2016 Aralık Anneleri

Pedagoglarin söylediğine göre düşük tehlikesi atlatildiktan sonra söylenebilir. Anne karnının büyümesi çocuğu endiselendirebilirmis su an çok anlamıyor zaten soyut bir kavram olarak geliyor arada sohbet ederken bahsediyorum kardeşinin nasıl olacağını onunda küçükken yuruyemedigini konusamadigini kardeşinin de öyle olacağını ona herşeyi beraber ogretecegimizi anlatıyorum hepsini pedagog tavsiyeleriyle yapıyorum. Çünkü en büyük korkum kızımın incinmesi çok hassas çünkü. Kendim de eğitimci olduğum için onun ruhsal durumunu göz önünde bulundurarak birşeyler yapmaya çalışıyorum. Inşallah başarılı olurum. Allah hepimizin yardımcısı olsun :)

ay çok güzel bi şey artık ben de deli gibi bekliyorum şu video yu izledim üstüne senin yazdıklarını okudum iyice heveslendim.

Canım benim bir arkadaşım hamileyken tiroid kanserine yakalandığını öğrendi
Maşallah 6 yaşında şimdi oğlu
Rabbim koruyor inşallah seninkinide korur
Bnm ilk kzımda da çin erkek gösterdi şimdide erkek gösterdi ama her ikiside kız
Uzun zamandir yoktum vakit bulursam okuycam gecmisi nasil olddunuz kizlar? @azraislam @edaomer111
Bu arada ben 14 haftadan beri hareket ettiyini hissediyorum pit pitlarini
İyi olmaya çalışıyorum sağol canım bnm

Canım bende troid kanseri tedavisi gördüm 2.5 yıl oldu...nüks mü acaba diye ödüm kopuyor ne zormuş hamilelik bir de keyifli diyorlar...her an endişe korku kucağımıza alana kadar Rabb'im hepimizin yardımcısı olsun...

Dün usg de dr bebeğin eşi biraz aşağıda dedi bu ne demek oluyor?
Bana da aynısını Dedi doktorum. Bebeğin eşi aşağıda olunca normal doğum yapılamıyor ve erken doğum riskin oluyor . Ancak bu haftalarda bebeğin eşinin aşağıda olması normal ilerleyen haftalarda yukarı çıkması gerekiyor Dedi doktorum

benim kızımdzorluüdü göbeğim 7. ayda belli etti. bu erkek şimdiden bellierkek doğru çıkmış. bence cinsiyete göre karın şekil alıyor

Banada gecen hafta erkege benziyo dedi.
Hamileligim cok farkli kizimda cok rahatti hic anlamadim bu beni cok zorladi ilk gunden beri tiksinti kusma.
Kizimda 7 ayda karnim cikti bunda ogrendigim gunden itibaren belli oldu karnim.
Daha net erkek denmedi ama valla cok istiyorum ne yalan soylim hayirlisi bakalim[/QUOTE]
aynı şeyleri yaşamışız ben de kızımda rahattım bu biraz zorluyo. doktor genelde erkeğe benzetince yanılmıyor.ben de erkek olmasını istedim Rabbim inş.nasip edecek.inşallah senin bebiş de erkek olur hayırlısıyla

canım bende psikolojik danışmanım. yani pedagogların dediği dediğin pedagoglardan biri de ben sayılırım bu işin uzmanıyım yani Allah yardımcın olsun bakalım

[QUaşağıdaile25, post: 47093397, member: 663857"]Bana da aynısını Dedi doktorum. Bebeğin eşi aşağıda olunca normal doğum yapılamıyor ve erken doğum riskin oluyor . Ancak bu haftalarda bebeğin eşinin aşağıda olması normal ilerleyen haftalarda yukarı çıkması gerekiyor Dedi doktorum[/QUOTE]
eş aşağıda olursa sürekli uzanmak ayakları yukarı kaldırmak gerekiyor.inş.yukarı çıkar sizinki çoğu annenin çıkıyor

eş aşağıda olursa sürekli uzanmak ayakları yukarı kaldırmak gerekiyor.inş.yukarı çıkar sizinki çoğu annenin çıkıyor[/QUOTE]
İnşallah çıkar cnm. Doktorum şu an için riskten bahsetmedi olabilir bu haftalar dedi

hıı şimdi okudum doktorun dediğini,,gönlünden geçtiği gibi olur inşallah

Sagolun arkadaslar ya insallah cumlemizin gonlundekini rabbim nasip eder.
Demek sende erkek olarak dusundun hic kiza benzeten cikmadi resimlerden.
Doktorda yapi ve kemik olarak erkege benzetiyorum diyince meraklar icersindeyim.
Tekrar tsk ederim yorumladigin icin

Daha oncede konuşmustuk soylemistim galiba bende ameliyatliyim,her ay kontrol ediliyorum ve surekli doz yükseltiyoruz.bununla ilgili cok endiselenmemeni tavsiye ederim cunku hemen doz ayarlamasi yapılır ve normale döner, bir ay sonra tekrar ayarlama yapilir.ilk gebeligimde de simdi de hic atmaliyorum bu mevzuyu her ay gününü bile gecirmeden tahlil yaptirip kosa kosa dr.a gidiyorum.
Her ay sinirlar dahilinde çıkacak diye bir kaide yok,dr bununla ilgili bir yorum yapmadı mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…