2016 Aralık Anneleri

selam kızlar
tüm doğal yolları denememe rağmen kabızlık çekiyorum en başından beri,bu yüzden 4.5 kilo aldım şimdiden.
aranızda doktora gidip ilaç kullanan varmi,artık ilaç verirler sanırım....şimdiden teşekkürler

canım kefiri denedin mi burada daha önce de konuşuldu kabızlık konusu ve kefir çok iyi geliyor düzenliyor bağırsakları tavsiye ederim bizzat kendimden biliyorum :)

Evet internete baktığımda zaten kötü deneyimle yığınla...bakalım nereye kadar arttırarak gideceğiz dozu kendi ya da bebeğimin sağlığı etkilenmesin de hiç problem yok...çok teşekkür ederim böyle deneyimleri paylaşmanız beni gerçekten rahatlatıyor..doktorlar bu konularda ketum tek tek merak ettiklerimi soramıyorum ne yazık ki..dualarınıza beni de ekleyin...

al benden bir tane daha kendimi tek sanıyordum ama sende bendensn ark.ım bende bu hafta oldu açılır açılır denildi ama hala ne açılan iştah var nede cnmı çeken bir şey . günde 2 lt su içen ben dediğin gibi su bile içemiyorum . dr kussanda ye diyor ama olmuyor almıyor mide ve kuş kadar yesemde dediğin gibi çatlıcak gibi oluyorum hemen ve uzun süre geçmiyor ved eyatınca yine raatlıyorum ama işyerinde sandalye tepesinde beni çok rahatsz ediyor. tez vakitte bizimde iştahlar açılır inş.

Hadi bakalım yolun açık olsun..
Ben de haftaya çarşamba ailemin yanına geçiyorum. .
Az kaldı benim de..
Içinde yaşadığımız için daha toplanması gereken yerler var ama onu da son gün toplayacagim. .
Ben de sevmem arkamdan konuşulması ni
Daha önceki evleri biraz supurup silmistim
Bu Evimi de temizliyorum ama eşim benden sonra bir ay daha kalacak o ne yapar bilmem :)

neden aç geziyorsun canım bulantıdan mı iştahın mı yok

bulantım yok çok şükür ama hiç iştahım yok yani kötü olmasam karnım kazınmasa hiç cnm bir şey istemiyor. yani şunuda yiyim demiyorum nezamanki açlıktan bayılacak hale geliyorum ozaman bayılmamak için yiyiorum . zaten azcık yiyebiliyorum hemen davul gbi şişiyorum çünkü, oda yemekten sonra çok rahatsız ediyor beni .
nasıl geçer nezaman geçer bilmiyorum 15 . hfta dediler onada girdim ama hala aynıyım .
iştahsızlık çok kötüyümüş diyorum allahım nolur iştahım açılsın söz birdaha rejim mejim yok söz ne bulsam yicem ama yine açılmıyor :)

çok iyi anlıyorum arkadaşım seni dr lar dediğin gibi en özeline en paralısınada gitsen ağızlarından kelpetenle laf alabiliyoruz. ama sen içini ferah tut Allahın izniyle iyi olacak herşey sonuçta ilacı var çaresi var Rabbim çaresiz dert vermesn . hayırlı haberlerini beklliyorum inş.

Allah razı olsun canım benim rabbim büyüktür kimin nerede ne derdi varsa yardımcısı olsun inşallah...bir ay daha böyle kullanacağım bakalım kontrolüm de ta 16 temmuz da miniğimi görmeme de daha çok var

Bizim ev sahibi ile anlaşmamız bitti uzattik da uzattik 30 haziran son diye anlasmaistik ama yerimiz açıklanınca hemen taşıyacağız bu hafta aciklacak neresi olduğu inşallah
Hemen cikaricaz evi
daha doğrusu ben gidiyorum eşime kaldı o işler ben yapmam gerekenleri bitirdim

Hayirli günler güzel anneler :)

Benim bulantilarim hala geçmedi hatta azalmadi bile açken karnim kaziniyo ondan rahatsız oluyorum azicik birşeyler yiyincede midem bulanmaya basliyo hemen ama öyle böyle değil. Cikaramiyorum da cikarsam rahatlarmiyim ki.

Coraspin kullanan var mi aranizda sanki ilaci aldiktan sonra çok daha fazla bulaniyo gibi ama öyle olan varmi başka?

ben coraspin kullanıyorum ama bulantı yapmıyor bende :/

canım kefiri denedin mi burada daha önce de konuşuldu kabızlık konusu ve kefir çok iyi geliyor düzenliyor bağırsakları tavsiye ederim bizzat kendimden biliyorum :)
hiç içmedim ama ilaç içmekten iyidir,deneyeceğim teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…