2016 Aralık Anneleri

Bugün listeyi düzlerken nickin gözüme çarptı naptı nerde dedim bu kız
Bugün sen yazdın
Nasılsın cnm sık giremiyorsun sanırım

Canim çok sagol maşallah ne kadar ilgilisin.
Son iki hafta biraz zor geçti bulantilarim sanki daha da artti ve beni çok zorluyo İzmirin sicagida malum zaten bide idrar yolu enfeksiyonu atlattim simdi iyiyim çok şükür.

Senin sıkıntini da yeni gördüm çok geçmiş olsun. Rabbim selamet versin gönlünü genisletsin inşallah. Bebisine Saglik afiyet versin. Onlar Allaha emanet biz O'na dayanip guvenelim O'nun her şeye gücü yeter.

Bu arada doktor bana da erkeğe benziyordu dedi ama net değil perşembe günü randevum var o zaman netlesecek diye umuyorum inşallah.

Geçmiş olsun canım dikkat et Allah korusun karnını felan çarpmamışsın Allah beterinden korusun inşa Allah ,moralini bozma buz koy bolca yarına birşeyin kalmaz inşallah

Günaydın kızlar ben akşam 9 da uyuyorum sabah 6 da uyaniyorum gündüz de çok halsiz oluyorum öğlene kadar ise gidiyorum ama perişan oluyorum orada eve gelir gelmez tekrar yatış. Yatmaktan etlerim kemiklerim ağrıyor Biraz düzeliyor gibi oluyor sonra aynı...

Bn nub erkek dedim ama kafa yapıdısa kıza bnziyor ama bnce erkek :)
Allah gönlüne göre versin inşallah

Sıcağı hiç deme cnm ortada domates gibi dolaşıyorum hamile oldığumu bilmeyenler bişeyimizmi var diyor açık tenliyim bildiğin kızarıyorum
Bulantının geçmemesi nadir ama olağan bir durum sıcakta etkiliyordur
Merhaba bende aralik annesi olcam insallah 15.hafta icindeyim
Hoşgeldiniz bilgilerini yazarsan listeye ekleyim
Geçmiş olsun canım
Üstüste gelmiş can sıkıcı durum
Ama Rabbim büyüğünden esirgesin

7/24 uyuyabilirim
Sıcakların da etkisiyle halsizlik var kolay değil iki canlıyız bebiş bizden beslenip hızla büyüyor

Geçmiş olsun canım dikkat et Allah korusun karnını felan çarpmamışsın Allah beterinden korusun inşa Allah ,moralini bozma buz koy bolca yarına birşeyin kalmaz inşallah
Sağol canım hemen buz koyduk ama Nasıl vurdum anlamadım uykudan çarpmayla uyanmakta kötü oluyormuş

canım biz de 15+3 deyiz bugün perşembe gidicem kontrole o zaman 15+6 olacak bakalım o zaman yazarım ama normal seninki

Perşembe günü benimde randevum var :) Son gittiğimde doktora bu tür şeyler sorduğumda bana biraz dert yandı :)
Her bebeğin gelişim hızı farklıdır, genetiği farklıdır, internette okuduklarınızla kıyaslama yapmayın lütfen dedi.
Bazı bebekler ilk zamanlar bazı bebekler ise sonraki aylarda gelişim gösterir dedi. Aksi bi durum söz konusu ise biz doktorlar zaten size bildiririz dedi.

çok geçmiş olsun canım dikkat et aman diyelim kendine de bebişe de bişey olmasın ama bu o kadar önemli olmaz merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…