teşekkür ederim canım
bana baştan beri hep kız dediler :)
kesinleşsin seninki listeye öyle ekleyim
onu da üzüyorum ama elimde değil
dün yolda ağladım
kadın olunca bir de hamile olunca daha duygusal oluyor insan
Evet öyleymiş ben o sırada duş alıyordum. Hiç hissetmedim. İyi ki de hissetmemişimkızlar günaydın 25 dk önce deprem oldu istanbuldayım kahvaltı yaparken hissettim başka hisseden var mı ?
Merhaba arkadaşlar Bugün başka bir uzman doktora daha gittim ve bundan sonra devam edeceğim hastaneye
Çok güzel haberlerim yok maalesef süreç devam ediyor kalpde bir parlaklık görüyorum dedi doktorum bu bebeğinin vucudunda başka bir yerde daha olması down sendromu belirtisidir
Ama tek başına bir etkisi yok dedi
Yalnız elimizde 77/1 oranda riskli bir 3 lü test daha olunca doktorum amniyosentez yapalım dedi kısmetse haftaya oluyorum
Bebeğim için benim için duâ edin
Sizleri asla üzmek istemem ama belki birinizin içten edeceği duâ kabul olur
Kulun kula bilmeden yaptığı duâ makbuldur diyor yaradan
Sağ selamet atlatalım sonra önemli olan sonuç ne çıkacak Allahım nolurr korktuğuma uğratma herkeside benide
Kızım çok tatlı teyzeleri elini yüzüne kapatmış renkli ultrasonda da gördüm
Aklım gitti nasıl güzel uyuyordu
Sanki ilk anne oluyormuşum gibi
Resim koydum maşallah deyin :) bugün yüzümü güldüren tek o görüntü
Çok yordum kaç gündür doktor doktor gezdik uyuyordu mışıl mışıl
175gr maşallah 16cm olmuş minnoşum kıpırkıpırım
Haftaya amniyosentez 15 temmuz anotomik usg 3 ağustosta da fetal ekomuz var
Öncelikli olan şu amniyosentez ve sonucu
Süreç başladı artık....
Evet ya bende yatağı eşim sallıyor sandım sağa sola dönerken baktım acizcenin taşları sallanıyor dedim rüzgardır diye meğer depremmiş ya ben İzmit'te oturuyorum hemde depremde evimizin yıkıldığı semtte hayatta bi daha buraya gelmem demiştim büyük konuşmuşum yine geldim valla çöp kamyonu geçse ev sallanıyor gibi geliyorkızlar günaydın 25 dk önce deprem oldu istanbuldayım kahvaltı yaparken hissettim başka hisseden var mı ?
Evet öyleymiş ben o sırada duş alıyordum. Hiç hissetmedim. İyi ki de hissetmemişim
Evet ya bende yatağı eşim sallıyor sandım sağa sola dönerken baktım acizcenin taşları sallanıyor dedim rüzgardır diye meğer depremmiş ya ben İzmit'te oturuyorum hemde depremde evimizin yıkıldığı semtte hayatta bi daha buraya gelmem demiştim büyük konuşmuşum yine geldim valla çöp kamyonu geçse ev sallanıyor gibi geliyor
Nasıl doktormuş onlar öyle aman uzak dursunlar Egepol ve doktorları on numara canım evet şanslısın valla :) hem izmir demek huzur demek bilemiyorum belki de ben bu şehirde çok huzurluyum maşallah diim:) bugün arkadaşımın nikahı var evde pasaklı pasaklı gezdim durdum 4 aydır bugün şöyle güzel bi süsleneyim adamın göz zevki yerine gelsin:) çalışırken insan kendine bakıyor da evde birde sıcak olunca salıyor ya yada ben son zamanlarda fazla saldım.Günaydın cnm..
Sağol verdiğin bilgiler için kendimi şimdiden şanslı hissettim. .
Buradaki doktorlardan sonra..
Çok fazla kötü hikayeleri var..
Hatta 8 aylık hamile arkadaşım ilk defa başka bi doktora gideyim demiş ve doktor çocuğun bacağını göremiyorum demiş. .
Bi baSka arkadasa bebeğin bacak boyları aynı değil falan demiş. .
Anneler bilinçli olduğu için inanmamislar ama durum böyle yani...
Canım çok geçmiş olsun en çok korktuklarımdandırkızlar günaydın 25 dk önce deprem oldu istanbuldayım kahvaltı yaparken hissettim başka hisseden var mı ?
Teşekkür ederim Allah razı olsun senden hepinizdenGünaydın güzel anne adayları
Yine uykumu alamadan uyandım kahvaltıda ne yesek diye düşünüyorum
Kontrole son 1 haftam kaldı sabırsızlanıyorum iyice bakalım doktor teyzesi minnakimin cinsiyetini görebilecek mi? Artık isim düşünme aşamasına geçmek istiyorum.
AzRASILAM arkadaşım Rabbim yer ve yardimcin olsun bu zor süreçte hep dualarimdasin Allahım hayırlı haberler almani nasip etsin.
Kaç gündür hissettirmeyim diyorum ama bir yerde insan dolup taşıyor işteAynı ben..
Ağlayıp duruyorum sonra kızım da benimle birlikte ağlıyor. .
Sonra kocaman sariliyoruz birlikte susuyoruz. .
Inan küçük onlar diyoruz ama onların da kocaman bir kalbi var..
Her şeyi bilip anliyorlar..
Elbet bir sınav buGünaydın güzel anne adayları :)
AzRASILAM Allah sana bu süreçte dayanma gücü versin, inşallah hayırlı haberlerle çıkarsın amniyosentezden. Bebeğin maşallah çok tatlı, Rabbim O'nu esirgesin tüm kötülüklerden. Kötü sonuçlar alıp sağlıklı bebekler doğuran bir çok insan var, inşallah sende o insanlardan biri olursun. Bazen bilemiyoruz biz kullar olarak başımıza gelenin manasını, ama emin ol böyle olmasında da vardır bir hayır, Allah bu mübarek günlerde bu sıkıntıyı verdiyse mutlaka vardır bir sebebi. Dualarımız seninle
maşallah barekallah çok tatlı uyuyor.benim kızımın da beyninde kist var bu bebeği alalım dedi izin vermedim.şimdi gayet sağlıklı dünyalar tatlısı. inşallah senin de bebeğin sağlıklı doğar.dualarımız seninle.Rabbim kaldıramayacağımız yükle bizi imtihan etmesin[/QUOTE]TE="AzRASILAM, post: 47070706, member: 77292"]Merhaba arkadaşlar Bugün başka bir uzman doktora daha gittim ve bundan sonra devam edeceğim hastaneye
Çok güzel haberlerim yok maalesef süreç devam ediyor kalpde bir parlaklık görüyorum dedi doktorum bu bebeğinin vucudunda başka bir yerde daha olması down sendromu belirtisidir
Ama tek başına bir etkisi yok dedi
Yalnız elimizde 77/1 oranda riskli bir 3 lü test daha olunca doktorum amniyosentez yapalım dedi kısmetse haftaya oluyorum
Bebeğim için benim için duâ edin
Sizleri asla üzmek istemem ama belki birinizin içten edeceği duâ kabul olur
Kulun kula bilmeden yaptığı duâ makbuldur diyor yaradan
Sağ selamet atlatalım sonra önemli olan sonuç ne çıkacak Allahım nolurr korktuğuma uğratma herkeside benide
Kızım çok tatlı teyzeleri elini yüzüne kapatmış renkli ultrasonda da gördüm
Aklım gitti nasıl güzel uyuyordu
Sanki ilk anne oluyormuşum gibi
Resim koydum maşallah deyin :) bugün yüzümü güldüren tek o görüntü
Çok yordum kaç gündür doktor doktor gezdik uyuyordu mışıl mışıl
175gr maşallah 16cm olmuş minnoşum kıpırkıpırım
Haftaya amniyosentez 15 temmuz anotomik usg 3 ağustosta da fetal ekomuz var
Öncelikli olan şu amniyosentez ve sonucu
Süreç başladı artık....
27 haziran 1998 de çocuktum Adana sallandı senelerce uykuya dalmakta zorlandımEvet ya bende yatağı eşim sallıyor sandım sağa sola dönerken baktım acizcenin taşları sallanıyor dedim rüzgardır diye meğer depremmiş ya ben İzmit'te oturuyorum hemde depremde evimizin yıkıldığı semtte hayatta bi daha buraya gelmem demiştim büyük konuşmuşum yine geldim valla çöp kamyonu geçse ev sallanıyor gibi geliyor
Oy oy benden yana öp Gülden teyzen öpüyormuş de şapdana öp çok severim :) kocaman öpmeyiAzRASILAM hepsi geçecek inşallah buna yürekten inanıyorum.Maşallah güzel prensesine ağustostan itibaren tamamiyle rahatlıycaksın belirsizlik,beklemek çok zor hepimizin hayatında değisik versiyonları oldu.Allah evlatlarımızdan güldürsün inşallah.Oğluşumada ettirdim dua bende her aklıma geldikce ediyorum gönlün huzur dolsun
Benim doktorum onur Yücel canım egepol de doktorların çoğu çok iyi gercektenİzmirde egepole giden var mı kızlar? Ben doktorumu degiştiricem bazı memnuniyetsizliklerim var, medical parkta Vedat beyi ve egepolde Onur Umut Beyi duydum... Gidenler var mı? Egepolde dogum fiyatlarını biliyor musunuz?
Benim doktorum onur Yücel canım egepol de doktorların çoğu çok iyi gercekten
Gökalp bey cem bey Bülent bey onur bey dilek ve şükran hnm bunlar arasında tercih yapabilirsin ama hastanenin göz bebeği Gökalp beydir ve mükemmel bir insan ben hamile kalmaya çalışırken kendisine gidiyordum arkadaş gibi ama onur bey denk geldi açıkcası değiştirip durmak istemedim hepsi iyi doktorlar diyebilirim
Bende istanbuldayım uyuyordum o saatte hissetmedim ama cok korkuyorum su an kizimla evde yalnıziz hepimiz Allaha emanetkızlar günaydın 25 dk önce deprem oldu istanbuldayım kahvaltı yaparken hissettim başka hisseden var mı ?
Evet canım çok yoğun doğru duymuşsun doğum ne kadar bilmiyorum maalesef. Hiç araştırmadım erken diye Rabbim tek avazda doğumlar nasip etsin hepimize.Cok tesekkür ederim Gökalp beyi ben de duydum ama cok yogun oldugundan bahsediyorlardı randevu almak cok zor oluyormuş bir doktorun hastasının cok olması da iyi degil sanki peki dogum ne kadar bilgin var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?