2016 Aralık Anneleri

Herkese iyi haftasonları :) dün doktora gittik 13+1 baş aşağı duruyordu uyku halinde ve döndüreMedi doktor uğraştı, cinsiyet için de erken dedi, ben öğrenirim ümidiyle gitmiştim çok öğrenen oluyor diye, pozisyon da kötü fotoğraf da kotü, ben ışıklandırma yaptım dondurdum filan ,nub o işaretledigm yer mi acaba yanlış yeri mi hedef aldım yorumlarmısınız anlayanlar

Eklentiler

• sketch-1466846206350.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 78
arkasdaşlar 15+0 olduk bugün bu döneminde doktora gidenler kaç gram oluyor bebişler boyu ne kadar oluyor ortalama bir fikrim olsun istiyorum kafamda var mı bu dönemde bu bilgilerini öğrenen

AzRASILAM doktordan şimdi geldik.. Çok şükür bebeğimiz iyi sağlıklı. 14 cm olmuş.. Cinsiyet de kız bizi de ekler misin
Tabii cnm eklerim
Maşallah prensese

Canım hiçbirşey anlamadım
Sadece koca bir maşallah

Canim ben Kiza benzettim yani büyük bi ihtimal Kiz bence.. Simdiye kadar gördügüm kadariyla egerki o Nub ise Kiz Nubu diyebilirim..
Icimdeki bi sesse Kiz diyor hadi bakalim insallah kuzum hayirli saglikli olsunda..

Canim ben Kiza benzettim yani büyük bi ihtimal Kiz bence.. Simdiye kadar gördügüm kadariyla egerki o Nub ise Kiz Nubu diyebilirim..
Icimdeki bi sesse Kiz diyor hadi bakalim insallah kuzum hayirli saglikli olsunda..

Ayy inşallahh, rabbim dualarimizi kabul etsin bu mübarek günlerde, bende kıza benzettim de biraz uzun gibi gelince emin olamadım değişme ihtimali de oluyor ya, hayırlı sağlıklı olsun başta, Allah gönlümüze göre versin inşallah

Muş tayiz cnm..
Devlet Hastanesi'nde bi doktor söylemiş yazdıklarımı. .
Bnm gittiğim doktor özelde ama birçok kişi gibi bende memnun değilim. .
Zaten burda hamile olan bi çok memur ya da memur eşi ailelerinin yanında doguma gidiyor
Ilk dogumumu burda yaptım doktorum çok iyiydi muayeneye gittiğimde normalde devlet hastanelerinde odalar tıklım tıklım olur 3-5 hamile aynı anda çok fazla hasta olduğu için yat kalk muayene olur
odayı hemen bosalttirirdi sadece eşim ben ve doktor olurduk detaylı bi şekilde anlatirdi. .
Adam da ne yapsın iyi hastaya muhtaç ti

benim de ayaklarım ve ellerim şişti maalesef alyansım zor oluyo, büyük geldiği için giymediğim babetlerim vardı bari onları giyeyim dedim onlar bile çok sıktı yaz boyu terlik sandalet yine geçer ama kışın büyük numara ayakkabı şart şuan hiç biri olmuyo benim

maşşallah minik kuşa kocaman olmuş her şey yolunda gidecek inanıyorum ben canım dualarım seninle ve bebişinle

Canım muş da hangi dr a gidiyorsun
Bnm arkadaşımın eşi orda özelde k.doğumcu
maşşallah minik kuşa kocaman olmuş her şey yolunda gidecek inanıyorum ben canım dualarım seninle ve bebişinle
Maşallah teyzesi kocaman ve çok tatlı
Kucağıma alacağım günü 4 gözle bekliyorum
Popişini ıssırcam :)

arkasdaşlar 15+0 olduk bugün bu döneminde doktora gidenler kaç gram oluyor bebişler boyu ne kadar oluyor ortalama bir fikrim olsun istiyorum kafamda var mı bu dönemde bu bilgilerini öğrenen
16+1 iz bugün . 14 cm boyu ve 148 gr ağırlığı. Prensesim biraz yapılı olacak galiba

gökalp bey yoğun diye bende bülent beye gidiyorum, memnunum şimdilik

Selam kızlar iyisiniz inşallah? Giremiyorum bi kaç gündür sıcaklarla aram hiç iyi değil, ellerim ayaklarım davul oldu acıyo üstüne basarken.. İşyerinde klimadan boğazlarım şişti 2 gün o geçti öksürük oldum şimdide

Nub hakkında bi bilgim yok ama..
Kipirdama ile ilgili bi tavsiye de bulunabilirim. .
Bnm bebeğim de daha önceki gittiğim muayenelerde kipirdamiyordu ben de bu sefer cinsiyet ogrenmek icin gittigimizde çikolata yedim meyve suyu içtim kıpır kipirdi elleri ayakları başı bi yukarda bi asagida oldu. .. Maşallah. .

Canım muş da hangi dr a gidiyorsun
Bnm arkadaşımın eşi orda özelde k.doğumcu

Maşallah teyzesi kocaman ve çok tatlı
Kucağıma alacağım günü 4 gözle bekliyorum
Popişini ıssırcam :)

Gazi bey e gidiyordum
Son muayenemi oldum bitirdim. .
Senin arkadaşının esinin adı ne ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…