- 10 Haziran 2016
- 289
- 396
- 18
- 37
Geçmiş olsun canim..Merhaba kizlar bugun buraya yaziyorum ve cok uzgunum
Dun aksam oglumun bacagina cay dokuldu. Anlatamam size cok zor bir durum. Ogluma şuan pansuman yapiyor bende buraya girip icimi dökeyim dedim hakkinizi helal.
Dun aksam hersey guzeldi yemegimizi yedik.bulasiklari yikadim esime cay demleyip getirdim yere koydum. Arasi 2 dakika surmedi. Hic farkinda olmadigimiz bir zamanda oglum haliyi cekip cayi doktusag bacaginin dis kismi dizine kadar yakinda ve biraz bilegi ;( hastaneye getirine kadar derisi yuzuldu. Ama o halini gormek beni mahfetti. 2 dakika dikkatsizlik nelere yol aciyormus. Inan anne olmak cok zor. Heleki yavrunuzu o halde gormek insani ölduyor keske ben yansaydimda ona bisey olmasaydi. Bir tek goz yasina kurban oldugum yavrum. Aglamaktan helak oldu. Ama Rabbime binlerce kez sukur olsun sagligi iyi ve yanimda cok sukur . Hic bisey umrumda degil yeter ki o iyi olsun. Ben ona ve onu yaradana kurban olurum. Gercektende evlat acisi cok baska bisey cok aci veren bisey Rabbim hic kimseye yasatmasin. Hic bir derdi dermansiz birakmasin. Herkese Rabbim acil sifalar versin. Gercektende insan yasamadan bilmiyorum.
Rabbim ne buyuk ki dun bi adama sadaka verdim. Sanki Rabbim hizir aleyselami gondermisti basimin gozumun sadakasi olsun dedim. Iyikide vermisim. Kizlar bacilarim. Siz siz olun cocuklariniza cigerinizin parcasina dikkat edin butun yanici kesici bisey vermeyin benim oglum 15 aylik ve nerde tehlikeli bisey varsa onlarla oynamak istiyor.
Nolur dikkat edin.
Okuduysanizda Allahim razi olsun tek tek hepinizden. Gozlerim yasli bekliyorum yavrumu pansuman yapiyorlar benim ilk goz agrima .. gorusruz kizlar .
Saol canim .Geçmiş olsun canim..
serem5
Bugun gittim erkege benziyo kemik yapisi dedi ama bacak arasini acmadigi icin kesin bisey diyemiyoruz dedi
Saol canim Allah Razi olsun. Evet kantaron yagini biliyorum. Ama fransada oldugum icin nasil getittririm bilmiyorumcanim benim ya inan cok uzuldum inan oyle oluyor dimi ona bisi olmasin bi damla akmasin yan bile baksin istemiyoruz insallah allahim biran once sifasini versin iilessin iz mizde kalmasin insallah canim benim esin aydinli bende gelin geldigim icin ogrendim kantoran yagi var yaniklara cok ii gelir kendi yanik merhemi ile karisitirip surerler bizim orda bi bak istersen ne iz kalir ne deri acir derinin yeniler resmen kirmizi kantoran ciceginden olucak bi sor sorustur istersen hem bebisin cildi tazeye hemen iilesir insallah dularim sizinle...
KIYAMAM CANIM YA INSALLAH TRDEN GELEEN BIRINI BULURSUN ISTET ONLARDAN SIMDI TATIL GELEN GIDEN COK OLUR COK ETTIM DUA GECMIS OLSUN TEKRARDANSaol canim Allah Razi olsun. Evet kantaron yagini biliyorum. Ama fransada oldugum icin nasil getittririm bilmiyorumevlat bambaska bisey gercekten. Ben annemin kiymetini somdi anliyorum hemde her damlasina kadar
Sizin ikinci hamileliğiniz mi? Bence kemik yapısı olayı hikaye... Cok benziyorlar cünkü Önce saglıklı sonra gönlümüzden gecenlerin olmasını dilerim. Benim bir oglum var çok isterim bir kızım olsun ama nasip
Merhaba kizlar bugun buraya yaziyorum ve cok uzgunum
Dun aksam oglumun bacagina cay dokuldu. Anlatamam size cok zor bir durum. Ogluma şuan pansuman yapiyor bende buraya girip icimi dökeyim dedim hakkinizi helal.
Dun aksam hersey guzeldi yemegimizi yedik.bulasiklari yikadim esime cay demleyip getirdim yere koydum. Arasi 2 dakika surmedi. Hic farkinda olmadigimiz bir zamanda oglum haliyi cekip cayi doktusag bacaginin dis kismi dizine kadar yakinda ve biraz bilegi ;( hastaneye getirine kadar derisi yuzuldu. Ama o halini gormek beni mahfetti. 2 dakika dikkatsizlik nelere yol aciyormus. Inan anne olmak cok zor. Heleki yavrunuzu o halde gormek insani ölduyor keske ben yansaydimda ona bisey olmasaydi. Bir tek goz yasina kurban oldugum yavrum. Aglamaktan helak oldu. Ama Rabbime binlerce kez sukur olsun sagligi iyi ve yanimda cok sukur . Hic bisey umrumda degil yeter ki o iyi olsun. Ben ona ve onu yaradana kurban olurum. Gercektende evlat acisi cok baska bisey cok aci veren bisey Rabbim hic kimseye yasatmasin. Hic bir derdi dermansiz birakmasin. Herkese Rabbim acil sifalar versin. Gercektende insan yasamadan bilmiyorum.
Rabbim ne buyuk ki dun bi adama sadaka verdim. Sanki Rabbim hizir aleyselami gondermisti basimin gozumun sadakasi olsun dedim. Iyikide vermisim. Kizlar bacilarim. Siz siz olun cocuklariniza cigerinizin parcasina dikkat edin butun yanici kesici bisey vermeyin benim oglum 15 aylik ve nerde tehlikeli bisey varsa onlarla oynamak istiyor.
Nolur dikkat edin.
Okuduysanizda Allahim razi olsun tek tek hepinizden. Gozlerim yasli bekliyorum yavrumu pansuman yapiyorlar benim ilk goz agrima .. gorusruz kizlar .
Arkadaşlar bende cinsiyeti öğrendim. Erkek olacak kesinmiş üstelik :) Doktor vitaminimin yanında balık yağı ve demir hapı verdi bunların üçünü kullanacağım. onun dışında herşey çok şükür normal gidiyor. Tatile gidebilirsin yüzebilirsin uçağa binebilirsin ancak eğer araba ya da otobüsle gideceksen mola yerlerinde kısa yürüyüşler yap dedi. Onun haricinde yeme içmeyle alakalı kısıtlama yok ama tavuk az yemeye çalış malum çabuk bozulabiliyor sıcaklardan dedi. 3 aralık doğum tarihi ancak 20 kasımdan sonra beklemeye başlayacakmışız. tabi oralara daha çok var :) Herhangi bir problemin olmamasına sevindim.
Kızlar benim sizden birde ricam olacak. Benim amcam var babamdan ayırmam onu. 2011'den beri kanserle mücadele ediyor. Ancak bu aralar biraz kötü. Hamilelerin duaları kabul olur bilirsiniz. Amcamın iyi olması için dua ederseniz çok çok sevinirim.
benide ekle lutfen canim yas 30 ikinci bebis cinsiyeti bilmiyoruz kanadada yasiyorum bebis 10/mart 2016 da olmus dogum tarihi 14/aralik 2016 insallah
Günaydin canımHerkese günaydınnnn uyuyormusunuz kızlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?