2016 Aralık Anneleri

Hayırlı olsun cnm
Hayırdır ne gibi bir sıkıntın var

canım benim geçti çok şükür boşverdim ben.. sen nasılsın kızlar nasıl :) bu arada benim oğlum bebeği öğrendiğinden beri kardeşim erkek olucak adı çınar olacak dedi tamm dedik öyle olsun ama ben geçen gece (henüz cinsiyeti öğrenmemiştik) rüyamda yusuf diye sevdim bakın bu benim oğlum adı yusuf falan dedim şimdi kime söylesek peygamber adı olduğu için koyun diyolar.. yusuf çınar oldu adımız böylece.. eşimin kardeşinin adı da yusuf üstelik :) ne dersiniz bu rüya yorumlarına merak ettim fikirlerinizi..

İnşallah sağlıklı sıhhatli atlatırsınız ikinizde. Rabbim yardımcın olsun inşallah.

Günaydın bu arada herkese

isme bayıldım kesinlikle rüyanda gördüğün ismi koy
oğluşunda gönlü olsun
hem çok güzel olmuş Yusuf Çınar
İnşallah sağlıklı sıhhatli atlatırsınız ikinizde. Rabbim yardımcın olsun inşallah.

Günaydın bu arada herkese

İnşallah cnm bnm

kızlar ya bisey sorcam kaç kilo aldınız simdiye kadar?
71 le başladım su an 70 kiloyum boyum 1.76
Ama önümüzdeki 3 ay bebis çok hızlı buyuyecekmis o yüzden hamilelik kilolarinin %50 si bu 3 aylık dönemde alınıyormuş inşallah yaglanma degilde sadece bebekle ilgili kilolar alırız allah bizi odemlerden korusun

Günaydın güzel hanımlar, hayırlı haberler aldığımız güzel bir hafta olsun inşallah.
AzRASILAM herşey güzel olacak, sonuçlar da iyi çıkacak Allah'ın izniyle canım. Biliyorum söylemesi kolay ama üzmemeye, sıkıntı etmemeye çalış kendine olur mu? Dualarımız her daim seninle.

Günaydın kızlar
Bugün sürpriz bi tatil çıktı, uçağa bineceğim. 16. Haftadayız. Sizce bi sorun olur mu, yolculuk yapanınız oldu mu uçakla? İnsan basınç masınç düşünüyor illa ki :)

Canım basınç ile ilgili risk zaten çok düşük. Sadece eğer kalkış ve inişlerde çok heyecanlanıyorsan, panik yaparsan diye dikkat etmen gerekiyor. Benim ailem İstanbul'da ben Kıbrıs'tayım. Şimdiye kadar iki kez yalnız başıma gittim geldim, bayramda yine gideceğiz. DOktorum 30. haftalara kadar sıkıntı yok dedi. Tabi bu şekilde sağlıkla devam ettiğimiz sürece. Kemerin bol da olsa sürekli takılı olsun yeterli canım. Hiçbir şey olmaz.

Benim pambık oğluma, Çin Takviminde kız, Rus takviminde erkek demişler

sumak85 canım ilk 3 ayı kilo almadan-vermeden atlattım. Şimdi 5. aya girdik. +3 kilo oldum canım. Ramazan yaramadı bana

Bende hissetmiyorum hala 2.olduğu halde bazen birsey kayıyor sanki ama gaz gibi hissediyorum çünkü bu konudan cok dertliyim.

Masallah boy kurtariyo seni gene.
Bende kizimdan kalan 7 kilonun ustune hamile kaldim.
1.67 boy 67 kiloyla
Neyseki kilo almak yerine 1 kiloda verdim bu 3 aylik donemde bakalim bu 3 ay kac kilo olarak geri gelcek.

Allah korusun endise etmekte haklısın ilk hamileligimde bende endise etmistim ama dr.um cok rahatlatmisti troid sebebiyle bebege hicbirsey olmaz yeterki her ay goruselim diye.bende cok yuksek alıyorum su an ve hemen hemen her ay yukselecegini biliyorum.troidi normal çalışan gebeler bizim disaridan aldigimiz hormon kadar hormon salgiliyorlar.bebekli vucudun troid hormonuna daha çok ihtiyaci var.

Hayirli haftalar arkadaşlar,
2 gecedir dogru dürüst uyuyamiyorum.
Gece uyaniyorum 2 gibi bir daha uyumakta cok zorlaniyorum.
Rüyamda serçe gördüm dün gece birsürü
Pek anlamam rüya tabirinden cok iyiymis ve de erkek evlada da delalet edermis.
Bakalim netteki ruya yorumu ne kadar doğru çünkü bence kiz ☺ Bu hafta dr. Kontrolüm var insallah hepimizin kontrolleri cok güzel ve hayirli haberlerle geçer.

Günaydın kızlar. İçinizde hamileliği en önde gidenlerden biri benim ikinci çocuğum olmasına rağmen hala bişey hissedemiyorum maalesef. Doktorum 20. hafta dedi sabırsızlıkla bekliyorum :)

ben sanki ara ara hissediyorum ufak ufak ben mi yanılıyorum acaba

Ben rüyamda kırmızı elma yiyordum ve ertesi gün doktora gittiğimizde kızimiz olacağını öğrendik
Ruyada kırmızı elma yemek kız çocuğa işarettir yazıyor anlamına baktığımda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…