2016 Aralık Anneleri

Seksenn yumurta mi bana birseyler oluyor nasıl yedin o kadar
Bende tiksinmistim ışte yeni yeni geçti
Halen haşlanmış yiyemiykrum
yumurtayi sade bir şekilde degilde sebzeli falan yemek kolay oluyor
Yedim valla ekmek yemediğim için yulaf la karıştırıp pişiriyodum pırasayla çok yedim ama çok güzel kilo verdim hem yumurta yediğim için hasarsız kilo verdim saçım falan dökülmemişti çok şükür ama şimdi hamilelikte n mi bilmiyorum kanım düşmüş bayağı saçım da dökülüyor ama aşırı değil Allah tan.

Benim oğlum 16.5 aylık şuan hala emiyor ben formül mama ya alıştırdım gunduz iki kez yada 3 kez veriyorum gece kalkıp emmek istiyor illa ki

kaç kilo vermiştin canım 6 ayda bu şekilde dikkatli beslenmişsin maşallah.

Burda henüz hamile anne adayları var,siz 2015 aralık anneleri gruplarına bakın bence çünkü aramızda yeni doğum yapmış kimse yok.Allaha emanet olun

Aynı uygulama bende de yüklü demek ki kaçırmışım ben bunu daha düzenli olarak sol tarafımda uyumaya gayret edıcem artık.Ne kadar kılo aldıgını da söylesen bıde bana :)
2 kilo almıştım canım Sonra en son 1 hafta felan önce tartıldım yarım kilo vermişim ,sıcaklardan galiba çünkü ne bulantı ne çıkarma hiç yaşamadım.Alığım kilonun hepsini de popoma almışım çünkü çok fena çıktı Bir de bir aydır sağ kalçam ayakta durunca yürüyünce sancı şeklinde ağrıyor kalça kemiği genişlediği için sanırım

Hmm anladım canım tesekkür ederim.Popodan kilo alınca kız bebek olabilir diyorlar dr'un bısey söledi mi cinsiyet konusunda :)

Hmm anladım canım tesekkür ederim.Popodan kilo alınca kız bebek olabilir diyorlar dr'un bısey söledi mi cinsiyet konusunda :)
20 gün önce felan gittiğimde kız gibi ama kesin değil Dedi ,bir hafta sonra gittiğimde erkeğe de benziyor Dedi yani belli değil canım,17.haftada belli olur Dedi.Bakalım dört gözle bekliyoruz.Sizin belli mi ?

20 gün önce felan gittiğimde kız gibi ama kesin değil Dedi ,bir hafta sonra gittiğimde erkeğe de benziyor Dedi yani belli değil canım,17.haftada belli olur Dedi.Bakalım dört gözle bekliyoruz.Sizin belli mi ?
Aynı durum bizde de var :) 14. haftada dr umuz ilk tahminim erkek olduğu yönünde dedi.Genelde yanılmam ama net bişey söylemeyelım şimdilik deyip 1 temmuz a randevu verdı bakalım bızde oldukca heyecanlıyız :)

Buda bizim bıdık İlkinde 12+0 ikinci resimde 13+0
eğer birinci resimde görünen nub ise erkek benim kinin de böle bi fotosu var ama bende onu nub olarak görüyordum dr da bişey demedi sonra 2 dr da ayrı ayro erkek dediler şuan erkek ama sonradan değişirse diye ne aldıysam sarı beyaz herşey bi tane annem mavi battaniye aldı okadar:)
bu arada e bebekte %30 indirim var pançoda yenidoğan %50 dün baya gezeyim derken alışveriş yaptım babası duyarsa bizi eve kapatır daha erken diye 6 ay sen böle devam edersen bebek 10 yıllık kıyafeti olacak dedi geçen gün

erken almışsın yine de artık alma bekle biraz daha yoksa eşinin dediği gibi 10 yıllık kıyafetleri olacak ben daha hiçbirşey almadım cesaret edip,annemin Bebek dükkanı vardı eskiden ordan kalan mallar var onları verdi bana tatlı tatlı şeyler var renkli renkli,cinsiyeti kesinleşince paylaşalım

bende aralık annesiyim inşallah 27.12.2016 yaşım 24 kocaeli

Hoşbulduk, 37 - Ankara - 19.03.2016 - 25.12.2016 - kız - Defne - 2. çocuk - teşekkür ederim
cnm ekledim hoşgeldim
benide ekle lutfen canim yas 30 ikinci bebis cinsiyeti bilmiyoruz kanadada yasiyorum bebis 10/mart 2016 da olmus dogum tarihi 14/aralik 2016 insallah
cnm ekledim hoşgeldin
AzRASILAM Canım, bayağı geriye gittim ama sıkıntınla ilgili bir yazı göremedim. Umarım her şey yolundadır?
Yazacam birazdan
Herşey yolunda gibi :)
merhaba bende aranıza geldim.son adet tarihim 1 mart,tahmini doğum aralık 7, tekirdağ,32, erkek, 2 bebek.umarım doğru yazmışımdır iyi akşamlar
ekledim cnm Hoşgeldin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…