- 7 Nisan 2016
- 1.501
- 2.666
- 133
rica ederim nub teorisi sayfasını takip ediyorum da gördüğüm en belirgin nublardan biriSagolun arkadaslar ya insallah cumlemizin gonlundekini rabbim nasip eder.
Demek sende erkek olarak dusundun hic kiza benzeten cikmadi resimlerden.
Doktorda yapi ve kemik olarak erkege benzetiyorum diyince meraklar icersindeyim.
Tekrar tsk ederim yorumladigin icin
ben kilolu hamile kaldım canım 1 kilo aldım ama almasamda olurdu
bilmiyorum ama bence bir kilo çok normal sonuçta bebek var suyu var vucudumuzdaki kan artıyor vs bence o kilo bile sayılmaz ama bence tabi doktor değilim sonuçtaben kilolu hamile kaldım canım 1 kilo aldım ama almasamda olurdu
ben egecen hamileliğimde 20 kilo aldım hastaneden geldigimde kilomda hic degisiklik yoktu sadece ilk hafta 3 kilo gitti o kadar. diyetisyenle 8 kilo daha verdim, 10 kilosu hala benimle. kilo almaya yatkın ama vermeyi hic istemyen bir bunyem var o yuzden tırsıyorum:) canım.bilmiyorum ama bence bir kilo çok normal sonuçta bebek var suyu var vucudumuzdaki kan artıyor vs bence o kilo bile sayılmaz ama bence tabi doktor değilim sonuçtaben çok aldım korkuyorum inşallah böyle düzenlice ayda bir kilo olarak gidiverse ne çok sevinirim son aylar çok alırsam diye korkuyorum herkes öyle diyor son aylar çok alınıyor diye
gözünüz aydın canımm sağsalim alırsın kucağına ve bir an önce iyileşirsinninşallah
Eltim her gece kaynımı bir yerlere gönderiyor dediğin gibi bende tık yok bizim çocuklar gözü tok doğacak sanırımaynen ben de canım ya hiç aşermedim ve arkadaşlar soruyor aşerdin mi neye aşerdin diye eşim de diyor keşke aşerse bişeyler istese de ben de koşup getirsem diye ama ben de tık yok :))
gözü tok olmaları da güzel aslında değil mi bu yönden bakalım biz de napalım :)Eltim her gece kaynımı bir yerlere gönderiyor dediğin gibi bende tık yok bizim çocuklar gözü tok doğacak sanırım
Yani Canım demekki babalarını çok sevecekler kosturmalarini istemiyorlargözü tok olmaları da güzel aslında değil mi bu yönden bakalım biz de napalım :)
rüya yorumu bilmem ama iki isim birbirine bu kadar yakışabilir çok beğendim.
Günaydın kızlar
Bugün sürpriz bi tatil çıktı, uçağa bineceğim. 16. Haftadayız. Sizce bi sorun olur mu, yolculuk yapanınız oldu mu uçakla? İnsan basınç masınç düşünüyor illa ki :)
Her ay değişim yasayabilirsin hazır ol,dogum yaptığında eski dozuna geri döneceksin yine takipte olup en uygun dozu bulacaksın.Ben 12.haftadan itibaren bebeğin kendi trodini kendisi ürettiğini okumuştum...demek ki üretemiyor hala benden kullanıyor...peki doğuma kadar her ay yükselecek mi? Yoksa ilaç dozu yeterli geldiğinde normale düşecek mi değer,
Arkadaşlar merhaba benden de iyi haberler yok 2.5 yıl önce bütün tiroidlerim ameliyatla alındı ve ömür boyu sentetik troid hormonu kullanmak durumundayım 1 ay önce 3.5 olan tsh bu ay 4.76 ya yükselmiş çok canım sıkkın internette okuduğum şeyler hiç iç açıcı değil yarın doktorumla konuşacağım yine ilaç dozum yükselecek ama bebeğim de zeka geriliği olur mu sorusu asla silinmeyecek kafamdan...bu konuda deneyimli anneler oldu mu merak ettiğim tsh'ı yüksek çıkıp da sorun yaşamayan anneler varsa bilgi verirse sevinirim...Mutlu pazarlar...
Teşekkür ederim cevabın için. Çok şükür kanamam riskim falan yok. Yaptım yolculuğu biraz kasık Ağrı'sı oldu sadece o da sanırım basınç vsden bilmiyorum.Sanırım biraz geç oldu cnm ama henüz uçmadın ise ve daha önce kanaman vs olmadı ise sorun yok ben yurt dışı bile yaptım 5 haftalıkken sorunsuz yani riskli bir gebelik değil ise dr lar onay veriyor. sadece kanama olduğu vakit istemiyorlar. iyi tatiller.
Boyle batilnseylere takilmayin kizlar ben tup bebekte embriyo transferimden sonra saclarimi kestirdim ihtiyac bu sonucta.saç kestirmek bebeğin ömrünü kısaltır şeklinde bir batıl inanç var ben de duymuştum onu o yüzden ben de kestirmiyorum ama bilemiyorum ne kadar doğru ilerleyen zamanlarda ne yaparım onu da bilmiyorum :))
Cok gecmis olsun,bit sampuani ile hallettiysen sorun kalmaz tekrarlamak gerekiyordu sanirim birkacgun sonra be lavanta yagi iyi geliyor.kızlar yardımınıza ihtiyacım var çok utanarak yazıyorum10 yaşındaki yeğenime sokaktan arkadaşından bit bulaşmış ondan da bana anneme yengeme tabi. bit şampuanıyla yıkadık saçımızı sirkeli su da yaptık şuan görünürde bişey yok ama ya yumurtası varsa diye düşünmeye başladım bide ben işe başlıcam bu yaştan sonra kafama bit bulaştı sinirimden ağlıyorum sizin çözüm önerileriniz nelerdir yardımcı olun nolur yoksa herkese rezil olacağım
Dün usg de dr bebeğin eşi biraz aşağıda dedi bu ne demek oluyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?