Insallah canim saolCok gecmis olsun canim. Hemen iyilesir insallah ufaklik
Cok saol canim Allah razi olsun . Insallah birini bulurum.KIYAMAM CANIM YA INSALLAH TRDEN GELEEN BIRINI BULURSUN ISTET ONLARDAN SIMDI TATIL GELEN GIDEN COK OLUR COK ETTIM DUA GECMIS OLSUN TEKRARDAN
kızlar bebek hareketlerini hisseden var mı aranızda elim karnımda hep bekliyorum ama hiç tık yok
Geçmiş olsun canım oğlun iyi mi simdiInsallah canim saol
Iyi canim cok sukur bin sukur halimizeGeçmiş olsun canım oğlun iyi mi simdi
ben bazen hissettiğimi düşünüyorum canım minik pıtırtılar. kızlar ben gece uyanıp uyanıp karnımın üzerine yatıyor olduğumu fark ettim yan döndüm 2-3 kere olmuştur bu doktor bana 8 haftalıkken istediğin gibi yat hiç fark etmez demişti ama şimdi de öyle mi bilmiyorum 15 haftalık oldu sonuçta ve uyandım şimdi karnımda böbreklerimde ağrı var bi,raz siz yatıyo musunuz karnınızın üstüne ne yapıyoprsunuzkızlar bebek hareketlerini hisseden var mı aranızda elim karnımda hep bekliyorum ama hiç tık yok
canım benim sağlığının iyiye gitmesi için dua ettim,inşallah sağlıcakla alırız evlatlarımızı kucağımıza,bunları da unuturuz gider öncelikle.ilk gebeliklerde 18-21.haftalar arası hissediliyor, ben daha önce hissettiğimi düşünmüştüm ama kızım hareket etmeye başlayınca öyle olmadığını anladım,şimdi 16haftadayız,dün sanki pc başına yamulduğum esnada bi titreme hissettim gibi,ay Allah isteyen herkese nasip etsinkızlar bebek hareketlerini hisseden var mı aranızda elim karnımda hep bekliyorum ama hiç tık yok
Allaha emanteler canım,tekrarı olmasın inşallah çok geçmiş olsun,ben de önceki çalıştığım serviste tıbbi malzeme girişleri yapıyordum,baya zorlandım,her vakada insan kendini düşünüyor,ne kadar şükretsek az,Rabbim sağlık şifa versin esirgesin,korusub yavrularımızı...Gunaydin kizlar.
Evett bugun daha iyiyiz :) cok sukur Rabbime .
Mesaj yazip bas sagligi dileyen herkesten Rabbim razi olsun cok tessekkur ederim.
Hayirlisiyla insallah bugun taburcu olacagiz.
Rabbim bir daha hic yasatmasin insallah.
Halimize binn şukur diyorum. Buurda o kadar cok fazla cocuk varki 2 yasindaki bi cocuk kalp bekliyorRabbim annesine babasina sabir versin. Insallah bir an once herkesin gonlune gore veririr. Hic kimseye dermansiz dert kaldiramayacagi yuk vermesin Rabbim.
Hayirlisiyla temmuzun 7 si olsaydi gidip bebegimi gorseydim insallah fazla etkilenmemistir bu olaydanama ben onu Rabbime emanet ettim. O herseyin en iyisini bilir
Ben tam yüz üstü degilde mesela sağıma yatardim önceden sünnet diye ama sağ tarafa doğru yatarken karnımin üstüne yatardim aynı şekilde. Solda yattigimdada karnımin üstüne yatardim onu hemen bıraktım ama sırt üstü yatmayı halen birakamiyorum gece illa bi ara sırt üstü yatıyorum valla belim bi rahatlıyor ki sırt üstü yatincaben bazen hissettiğimi düşünüyorum canım minik pıtırtılar. kızlar ben gece uyanıp uyanıp karnımın üzerine yatıyor olduğumu fark ettim yan döndüm 2-3 kere olmuştur bu doktor bana 8 haftalıkken istediğin gibi yat hiç fark etmez demişti ama şimdi de öyle mi bilmiyorum 15 haftalık oldu sonuçta ve uyandım şimdi karnımda böbreklerimde ağrı var bi,raz siz yatıyo musunuz karnınızın üstüne ne yapıyoprsunuz
öyle bende öyle yapıyorumda gece kendi kendime dönüverip yüz üsyü karnımın üstüne yatıyorumBen tam yüz üstü degilde mesela sağıma yatardim önceden sünnet diye ama sağ tarafa doğru yatarken karnımin üstüne yatardim aynı şekilde. Solda yattigimdada karnımin üstüne yatardim onu hemen bıraktım ama sırt üstü yatmayı halen birakamiyorum gece illa bi ara sırt üstü yatıyorum valla belim bi rahatlıyor ki sırt üstü yatinca
Ama yavaş yavaş alıştım yüzde seksen sol tarafıma yatıyorum
Valla ne yersen ye canım ama 1 haşlanmış yumurtanı ihmal etme ben güzel büyük bi tost yaptım ve 1 haşlanmış yumurta yanında zeytin ve 3 kaşık pekmez yedim kendi yaptığım meyve suyuyla..Kızlar günaydın kahvaltı da ne yesem diye düşünmekten en son kafayı yiyeceğim
Havalarda sıcak birşey yiyesim gelmiyor
Aksam iftarı dışarda yaptık bi rahat oldu ki ne hazırlayacağım diye düşünmeden bir gün geçirdim
Amin canım Rabbim nerde şifa bekleyen varsa onlara şifa versin zor gerçektenGunaydin kizlar.
Evett bugun daha iyiyiz :) cok sukur Rabbime .
Mesaj yazip bas sagligi dileyen herkesten Rabbim razi olsun cok tessekkur ederim.
Hayirlisiyla insallah bugun taburcu olacagiz.
Rabbim bir daha hic yasatmasin insallah.
Halimize binn şukur diyorum. Buurda o kadar cok fazla cocuk varki 2 yasindaki bi cocuk kalp bekliyorRabbim annesine babasina sabir versin. Insallah bir an once herkesin gonlune gore veririr. Hic kimseye dermansiz dert kaldiramayacagi yuk vermesin Rabbim.
Hayirlisiyla temmuzun 7 si olsaydi gidip bebegimi gorseydim insallah fazla etkilenmemistir bu olaydanama ben onu Rabbime emanet ettim. O herseyin en iyisini bilir
seninde mi ilk gebeliğin ?Haftasonu doktor banada sordu hissediyor musun diye. Ben hissetmiyorum ama normalmiş hissetmemek Bazen 20. haftadan sonraya kadar hissedemeyebiliyolar panik yapmamak gerekli dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?