.Kilolu olup göbeği yağ bağlayanların hissetmesi 20.haftalarda başlıyormuş.Ayrıca bu da bir eksiklik değil sadece herkesin vücut tipi farklı,heves kırmamak önemli

Ultrasyon goruntusunumu
Evetcnm

Her hafta gidiyorum cinsiyet icin daha bugun bile gittim yarinda baska dr a gitcem
2. Hamileligim hareketlerini hissetmeye basladim ben sonra hareketlerini dinlicem gitmicem mumkun oldukca
AzRASILAM
Cinsiyetide öğrenince :) oh senden mutlsu yok
Hayırlı doğumlar :)
Sıcak deme ama seni çok iyi anlıyorum
Geçen sene bizde bir vantilatör le geçirmiştik
Eşimi gece yarısı uyandırıp kalk annelere gidek klimaya ölüom ven dediydim :)
Eğer dediğin gibi ticari açısından yaptılarsa zaten Allah'larından bulurlar canım merak etme, inşallah güzel haberlerle gel burda bizde oh çekelim , Rabbim minimlerimizi bizlere bağışlasın
Amin
Desteğiniz çok önemli
Allah hepinizden razı olsun

Ben yaklaşık 4 ay daha kavrulacağımı düşünüyorum
Adanada kış aralıkta başlar
Ona da kış denirse

SORMA HALAN BULANTIM COOK HICBIRSEY YIYEMIYORUM SACLARIM COK FENA AM ABUGUNILK DEFA UZADIKALRINI FARKLETTIM HEMDE BAYAGI UZAMIS GOZUMU ZOR ACTIGIM IICN HICBIRSEYIN FARKINDA DEGILIMM.. TIRNAKLARIMDA COK CABUK UZUYOR,.. ALLAHIM YARDIMCIMIZ OLSUN ALAKTA BEBISLERIMIZI SAGSALIM ELIMIZE INSALLAH

Yok canım gitmedi :))
Eyvah su da mı gitti :)

Yok estağfurullah ne demek sende hakkını helal et bende özür dilerim hevesinizi kırmak değildi amacım bebektir o hisler hareket ediyorlar ya şükürler olsun elbet hissederiz :)

Yok estağfurullah ne demek sende hakkını helal et bende özür dilerim hevesinizi kırmak değildi amacım bebektir o hisler hareket ediyorlar ya şükürler olsun elbet hissederiz :)
oh sevindim canım 3 günlük dünya kalp kırmaya değmez. bu arada 17. haftadan sonra duyacakmış bizi bebişimiz ben şimdiden ara ara konuşuyor ona sesleniyorum çok hoşuma gidiyor

Çok güldüm ya Cidde'n benim kendi arkadaşlarım atmaaaaa ziyaaaa diyorlar yani ne bence Bebek bağırsak hareketi bi kere geçer gider o aynı olduğu yerde pıpıt bişey yürüyor gibi idi hatta başta biraz altta oldu bende pc eğik duruyordum karnım sıkışıktı sonra öle olunca geri yasladım tekrar yaslandım daha yukarda daha belirgin bişekilde baloncuk gibi pıt pıt ama öle hafif dokunuşlar hissettim minik karıncam dürttü bi arada yemek yerken bu sefer daha fazla oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…