2016 Aralık Anneleri

Teşekkür ederim canım

kızlar ya bisey sorcam kaç kilo aldınız simdiye kadar?
2kg aldım ama yüksek kilo başladım ben
kız yazimmi canım listeye

Hayrlı sabahlar güzel anne adayları Bugün doktor randevumun saatini kaçırdım gidemedim ,uyuyakalmışım da zaten eşimde Bayram'dan sonra gidelim diyordu istediği oldu.İzmir çok sıcak ya birde biz tatile giderken doğalgazı yatırmayı unutmuşuz kesmişler ne ocak çalışıyor ne ılık su,buz gibi suda banyo yaptım dün kalbim duracaktı hava sıcak ama su soğuk

Günaydın Arkadaşlar
Bu hafta öyle bir hafta olsun ki hastalar şifa haberleri alsın , bütün hamişlerin içi mutlulukla dolsun ...
ay ne güzel bir günaydın olmuş canım inş dediğin gibi çok güzel bir hafta olur hepimiz için ben perşembe randevum var bu hafta onun için daha bir sevindim bu dileklere:))

ay ne güzel bir günaydın olmuş canım inş dediğin gibi çok güzel bir hafta olur hepimiz için ben perşembe randevum var bu hafta onun için daha bir sevindim bu dileklere:))
Ayy ne güzel tesadüf benim de perşembe randevum var canım:)
Inşallah çok güzel bir hafta olsun , şimdiden heyecan girdi miniğimi görcem diye aman sağlıklı olsunlar da en güzel mutluluk o bizim için, ama tabi cinsiyeti de öğrencez Allahın izniyle..

aynen canım sağlıklı haberlerini duyalım en önemlisi o ama cinsiyette kesinleşir mi artık dersin :) benim tahmini erkek demişti ama

Doktorum gayet sakin ben panik yapıyorum ameliyat olduktan sonra bile bu kadar yüksek doz kullanmamıştım kemik erimesi ya da kalple ilgili bir problem çıkacak diye de korkuyorum...inşallah sağlıkla alırız hep birlikte meleklerimizi kucağımıza...bende her ay günü gününe saati saatine kan veriyorum..

herkese Günaydın. kızıyla uykusuz bir gece daha geçirdik.tam kızımı uyuttum. ramazan davulcusu evin bahçesine girdi dakikalarca çaldı. kızım korktu uzun süre dalamadı. kalktık babamızla sahur yaptık öyle uyuduk. şu davulcu lar hiç bebekler uyanır diye düşünmüyorlar. çok sinir oluyorum

Gunaydin kizlar. Bnimde nur topu gibi bi oglum olcagi kesinlesti :) pipisine kadar gosterdi dr . En son ki ultrasonumuzda ellerini yumruk yapmis panda gibi duruyodu :) sonra acti kapatti bagdas kurdu agzini acip kapatti :) yerim onuuu
ekliyorum cnm hayırlı olsun
bende yüksek kilo ile başladım 1 kilo aldım hiç almak istemiyorum daha ilkinden kalanlar var :)
bende almak isteemiyorum ama son iki ayda bekliyorum
senin cinsiyet belli oldumuydu

kızlar günaydın bayadır sıkıntılı günler geçirdim buralarda yoktum bu arada ikinci bebemin de oğlan olduğunu öğrendik adımız da yusuf çınar olacak allah izin verirse şimdi hemen listeye bakıcam kimlerin cinsiyetler belirlenmiş merak ettim sizleri umarım herkesler iyidir öpüyorum hepinizi

Hayırlı olsun cnm
Hayırdır ne gibi bir sıkıntın var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…