- 28 Şubat 2015
- 4.951
- 6.684
- 108
- 40
Tamam canım benim yorumun için teşekkür ederim 30 haziran da öğrencez artık inşallah az kaldı :)Canim senin fotofa bebiwin ayagi var nubu gozukmuyo kiza benzettim ama emin olamadim
Erkeye benziyo canim
Pedagoglarin söylediğine göre düşük tehlikesi atlatildiktan sonra söylenebilir. Anne karnının büyümesi çocuğu endiselendirebilirmis su an çok anlamıyor zaten soyut bir kavram olarak geliyor arada sohbet ederken bahsediyorum kardeşinin nasıl olacağını onunda küçükken yuruyemedigini konusamadigini kardeşinin de öyle olacağını ona herşeyi beraber ogretecegimizi anlatıyorum hepsini pedagog tavsiyeleriyle yapıyorum. Çünkü en büyük korkum kızımın incinmesi çok hassas çünkü. Kendim de eğitimci olduğum için onun ruhsal durumunu göz önünde bulundurarak birşeyler yapmaya çalışıyorum. Inşallah başarılı olurum. Allah hepimizin yardımcısı olsun :)normalde aile dayanabilirse çocuğa söylemeden, 7 aya kadar filan söylememekte yararlı olabiliyor çocuk o zaman gelene kadar doğana kadar her şeyi izleyip kafalarında büyütebiliyorlar ama madem söyledniz bencede gösterin kardeşini alışverişte söz hakkı verin az önceki arkadaşın da dediği gibi kendini dışlanmış hissetmesin, zaten öyle sanırım hissetmiyor gelip göbişi öptüğüne göre. çok tatlı onun sevincini de paylaşmak.
ay çok güzel bi şey artık ben de deli gibi bekliyorum şu video yu izledim üstüne senin yazdıklarını okudum iyice heveslendim.Benim ilk defa oldu baş parmağımı götürdüm karnımda yok karnımın altı sol taraf da küt küt atıyor hafif çok hafif parmağımda hareket hissettim sonra eşimi çağırdım o da parmağını koydu heyecanlandı burda Ayy ilk defa böyle bişey hissediyorum Rabbim nelere mucizesin diyor :)
bence nuba göre erkek doktor bişey dedi mi
hıı şimdi okudum doktorun dediğini,,gönlünden geçtiği gibi olur inşallahTesekkur ederim canm ya
Insallah diyelim doktorda erkek bebege benziyo dedi ama emin olamadi bacak arasi acik degildi.
Allah hepimize once saglikli sonra hayirli evlatlar versin
Sonrada gonlumuzden gecenleri
Canım benim bir arkadaşım hamileyken tiroid kanserine yakalandığını öğrendiArkadaşlar merhaba benden de iyi haberler yok 2.5 yıl önce bütün tiroidlerim ameliyatla alındı ve ömür boyu sentetik troid hormonu kullanmak durumundayım 1 ay önce 3.5 olan tsh bu ay 4.76 ya yükselmiş çok canım sıkkın internette okuduğum şeyler hiç iç açıcı değil yarın doktorumla konuşacağım yine ilaç dozum yükselecek ama bebeğim de zeka geriliği olur mu sorusu asla silinmeyecek kafamdan...bu konuda deneyimli anneler oldu mu merak ettiğim tsh'ı yüksek çıkıp da sorun yaşamayan anneler varsa bilgi verirse sevinirim...Mutlu pazarlar...
Bnm ilk kzımda da çin erkek gösterdi şimdide erkek gösterdi ama her ikiside kızben aslında erkek hissediyodum ama çinde kızdı doktorda kız dedi ben duymadım bi tane bile çin tutmadı diyen gerçi burdaki arkadaşlardan tutmayan varsa beni bi bilgilendirsin ilerde 2. yi yaparken çine göre hesalasam mı diyorum öyle inanmışımçinetutmayan var mı arkadaşlar çin takvimi
İyi olmaya çalışıyorum sağol canım bnmUzun zamandir yoktum vakit bulursam okuycam gecmisi nasil olddunuz kizlar? @azraislam @edaomer111
Bu arada ben 14 haftadan beri hareket ettiyini hissediyorum pit pitlarini
Canım benim bir arkadaşım hamileyken tiroid kanserine yakalandığını öğrendi
Maşallah 6 yaşında şimdi oğlu
Rabbim koruyor inşallah seninkinide korur
Bnm ilk kzımda da çin erkek gösterdi şimdide erkek gösterdi ama her ikiside kız
İyi olmaya çalışıyorum sağol canım bnm
Bana da aynısını Dedi doktorum. Bebeğin eşi aşağıda olunca normal doğum yapılamıyor ve erken doğum riskin oluyor . Ancak bu haftalarda bebeğin eşinin aşağıda olması normal ilerleyen haftalarda yukarı çıkması gerekiyor Dedi doktorumDün usg de dr bebeğin eşi biraz aşağıda dedi bu ne demek oluyor?
benim kızımdzorluüdü göbeğim 7. ayda belli etti. bu erkek şimdiden bellierkek doğru çıkmış. bence cinsiyete göre karın şekil alıyor
evet canım ilk çocukBenim kizimda tutmadi canm :)
Hemen sana ornek cikti bile.
Kiz denildikden sonra pek degismiyo diye biliyorum.
Ama erkek denip sonradan kiza donen cok oluyo
Oyuzden birden sevinmek istemedim bende bu hafta sonuna dogru tekrar gidicem.
Sizin ilk cocukmu
bende karnımın altında hissediyorum bazen.Kızlar az önce Bebeğimi karnımın altında hissettim karnımın üstünde diye düşünüyordum hep ama karnımın altında duruyor sizin nasıl acaba merak ettim
canım bende psikolojik danışmanım. yani pedagogların dediği dediğin pedagoglardan biri de ben sayılırım bu işin uzmanıyım yaniPedagoglarin söylediğine göre düşük tehlikesi atlatildiktan sonra söylenebilir. Anne karnının büyümesi çocuğu endiselendirebilirmis su an çok anlamıyor zaten soyut bir kavram olarak geliyor arada sohbet ederken bahsediyorum kardeşinin nasıl olacağını onunda küçükken yuruyemedigini konusamadigini kardeşinin de öyle olacağını ona herşeyi beraber ogretecegimizi anlatıyorum hepsini pedagog tavsiyeleriyle yapıyorum. Çünkü en büyük korkum kızımın incinmesi çok hassas çünkü. Kendim de eğitimci olduğum için onun ruhsal durumunu göz önünde bulundurarak birşeyler yapmaya çalışıyorum. Inşallah başarılı olurum. Allah hepimizin yardımcısı olsun :)
eş aşağıda olursa sürekli uzanmak ayakları yukarı kaldırmak gerekiyor.inş.yukarı çıkar sizinki çoğu annenin çıkıyor[/QUOTE][QUaşağıdaile25, post: 47093397, member: 663857"]Bana da aynısını Dedi doktorum. Bebeğin eşi aşağıda olunca normal doğum yapılamıyor ve erken doğum riskin oluyor . Ancak bu haftalarda bebeğin eşinin aşağıda olması normal ilerleyen haftalarda yukarı çıkması gerekiyor Dedi doktorum
hıı şimdi okudum doktorun dediğini,,gönlünden geçtiği gibi olur inşallah
Daha oncede konuşmustuk soylemistim galiba bende ameliyatliyim,her ay kontrol ediliyorum ve surekli doz yükseltiyoruz.bununla ilgili cok endiselenmemeni tavsiye ederim cunku hemen doz ayarlamasi yapılır ve normale döner, bir ay sonra tekrar ayarlama yapilir.ilk gebeligimde de simdi de hic atmaliyorum bu mevzuyu her ay gününü bile gecirmeden tahlil yaptirip kosa kosa dr.a gidiyorum.Arkadaşlar merhaba benden de iyi haberler yok 2.5 yıl önce bütün tiroidlerim ameliyatla alındı ve ömür boyu sentetik troid hormonu kullanmak durumundayım 1 ay önce 3.5 olan tsh bu ay 4.76 ya yükselmiş çok canım sıkkın internette okuduğum şeyler hiç iç açıcı değil yarın doktorumla konuşacağım yine ilaç dozum yükselecek ama bebeğim de zeka geriliği olur mu sorusu asla silinmeyecek kafamdan...bu konuda deneyimli anneler oldu mu merak ettiğim tsh'ı yüksek çıkıp da sorun yaşamayan anneler varsa bilgi verirse sevinirim...Mutlu pazarlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?