2016 Aralık Anneleri

Bende de iştah sıfır üç yasında oglum A hazırlıyorm ona soruyorum be istersin ne yapım ona göre bir iki lokma yiyorum ancak yoksa yok

kixlar ya ben devamli ogurup kusuyorum esim kendini sartliosun sen her yemekten sonra kusuosun dioo neden sartliyim allah allah samki cok hos bi durum kendime iskence cektirmek ama midem almio zaten gidim gidim yiyorum sanki biri karnima tekme yumruk atiyorr.. boyle olan varmi

herkese günaydın :) AzRASILAM benim prensesimi listeye eklememişsin rica etsem cici kızımı da ekler misin :)
ekledim prensesi :)

Günaydın kızlar. İçinizde hamileliği en önde gidenlerden biri benim ikinci çocuğum olmasına rağmen hala bişey hissedemiyorum maalesef. Doktorum 20. hafta dedi sabırsızlıkla bekliyorum :)
ben sertleştiğini bile hissediyorum canımı acıtıyor bazen
insana göre değişiyor canım 20 den sonra bol bol tekmelerini hissedersin
günaydın kızlar :) bizim de yarın kontrolümüz var..cinsiyet kesinleşecek..
hadi hayırlısı olsun bakalım
Utanılacak ne var canım
bnm küçüklük kabusum
hamile olmasan saçını boyat derdim
ama şimdiki eczanede satılan şampuanlar çok iyi
Bnm kız kreşe gidince bulaştı saçını kestirmedim çokda gürdü
Eczaneden şampuan bir kere kullandık

Canim bunda utanilacak birsey yok. Herkesin basina gelebilir. Sampuani bir kac kere kullanmak gerekiyor. Siki uclu taraklar var bazen sampuan kutularinda beraber satiliyor. Yumurtalari ayikliyor bu taraklar. Dedigim gibi bir kac haftada kurtulursun. Allah baska dert vermesin bu onemli birsey degil. Birde bit sampuanlari kimyasal iceriyor olabilir, istersen eczaciya sor veya doktoruna danis hamilelikte bir sikinti olmasin.

Bugün listeyi düzlerken nickin gözüme çarptı naptı nerde dedim bu kız
Bugün sen yazdın
Nasılsın cnm sık giremiyorsun sanırım

Kizlar 15+3 deyiz 140 gr bebis. Sizinkiler ne kadar kg.
16+5 deydik cuma günü 175gr 16cmdi cnm bnm prenses

Kızlar ben ilk hamileliğimde 24 kilo aldım ve 4 ay içinde hepsini verdim evime döndüğümde zaten 7 kilosu gitmişti oglumu emzirmemle alakası oldugunu söylemişti doktorum, emzirmek kilo vermeyi kolaylaştırıyormuş

Sanki bebişimi dünden beri hissediyorum, ama kendi kendime yok daha erken diyorum :) Sanırım ikinci hamilelik olduğu için daha erken hissedebiliyorum, ilk hamileliğimde 18. Haftadan sonra hissetmiştim.
Bu arada benim sat kızımın ilk YAŞ günü olmuş oldu, yani Planlı bir hamilelik değildi aslında. Kızım küçük olduğu için herşey çok zor görünüyor gözüme, bir de çok hareketli hiç yerinde durmayan bir bebek.
Ilk hamileliğim de 17 kilo aldım ve tam 1 sene içinde hepsi geri gitti, hiç spor yapamadım, zaman bulamadım, sporu kızım yaptırdı bana, halen devam :)
Şimdi toplam da 3 kiloya yakin aldim ve Karnim Kocaman.
7 Temmuz randevum ve cinsiyetini Öğrenmek için çatlıcam, bir oğluşum olsun çok isterim. Hayırlısıyla tabii
Ben de son ultrason resimlerini koysam, kim yorumlar cinsiyeti

Eklentiler

• image.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 69
  • image.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 67
  • image.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 74
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…