2016 Aralık Anneleri

Ben 12.haftadan itibaren bebeğin kendi trodini kendisi ürettiğini okumuştum...demek ki üretemiyor hala benden kullanıyor...peki doğuma kadar her ay yükselecek mi? Yoksa ilaç dozu yeterli geldiğinde normale düşecek mi değer,

kızlar yardımınıza ihtiyacım var çok utanarak yazıyorum 10 yaşındaki yeğenime sokaktan arkadaşından bit bulaşmış ondan da bana anneme yengeme tabi. bit şampuanıyla yıkadık saçımızı sirkeli su da yaptık şuan görünürde bişey yok ama ya yumurtası varsa diye düşünmeye başladım bide ben işe başlıcam bu yaştan sonra kafama bit bulaştı sinirimden ağlıyorum sizin çözüm önerileriniz nelerdir yardımcı olun nolur yoksa herkese rezil olacağım

Canım çok geçmiş olsun. Utanılacak birşey yok, eminim %90 hepimizin başına gelmiştir bu, benim saçlarım hep uzun olduğu için en son lise 1 de bile bit gelmişti. Bit şampuanları iyidir, sık tarak asıl işini görür. Anneannemin kesin çözümü var canım. Gazyağı. Gazyağına sık dişli tarağı bandırıp, onunla saçını tara canım. Sonra da bol bol havalandırıp yıka. Gaz yağı kolonya gibi çabuk uçuyor ama biraz koku olacaktır. Sonra da ellerini bol bol yıkarsın.
Bu arada yeni farkettiysen, daha sirke çok azdır ya da yoktur. İçini ferah tut.

Merhaba
Bize de birkaç ay önce anaokulundan bulaştı,zor oldu ama çok şükür kurtulduk
Paranit şampuan, kesinlikle diğerleri fayda etmedi
İkinci yıkanmadan önce lavanta yağıyla iyice ovduk saçları ve ince tarakla iyice taradık, sirkeler böyle çıkıyo
Bir de bit tokaları hiç bir işe yaramıyor, aktardan kafur alın tokaların içine azıcık koyun...
Biz böyle kurtukduk, inşallah siz de kurtulursunuz

eşime bile söyleyemiyorum bit bulaştığını . düşünsenize evdeki herkesin saçında bit çıktı. 29 yaşındayım bu yaşta bit bulaştı saçıma en son 9 yaşındaydım bit bulaştığında. gaz yağı hamile olduğum için kullanmadım ama bit şampuanıyla kuru saça uyguladık sonrada taradık 4-5 tane döküldü sadece. banyoda da o sıkı tarakla taradım bide elma sirkesini durulama suyuna katıp saçımı yıkadım en son

kafuru bit tokasının içine mi koyalım canım nasıl yapalım

bende memnun oldum :) :) doğru yapıyorsun evladını düşünüyorsun bu çok güzel bir şey. bu kadar ince düşünmen bile çok iyi bir anne olduğunun kanıtı zaten Rabbim yavrularını sana bağışlasın. bebek konusu da sürekli olmaması daha iyi tabiki çok sevinçli heyecanlı bi mevzuymuş gibi sürekli bahsetmeye gerek yok ister istemez kıskançlık olabilir ve sonrasında siz zorlanırsınız. o sormadan veya konuyu açmadan konuşmamak daha doğru . annemin babamın aklında sürekli yeni bebek var düşüncesi üzebilir sizde dikkat ediyormussunuz zaten. sıkıntı olmaz inşallah. ama ben kendi 2. çocuğum olacağı zaman bekleyebildiğim kadar bekleyeceğim bize biile günler geçmek bilmiyor bazen olumsuz düşünceler bile geliyor aklımıza endişeleniyoruz oda vakit uzadıkça bekledikçe etkilenme ihtimali yüksek. ama bu söylemeniz yanlış olmuş anlamında demiyorum yanlış anlaşılmasın, ben öyle yapmayı düşünüyorum. geç söylemenin uygun olduğunu da bir kaç kaynaktan okumuştum. diğer pedagogların dediği düşük riskini atlattıktan sonra söylenebilir mevzusu bebek düşerse çocuk üzülür diye ancak benim dediğim her şeyi gözlemleyip vakitte uzadıkça gözünde büyütmesindiye.

kafuru bit tokasının içine mi koyalım canım nasıl yapalım
Canım içi açılabilen bi toka olsun farketmez
Biz bit tokası ve rozeti almıştık onlara koyduk ama mesele bi tülün arasına koyup kurdela gibi bağlayarak toka olarak da kullanabilirsin

Canım içi açılabilen bi toka olsun farketmez
Biz bit tokası ve rozeti almıştık onlara koyduk ama mesele bi tülün arasına koyup kurdela gibi bağlayarak toka olarak da kullanabilirsin
Tamam canım hemen aldırıyorım deneyeceğiz çok sağol

kızlar ya bisey sorcam kaç kilo aldınız simdiye kadar?
malesef 3.5-4 oldu rezillik bu bi kaç gün dikkat edicem dikkat etmeyip ekmek arası vs yedim hemen etkiledi uzun zamandır 3 kilodaydım hemen çıktım yukarılara, yoğurt yumurta balık bugün öyle besleneyim diyorum kilo yerleşmeden insin istiyorum 3 kilo almıştım normalde 2 gündür çok çıkıyorum tartıda. sen kaç kilo aldın

gözünüz aydın canımm sağsalim alırsın kucağına ve bir an önce iyileşirsinninşallah

efsanehayat canım gazyağını doktora sormak lazım zararı var mı diye. Bir de zeytinyağı sürüp ince tarakla arkadan öne tarayıp bekletin. Sonra da güzelce yıkayın diyorlar. Şampuanlar hiçbir zaman fayda etmedi bana. Kimyasal içerikli zaten gazyağından kötü olabilir içerikleri.
Yalnız sirke varsa belli olur zaten hiç kontrol ettiler mi saçlarının iç kısımlarını?

selam kızlar ne zamandır giremedim. dün su içmekten bahsedilmiş ne su ne yiyecek yiyebiliyorum doğru düzgün. iştahım hiç yok midem bulanmıyor ama aşırı iştahsızım bu durumdan da hiç memnun değilim. azıcık bişi yesem midem şişiyo patlayacak gibi oluyo. dün yumurta yedim onu kustum uzun süredir ilk defa. sıcaktan ağır geldi heralde. bugünkü yumurtamı yemeye korkuyroum

rüya yorumu bilmem ama iki isim birbirine bu kadar yakışabilir çok beğendim.

ben kilolu hamile kaldım canım 1 kilo aldım ama almasamda olurdu

bide onun özel tarağı oluyordu onla taraMak gerekiyordu onu yaptınız mı??

utanılacak bir şey yokki canım olabilir yani,çoluk çocuktan bulaşabiliyor sonuçta sıkma canını öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…