2016 Aralık Anneleri

kız gibi dedi doktorum canım ama kesin demedi. kız mı deyince tekrar edince gibi diye vurguladı bakalım biz kız diye hevesleniyoruz şuan ne olacak bekliyoruz.

Gonlundeki olur insallah saglikla
bu hamileligimde cinsiyet konusunda hicbisey gecmiyo bnmde icimden kiz yada erkek diye sadece kizima bi erkek kardes olsun istiyorum ama hicbisey hissetmiyorum
Hergun baska dra gitsemde ogrensem diye sabirsizlaniyorum

Merhaba kızlar yaniyoruuuuuuuummmmmm cok sicak cinsiyet leri belli olan anneler isim arayışına giristiniz mi
kız gibi dedi doktorumuz ebrar duru düşünüyoruz şimdilik. eşim bide ortaya ikra ekleyelim dedi geçen gün doğana kadar 15 isimli olacak çocuk nüfus cüzdanını A 4 kağıdına basacaklar bizde

inşallah hayırlısıyla gönlündeki olur canım. her annenin bi kızı bide oğlu olması gerekiyor gibi geliyor banada Rabbim isteyen herkese ikisini de tattırsın inşallah. çin takviminde ne çıkıyor peki baktınız mı

Amin canm benim
Rusta kiz
Cinde erkek cikiyo bakalim ne olcak

Amin canm benim
Rusta kiz
Cinde erkek cikiyo bakalim ne olcak
ben aslında erkek hissediyodum ama çinde kızdı doktorda kız dedi ben duymadım bi tane bile çin tutmadı diyen gerçi burdaki arkadaşlardan tutmayan varsa beni bi bilgilendirsin ilerde 2. yi yaparken çine göre hesalasam mı diyorum öyle inanmışımçine tutmayan var mı arkadaşlar çin takvimi

Benim kizimda tutmadi canm :)
Hemen sana ornek cikti bile.
Kiz denildikden sonra pek degismiyo diye biliyorum.
Ama erkek denip sonradan kiza donen cok oluyo
Oyuzden birden sevinmek istemedim bende bu hafta sonuna dogru tekrar gidicem.
Sizin ilk cocukmu

Kızlar az önce Bebeğimi karnımın altında hissettim karnımın üstünde diye düşünüyordum hep ama karnımın altında duruyor sizin nasıl acaba merak ettim

Canım Çin e falan inanma kesinlikle tutmayan doluuuu hemde araştır bak sende görceksin

Kızlar az önce Bebeğimi karnımın altında hissettim karnımın üstünde diye düşünüyordum hep ama karnımın altında duruyor sizin nasıl acaba merak ettim

Cogu kisi gaz zart zurt desede
Evet ilk bebegimde 5 ay dolana kadar hissetmedim ama 2. Gebeligimde 11 haftadan beri hissediyorum kim ne derse desin gercekten sen hissediyosan o bebegindir canim.
Bende tam karin hizamda hissediyorum.ozellikle aksamlari uzaninca

Benim ilk defa oldu baş parmağımı götürdüm karnımda yok karnımın altı sol taraf da küt küt atıyor hafif çok hafif parmağımda hareket hissettim sonra eşimi çağırdım o da parmağını koydu heyecanlandı burda Ayy ilk defa böyle bişey hissediyorum Rabbim nelere mucizesin diyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…