2016 Aralık Anneleri

gökalp bey yoğun diye bende bülent beye gidiyorum, memnunum şimdilik

Önce tayin için bursa bursa diyordum
Bursa haberi olunca algim acikti
Şimdi değişti izmir için algilarim açildi. .
Inşallah merkez olur da yerimiz rahat bi şekilde gidebilirim ben de. ..

cinsiyet öğrenen arkadaşlar sizlere bi sorum olcaktı, karın şeklinize göre cinsiyet doğru çıkıyor mu, erkek bebekte top gibi yukarda karın, kızda aşağıda ve geniş bir karınmı oluyor

Gazi bey e gidiyordum
Son muayenemi oldum bitirdim. .
Senin arkadaşının esinin adı ne ?
Cnm muş şifa hastanesiymiş
Ahmet Zeki Nessar

cinsiyet öğrenen arkadaşlar sizlere bi sorum olcaktı, karın şeklinize göre cinsiyet doğru çıkıyor mu, erkek bebekte top gibi yukarda karın, kızda aşağıda ve geniş bir karınmı oluyor
Benim yayvan ve kız :)

Benimde şu anda yayvan bi karbım var her gören kız bebek karnı diyo. Ama erkek :)) zaten bende tatlı ekşi teoriside tutmadı 4 aydır neredeyse canım hiç tatlı çekmedi sürekli ekşi ve tuzlu yiyorum ama kız değil :)

Ya ben geçen hafta grip olmuştum boğazım şişmişti şimdi o geçti ama bugünden beri öksürük var artık çok rahatsız oldum öksürmekten ve korkuyorumda biraz açıkçası bebeğe bişey olacak diye. Böyle ciğerden gelen bi öksürük değilde kuru öksürük var. Ne iyi gelir ilaç haricinde bilen var mı??

Bende de olmuştu kendi doktorunun önerisini söylüyorum ir kase bala bir tatlı kaşığı zencefil karıştırıp sabah akşam bir tatlı kaşığı şeklinde yedim iki günde kesti oksurugumu sahte öksürük gibi bir öksürük değil mi çok gıcık oluyor çok geçmiş olsun

arkasdaşlar 15+0 olduk bugün bu döneminde doktora gidenler kaç gram oluyor bebişler boyu ne kadar oluyor ortalama bir fikrim olsun istiyorum kafamda var mı bu dönemde bu bilgilerini öğrenen

Hemen hemen burda yazanlarla aynı orantılı gidiyor, hamilelik takvimine bak :)

benim karnımda çok yayvan ve herkes kızın olcak kesin bak görürsün deyip duruyor demekki erkekte olabilir yani kesin bişey denilemez
çay türü bişey içerken içine hafiften karabiberde koy, boğazını hafif yakıyor gibi oluyor ama gıcık tarzı öksürüğe bende iyi geldi hep

Kızlar eşim şeftali bulmuş. Uyumustum uyandırdı beni gel bak gel sana ne aldım diyor mutfağa bi gittik masanın üstünde ay nasıl sevindim anlatamam hemen yedim iki tanesini şimdi huzurla uyuyabilirim :)
Daha hiç asermedim ben ya nedense

Canım ıhlamur boğazları yumuşatıyor tavsiye ederim geçmiş olsun
Kızlar eşim şeftali bulmuş. Uyumustum uyandırdı beni gel bak gel sana ne aldım diyor mutfağa bi gittik masanın üstünde ay nasıl sevindim anlatamam hemen yedim iki tanesini şimdi huzurla uyuyabilirim :)
Bulamadı diyince sanki benim çekmiş bulamamış eşim gibi üzüldüm şimdi bulmuş yemişsin sevindim canım bende aş erdiğim için anlıyorum:)

Günaydın kızlar, bende yatmak istiyorum ama yatamıyorum sağa yatınca sağ bacağımla kalçam ağrıyor sola yatınca sol tarafım napıcam bilmiyorum belkide uzun zamandır evdeyim haraketsizim ondan böyleyimdir bilmiyorum

Daha hiç asermedim ben ya nedense
Ben ilk hamileligimde de asermistim hemde ağustos ayında ayvaya bulmak çok zor olmuştu tabi bu seferki yine daha insaflı
Teşekkür ederim canım
Günaydın kızçeler
Benim minnak yine açlığı tavana vurdurdu resmen kalk bişey ye diye bağırıyor yumurtam ocakta:)
günaydın afiyet olsun
Doktoru la konuş istersen muhtemelen magnezyum eksikliği vardır benim ilk gebeligimde öyle olmuştu magnezyum kullanmistim. Çok geçmiş olsun

Günaydın
Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
Ben bişey sormak istiyorum
Sizin ense kalınlığı kaç çıkmıştı o da down sendromu için bir belirti oluyor

kızlar aranızda hiç kokulu taş yapan var mı ? Ben yapmayı düşünüyorum bebek doğduğunda ziyarete gelenlere hediye etmek için bebek şeklinde olanlardan sizce nasıl olur ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…