2016 Aralık Anneleri

Hayirli günler arkadaşlar.
Bugun devlet hastanesine kontrole gittim.sahane bir dr.a rastgeldim.
Ikili tarama,kan tahlilleri herseyi degerlendirdi,iyi görünüyor ama yaş nedeniyle harmony test öneririm dedi.
Haftaya özeldeki dr.umla randevum var degerlendirme için bakalim o neler soyleyecek.
Cinsiyet icinde cok ugrasti ama donmedi minnoş bir türlü.
Sanirim kiz ama büyük yanilma payi var dedi.
Bizde haberler böyle.test konusunda dusuncedeyim.

Allahim sagsalim kucagina almak nasip etsin canim ne güzel hersey güzel cikmis.. Gönlündeki cinsiyeti nasip etsin Rabbim sana.
Buarada yasin kac ?

Herkese merhaba, kötü bir gün geçiriyorum, dün gece tuvalete gittim ve peçetede kan lekesi gibi bişey gördüm dr ile görüştüm hemen acile gittik idrar tahlili verdim bu sabahta dr göründük utrasona girdim çok şükür bebişimin kalp atış sesini duydum ama dr çok az da olsa kanlanma var dedi progeston ilacına başladı sabah bir gece yatarken iki tane almam gerekiyor, rapor aldım şuan evdeyim istirahat etmem gerekiyormuş, şuan yatıyorum ama kasıklarımda ağrım var bazen şiddetli oluyor. Kızlar 15+6 günlük gebeyim kendimi hiçte iyi hissetmiyorum, dualarınıza ihtiyacım var,

canım benim kızım 5-6 ayda anne sütünü bırakmıştı,bir süre sonra biberonu da bıraktı,çok zorlandım,bence formül mamada yada sulandırılmış keçi sütünde ısrar et,alması için,tamamen memeden kesecek arkadaşlarım bu şekilde kestiler,

Canım ben tam 5.5 ayda 14 kilo verdim hatta spor yaparken hamileymişim hep kasıklarım batardı anlamadım
şekerim baya baya güzel kilo vermişsin,helal olsun,doğumdan sonra da sana takılayım
İyi günler güzeller
hoş geldin bacım nasılsın bakalım

hadi maşallah canım bebim gözün aydın
bu arada ramses09 canım kilo konusunda dikkatli ol ama kendini çok şartlandırma,bazen çok planladığımız gibi gitmiyor,gerçi benimki istisna ama ilk haftalardan itibaren şişen ve kilo da alan biriyim,ayyy tuzu kes,ekmeği kes diye yorum yapan bilirkişilere uyuz oluyorum,ya bu ikinci bebiş,ilkinde de gördük yaşadık benim hamilelik böyle,ayrıca tuzlu yemek kesinlikle yemiyorum ve su içiyorum,önce neyse şimdi de o,meyve ve çerezden ara öğün ekledim hepsi bu,takılma yani,şu an kilo durumun iyi,bebişler gelsin sağlıkla,sonra gör bak o koşturmada,uykusuzlukta yemek yiyemeden geçen öğünler oluyor

Allah yardımcın olsun canım dualarımız seninle ama geçecektir stres yapma yeter ki bol bol dinlen ..

inşallah kötü bir şey olmayacaktır. Güzel şeyler düşünmeye bak,stres yapma. Bebeğin çok büyümüş. Bu haftalarda düşük riski baya azalmış oluyor. Hiçbirşey yapmadan dinlen doktorun verdigi ilaçları kullan. Elinde değil biliyorum ama stres çok etkiliyor bebeği, bu süreçte stresten uzak dur. Allahım bebeğini sana bağışlasın.

Rabbim esirgesin canım,iyi düşün,dinlen,moralini yüksek tut

Allah yardımcın olsun canım. maşallah bebeklerimiz büyüdü riskli dönemi atlattık, tabi az da olsa risk hepimizde var.
bundan sonra dikkat edersek Allah'ın izniyle hiçbişey olmaz sen canını sıkma. progestan kullan, o biraz halsiz bırakır belki ama çok etkili bi ilaç.
stres yapma içini ferah tut, sana da bebeğin de iyi olursunz inşallah

Gecmis olsun.. Ama gecicek emin ol.. Bizim okulda hamile bir arkadas günlerce kan revan icinde geçirdi.. Bacaklarından boşalıyordu ona rağmen simdi doğumuna cok az kaldı.. Dinlen kendini cok yorma.. Moralli ol

rabbim şifa versin,iyi haberlerini alırız inşallah en kısa zamanda.

Allah yardimcin olsun canim, bence hic endiselenme kötü düsünme moralini yüksek tut.. Emin ol Rabbimin izniyle sag salim bebegine kavusacaksin. Bu mübarek günlerde Dua et ve bol bol dinlen istirahat et..

Allahim sagsalim kucagina almak nasip etsin canim ne güzel hersey güzel cikmis.. Gönlündeki cinsiyeti nasip etsin Rabbim sana.
Buarada yasin kac ?
Yasim 35.
Amin insallah.aradim bir kac lab.test icin fiyatlar cok yuksek cidden.aslinda yaptıysam bir daha hic bir teste girmem.keske rutin testler arasinda olsa

Cok gecmis olsun ,ayni durumu yasadigimdan cok iyi anlıyorum seni
Icini ferah tutmaya calis zor olsa da.Birsey olmayacak Allahin izniyle,tehlikeli olabilecek zamani atlatmissin.progestan iyi geliyor,bol bol dinlen.Dualarim seninle ve bebeğinle.

Hepinizin güzel dilekleri için allah binlerce kez razı olsun, söylediğiniz herşey çok doğru bende biliyorum ben iyi olmalıyım ki bebeğimde iyi olsun, ah ah öyle olmuyor işte kızlar düşünmeden duramıyorum dün geceden beri aklım sadece bebeğimde, inşallah dediğiniz gibi bebeğimle birlikte bu zor günleri atlatırız,

Canım geçmiş olsun ben 2 aydır öyleyim progestan ve pronulon depot kullanıyorum çok şükür iyileşmeye başladı bol bol su iç yat dinlen Allah'ın izniyle iyi olursun

Anladim canim oncelikle cok saol evet bir arkadasimda kataron yagini onerdi ama suan yok cunku yurt disindayim. Ama saf zeytin yagimiz var en dogal haliyle bizim bahceden. Ondan surerim. Ama suan sargi bezi var. Artik sargi bezini ne zaman kaldirirlar bilmiyorum. Cunku 2 gune bir hastaneye gidip degistirecem. 20 gunu bulur dedi doktor bakalim nolacak . Insallah cabuk iyilesir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…