cnmbende aralık annesiyim inşallah 27.12.2016 yaşım 24 kocaeli
Allahim sagsalim kucagina almak nasip etsin canim ne güzel hersey güzel cikmis.. Gönlündeki cinsiyeti nasip etsin Rabbim sana.Hayirli günler arkadaşlar.
Bugun devlet hastanesine kontrole gittim.sahane bir dr.a rastgeldim.
Ikili tarama,kan tahlilleri herseyi degerlendirdi,iyi görünüyor ama yaş nedeniyle harmony test öneririm dedi.
Haftaya özeldeki dr.umla randevum var degerlendirme için bakalim o neler soyleyecek.
Cinsiyet icinde cok ugrasti ama donmedi minnoş bir türlü.
Sanirim kiz ama büyük yanilma payi var dedi.
Bizde haberler böyle.test konusunda dusuncedeyim.
canım benim kızım 5-6 ayda anne sütünü bırakmıştı,bir süre sonra biberonu da bıraktı,çok zorlandım,bence formül mamada yada sulandırılmış keçi sütünde ısrar et,alması için,tamamen memeden kesecek arkadaşlarım bu şekilde kestiler,Günaydın melek anneler. ben 14 haftalık oldum hala kızımı emziriyorum. doktor emziriyorum dedi ama ben zorlanıyorum. kızım sütüme güveniyor. geceleri saat başı bazen daha sık kalkıp emiyor. keçi sütü verdim içmedi. uykuda bile içmiyor. ne yapacağımı şaşırdım. sütten kesince ne vercem geceleri bilmiyorum. bana bir öneriniz var mı.kızım 9 aylık şimdi
şekerim baya baya güzel kilo vermişsin,helal olsun,doğumdan sonra da sana takılayımCanım ben tam 5.5 ayda 14 kilo verdim hatta spor yaparken hamileymişim hep kasıklarım batardı anlamadım
hoş geldin bacım nasılsın bakalımİyi günler güzeller
hadi maşallah canım bebim gözün aydınHayirli günler arkadaşlar.
Bugun devlet hastanesine kontrole gittim.sahane bir dr.a rastgeldim.
Ikili tarama,kan tahlilleri herseyi degerlendirdi,iyi görünüyor ama yaş nedeniyle harmony test öneririm dedi.
Haftaya özeldeki dr.umla randevum var degerlendirme için bakalim o neler soyleyecek.
Cinsiyet icinde cok ugrasti ama donmedi minnoş bir türlü.
Sanirim kiz ama büyük yanilma payi var dedi.
Bizde haberler böyle.test konusunda dusuncedeyim.
Allah yardımcın olsun canım dualarımız seninle ama geçecektir stres yapma yeter ki bol bol dinlen ..Herkese merhaba, kötü bir gün geçiriyorum, dün gece tuvalete gittim ve peçetede kan lekesi gibi bişey gördüm dr ile görüştüm hemen acile gittik idrar tahlili verdim bu sabahta dr göründük utrasona girdim çok şükür bebişimin kalp atış sesini duydum ama dr çok az da olsa kanlanma var dedi progeston ilacına başladı sabah bir gece yatarken iki tane almam gerekiyor, rapor aldım şuan evdeyim istirahat etmem gerekiyormuş, şuan yatıyorum ama kasıklarımda ağrım var bazen şiddetli oluyor. Kızlar 15+6 günlük gebeyim kendimi hiçte iyi hissetmiyorum, dualarınıza ihtiyacım var,
inşallah kötü bir şey olmayacaktır. Güzel şeyler düşünmeye bak,stres yapma. Bebeğin çok büyümüş. Bu haftalarda düşük riski baya azalmış oluyor. Hiçbirşey yapmadan dinlen doktorun verdigi ilaçları kullan. Elinde değil biliyorum ama stres çok etkiliyor bebeği, bu süreçte stresten uzak dur. Allahım bebeğini sana bağışlasın.Herkese merhaba, kötü bir gün geçiriyorum, dün gece tuvalete gittim ve peçetede kan lekesi gibi bişey gördüm dr ile görüştüm hemen acile gittik idrar tahlili verdim bu sabahta dr göründük utrasona girdim çok şükür bebişimin kalp atış sesini duydum ama dr çok az da olsa kanlanma var dedi progeston ilacına başladı sabah bir gece yatarken iki tane almam gerekiyor, rapor aldım şuan evdeyim istirahat etmem gerekiyormuş, şuan yatıyorum ama kasıklarımda ağrım var bazen şiddetli oluyor. Kızlar 15+6 günlük gebeyim kendimi hiçte iyi hissetmiyorum, dualarınıza ihtiyacım var,
Rabbim esirgesin canım,iyi düşün,dinlen,moralini yüksek tutHerkese merhaba, kötü bir gün geçiriyorum, dün gece tuvalete gittim ve peçetede kan lekesi gibi bişey gördüm dr ile görüştüm hemen acile gittik idrar tahlili verdim bu sabahta dr göründük utrasona girdim çok şükür bebişimin kalp atış sesini duydum ama dr çok az da olsa kanlanma var dedi progeston ilacına başladı sabah bir gece yatarken iki tane almam gerekiyor, rapor aldım şuan evdeyim istirahat etmem gerekiyormuş, şuan yatıyorum ama kasıklarımda ağrım var bazen şiddetli oluyor. Kızlar 15+6 günlük gebeyim kendimi hiçte iyi hissetmiyorum, dualarınıza ihtiyacım var,
Herkese merhaba, kötü bir gün geçiriyorum, dün gece tuvalete gittim ve peçetede kan lekesi gibi bişey gördüm dr ile görüştüm hemen acile gittik idrar tahlili verdim bu sabahta dr göründük utrasona girdim çok şükür bebişimin kalp atış sesini duydum ama dr çok az da olsa kanlanma var dedi progeston ilacına başladı sabah bir gece yatarken iki tane almam gerekiyor, rapor aldım şuan evdeyim istirahat etmem gerekiyormuş, şuan yatıyorum ama kasıklarımda ağrım var bazen şiddetli oluyor. Kızlar 15+6 günlük gebeyim kendimi hiçte iyi hissetmiyorum, dualarınıza ihtiyacım var,
Gecmis olsun.. Ama gecicek emin ol.. Bizim okulda hamile bir arkadas günlerce kan revan icinde geçirdi.. Bacaklarından boşalıyordu ona rağmen simdi doğumuna cok az kaldı.. Dinlen kendini cok yorma.. Moralli olHerkese merhaba, kötü bir gün geçiriyorum, dün gece tuvalete gittim ve peçetede kan lekesi gibi bişey gördüm dr ile görüştüm hemen acile gittik idrar tahlili verdim bu sabahta dr göründük utrasona girdim çok şükür bebişimin kalp atış sesini duydum ama dr çok az da olsa kanlanma var dedi progeston ilacına başladı sabah bir gece yatarken iki tane almam gerekiyor, rapor aldım şuan evdeyim istirahat etmem gerekiyormuş, şuan yatıyorum ama kasıklarımda ağrım var bazen şiddetli oluyor. Kızlar 15+6 günlük gebeyim kendimi hiçte iyi hissetmiyorum, dualarınıza ihtiyacım var,
Sabah aç karinla iki gundur hissediyorum canim doktor zayıflar erken hisseder demişti seyirme gibi ince bir hareketlilik oluyokızlar bebek hareketlerini hisseden var mı aranızda elim karnımda hep bekliyorum ama hiç tık yok
rabbim şifa versin,iyi haberlerini alırız inşallah en kısa zamanda.Herkese merhaba, kötü bir gün geçiriyorum, dün gece tuvalete gittim ve peçetede kan lekesi gibi bişey gördüm dr ile görüştüm hemen acile gittik idrar tahlili verdim bu sabahta dr göründük utrasona girdim çok şükür bebişimin kalp atış sesini duydum ama dr çok az da olsa kanlanma var dedi progeston ilacına başladı sabah bir gece yatarken iki tane almam gerekiyor, rapor aldım şuan evdeyim istirahat etmem gerekiyormuş, şuan yatıyorum ama kasıklarımda ağrım var bazen şiddetli oluyor. Kızlar 15+6 günlük gebeyim kendimi hiçte iyi hissetmiyorum, dualarınıza ihtiyacım var,
Allah yardimcin olsun canim, bence hic endiselenme kötü düsünme moralini yüksek tut.. Emin ol Rabbimin izniyle sag salim bebegine kavusacaksin. Bu mübarek günlerde Dua et ve bol bol dinlen istirahat et..Herkese merhaba, kötü bir gün geçiriyorum, dün gece tuvalete gittim ve peçetede kan lekesi gibi bişey gördüm dr ile görüştüm hemen acile gittik idrar tahlili verdim bu sabahta dr göründük utrasona girdim çok şükür bebişimin kalp atış sesini duydum ama dr çok az da olsa kanlanma var dedi progeston ilacına başladı sabah bir gece yatarken iki tane almam gerekiyor, rapor aldım şuan evdeyim istirahat etmem gerekiyormuş, şuan yatıyorum ama kasıklarımda ağrım var bazen şiddetli oluyor. Kızlar 15+6 günlük gebeyim kendimi hiçte iyi hissetmiyorum, dualarınıza ihtiyacım var,
Yasim 35.Allahim sagsalim kucagina almak nasip etsin canim ne güzel hersey güzel cikmis.. Gönlündeki cinsiyeti nasip etsin Rabbim sana.
Buarada yasin kac ?
Cok gecmis olsun ,ayni durumu yasadigimdan cok iyi anlıyorum seniHerkese merhaba, kötü bir gün geçiriyorum, dün gece tuvalete gittim ve peçetede kan lekesi gibi bişey gördüm dr ile görüştüm hemen acile gittik idrar tahlili verdim bu sabahta dr göründük utrasona girdim çok şükür bebişimin kalp atış sesini duydum ama dr çok az da olsa kanlanma var dedi progeston ilacına başladı sabah bir gece yatarken iki tane almam gerekiyor, rapor aldım şuan evdeyim istirahat etmem gerekiyormuş, şuan yatıyorum ama kasıklarımda ağrım var bazen şiddetli oluyor. Kızlar 15+6 günlük gebeyim kendimi hiçte iyi hissetmiyorum, dualarınıza ihtiyacım var,
Canım geçmiş olsun ben 2 aydır öyleyim progestan ve pronulon depot kullanıyorum çok şükür iyileşmeye başladı bol bol su iç yat dinlen Allah'ın izniyle iyi olursunHerkese merhaba, kötü bir gün geçiriyorum, dün gece tuvalete gittim ve peçetede kan lekesi gibi bişey gördüm dr ile görüştüm hemen acile gittik idrar tahlili verdim bu sabahta dr göründük utrasona girdim çok şükür bebişimin kalp atış sesini duydum ama dr çok az da olsa kanlanma var dedi progeston ilacına başladı sabah bir gece yatarken iki tane almam gerekiyor, rapor aldım şuan evdeyim istirahat etmem gerekiyormuş, şuan yatıyorum ama kasıklarımda ağrım var bazen şiddetli oluyor. Kızlar 15+6 günlük gebeyim kendimi hiçte iyi hissetmiyorum, dualarınıza ihtiyacım var,
Saol canim. Insallahgeçmiş olsun canım. Allah şifa versin. en kısa zamanda iyileşir inşallah yavrun
Anladim canim oncelikle cok saol evet bir arkadasimda kataron yagini onerdi ama suan yok cunku yurt disindayim. Ama saf zeytin yagimiz var en dogal haliyle bizim bahceden. Ondan surerim. Ama suan sargi bezi var. Artik sargi bezini ne zaman kaldirirlar bilmiyorum. Cunku 2 gune bir hastaneye gidip degistirecem. 20 gunu bulur dedi doktor bakalim nolacak . Insallah cabuk iyilesir.geçmiş olsun çok üzüldüm olaya allah şifa versin öncelikle bende küçükken 13 yaşşındaydım sanırım yanan hatta alev alan yağda elimi haşladım bi anda elim balon gibi şişti derisi kalktı hastaneye gittik önce tetenoz aşısı vuruldu sonra cerahhi işlem yapılacaktı yaptırmadım yanık kremlerini aldım sargı bezine sardık eve geldik gerçek zeytin yağı getirttiler bizimkiler yanık kremlerini sürdüm ama en çok da hiç yağsız kalmadı süreki nemli ve yağlı kaldı elim tam 2 haftada deri tamamen kalktı alttan taze pembemsi ipeksi bi deri çıktı yeni doğan bebeklerin cildi gibi pamuk gibi yumuşacık bi deri ama elimin içi ve üstü tamamen pespemmbe oldu bir ay sonra deri koyulaştı ve tamamen hiç yara izi kalmayacak şekilde düzeldi inanın hayret ettik birde o hafta kız bir bebek sıcak sobaya yanağı yapışmış onada annem aynı şeyi söledi ve onlarda bizim yağdan kullandılar bildiğin zeytinyağı ama hiç iz kalmadı maşallah 17 yaşında çok güzel bi kız oldu kesinlikle zeytin yağını şiddetle tavsiye ediyorum . hatta ben karnıma bile çatlak olmasın diye zeytin yağı sürüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?