ben aslında erkek hissediyodum ama çinde kızdı doktorda kız dedi ben duymadım bi tane bile çin tutmadı diyen gerçi burdaki arkadaşlardan tutmayan varsa beni bi bilgilendirsin ilerde 2. yi yaparken çine göre hesalasam mı diyorum öyle inanmışımçine tutmayan var mı arkadaşlar çin takvimi
Canım bende troid kanseri tedavisi gördüm 2.5 yıl oldu...nüks mü acaba diye ödüm kopuyor ne zormuş hamilelik bir de keyifli diyorlar...her an endişe korku kucağımıza alana kadar Rabb'im hepimizin yardımcısı olsun...
canım bende psikolojik danışmanım. yani pedagogların dediği dediğin pedagoglardan biri de ben sayılırım bu işin uzmanıyım yani Allah yardımcın olsun bakalım
Ya öyle mi çok sevindim peki o zaman doğru mu yapıyorum yanlış mı? Zaten sürekli bir kardeş mevzusu yok ortada bir kaç günde bir bahsediyorum az az anlık oluyor o da uzun uzun anlatmiyorum. Inşallah doğru yapiyorumdur.
Günaydın herkese Allahım şu seminerler bi bitseydi sicaklardan fenalık geldi artık. Eşim de dayanamadı bugün inşallah klima alacak bana
Ben hala bebeği hissetmiyorum ikinci olduğu halde. Bakalım ne zaman hissettirecek kendini :)
en son bir ay önce gitmiştim kontrole bazen aklıma kötü kötü şeyler geliyor korkuyorum bebeğe bişey olmuş mudur diye. sonra kötü düşünüp kötüyü çağırma diye kızıyorum kendime. Kızım da bazı sebeplerden çok sık gitmiştim ultrasona bunda böyle az olunca endişeleniyorum
Sen beni geçmişsin :) bende 7 dedimi gözleri açıyorum ama sen öğlen uyuyorsundır ben taa akşam 10.30 da yatıyorum artık, öğle uykusu bende baş ağrısı sersemlik yapıyor..
Sen beni geçmişsin :) bende 7 dedimi gözleri açıyorum ama sen öğlen uyuyorsundır ben taa akşam 10.30 da yatıyorum artık, öğle uykusu bende baş ağrısı sersemlik yapıyor..
Hepimiz için güzel haberler ve sağlıkla dolu bir hafta olsun inşallah :)
Ben bugün iki buçuk ay aradan sonra çalısmaya başladım, çalışma hayatına girdiğimden beri hiç bu kadar ara vermemiştim. Kalkmak zor olmadı da öğlen ne yiyeceğim diye düşünüyorum, yemekhane kokuyor üstelik yaptıkları yemekleri yersem yine kusarım diye korkuyorum. Tost falan idare edeceğim bugün yarın için evden getirirüm artık. Allah hepimizin yardımcısı olsun:)
kız gibi dedi doktorumuz ebrar duru düşünüyoruz şimdilik. eşim bide ortaya ikra ekleyelim dedi geçen gün doğana kadar 15 isimli olacak çocuk nüfus cüzdanını A 4 kağıdına basacaklar bizde
Günaydınlar
bizim kızımız olucak, yaramaz cimcime bi kız geliyor dedi doktor amcası :)
bu arada 2 gündür çok afedersiniz ama sabah yediklerimi çıkarıyorum.
ilk 3 ayda hiç kusma olmadı bu nerden çıktı bilmiyorum
Benimde şu anda yayvan bi karbım var her gören kız bebek karnı diyo. Ama erkek :)) zaten bende tatlı ekşi teoriside tutmadı 4 aydır neredeyse canım hiç tatlı çekmedi sürekli ekşi ve tuzlu yiyorum ama kız değil :)
Ya ben geçen hafta grip olmuştum boğazım şişmişti şimdi o geçti ama bugünden beri öksürük var artık çok rahatsız oldum öksürmekten ve korkuyorumda biraz açıkçası bebeğe bişey olacak diye. Böyle ciğerden gelen bi öksürük değilde kuru öksürük var. Ne iyi gelir ilaç haricinde bilen var mı??