evet canım oğlum olacak kısmetseekliyorum cnm hayırlı olsun
bende almak isteemiyorum ama son iki ayda bekliyorum
senin cinsiyet belli oldumuydu
Hayırlı olsun cnm
Hayırdır ne gibi bir sıkıntın var
Merhaba arkadaşlar Bugün başka bir uzman doktora daha gittim ve bundan sonra devam edeceğim hastaneye
Çok güzel haberlerim yok maalesef süreç devam ediyor kalpde bir parlaklık görüyorum dedi doktorum bu bebeğinin vucudunda başka bir yerde daha olması down sendromu belirtisidir
Ama tek başına bir etkisi yok dedi
Yalnız elimizde 77/1 oranda riskli bir 3 lü test daha olunca doktorum amniyosentez yapalım dedi kısmetse haftaya oluyorum
Bebeğim için benim için duâ edin
Sizleri asla üzmek istemem ama belki birinizin içten edeceği duâ kabul olur
Kulun kula bilmeden yaptığı duâ makbuldur diyor yaradan
Sağ selamet atlatalım sonra önemli olan sonuç ne çıkacak Allahım nolurr korktuğuma uğratma herkeside benide
Kızım çok tatlı teyzeleri elini yüzüne kapatmış renkli ultrasonda da gördüm
Aklım gitti nasıl güzel uyuyordu
Sanki ilk anne oluyormuşum gibi
Resim koydum maşallah deyin :) bugün yüzümü güldüren tek o görüntü
Çok yordum kaç gündür doktor doktor gezdik uyuyordu mışıl mışıl
175gr maşallah 16cm olmuş minnoşum kıpırkıpırım
Haftaya amniyosentez 15 temmuz anotomik usg 3 ağustosta da fetal ekomuz var
Öncelikli olan şu amniyosentez ve sonucu
Süreç başladı artık....
ilkinden kalan kilolar var ve bu sefer de çok hızlı alıyorum,nasıl olcak bilmiyorum,Allah yardımcımız olsunbende yüksek kilo ile başladım 1 kilo aldım hiç almak istemiyorum daha ilkinden kalanlar var :)
amin canım en büyük korkum kilo.ilkinden kalan kilolar var ve bu sefer de çok hızlı alıyorum,nasıl olcak bilmiyorum,Allah yardımcımız olsun
isme bayıldım kesinlikle rüyanda gördüğün ismi koycanım benim geçti çok şükür boşverdim ben.. sen nasılsın kızlar nasıl :) bu arada benim oğlum bebeği öğrendiğinden beri kardeşim erkek olucak adı çınar olacak dedi tamm dedik öyle olsun ama ben geçen gece (henüz cinsiyeti öğrenmemiştik) rüyamda yusuf diye sevdim bakın bu benim oğlum adı yusuf falan dedim şimdi kime söylesek peygamber adı olduğu için koyun diyolar.. yusuf çınar oldu adımız böylece.. eşimin kardeşinin adı da yusuf üstelik :) ne dersiniz bu rüya yorumlarına merak ettim fikirlerinizi..
İnşallah sağlıklı sıhhatli atlatırsınız ikinizde. Rabbim yardımcın olsun inşallah.
Günaydın bu arada herkese
71 le başladım su an 70 kiloyum boyum 1.76kızlar ya bisey sorcam kaç kilo aldınız simdiye kadar?
Günaydın kızlar
Bugün sürpriz bi tatil çıktı, uçağa bineceğim. 16. Haftadayız. Sizce bi sorun olur mu, yolculuk yapanınız oldu mu uçakla? İnsan basınç masınç düşünüyor illa ki :)
ben aslında erkek hissediyodum ama çinde kızdı doktorda kız dedi ben duymadım bi tane bile çin tutmadı diyen gerçi burdaki arkadaşlardan tutmayan varsa beni bi bilgilendirsin ilerde 2. yi yaparken çine göre hesalasam mı diyorum öyle inanmışımçinetutmayan var mı arkadaşlar çin takvimi
isme bayıldım kesinlikle rüyanda gördüğün ismi koy
oğluşunda gönlü olsun
hem çok güzel olmuş Yusuf Çınar
demii... benim de çok içime sindi sağolasın canım benimm
İnşallah cnm bnm
Bende hissetmiyorum hala 2.olduğu halde bazen birsey kayıyor sanki ama gaz gibi hissediyorum çünkü bu konudan cok dertliyim.Günaydın herkese Allahım şu seminerler bi bitseydi sicaklardan fenalık geldi artık. Eşim de dayanamadı bugün inşallah klima alacak bana
Ben hala bebeği hissetmiyorum ikinci olduğu halde. Bakalım ne zaman hissettirecek kendini :)
en son bir ay önce gitmiştim kontrole bazen aklıma kötü kötü şeyler geliyor korkuyorum bebeğe bişey olmuş mudur diye. sonra kötü düşünüp kötüyü çağırma diye kızıyorum kendime. Kızım da bazı sebeplerden çok sık gitmiştim ultrasona bunda böyle az olunca endişeleniyorum
71 le başladım su an 70 kiloyum boyum 1.76
Ama önümüzdeki 3 ay bebis çok hızlı buyuyecekmis o yüzden hamilelik kilolarinin %50 si bu 3 aylık dönemde alınıyormuş inşallah yaglanma degilde sadece bebekle ilgili kilolar alırız allah bizi odemlerden korusun
Allah korusun endise etmekte haklısın ilk hamileligimde bende endise etmistim ama dr.um cok rahatlatmisti troid sebebiyle bebege hicbirsey olmaz yeterki her ay goruselim diye.bende cok yuksek alıyorum su an ve hemen hemen her ay yukselecegini biliyorum.troidi normal çalışan gebeler bizim disaridan aldigimiz hormon kadar hormon salgiliyorlar.bebekli vucudun troid hormonuna daha çok ihtiyaci var.Doktorum gayet sakin ben panik yapıyorum ameliyat olduktan sonra bile bu kadar yüksek doz kullanmamıştımkemik erimesi ya da kalple ilgili bir problem çıkacak diye de korkuyorum...inşallah sağlıkla alırız hep birlikte meleklerimizi kucağımıza...bende her ay günü gününe saati saatine kan veriyorum..
Günaydın kızlar. İçinizde hamileliği en önde gidenlerden biri benim ikinci çocuğum olmasına rağmen hala bişey hissedemiyorum maalesef. Doktorum 20. hafta dedi sabırsızlıkla bekliyorum :)
Ben rüyamda kırmızı elma yiyordum ve ertesi gün doktora gittiğimizde kızimiz olacağını öğrendikHayirli haftalar arkadaşlar,
2 gecedir dogru dürüst uyuyamiyorum.
Gece uyaniyorum 2 gibi bir daha uyumakta cok zorlaniyorum.
Rüyamda serçe gördüm dün gece birsürü
Pek anlamam rüya tabirinden cok iyiymis ve de erkek evlada da delalet edermis.
Bakalim netteki ruya yorumu ne kadar doğru çünkü bence kiz ☺ Bu hafta dr. Kontrolüm var insallah hepimizin kontrolleri cok güzel ve hayirli haberlerle geçer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?