Benimde uzun süredir kaşınıyo canım ama çatlıcak diye getirmiyorum aklıma :) büyüdükçe olurmuş ama kremde sürüyorum genede kaşınıyokızlarr benim karnım kaşınmaya başladı sizde de oluyor mu kaşınma
Bugün listeyi düzlerken nickin gözüme çarptı naptı nerde dedim bu kız
Bugün sen yazdın
Nasılsın cnm sık giremiyorsun sanırım
ben coraspin kullanıyorum ama bulantı yapmıyor bende :/
Geçmiş olsun canım dikkat et Allah korusun karnını felan çarpmamışsın Allah beterinden korusun inşa Allah ,moralini bozma buz koy bolca yarına birşeyin kalmaz inşallahKızlar günaydın bugün eşim işe gittikten sonra yatağın en ucuna gelmişim uyurken , aşağı düşerken yüzüm komidine çarptı şişti . Dün bit yüzünden morelim bozuktu. Bugün yüzümdeki şişlikten
Bn nub erkek dedim ama kafa yapıdısa kıza bnziyor ama bnce erkek :)Sanki bebişimi dünden beri hissediyorum, ama kendi kendime yok daha erken diyorum :) Sanırım ikinci hamilelik olduğu için daha erken hissedebiliyorum, ilk hamileliğimde 18. Haftadan sonra hissetmiştim.
Bu arada benim sat kızımın ilk YAŞ günü olmuş oldu, yani Planlı bir hamilelik değildi aslında. Kızım küçük olduğu için herşey çok zor görünüyor gözüme, bir de çok hareketli hiç yerinde durmayan bir bebek.
Ilk hamileliğim de 17 kilo aldım ve tam 1 sene içinde hepsi geri gitti, hiç spor yapamadım, zaman bulamadım, sporu kızım yaptırdı bana, halen devam :)
Şimdi toplam da 3 kiloya yakin aldimve Karnim Kocaman.
7 Temmuz randevum ve cinsiyetini Öğrenmek için çatlıcam, bir oğluşum olsun çok isterim. Hayırlısıyla tabii
Ben de son ultrason resimlerini koysam, kim yorumlar cinsiyeti
Sıcağı hiç deme cnm ortada domates gibi dolaşıyorum hamile oldığumu bilmeyenler bişeyimizmi var diyor açık tenliyim bildiğin kızarıyorumCanim çok sagol maşallah ne kadar ilgilisin.
Son iki hafta biraz zor geçti bulantilarim sanki daha da artti ve beni çok zorluyo İzmirin sicagida malum zaten bide idrar yolu enfeksiyonu atlattim simdi iyiyim çok şükür.
Senin sıkıntini da yeni gördüm çok geçmiş olsun. Rabbim selamet versin gönlünü genisletsin inşallah. Bebisine Saglik afiyet versin. Onlar Allaha emanet biz O'na dayanip guvenelim O'nun her şeye gücü yeter.
Bu arada doktor bana da erkeğe benziyordu dedi ama net değil perşembe günü randevum var o zaman netlesecek diye umuyorum inşallah.
Hoşgeldiniz bilgilerini yazarsan listeye ekleyimMerhaba bende aralik annesi olcam insallah 15.hafta icindeyim
Geçmiş olsun canımKızlar günaydın bugün eşim işe gittikten sonra yatağın en ucuna gelmişim uyurken , aşağı düşerken yüzüm komidine çarptı şişti . Dün bit yüzünden morelim bozuktu. Bugün yüzümdeki şişlikten
7/24 uyuyabilirimGünaydın kızlar ben akşam 9 da uyuyorum sabah 6 da uyaniyorum gündüz de çok halsiz oluyorum öğlene kadar ise gidiyorum ama perişan oluyorum orada eve gelir gelmez tekrar yatış. Yatmaktan etlerim kemiklerim ağrıyorBiraz düzeliyor gibi oluyor sonra aynı...
Kızlar günaydın bugün eşim işe gittikten sonra yatağın en ucuna gelmişim uyurken , aşağı düşerken yüzüm komidine çarptı şişti . Dün bit yüzünden morelim bozuktu. Bugün yüzümdeki şişlikten
Sağol canım hemen buz koyduk ama Nasıl vurdum anlamadım uykudan çarpmayla uyanmakta kötü oluyormuşGeçmiş olsun canım dikkat et Allah korusun karnını felan çarpmamışsın Allah beterinden korusun inşa Allah ,moralini bozma buz koy bolca yarına birşeyin kalmaz inşallah
o zaman mutlaka dene canım çok faydasını gördüm ben özellikle aoç nin veya sek in varsa öneririmhiç içmedim ama ilaç içmekten iyidir,deneyeceğim teşekkürler
canım biz de 15+3 deyiz bugün perşembe gidicem kontrole o zaman 15+6 olacak bakalım o zaman yazarım ama normal seninkiKizlar 15+3 deyiz 140 gr bebis. Sizinkiler ne kadar kg.
canım biz de 15+3 deyiz bugün perşembe gidicem kontrole o zaman 15+6 olacak bakalım o zaman yazarım ama normal seninki
çok geçmiş olsun canım dikkat et aman diyelim kendine de bebişe de bişey olmasın ama bu o kadar önemli olmaz merak etmeGeçmiş olsun canım dikkat et Allah korusun karnını felan çarpmamışsın Allah beterinden korusun inşa Allah ,moralini bozma buz koy bolca yarına birşeyin kalmaz inşallah
hadi gözün aydın canım kız annesi olacaksın erkek senesiGunaydın bayanlarBizim cinsiyetimiz dun belli oldu nihayet fıstıgımız kızımız geliyor insaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?