- 17 Mayıs 2016
- 719
- 838
- 18
aynen ben de canım ya hiç aşermedim ve arkadaşlar soruyor aşerdin mi neye aşerdin diye eşim de diyor keşke aşerse bişeyler istese de ben de koşup getirsem diye ama ben de tık yok :))Daha hiç asermedim ben ya nedense
Teşekkür ederim canımGünaydın,herkese huzurlu,sağlıklı,güzel haftalar diliyorum.güzel haberler alalım hep inşallah,geçmişi okuyorum hala,AzRASILAM canım benim,burda dertleşerek kimse kimseyi üzmüş olamaz,bilhassa merak ediyoruz,dualarımız minik cadıyla,Rabbim evlatla yormasın,sınamasın,sağlıklı hayırlı evlatlarımız olsun inşallah,O her şeye kadir canım,inşallah üzel haberler alacağız...
2kg aldım ama yüksek kilo başladım benkızlar ya bisey sorcam kaç kilo aldınız simdiye kadar?
kız yazimmi canım listeyeGünaydınlar
bizim kızımız olucak, yaramaz cimcime bi kız geliyor dedi doktor amcası :)
bu arada 2 gündür çok afedersiniz ama sabah yediklerimi çıkarıyorum.
ilk 3 ayda hiç kusma olmadı bu nerden çıktı bilmiyorum
kız yazimmi canım listeye
yakında iş başı yapacağım Allah izin verirse, iş yerinde nasıl olurum bilmiyorumO zaman zor olur canım benden de erken kalkıyorsun dikkat ettim uykumu alınca halsiz olmuyorum bende.
valla iki dr erkek dedi biri kendi doktorumuz 12 hafta 3 günlğükken biri prof 13.hafta dedi ama geçen ikili sonucu göstermeye gidince sen yinede bekle dedi ne olur ne olmaz dedi şuan kesin değil diye bekliyorumNuba gore erkek canim
ay ne güzel bir günaydın olmuş canım inş dediğin gibi çok güzel bir hafta olur hepimiz için ben perşembe randevum var bu hafta onun için daha bir sevindim bu dileklere:))Günaydın Arkadaşlar
Bu hafta öyle bir hafta olsun ki hastalar şifa haberleri alsın , bütün hamişlerin içi mutlulukla dolsun ...
Ayy ne güzel tesadüf benim de perşembe randevum var canım:)ay ne güzel bir günaydın olmuş canım inş dediğin gibi çok güzel bir hafta olur hepimiz için ben perşembe randevum var bu hafta onun için daha bir sevindim bu dileklere:))
aynen canım sağlıklı haberlerini duyalım en önemlisi o ama cinsiyette kesinleşir mi artık dersin :) benim tahmini erkek demişti amaAyy ne güzel tesadüf benim de perşembe randevum var canım:)
Inşallah çok güzel bir hafta olsun , şimdiden heyecan girdi miniğimi görcem diye aman sağlıklı olsunlar da en güzel mutluluk o bizim için, ama tabi cinsiyeti de öğrencez Allahın izniyle..
Bence kesinleşir benim doktorum da erkeğe benzetti ama kesin belli olucak artık bakalımaynen canım sağlıklı haberlerini duyalım en önemlisi o ama cinsiyette kesinleşir mi artık dersin :) benim tahmini erkek demişti ama
Gözün aydın canımGunaydin kizlar. Bnimde nur topu gibi bi oglum olcagi kesinlesti :) pipisine kadar gosterdi dr . En son ki ultrasonumuzda ellerini yumruk yapmis panda gibi duruyodu :) sonra acti kapatti bagdas kurdu agzini acip kapatti :) yerim onuuu
Daha oncede konuşmustuk soylemistim galiba bende ameliyatliyim,her ay kontrol ediliyorum ve surekli doz yükseltiyoruz.bununla ilgili cok endiselenmemeni tavsiye ederim cunku hemen doz ayarlamasi yapılır ve normale döner, bir ay sonra tekrar ayarlama yapilir.ilk gebeligimde de simdi de hic atmaliyorum bu mevzuyu her ay gününü bile gecirmeden tahlil yaptirip kosa kosa dr.a gidiyorum.
Her ay sinirlar dahilinde çıkacak diye bir kaide yok,dr bununla ilgili bir yorum yapmadı mi?
bende yüksek kilo ile başladım 1 kilo aldım hiç almak istemiyorum daha ilkinden kalanlar var :)2kg aldım ama yüksek kilo başladım ben
ekliyorum cnm hayırlı olsunGunaydin kizlar. Bnimde nur topu gibi bi oglum olcagi kesinlesti :) pipisine kadar gosterdi dr . En son ki ultrasonumuzda ellerini yumruk yapmis panda gibi duruyodu :) sonra acti kapatti bagdas kurdu agzini acip kapatti :) yerim onuuu
bende almak isteemiyorum ama son iki ayda bekliyorumbende yüksek kilo ile başladım 1 kilo aldım hiç almak istemiyorum daha ilkinden kalanlar var :)
Hayırlı olsun cnmkızlar günaydın bayadır sıkıntılı günler geçirdim buralarda yoktum bu arada ikinci bebemin de oğlan olduğunu öğrendik adımız da yusuf çınar olacak allah izin verirse şimdi hemen listeye bakıcam kimlerin cinsiyetler belirlenmiş merak ettim sizleri umarım herkesler iyidir öpüyorum hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?