2016 Aralık Anneleri

rica ederim nub teorisi sayfasını takip ediyorum da gördüğüm en belirgin nublardan biri

ben kilolu hamile kaldım canım 1 kilo aldım ama almasamda olurdu
ben kilolu hamile kaldım canım 1 kilo aldım ama almasamda olurdu
bilmiyorum ama bence bir kilo çok normal sonuçta bebek var suyu var vucudumuzdaki kan artıyor vs bence o kilo bile sayılmaz ama bence tabi doktor değilim sonuçta ben çok aldım korkuyorum inşallah böyle düzenlice ayda bir kilo olarak gidiverse ne çok sevinirim son aylar çok alırsam diye korkuyorum herkes öyle diyor son aylar çok alınıyor diye

ben egecen hamileliğimde 20 kilo aldım hastaneden geldigimde kilomda hic degisiklik yoktu sadece ilk hafta 3 kilo gitti o kadar. diyetisyenle 8 kilo daha verdim, 10 kilosu hala benimle. kilo almaya yatkın ama vermeyi hic istemyen bir bunyem var o yuzden tırsıyorum:) canım.

aynen ben de canım ya hiç aşermedim ve arkadaşlar soruyor aşerdin mi neye aşerdin diye eşim de diyor keşke aşerse bişeyler istese de ben de koşup getirsem diye ama ben de tık yok :))
Eltim her gece kaynımı bir yerlere gönderiyor dediğin gibi bende tık yok bizim çocuklar gözü tok doğacak sanırım

Günaydın kızlar
Bugün sürpriz bi tatil çıktı, uçağa bineceğim. 16. Haftadayız. Sizce bi sorun olur mu, yolculuk yapanınız oldu mu uçakla? İnsan basınç masınç düşünüyor illa ki :)

Sanırım biraz geç oldu cnm ama henüz uçmadın ise ve daha önce kanaman vs olmadı ise sorun yok ben yurt dışı bile yaptım 5 haftalıkken sorunsuz yani riskli bir gebelik değil ise dr lar onay veriyor. sadece kanama olduğu vakit istemiyorlar. iyi tatiller.

Her ay değişim yasayabilirsin hazır ol,dogum yaptığında eski dozuna geri döneceksin yine takipte olup en uygun dozu bulacaksın.
Metabolizman tamamen değiştiği icin su an bu dozlar kullanılıyor,içini ferah tut.dr.lar bu konuda oldukca duyarlilar.

çok geçmiş olsun arkadaşım bendede yüksek bende ilaç kullanıyorum . ama bir ark.ımın hamilelikte 6-6,5 lara kadar çıkmıştı dediğin gibi ilaç dozunu arttırarak dengede tuttular ve çocucğu maaş. çok sağlıklı doğdu şuan 3 yaşında ve hiç bir sorun yaşamadı. korkma sendede durum aynı olur inş.
neti maalesef hepimiz okuyoruz içimiz karartıyoruz ama şuda bir gerçekki orda hep en kötüsü yazıyor. derdi olmayan sorunu olmayan zaten oraya yazmaz nezamanki en kötüsünü yaşıyor o zaman nete yazılıyor dolayısı ile çok takılma tabiki önlemini hemen al dr a git fakat kendini yıpraktma şimdiden . iyi olacak herşey inş. geçmiş olsun cnm

Teşekkür ederim cevabın için. Çok şükür kanamam riskim falan yok. Yaptım yolculuğu biraz kasık Ağrı'sı oldu sadece o da sanırım basınç vsden bilmiyorum.

saç kestirmek bebeğin ömrünü kısaltır şeklinde bir batıl inanç var ben de duymuştum onu o yüzden ben de kestirmiyorum ama bilemiyorum ne kadar doğru ilerleyen zamanlarda ne yaparım onu da bilmiyorum :))
Boyle batilnseylere takilmayin kizlar ben tup bebekte embriyo transferimden sonra saclarimi kestirdim ihtiyac bu sonucta.

Cok gecmis olsun,bit sampuani ile hallettiysen sorun kalmaz tekrarlamak gerekiyordu sanirim birkacgun sonra be lavanta yagi iyi geliyor.
Cokca isik alan biryerde hepiniz birbirinizin saclarini surekli kontrol edin ölü sirkeleri oyle alabilirsiniz.

Dün usg de dr bebeğin eşi biraz aşağıda dedi bu ne demek oluyor?

ne olduğunu bende tam bilmiyorum açıkçası ama banada dr um demişti 15 gün önce bu pek istemediğimiz bir durum ama bu dönemde yukarı atar merak etme dedi . rahim büyüdükçe o kendini yukarı atabiliyormuş ki bu cuma günkü kont. de atmıştı kendini yukarı . doalsyuısı ile merak etmeyin sizinde bir sonraki kont. de öyle olacaktır. bu arada hareketlerinize busürede dik. edin çok yürümeyin yormayın kendizini bir şey taşımayın bişeye uzanmayın. dr tavsiyeleri bunlar bu arada bana öyle demişti dr um .
sevgiler.

kızlar bugün öğlen güneş koruyucu aldım laroch pasoy çocuk formunu aldım daha güzel koruyormuş yüz ve vücut için tavsiye üzerine aldım umarım memnun kalırım :)

Evet kızlar taşıniyoruz bildiginiz Gibi
Ev toplama %90 bitirdim artık dolaplar bombos
Bugün hava iyiken biraz evi temizleyeyim dedim bayağı dağildi toz oldu her yer ilgilenemedim mutfak dolaplarini sildim
Evi supurup halialri kaldıracağım banyoyuda akittim mi tamamdir
Ben ne zaman taşınsam gittiğim mutfaklar balkonlar camlar banyo falan pis pis bırakmış oluyorlar. Hoşuma gitmiyor hiç bende şimdi hem burayı temizliyorum hem gideceğim evi temizleyecegim enayiligime doymayayim
Esimden gizli yapıyorum görse kızar bırak ne yapıyorsun boş yere kendini yoruyorsun biz temiz mi aldık diye ama ne yapayım utanıyorum ben :)
Amaaa tovbe bolkon cam falan temizlemem ne zorum var o kadarinada hele şimdi hamilelikte zor is
Bende yazdım böyle dertler bitmiyor hepimizin ayrı ayrı dertleri stresleri var
Carsamba gidiyorum memlekete

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…