2016 Aralık Anneleri

Geçmiş olsun canim..

serem5
Bugun gittim erkege benziyo kemik yapisi dedi ama bacak arasini acmadigi icin kesin bisey diyemiyoruz dedi

Sizin ikinci hamileliğiniz mi? Bence kemik yapısı olayı hikaye... Cok benziyorlar cünkü Önce saglıklı sonra gönlümüzden gecenlerin olmasını dilerim. Benim bir oglum var çok isterim bir kızım olsun ama nasip

kızlar şuan çoğunuzun başka derdi var biliyorum derdi olanlara Allah yardım etsin aklıma bir şey gelmişken paylaşmak istedim. eminimki hepiniz çok iyi anne olacaksınız ve olmaya çalışacaksınız sanırım aramızda eğitimcilerde var. bende psikolojik danışmanım ve Adem GÜNEŞ'i çok severim az önce videolarını izledim ve paylaşmak istedim. bir çok kitabını da okudum. bence çocuk doğana kadar sabırsızlanıyoruz onun için şimdiden ne yapsam diye şaşırıp duruyoruz çocuk yetiştirmeyle ilgili kitaplar okunabilir. benim zaten alanım çoğu şeyi bilmeme rağmen bende hatırlamak bilgilerimi tazelemek ve taze tutmak için okuyacağım. size de bir fikir olsun istedim okuyanlar varsa yorumlarını beklerim okuyup beğenmeyeni görmedim. velilere seminer verirkende bu yazarın kitaplarını sıkça kullanıyorum. akıcı ve hemen bitiveriyor kitapları

Saol canim Allah Razi olsun. Evet kantaron yagini biliyorum. Ama fransada oldugum icin nasil getittririm bilmiyorum evlat bambaska bisey gercekten. Ben annemin kiymetini somdi anliyorum hemde her damlasina kadar

Saol canim Allah Razi olsun. Evet kantaron yagini biliyorum. Ama fransada oldugum icin nasil getittririm bilmiyorum evlat bambaska bisey gercekten. Ben annemin kiymetini somdi anliyorum hemde her damlasina kadar
KIYAMAM CANIM YA INSALLAH TRDEN GELEEN BIRINI BULURSUN ISTET ONLARDAN SIMDI TATIL GELEN GIDEN COK OLUR COK ETTIM DUA GECMIS OLSUN TEKRARDAN

Evet canm 2. Hamileligim bir prensesimiz var 23 aylik
Kemik yapisi hikaye gibi gelmiyo bana ozellkle bunu doktor soyluyosa elbette 16 . 20 haftalar daha net oluyo yorumlar ama bi tahminse drlar bunu yapiyo cikintiyi gorup yada kemik yapisiyla alakali.
Kizimda da kemik yapisi kiza benziyo denmisti ama 7. Ayina kadar bacak arasi acmadi diye net konusamamisti.
Hayirlisi olsun insallah hakkimizla
Saglikla

Cok gecmis olsun canim. Hemen iyilesir insallah ufaklik

Allah sifa versin insallah canim hem amcana hemde tum hastalara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…