- 28 Şubat 2015
- 4.951
- 6.684
- 108
- 40
Canım ben sağıma ve soluma yatıyorum ama ne hikmetse sola yatarken hafif yüz üstü atıyorum kendimi sonra uyanıp toparluyorum bende tedirgin oluyorum öyle oluncaben bazen hissettiğimi düşünüyorum canım minik pıtırtılar. kızlar ben gece uyanıp uyanıp karnımın üzerine yatıyor olduğumu fark ettim yan döndüm 2-3 kere olmuştur bu doktor bana 8 haftalıkken istediğin gibi yat hiç fark etmez demişti ama şimdi de öyle mi bilmiyorum 15 haftalık oldu sonuçta ve uyandım şimdi karnımda böbreklerimde ağrı var bi,raz siz yatıyo musunuz karnınızın üstüne ne yapıyoprsunuz
bende hiç hissetmiyorumkızlar bebek hareketlerini hisseden var mı aranızda elim karnımda hep bekliyorum ama hiç tık yok
Canım günaydın. Bende de tık yok. Konuşuyorum, elimle yokluyorum ama pambık daha tam güçlenmedi heralde, dışarıdan belli olmuyorkızlar bebek hareketlerini hisseden var mı aranızda elim karnımda hep bekliyorum ama hiç tık yok
sabırsızlıkla bekliyorum onu hissedeceğim günleri :)Canım günaydın. Bende de tık yok. Konuşuyorum, elimle yokluyorum ama pambık daha tam güçlenmedi heralde, dışarıdan belli olmuyorBağırsak ve nabız hareketlerimi duyabiliyorum sadece.
Gunaydin kizlar.
Evett bugun daha iyiyiz :) cok sukur Rabbime .
Mesaj yazip bas sagligi dileyen herkesten Rabbim razi olsun cok tessekkur ederim.
Hayirlisiyla insallah bugun taburcu olacagiz.
Rabbim bir daha hic yasatmasin insallah.
Halimize binn şukur diyorum. Buurda o kadar cok fazla cocuk varki 2 yasindaki bi cocuk kalp bekliyorRabbim annesine babasina sabir versin. Insallah bir an once herkesin gonlune gore veririr. Hic kimseye dermansiz dert kaldiramayacagi yuk vermesin Rabbim.
Hayirlisiyla temmuzun 7 si olsaydi gidip bebegimi gorseydim insallah fazla etkilenmemistir bu olaydanama ben onu Rabbime emanet ettim. O herseyin en iyisini bilir
kızlar bebek hareketlerini hisseden var mı aranızda elim karnımda hep bekliyorum ama hiç tık yok
bana da doktor 20-22 haftadan sonra hissedebilirsin dedi ama internetten bakınca bazı hanımlar hamilelik günlükler bloglar falan yapmışlar hissetiklerini söylüyorlar. hatta bir tanesi içinden bir hamsi kayıyor gibi hissediyomuş bir o yana bir bu yana gidiyormuş bebek :)ben de hissedemiyorum henüz. ama sabırsızlanıyorum
bazen elimi koyuyorum hisseder miyim diye, hiç hareket yok :)
20.haftadan sonra dedi doktor
bana da doktor 20-22 haftadan sonra hissedebilirsin dedi ama internetten bakınca bazı hanımlar hamilelik günlükler bloglar falan yapmışlar hissetiklerini söylüyorlar. hatta bir tanesi içinden bir hamsi kayıyor gibi hissediyomuş bir o yana bir bu yana gidiyormuş bebek :)
Menü benziyorValla ne yersen ye canım ama 1 haşlanmış yumurtanı ihmal etme ben güzel büyük bi tost yaptım ve 1 haşlanmış yumurta yanında zeytin ve 3 kaşık pekmez yedim kendi yaptığım meyve suyuyla..
Süper canım maalesef ben burnumu kapatıp yiyorum yumurtadan tiskindim ben 6 aydır rejim yapıyordum Hiiiç ekmek yemiyordum yulaf ezmeli omlet ve ayda abartmıyorum 75_80yumurta yiyordum ondan olsa gerek ki şimdi tiskindim ama zorluyorum en azından 1 tane tüketiyorumMenü benziyorköyde annemlerin yapmış olduğu pekmez var onu yiyorum yine memlekette dayım tamamen dogal bir şekilde kestane bali üretiyor (bal konusunda üreticiye güvenmek çok önemli dayımın balından sonra marketlerde satılan şey bal değil reçel )
Bir tatlı kaşığı kestane bali her sabah aç karnına almaya çalışıyorum mide dostu gün boyu rahat oluyorum diyebilirim
Neredeyse hergün Yumurta yemeye calsiiyorum ama haşlanmış yemeye hazır hissetmiyorum kendimi tavada değişik şekillerde yapıyorum ama iki tane yiyorum onuda
geçmiş olsun çok üzüldüm olaya allah şifa versin öncelikle bende küçükken 13 yaşşındaydım sanırım yanan hatta alev alan yağda elimi haşladım bi anda elim balon gibi şişti derisi kalktı hastaneye gittik önce tetenoz aşısı vuruldu sonra cerahhi işlem yapılacaktı yaptırmadım yanık kremlerini aldım sargı bezine sardık eve geldik gerçek zeytin yağı getirttiler bizimkiler yanık kremlerini sürdüm ama en çok da hiç yağsız kalmadı süreki nemli ve yağlı kaldı elim tam 2 haftada deri tamamen kalktı alttan taze pembemsi ipeksi bi deri çıktı yeni doğan bebeklerin cildi gibi pamuk gibi yumuşacık bi deri ama elimin içi ve üstü tamamen pespemmbe oldu bir ay sonra deri koyulaştı ve tamamen hiç yara izi kalmayacak şekilde düzeldi inanın hayret ettik birde o hafta kız bir bebek sıcak sobaya yanağı yapışmış onada annem aynı şeyi söledi ve onlarda bizim yağdan kullandılar bildiğin zeytinyağı ama hiç iz kalmadı maşallah 17 yaşında çok güzel bi kız oldu kesinlikle zeytin yağını şiddetle tavsiye ediyorum . hatta ben karnıma bile çatlak olmasın diye zeytin yağı sürüyorumInsallah canim saol
Ya tam bilmiyorum ama internette yazıyor sağ tarafta önemli bir damar mi ne varmış o tarafa yatinca damar eziliyormuş falan filan sol tarafa yatis bebeğin in rahat olduğu maksimum seviyede oksijen aldığı pozisyon muş ben böyle biliyorumMerhaba kızlar.Bu sol tarafa yatma konusunda bilimsel bi sebep var mı ? Sağ tarafımda çok ciddi ağrı hissetiğim zamanlar oluyor öyle ki bazen nefesim kesiliyor sanıyorum.Sonra burada anne adaylarından sol tarafa yatma ile ilgili söylediği bazı şeyleri okudum.Gereçektende sol tarafa yatmak daha rahat ettiriyor.Sağ tarafında (böbrek kısmı) agrı hisseden var mı acaba ? bide merak ediyorum kaç kilo aldınız? kilo alamamak gibi saçma bi endişeye kapılmış durumdayım.Her gören nasıl 4 aylık hamilesin ye biraz diyor.Halbukı elımden geldıgınce kendıne bebegıme dolayısıyla beslenme yasantıma dıkkat etmeye calısıyorum.Sizlerde durum nasıl :)
Seksenn yumurta mi bana birseyler oluyor nasıl yedin o kadarSüper canım maalesef ben burnumu kapatıp yiyorum yumurtadan tiskindim ben 6 aydır rejim yapıyordum Hiiiç ekmek yemiyordum yulaf ezmeli omlet ve ayda abartmıyorum 75_80yumurta yiyordum ondan olsa gerek ki şimdi tiskindim ama zorluyorum en azından 1 tane tüketiyorum
İnan bende öyle düşünüyorum bebeğim için yeterli olsun da gerisi boş ne de olsa. 50 kilo ile başladım şuan 53 kiloyum nerede okusam bu oranın cok ideal olduğunu belirtmişler.hatta bebeğimin gelişimi önde bile giidyor. insanların bu yorumları beni çileden cıkarıyor artık.minik bir göbdeğim cıktı evet ama dısarıdan bakılınca hamıle oldugumu kımse anlamaz.İnsanlara laf anlatmak (en basta 5 tane görümcemeee) gercekten cok zor ve yıpratıcı :'(Ya tam bilmiyorum ama internette yazıyor sağ tarafta önemli bir damar mi ne varmış o tarafa yatinca damar eziliyormuş falan filan sol tarafa yatis bebeğin in rahat olduğu maksimum seviyede oksijen aldığı pozisyon muş ben böyle biliyorum
Kilo almadım bende hatta 1-1bucuk kilo verdim ki hiç bulantim falan olduğu için degil kendiliğinden gitti ama karnım çıktı azcik bu aylarda olur böyle
Ben ışte kilo almadım hatta gitti falan diyince hemen sen daha dur 5. Aydan sonra göreceksin diyorlar sanki sanıyorlar ki ben hamilelik kilosu almak istemiyorum biliyorum herhalde bir şekilde çıkacak kocaman bir karnım olacak moral bozmak için bir numaralar
Sanki bu zamana kadar almamış olman çok güzel insallah fazla kilo almadan bitirirsin deseler olecekler
Zaten 5. Aydan sonra yavaş yavaş vücut hamilelik için birikim yapacak yok suyudur kanidir biliyoruz bunlari
Allah fazlasını aldirmasin sadece bebis için olan normal kiloyu alalım gerisi kalsın
Seksenn yumurta mi bana birseyler oluyor nasıl yedin o kadar
Bende tiksinmistim ışte yeni yeni geçti
Halen haşlanmış yiyemiykrum
yumurtayi sade bir şekilde degilde sebzeli falan yemek kolay oluyor
Takvimde de bu şekilde uyarmışlar Canım.Ben de sağa sola dönüyorum yatarken bacağımın arasına yumuşak yastık koyup çok rahat uyuyorum.Merhaba kızlar.Bu sol tarafa yatma konusunda bilimsel bi sebep var mı ? Sağ tarafımda çok ciddi ağrı hissetiğim zamanlar oluyor öyle ki bazen nefesim kesiliyor sanıyorum.Sonra burada anne adaylarından sol tarafa yatma ile ilgili söylediği bazı şeyleri okudum.Gereçektende sol tarafa yatmak daha rahat ettiriyor.Sağ tarafında (böbrek kısmı) agrı hisseden var mı acaba ? bide merak ediyorum kaç kilo aldınız? kilo alamamak gibi saçma bi endişeye kapılmış durumdayım.Her gören nasıl 4 aylık hamilesin ye biraz diyor.Halbukı elımden geldıgınce kendıne bebegıme dolayısıyla beslenme yasantıma dıkkat etmeye calısıyorum.Sizlerde durum nasıl :)
Aynı uygulama bende de yüklü demek ki kaçırmışım ben bunuTakvimde de bu şekilde uyarmışlar Canım.Ben de sağa sola dönüyorum yatarken bacağımın arasına yumuşak yastık koyup çok rahat uyuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?