- 20 Haziran 2012
- 659
- 561
- 303
Tabii cnm eklerimAzRASILAM doktordan şimdi geldik.. Çok şükür bebeğimiz iyi sağlıklı. 14 cm olmuş.. Cinsiyet de kız bizi de ekler misin
Canım hiçbirşey anlamadımHerkese iyi haftasonları :) dün doktora gittik 13+1 baş aşağı duruyordu uyku halinde ve döndüreMedi doktor uğraştı, cinsiyet için de erken dedi, ben öğrenirim ümidiyle gitmiştim çok öğrenen oluyor diye, pozisyon da kötü fotoğraf da kotü, ben ışıklandırma yaptım dondurdum filan,nub o işaretledigm yer mi acaba yanlış yeri mi hedef aldım yorumlarmısınız anlayanlar
2gun önce bizim 139 gramdı 15+5de boyunu soylarkasdaşlar 15+0 olduk bugün bu döneminde doktora gidenler kaç gram oluyor bebişler boyu ne kadar oluyor ortalama bir fikrim olsun istiyorum kafamda var mı bu dönemde bu bilgilerini öğrenen
Canim ben Kiza benzettim yani büyük bi ihtimal Kiz bence.. Simdiye kadar gördügüm kadariyla egerki o Nub ise Kiz Nubu diyebilirim..Herkese iyi haftasonları :) dün doktora gittik 13+1 baş aşağı duruyordu uyku halinde ve döndüreMedi doktor uğraştı, cinsiyet için de erken dedi, ben öğrenirim ümidiyle gitmiştim çok öğrenen oluyor diye, pozisyon da kötü fotoğraf da kotü, ben ışıklandırma yaptım dondurdum filan,nub o işaretledigm yer mi acaba yanlış yeri mi hedef aldım yorumlarmısınız anlayanlar
Canim ben Kiza benzettim yani büyük bi ihtimal Kiz bence.. Simdiye kadar gördügüm kadariyla egerki o Nub ise Kiz Nubu diyebilirim..
Icimdeki bi sesse Kiz diyor hadi bakalim insallah kuzum hayirli saglikli olsunda..
Nubdan anlamadım canım
Teşekkür ederim
asysss canım nereydin su an o nasıl doktorlar öyle allah korusun oylelerinden
Gel hemen izmire @elma_sekerim01 ve ben egepolden çok memnunuz arkadaşın dediği gibi gökalp bey en iyisiymis ama ne kadar iyi olsada randevu işi çok zor o yüzden uzun süreli devam etmek istemezdim ben tabi tercih meselesi çünkü diğer doktorlar da gayet isleridne iyiler
pdr12345 canım biz izmkrde egepole gidiyoruz gayet memnunuz
benim de ayaklarım ve ellerim şişti maalesefBende büyük bir sorun başladı sanirsam aranızda ilk benim ayaklarim sismeye başladı
Çok korkuyorum şimdiden başladıysa ileride ne yapacağım diye
Bayağı su içiyorum aşırı tuzlu birşey yemiyorum hatta az tuzlu yiyenlerdenim
Ama akşamları aşağı doğruysa şişiyor havaya kaldırınca sıkıntı yok
Başka varmı el ayak sismeye başlayan
gözünüz aydın canım çok sevindimAçıklandı ...
Hiç ummadigim bi şehir normalde bursa istiyorduk eşimin memleketi ama büyüdüğüm çocukluğumu genç kızlıgimı yaşadığım şehir İzmir geldi. ..
maşşallah minik kuşa kocaman olmuşMerhaba arkadaşlar Bugün başka bir uzman doktora daha gittim ve bundan sonra devam edeceğim hastaneye
Çok güzel haberlerim yok maalesef süreç devam ediyor kalpde bir parlaklık görüyorum dedi doktorum bu bebeğinin vucudunda başka bir yerde daha olması down sendromu belirtisidir
Ama tek başına bir etkisi yok dedi
Yalnız elimizde 77/1 oranda riskli bir 3 lü test daha olunca doktorum amniyosentez yapalım dedi kısmetse haftaya oluyorum
Bebeğim için benim için duâ edin
Sizleri asla üzmek istemem ama belki birinizin içten edeceği duâ kabul olur
Kulun kula bilmeden yaptığı duâ makbuldur diyor yaradan
Sağ selamet atlatalım sonra önemli olan sonuç ne çıkacak Allahım nolurr korktuğuma uğratma herkeside benide
Kızım çok tatlı teyzeleri elini yüzüne kapatmış renkli ultrasonda da gördüm
Aklım gitti nasıl güzel uyuyordu
Sanki ilk anne oluyormuşum gibi
Resim koydum maşallah deyin :) bugün yüzümü güldüren tek o görüntü
Çok yordum kaç gündür doktor doktor gezdik uyuyordu mışıl mışıl
175gr maşallah 16cm olmuş minnoşum kıpırkıpırım
Haftaya amniyosentez 15 temmuz anotomik usg 3 ağustosta da fetal ekomuz var
Öncelikli olan şu amniyosentez ve sonucu
Süreç başladı artık....
Canım muş da hangi dr a gidiyorsunMuş tayiz cnm..
Devlet Hastanesi'nde bi doktor söylemiş yazdıklarımı. .
Bnm gittiğim doktor özelde ama birçok kişi gibi bende memnun değilim. .
Zaten burda hamile olan bi çok memur ya da memur eşi ailelerinin yanında doguma gidiyor
Ilk dogumumu burda yaptım doktorum çok iyiydi muayeneye gittiğimde normalde devlet hastanelerinde odalar tıklım tıklım olur 3-5 hamile aynı anda çok fazla hasta olduğu için yat kalk muayene olur
odayı hemen bosalttirirdi sadece eşim ben ve doktor olurduk detaylı bi şekilde anlatirdi. .
Adam da ne yapsın iyi hastaya muhtaç ti
Maşallah teyzesi kocaman ve çok tatlımaşşallah minik kuşa kocaman olmuşher şey yolunda gidecek inanıyorum ben canım dualarım seninle ve bebişinle
16+1 iz bugün . 14 cm boyu ve 148 gr ağırlığı. Prensesim biraz yapılı olacak galibaarkasdaşlar 15+0 olduk bugün bu döneminde doktora gidenler kaç gram oluyor bebişler boyu ne kadar oluyor ortalama bir fikrim olsun istiyorum kafamda var mı bu dönemde bu bilgilerini öğrenen
ön kahküllerimi bende kestiriyorum, yoksa kendımı çok çirkin hissediyorum uzadıkalrındaÖn kahkullerim çok uzadigi zaman sevmiyorum geçen hafta kestirdim
Ara ara kestiriyorum çünkü ..
Hamilelerin psikolojisi de önemli bence...
gökalp bey yoğun diye bende bülent beye gidiyorum, memnunum şimdilikHayırlı olsun canım izmire gelemeniz çok güzel memleketimi çook seviyorum bende yazları her ne kadar bunaltsada:)
Git bakalım ama hastanede en çok tutulan Gökalp beydir bilgin olsun ben randevu su yoğun olduğu için Onur bey i tercih ettim.
Herkese iyi haftasonları :) dün doktora gittik 13+1 baş aşağı duruyordu uyku halinde ve döndüreMedi doktor uğraştı, cinsiyet için de erken dedi, ben öğrenirim ümidiyle gitmiştim çok öğrenen oluyor diye, pozisyon da kötü fotoğraf da kotü, ben ışıklandırma yaptım dondurdum filan,nub o işaretledigm yer mi acaba yanlış yeri mi hedef aldım yorumlarmısınız anlayanlar
Canım muş da hangi dr a gidiyorsun
Bnm arkadaşımın eşi orda özelde k.doğumcu
Maşallah teyzesi kocaman ve çok tatlı
Kucağıma alacağım günü 4 gözle bekliyorum
Popişini ıssırcam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?