- 1 Nisan 2016
- 925
- 713
- 18
- 40
galiba bende tuttu aşağıda geniş ve kızcinsiyet öğrenen arkadaşlar sizlere bi sorum olcaktı, karın şeklinize göre cinsiyet doğru çıkıyor mu, erkek bebekte top gibi yukarda karın, kızda aşağıda ve geniş bir karınmı oluyor
Bende hep ekşi ve tuzlu yedimBenimde şu anda yayvan bi karbım var her gören kız bebek karnı diyo. Ama erkek :)) zaten bende tatlı ekşi teoriside tutmadı 4 aydır neredeyse canım hiç tatlı çekmedi sürekli ekşi ve tuzlu yiyorum ama kız değil :)
Ya ben geçen hafta grip olmuştum boğazım şişmişti şimdi o geçti ama bugünden beri öksürük var artık çok rahatsız oldum öksürmekten ve korkuyorumda biraz açıkçası bebeğe bişey olacak diye. Böyle ciğerden gelen bi öksürük değilde kuru öksürük var. Ne iyi gelir ilaç haricinde bilen var mı??
İnşallah bulur demiştim :)Canım şeftali istedi eşim çıktı bulamamış her yer kapanmış oturdum ağlıyorum bende biri bana şeftali için aglayacaksin dese hayatta inanmazdım şimdi geri yolladım şeftali suyu bulur belki
Tabiki cnm hoşgeldinAzRASILAM beni de gruba ekler misin inşallah ocakta doğar diye istiyorum ama aralık olabilir büyük ihtimal, hayırlısı
Bulmuş şükür :)Kızlar eşim şeftali bulmuş. Uyumustum uyandırdı beni gel bak gel sana ne aldım diyor mutfağa bi gittik masanın üstünde ay nasıl sevindim anlatamam hemen yedim iki tanesini şimdi huzurla uyuyabilirim :)
Canım bnmde son 1 haftadır midem kazınıp içim geçiyorGünaydın kızçeler
Benim minnak yine açlığı tavana vurdurdu resmen kalk bişey ye diye bağırıyor yumurtam ocakta:)
Canım merhaba benim 2li test temiz ense kalınlığı normal burun kemiği varGünaydın
Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
Ben bişey sormak istiyorum
Sizin ense kalınlığı kaç çıkmıştı o da down sendromu için bir belirti oluyor
Elinden geliyorsa ne mutlu ben mecburen yaptrtcamkızlar aranızda hiç kokulu taş yapan var mı ? Ben yapmayı düşünüyorum bebek doğduğunda ziyarete gelenlere hediye etmek için bebek şeklinde olanlardan sizce nasıl olur ?
Ben ilk gebeligimde 34. Haftada binmistim hiçbirşey olmaz korkmayın eğer düşük riskiniz filan yoksa birde doktorunuzdan hamile olduğunuza dair rapor alın belki lazım olur ben almıştım kontrollerden geçerkenisteyebilirlerGünaydın kızlar
Bugün sürpriz bi tatil çıktı, uçağa bineceğim. 16. Haftadayız. Sizce bi sorun olur mu, yolculuk yapanınız oldu mu uçakla? İnsan basınç masınç düşünüyor illa ki :)
günaydın canım ben doktora sordum bu uçak mevzusunu, 24 haftalıkken doktor raporu isteniyomuş öncesinde hiç bi sorun yok istediğin zaman kafana göre binebilirsin dedi iyi tatillerGünaydın kızlar
Bugün sürpriz bi tatil çıktı, uçağa bineceğim. 16. Haftadayız. Sizce bi sorun olur mu, yolculuk yapanınız oldu mu uçakla? İnsan basınç masınç düşünüyor illa ki :)
afiyet olsun canım siz çok erken acıkıyosunuz biz daha yeni yedikGünaydın kızçeler
Benim minnak yine açlığı tavana vurdurdu resmen kalk bişey ye diye bağırıyor yumurtam ocakta:)
Bişi olmazGünaydın kızlar
iyi pazarlar canım bence illa gitmek istiyorum bi göriyim desen bişey demez gizli gitmeye gerek yokHerkese iyi pazarlar
Bizim bugün tatilimiz bitiyor malesef izmire gidiyoruz sıcaklaraeşim kal diyor ama onu bırakmak istemiyorum zaten 5 gün ayrı kaldık.Gerçi biz ayrı olmaya alışkınız eşimin ayda bir yurtdışı seyahatleri oluyor ama yanımda olunca bırakmak istemiyorum.ilk defa devlette kontrole gitmek için randevu aldım cinsiyet öğrenmek için fakat eşim Bayram'dan sonra kendi doktorumuza birlikte gidip öğreniriz diyor.Ben de bebeğimi bir an önce iyi mi sağlıklı mı görmek istiyorum ve cinsiyetini de öğrenmek tabi ki,eşim de böyle diyince napacağımı şaşırdım acaba gizli mi gitsem ya ne dersiniz bugün 14+5 olduk ??
Ben olsam gitmezdim bu duyguyu eşimle beraber yaşamak isterim. Tabi yine sen bilirsin. Hem daha da netlesir cinsiyeti. Benim de 1 temmuz sabırsızlıkla bekliyorum eşime sıkı sıkı tembih ettim izinalıp gelecek kontrole kızımı götürüp goturmemekte kararsızım bende acaba daha erken mi sonuçta bişey anlamaz ama görse daha da somutlasir mı kardeş düşüncesi bilemiyorum.Herkese iyi pazarlar
Bizim bugün tatilimiz bitiyor malesef izmire gidiyoruz sıcaklaraeşim kal diyor ama onu bırakmak istemiyorum zaten 5 gün ayrı kaldık.Gerçi biz ayrı olmaya alışkınız eşimin ayda bir yurtdışı seyahatleri oluyor ama yanımda olunca bırakmak istemiyorum.ilk defa devlette kontrole gitmek için randevu aldım cinsiyet öğrenmek için fakat eşim Bayram'dan sonra kendi doktorumuza birlikte gidip öğreniriz diyor.Ben de bebeğimi bir an önce iyi mi sağlıklı mı görmek istiyorum ve cinsiyetini de öğrenmek tabi ki,eşim de böyle diyince napacağımı şaşırdım acaba gizli mi gitsem ya ne dersiniz bugün 14+5 olduk ??
Hım bilmiyordum canım çok sık midem kazınıyor şu aralar..Bende hep ekşi ve tuzlu yedim
Bizim burda ekşiye erkek derler
Ama tutmadı :) kızım olcak
Canım boğazını sıcak tut
Vicks kullanılırmı bilmiyorum ama en fayda sağlayandandır sürüp tülbentlemek
İnşallah bulur demiştim :)
Hiç aşermedim ben yaa
Canım illa şunu istiyor demedim
Tabiki cnm hoşgeldin
Bilgilerini yazarsan
Yaş şehir sat bat cinsiyet isim kaçıncı çocuk
Bulmuş şükür :)
Canım bnmde son 1 haftadır midem kazınıp içim geçiyor
Nedeni bebişlerin yağ dokusu oluştuğu için
Canım merhaba benim 2li test temiz ense kalınlığı normal burun kemiği var
Ama anlamadım gitti
Allah korktuğuma uğratmasın
Elinden geliyorsa ne mutlu ben mecburen yaptrtcam
Kolonya da düşünüyorum ufak şişede
Yeni mi yediniz biz şimdi öğlen yemeğimizi yicez canım geç yiyip geç kalkıyorsan olabilir ama benim minnak sabah mide gurultusuyla uyandırıyor beni :)afiyet olsun canım siz çok erken acıkıyosunuz biz daha yeni yedik
Çok güzel olur canim ben yapıyorum eğlenceli oluyor ama sabır işi biraz kalıp az olunca bitmiyor bir kaç güne amatörce yapıyorum ben o yüzden bir kaç model var elimde hepsinden 1 er tanekızlar aranızda hiç kokulu taş yapan var mı ? Ben yapmayı düşünüyorum bebek doğduğunda ziyarete gelenlere hediye etmek için bebek şeklinde olanlardan sizce nasıl olur ?
Canım hiç drt etme eğer hamileliğin riskli değilse ve uçak korkun yoksa korkuyorsan heyecan iyi gelmeyebilirGünaydın kızlar
Haklısın canım ama işte bir an önce görmek istiyorum iyi mi değil mi bir de dediğin gibi cinsiyetini söylerse eşimle birlikte öğrenmek apayrı bir duygu,eşimde bu şekilde istiyor bakalım olmazsa derim cinsiyetini söylemeyin diye sağlığını öğrenir çıkarım olmazsa.kızın kaç yaşında? 3 yaşından büyükse hemen tepki veriyorlar ,benim yok ama tanıdıklarımdan biliyorum eğer götürebiliyorsan götür o da Mutlu okur hem dışlanmış hissediyorlarmış.nacizane tavsiyem götürmen yönünde.İnşallah öğrenirsin cinsiyetiniBen olsam gitmezdim bu duyguyu eşimle beraber yaşamak isterim. Tabi yine sen bilirsin. Hem daha da netlesir cinsiyeti. Benim de 1 temmuz sabırsızlıkla bekliyorum eşime sıkı sıkı tembih ettim izinalıp gelecek kontrole kızımı götürüp goturmemekte kararsızım bende acaba daha erken mi sonuçta bişey anlamaz ama görse daha da somutlasir mı kardeş düşüncesi bilemiyorum.
ayy maşallah kocamanlar yaaa bende 15+1 im daha 7-8 cm sanıyordu biraz daha büyüktür o zaman bıdıkcım.16+1 iz bugün . 14 cm boyu ve 148 gr ağırlığı. Prensesim biraz yapılı olacak galiba
benimde yayvan ve kız ama kız olduğunu öğrenmeden önce karnım sivri gibi gliyordu banacinsiyet öğrenen arkadaşlar sizlere bi sorum olcaktı, karın şeklinize göre cinsiyet doğru çıkıyor mu, erkek bebekte top gibi yukarda karın, kızda aşağıda ve geniş bir karınmı oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?