2016 Aralık Anneleri

Kizim da erkek cikmisti cin takvimi ☺

Allah korusun
İnşallah tekrarlamamıştır

AzRASILAM Gülden canım, dua ediyorum senin için de. Bu arada teşekkür ederim, umarım sağlıklı yavrularımız olur.
Teşekkür ederim canımm

AzRASILAM cimsiyet belli değil,yaş 31,sat 21.03,istanbul.yarışmacı arkadaşlara başarılar
Tamam cnmm eklerim inşallah
AzRASILAM beni de ekler misin listeye
Yaş 31
Sat 16 Mart
BDT 22 aralık
İkinci çocuk
İzmirde yaşıyorum. .
Cinsiyet henüz belli değil. .
Hoşgeldiniz eklerim inşallah

canım bende psikolojik danışmanım. yani pedagogların dediği dediğin pedagoglardan biri de ben sayılırım bu işin uzmanıyım yani Allah yardımcın olsun bakalım
Ya öyle mi çok sevindim peki o zaman doğru mu yapıyorum yanlış mı? Zaten sürekli bir kardeş mevzusu yok ortada bir kaç günde bir bahsediyorum az az anlık oluyor o da uzun uzun anlatmiyorum. Inşallah doğru yapiyorumdur.

Günaydın herkese Allahım şu seminerler bi bitseydi sicaklardan fenalık geldi artık. Eşim de dayanamadı bugün inşallah klima alacak bana
Ben hala bebeği hissetmiyorum ikinci olduğu halde. Bakalım ne zaman hissettirecek kendini :)
en son bir ay önce gitmiştim kontrole bazen aklıma kötü kötü şeyler geliyor korkuyorum bebeğe bişey olmuş mudur diye. sonra kötü düşünüp kötüyü çağırma diye kızıyorum kendime. Kızım da bazı sebeplerden çok sık gitmiştim ultrasona bunda böyle az olunca endişeleniyorum

Günaydın,herkese huzurlu,sağlıklı,güzel haftalar diliyorum.güzel haberler alalım hep inşallah,geçmişi okuyorum hala, AzRASILAM canım benim,burda dertleşerek kimse kimseyi üzmüş olamaz,bilhassa merak ediyoruz,dualarımız minik cadıyla,Rabbim evlatla yormasın,sınamasın,sağlıklı hayırlı evlatlarımız olsun inşallah,O her şeye kadir canım,inşallah üzel haberler alacağız...

Sen beni geçmişsin :) bende 7 dedimi gözleri açıyorum ama sen öğlen uyuyorsundır ben taa akşam 10.30 da yatıyorum artık, öğle uykusu bende baş ağrısı sersemlik yapıyor..
yok canım ya 1 ay öncesine kadar öğlen uyuyordum evet ama artık o da yok zaten deliksiz uykular hayal oldu mutlaka saat başı kalkıyorum

Günaydın güzel anne adayları :)

Hepimiz için güzel haberler ve sağlıkla dolu bir hafta olsun inşallah :)

Ben bugün iki buçuk ay aradan sonra çalısmaya başladım, çalışma hayatına girdiğimden beri hiç bu kadar ara vermemiştim. Kalkmak zor olmadı da öğlen ne yiyeceğim diye düşünüyorum, yemekhane kokuyor üstelik yaptıkları yemekleri yersem yine kusarım diye korkuyorum. Tost falan idare edeceğim bugün yarın için evden getirirüm artık. Allah hepimizin yardımcısı olsun:)

canım yapacağın en güzel şey zencefil nane limon ıhlamur kaynat günde 3-4 kez iç en iyi çözüm bu şu anda doğal geçmiş olsun ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…