Bende de iştah sıfır üç yasında oglum A hazırlıyorm ona soruyorum be istersin ne yapım ona göre bir iki lokma yiyorum ancak yoksa yokbulantım yok çok şükür ama hiç iştahım yok yani kötü olmasam karnım kazınmasa hiç cnm bir şey istemiyor. yani şunuda yiyim demiyorum nezamanki açlıktan bayılacak hale geliyorum ozaman bayılmamak için yiyiorum . zaten azcık yiyebiliyorum hemen davul gbi şişiyorum çünkü, oda yemekten sonra çok rahatsız ediyor beni .
nasıl geçer nezaman geçer bilmiyorum 15 . hfta dediler onada girdim ama hala aynıyım .
iştahsızlık çok kötüyümüş diyorum allahım nolur iştahım açılsın söz birdaha rejim mejim yok söz ne bulsam yicem ama yine açılmıyor :)
16+1 de 148 gr dı :)Kizlar 15+3 deyiz 140 gr bebis. Sizinkiler ne kadar kg.
O Maaşallah bakalım benım bebegim Nasıl 14 haftalık gitrimdeeee Dr birşey demedi16+1 de 148 gr dı :)
Yok boyunu bnde sormadim. Kg daha cok onemsiyorum 10 gunde 34 gr aldi demistim 140 suan cok iyi demistigünümüz neredeyse aynı benimkide 15+2 boyunu öğrendin mi? ben bilmiyorum hiç en son 12+2 de gittiğimde sormayı unuttum boyu kilosunu
Ooo biz iyiz o zaman. Masallah masallah. Bende az mi acaba diyip duruyodum:)16+1 de 148 gr dı :)
Canım benimki 14+6 da 123 gramdiOoo biz iyiz o zaman. Masallah masallah. Bende az mi acaba diyip duruyodum:)
Canım benimki 14+6 da 123 gramdiOoo biz iyiz o zaman. Masallah masallah. Bende az mi acaba diyip duruyodum:)
ekledim prensesi :)herkese günaydın :)AzRASILAM benim prensesimi listeye eklememişsin rica etsem cici kızımı da ekler misin :)
ben sertleştiğini bile hissediyorum canımı acıtıyor bazenGünaydın kızlar. İçinizde hamileliği en önde gidenlerden biri benim ikinci çocuğum olmasına rağmen hala bişey hissedemiyorum maalesef. Doktorum 20. hafta dedi sabırsızlıkla bekliyorum :)
hadi hayırlısı olsun bakalımgünaydın kızlar :) bizim de yarın kontrolümüz var..cinsiyet kesinleşecek..
Utanılacak ne var canımkızlar yardımınıza ihtiyacım var çok utanarak yazıyorum10 yaşındaki yeğenime sokaktan arkadaşından bit bulaşmış ondan da bana anneme yengeme tabi. bit şampuanıyla yıkadık saçımızı sirkeli su da yaptık şuan görünürde bişey yok ama ya yumurtası varsa diye düşünmeye başladım bide ben işe başlıcam bu yaştan sonra kafama bit bulaştı sinirimden ağlıyorum sizin çözüm önerileriniz nelerdir yardımcı olun nolur yoksa herkese rezil olacağım
kızlar yardımınıza ihtiyacım var çok utanarak yazıyorum10 yaşındaki yeğenime sokaktan arkadaşından bit bulaşmış ondan da bana anneme yengeme tabi. bit şampuanıyla yıkadık saçımızı sirkeli su da yaptık şuan görünürde bişey yok ama ya yumurtası varsa diye düşünmeye başladım bide ben işe başlıcam bu yaştan sonra kafama bit bulaştı sinirimden ağlıyorum sizin çözüm önerileriniz nelerdir yardımcı olun nolur yoksa herkese rezil olacağım
Bugün listeyi düzlerken nickin gözüme çarptı naptı nerde dedim bu kızHayirli günler güzel anneler :)
Benim bulantilarim hala geçmedi hatta azalmadi bile açken karnim kaziniyo ondan rahatsız oluyorum azicik birşeyler yiyincede midem bulanmaya basliyo hemen ama öyle böyle değil. Cikaramiyorum da cikarsam rahatlarmiyim ki.
Coraspin kullanan var mi aranizda sanki ilaci aldiktan sonra çok daha fazla bulaniyo gibi ama öyle olan varmi başka?
16+5 deydik cuma günü 175gr 16cmdi cnm bnm prensesKizlar 15+3 deyiz 140 gr bebis. Sizinkiler ne kadar kg.
Benimkide 15+5 te 140 gr dı canım boyunu söylemedi drKizlar 15+3 deyiz 140 gr bebis. Sizinkiler ne kadar kg.
Oh oh iyimis canmBugün listeyi düzlerken nickin gözüme çarptı naptı nerde dedim bu kız
Bugün sen yazdın
Nasılsın cnm sık giremiyorsun sanırım
16+5 deydik cuma günü 175gr 16cmdi cnm bnm prenses
Yarın ekleyim inşallah cnm
Biz hafta olarak biraz daha büyük olunca :)Oh oh iyimis canm
Günaydın Arkadaşlar
Bu hafta öyle bir hafta olsun ki hastalar şifa haberleri alsın , bütün hamişlerin içi mutlulukla dolsun ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?