Merhaba guzel anneler
Sizin gobisler ne durumda
Kizimda 7 ayda disardan bakan hamilemisin diyodu
Bu 2. Bonibon baya basket topu kivamina geldi gobis baya baya buyudu dra sormustum ge en hafta 2. Gebeliklerde yer hazir fazla ara vermedigimden kaynakliymis
Bide suyun fazla dedi oda sislik yapiyomus sizde nasil durumlar
16. hafta burada 10.1 cm diyo başka arkadaşın 14 cm çıkmış 16+1 de bana küçük geliyHemen hemen burda yazanlarla aynı orantılı gidiyor, hamilelik takvimine bak :)
bence gizli gitme gidip öğrensen bile eşine diyemedikçe için içini yiyecek bence eşini ikna edebilirsin diye düşünüyorumHerkese iyi pazarlar
Bizim bugün tatilimiz bitiyor malesef izmire gidiyoruz sıcaklaraeşim kal diyor ama onu bırakmak istemiyorum zaten 5 gün ayrı kaldık.Gerçi biz ayrı olmaya alışkınız eşimin ayda bir yurtdışı seyahatleri oluyor ama yanımda olunca bırakmak istemiyorum.ilk defa devlette kontrole gitmek için randevu aldım cinsiyet öğrenmek için fakat eşim Bayram'dan sonra kendi doktorumuza birlikte gidip öğreniriz diyor.Ben de bebeğimi bir an önce iyi mi sağlıklı mı görmek istiyorum ve cinsiyetini de öğrenmek tabi ki,eşim de böyle diyince napacağımı şaşırdım acaba gizli mi gitsem ya ne dersiniz bugün 14+5 olduk ??
aslında dün bayram temizliği yaptım onun huzuruyla heralde bugün uyanmak bilmedimHım bilmiyordum canım çok sık midem kazınıyor şu aralar..
Yeni mi yediniz biz şimdi öğlen yemeğimizi yicez canım geç yiyip geç kalkıyorsan olabilir ama benim minnak sabah mide gurultusuyla uyandırıyor beni :)
benim biraz çıktı ama dışardan belli değilmiş bugün yeni tanıştığım biri baya da sohbet ettik çocuğun var mı dedi karnımda dedimMerhaba guzel anneler
Sizin gobisler ne durumda
Kizimda 7 ayda disardan bakan hamilemisin diyodu
Bu 2. Bonibon baya basket topu kivamina geldi gobis baya baya buyudu dra sormustum ge en hafta 2. Gebeliklerde yer hazir fazla ara vermedigimden kaynakliymis
Bide suyun fazla dedi oda sislik yapiyomus sizde nasil durumlar
Iki yaşında daha arada bahsediyoruz kardeşin olacak diye karnimda büyüdüğünü anlatıyorum arada gelip karnimi öpüyor kardeşi öptüm diyor bakalım olmadı götüreyim kardeşini görsün kuzum.Haklısın canım ama işte bir an önce görmek istiyorum iyi mi değil mi bir de dediğin gibi cinsiyetini söylerse eşimle birlikte öğrenmek apayrı bir duygu,eşimde bu şekilde istiyor bakalım olmazsa derim cinsiyetini söylemeyin diye sağlığını öğrenir çıkarım olmazsa.kızın kaç yaşında? 3 yaşından büyükse hemen tepki veriyorlar ,benim yok ama tanıdıklarımdan biliyorum eğer götürebiliyorsan götür o da Mutlu okur hem dışlanmış hissediyorlarmış.nacizane tavsiyem götürmen yönünde.İnşallah öğrenirsin cinsiyetini
benim kızımda yayvandı geç büyüdü göbeğim 7. ayda belli etti. bu erkek şimdiden belli ve öne doğru çıkmış. bence cinsiyete göre karın şekil alıyor[QUOT345, post: 47089068, member: 745944"]benimde yayvan ve kıBuama kğrenmeden önce karnım sivri gibi gliyordu bana
benim biraz çıktı ama dışardan belli değilmiş bugün yeni tanıştığım biri baya da sohbet ettik çocuğun var mı dedi karnımda dedimçok şaşırdı 16. haftam filan dedim hiç belli değil hamile olduğun dedi dışardan belli değil ama çıkıntı var evde baktığımda ama benim ilk çocuğum olacak inşallah
MaşallahIki yaşında daha arada bahsediyoruz kardeşin olacak diye karnimda büyüdüğünü anlatıyorum arada gelip karnimi öpüyor kardeşi öptüm diyor bakalım olmadı götüreyim kardeşini görsün kuzum.
Cinsiyeti henüz öğrenemedik biz ama üç kere rüyamda kızım olacağını gördüm malum mu oluyor yoksa gönlümden geçeni mi görüyorum bilemedim
Merhaba kızlaryaniyoruuuuuuuummmmmm cok sicak cinsiyet leri belli olan anneler isim arayışına giristiniz mi
Amin hepimize inşallah :)MaşallahRabbim inşallah sağlıkla hayrlısıyla gönlünüzdekini versin
Sikmayin canınızı lütfen inşallah hiçbir şey olmaz hepimizin evlatlarını Rabbim korusun hiçbirimizin sağlıklı çocuğu olacak garantisi yok Rabbim ol der olur. Benim bir tanıdığım hamile olduğunu bilmeden kutu kutu antibiyotik içmiş bebek 4-5aylık plana kadar sonrasında hamile olduğunu öğrenmiş ama ilaç kullanımına devam etmiş doktorlar gebeligi sonlandralim bebek sağlıklı olmaz demiş ama kadın dinlememiş doğum yaptı şimdi oğlu 6 yaşında ve bir sorunu yok çok şükür. Allahın izniyle bişey olmaz inşallahArkadaşlar merhaba benden de iyi haberler yok 2.5 yıl önce bütün tiroidlerim ameliyatla alındı ve ömür boyu sentetik troid hormonu kullanmak durumundayım 1 ay önce 3.5 olan tsh bu ay 4.76 ya yükselmiş çok canım sıkkın internette okuduğum şeyler hiç iç açıcı değil yarın doktorumla konuşacağım yine ilaç dozum yükselecek ama bebeğim de zeka geriliği olur mu sorusu asla silinmeyecek kafamdan...bu konuda deneyimli anneler oldu mu merak ettiğim tsh'ı yüksek çıkıp da sorun yaşamayan anneler varsa bilgi verirse sevinirim...Mutlu pazarlar...
normalde aile dayanabilirse çocuğa söylemeden, 7 aya kadar filan söylememekte yararlı olabiliyor çocuk o zaman gelene kadar doğana kadar her şeyi izleyip kafalarında büyütebiliyorlar ama madem söyledniz bencede gösterin kardeşini alışverişte söz hakkı verin az önceki arkadaşın da dediği gibi kendini dışlanmış hissetmesin, zaten öyle sanırım hissetmiyor gelip göbişi öptüğüne göre. çok tatlı onun sevincini de paylaşmak.Iki yaşında daha arada bahsediyoruz kardeşin olacak diye karnimda büyüdüğünü anlatıyorum arada gelip karnimi öpüyor kardeşi öptüm diyor bakalım olmadı götüreyim kardeşini görsün kuzum.
Cinsiyeti henüz öğrenemedik biz ama üç kere rüyamda kızım olacağını gördüm malum mu oluyor yoksa gönlümden geçeni mi görüyorum bilemedim
kız gibi dedi doktorum canım ama kesin demedi. kız mı deyince tekrar edince gibi diye vurguladı bakalım biz kız diye hevesleniyoruz şuan ne olacak bekliyoruz.Saglikla versin rabbim.
Cinsiyeti belli oldumu bonibonun
yooo kafaya takma değil zaten içimde ne kadarlık bişi var tahmini olarak onu merak ediyorum sadecepdr12345 boyunu kilosunu falan hiç takma bence benim burada yazandan hep daha küçük Dr a sordum internette okuyup okuyup kendinize is cikatiyorsunuz dedi. Ben artık hiç bakmıyorum. Kafam rahat :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?