gökalp bey yoğun diye bende bülent beye gidiyorum, memnunum şimdilik
Cnm muş şifa hastanesiymişGazi bey e gidiyordum
Son muayenemi oldum bitirdim. .
Senin arkadaşının esinin adı ne ?
Benim yayvan ve kız :)cinsiyet öğrenen arkadaşlar sizlere bi sorum olcaktı, karın şeklinize göre cinsiyet doğru çıkıyor mu, erkek bebekte top gibi yukarda karın, kızda aşağıda ve geniş bir karınmı oluyor
cinsiyet öğrenen arkadaşlar sizlere bi sorum olcaktı, karın şeklinize göre cinsiyet doğru çıkıyor mu, erkek bebekte top gibi yukarda karın, kızda aşağıda ve geniş bir karınmı oluyor
Bende de olmuştu kendi doktorunun önerisini söylüyorum ir kase bala bir tatlı kaşığı zencefil karıştırıp sabah akşam bir tatlı kaşığı şeklinde yedim iki günde kesti oksurugumu sahte öksürük gibi bir öksürük değil mi çok gıcık oluyor çok geçmiş olsunBenimde şu anda yayvan bi karbım var her gören kız bebek karnı diyo. Ama erkek :)) zaten bende tatlı ekşi teoriside tutmadı 4 aydır neredeyse canım hiç tatlı çekmedi sürekli ekşi ve tuzlu yiyorum ama kız değil :)
Ya ben geçen hafta grip olmuştum boğazım şişmişti şimdi o geçti ama bugünden beri öksürük var artık çok rahatsız oldum öksürmekten ve korkuyorumda biraz açıkçası bebeğe bişey olacak diye. Böyle ciğerden gelen bi öksürük değilde kuru öksürük var. Ne iyi gelir ilaç haricinde bilen var mı??
Cnm muş şifa hastanesiymiş
Ahmet Zeki Nessar
Benim yayvan ve kız :)
Canım şeftali istedi eşim çıktı bulamamış her yer kapanmış oturdum ağlıyorum bende biri bana şeftali için aglayacaksin dese hayatta inanmazdım şimdi geri yolladım şeftali suyu bulur belki
arkasdaşlar 15+0 olduk bugün bu döneminde doktora gidenler kaç gram oluyor bebişler boyu ne kadar oluyor ortalama bir fikrim olsun istiyorum kafamda var mı bu dönemde bu bilgilerini öğrenen
benim karnımda çok yayvan ve herkes kızın olcak kesin bak görürsün deyip duruyorBenimde şu anda yayvan bi karbım var her gören kız bebek karnı diyo. Ama erkek :)) zaten bende tatlı ekşi teoriside tutmadı 4 aydır neredeyse canım hiç tatlı çekmedi sürekli ekşi ve tuzlu yiyorum ama kız değil :)
Ya ben geçen hafta grip olmuştum boğazım şişmişti şimdi o geçti ama bugünden beri öksürük var artık çok rahatsız oldum öksürmekten ve korkuyorumda biraz açıkçası bebeğe bişey olacak diye. Böyle ciğerden gelen bi öksürük değilde kuru öksürük var. Ne iyi gelir ilaç haricinde bilen var mı??
Daha hiç asermedim ben ya nedenseKızlar eşim şeftali bulmuş. Uyumustum uyandırdı beni gel bak gel sana ne aldım diyor mutfağa bi gittik masanın üstünde ay nasıl sevindim anlatamam hemen yedim iki tanesini şimdi huzurla uyuyabilirim :)
Canım ıhlamur boğazları yumuşatıyor tavsiye ederim geçmiş olsunBenimde şu anda yayvan bi karbım var her gören kız bebek karnı diyo. Ama erkek :)) zaten bende tatlı ekşi teoriside tutmadı 4 aydır neredeyse canım hiç tatlı çekmedi sürekli ekşi ve tuzlu yiyorum ama kız değil :)
Bulamadı diyince sanki benim çekmiş bulamamış eşim gibi üzüldüm şimdi bulmuş yemişsin sevindim canım bende aş erdiğim için anlıyorum:)Kızlar eşim şeftali bulmuş. Uyumustum uyandırdı beni gel bak gel sana ne aldım diyor mutfağa bi gittik masanın üstünde ay nasıl sevindim anlatamam hemen yedim iki tanesini şimdi huzurla uyuyabilirim :)
Ben ilk hamileligimde de asermistim hemde ağustos ayında ayvaya bulmak çok zor olmuştu tabi bu seferki yine daha insaflıDaha hiç asermedim ben ya nedense
Teşekkür ederim canımCanım ıhlamur boğazları yumuşatıyor tavsiye ederim geçmiş olsun
Bulamadı diyince sanki benim çekmiş bulamamış eşim gibi üzüldüm şimdi bulmuş yemişsin sevindim canım bende aş erdiğim için anlıyorum:)
günaydın afiyet olsunGünaydın kızçeler
Benim minnak yine açlığı tavana vurdurdu resmen kalk bişey ye diye bağırıyor yumurtam ocakta:)
Doktoru la konuş istersen muhtemelen magnezyum eksikliği vardır benim ilk gebeligimde öyle olmuştu magnezyum kullanmistim. Çok geçmiş olsunGünaydın kızlar, bende yatmak istiyorum ama yatamıyorum sağa yatınca sağ bacağımla kalçam ağrıyor sola yatınca sol tarafım napıcam bilmiyorum belkide uzun zamandır evdeyim haraketsizim ondan böyleyimdir bilmiyorum
Merhaba arkadaşlar Bugün başka bir uzman doktora daha gittim ve bundan sonra devam edeceğim hastaneye
Çok güzel haberlerim yok maalesef süreç devam ediyor kalpde bir parlaklık görüyorum dedi doktorum bu bebeğinin vucudunda başka bir yerde daha olması down sendromu belirtisidir
Ama tek başına bir etkisi yok dedi
Yalnız elimizde 77/1 oranda riskli bir 3 lü test daha olunca doktorum amniyosentez yapalım dedi kısmetse haftaya oluyorum
Bebeğim için benim için duâ edin
Sizleri asla üzmek istemem ama belki birinizin içten edeceği duâ kabul olur
Kulun kula bilmeden yaptığı duâ makbuldur diyor yaradan
Sağ selamet atlatalım sonra önemli olan sonuç ne çıkacak Allahım nolurr korktuğuma uğratma herkeside benide
Kızım çok tatlı teyzeleri elini yüzüne kapatmış renkli ultrasonda da gördüm
Aklım gitti nasıl güzel uyuyordu
Sanki ilk anne oluyormuşum gibi
Resim koydum maşallah deyin :) bugün yüzümü güldüren tek o görüntü
Çok yordum kaç gündür doktor doktor gezdik uyuyordu mışıl mışıl
175gr maşallah 16cm olmuş minnoşum kıpırkıpırım
Haftaya amniyosentez 15 temmuz anotomik usg 3 ağustosta da fetal ekomuz var
Öncelikli olan şu amniyosentez ve sonucu
Süreç başladı artık....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?