- 17 Mayıs 2016
- 719
- 838
- 18
hayır olsun canım hamileyken çok sık rüya görülürmüş geçen bi yerde okumuştum çok ta takılmamak lazım ama hayır olsun diyelim mutlu huzurlu günler ve haftalar bizim olsun :)Günaydın kızlar musmutlu günümüz olsun inşallah....
Rüyamda bir sürü küpe gördüm ve kızı olan bir arkadaşımında önünde bir sürü küpe vardı minik taşlı pırıltılı küpe Rabbim hayırlara çıkarsın...
aslında kıyaslama yapmak falan değil de insan gene de bilmek istiyor yani boyu nedir kilosu nedir onlar da söyleyiversinler nolacak yani değil mi :))Perşembe günü benimde randevum var :) Son gittiğimde doktora bu tür şeyler sorduğumda bana biraz dert yandı :)
Her bebeğin gelişim hızı farklıdır, genetiği farklıdır, internette okuduklarınızla kıyaslama yapmayın lütfen dedi.
Bazı bebekler ilk zamanlar bazı bebekler ise sonraki aylarda gelişim gösterir dedi. Aksi bi durum söz konusu ise biz doktorlar zaten size bildiririz dedi.
aslında kıyaslama yapmak falan değil de insan gene de bilmek istiyor yani boyu nedir kilosu nedir onlar da söyleyiversinler nolacak yani değil mi :))
kızlarr benim karnım kaşınmaya başladı sizde de oluyor mu kaşınma
SAĞOL canım benim baktım anlamına hamileyseniz erkek çocuk dünyaya getireceksiniz diyor:) oğluş geliyor galiba oyy yerim ben onu :)hayır olsun canım hamileyken çok sık rüya görülürmüş geçen bi yerde okumuştum çok ta takılmamak lazım ama hayır olsun diyelim mutlu huzurlu günler ve haftalar bizim olsun :)
kızlarr benim karnım kaşınmaya başladı sizde de oluyor mu kaşınma
Kızlar günaydın bugün eşim işe gittikten sonra yatağın en ucuna gelmişim uyurken , aşağı düşerken yüzüm komidine çarptı şişti . Dün bit yüzünden morelim bozuktu. Bugün yüzümdeki şişlikten
Kızlar merhaba
Cinsiyetle alakalı bir sorum olacaktı.
Bunu ben oğlumdada yaşadım ve yaşayanlarda gördūm.bebeği sol tarafta kıpırdağını hissedersen veya ağırlığın soldaysa erkek ama kız ise sağa yetkeşiyormuş.acaba bu herkeste böylemi??
Ben hamileliğimin başindan beri sağ tarafımda ağırlık ağrı felan.geçen gūn doktor erkeğe benziyor dedi tabii o aradaki kordon değilse dedi.tabiiki önce sağlıklî olsun ama gönlūmdeki kız
aynen canım sana katılıyorum bu hafta bu merak geçecek inş sağlıklı sıhhatlı olduklarını da öğreniriz inş Allah ın izniyle:)SAĞOL canım benim baktım anlamına hamileyseniz erkek çocuk dünyaya getireceksiniz diyor:) oğluş geliyor galiba oyy yerim ben onu :)
Hadi perşembe ye az kaldı kesin öğrenicez artık cinsiyetleri de şimdiden heyecan başladı sağlıklı haberlerini duyalım sonrada şu merakımız geçsin artık demii
Canım benim çok geçmiş olsun,iki kat dikkat etmeli Allah esirgesin...Kızlar günaydın bugün eşim işe gittikten sonra yatağın en ucuna gelmişim uyurken , aşağı düşerken yüzüm komidine çarptı şişti . Dün bit yüzünden morelim bozuktu. Bugün yüzümdeki şişlikten
selam canım,kemik ağrıları ilk gebelikte erken başladı bende,dr ısrarla magnezyumu al diyordu,tadı bööööö aha şimdi de başladı,kaç gündür içmemek için direndim ama bu sabah içtim,eklemler,kemikler sızlıyor,parmaklarda uyuşma şişme oluyor ilerlerse o yüzden ihmal etmeyelim.Günaydın kızlar ben akşam 9 da uyuyorum sabah 6 da uyaniyorum gündüz de çok halsiz oluyorum öğlene kadar ise gidiyorum ama perişan oluyorum orada eve gelir gelmez tekrar yatış. Yatmaktan etlerim kemiklerim ağrıyorBiraz düzeliyor gibi oluyor sonra aynı...
günaydın herkese
Gunaydın bayanlarBizim cinsiyetimiz dun belli oldu nihayet fıstıgımız kızımız geliyor insaallah
Günaydın kızlar musmutlu günümüz olsun inşallah....
Rüyamda bir sürü küpe gördüm ve kızı olan bir arkadaşımında önünde bir sürü küpe vardı minik taşlı pırıltılı küpe Rabbim hayırlara çıkarsın...
Günaydın herkese
Kızlar merhaba
Cinsiyetle alakalı bir sorum olacaktı.
Bunu ben oğlumdada yaşadım ve yaşayanlarda gördūm.bebeği sol tarafta kıpırdağını hissedersen veya ağırlığın soldaysa erkek ama kız ise sağa yetkeşiyormuş.acaba bu herkeste böylemi??
Ben hamileliğimin başindan beri sağ tarafımda ağırlık ağrı felan.geçen gūn doktor erkeğe benziyor dedi tabii o aradaki kordon değilse dedi.tabiiki önce sağlıklî olsun ama gönlūmdeki kız
Herkeşşşlere günaydın,herkes güzel hayırlı haberler alır inşallah,Günaydın arkadaşlar. Güzel haberlerle dolu dolu bir forum olsun inşallah:) Benim göbek de aldı başını gidiyor, çok çabuk büyüdü bu son 1-2 haftada. ikinci gebeliklerde çok çabuk belli olurmuş , doğru gerçekten:)) 9. ayımı hiç düşünemiyorum:)
cnm hayırlı olsun listede yoksunGunaydın bayanlarBizim cinsiyetimiz dun belli oldu nihayet fıstıgımız kızımız geliyor insaallah
ben kızın olacak derdim cinsiyetini erkek bilmesem :)Günaydın kızlar musmutlu günümüz olsun inşallah....
kesinlikle bn ilk hamilelğimde 27kilo aldımPerşembe günü benimde randevum var :) Son gittiğimde doktora bu tür şeyler sorduğumda bana biraz dert yandı :)
Her bebeğin gelişim hızı farklıdır, genetiği farklıdır, internette okuduklarınızla kıyaslama yapmayın lütfen dedi.
Bazı bebekler ilk zamanlar bazı bebekler ise sonraki aylarda gelişim gösterir dedi. Aksi bi durum söz konusu ise biz doktorlar zaten size bildiririz dedi.
yok canım doktorun izin verdiyse dert etme derimKızlar bişey sorucam bayram tatili için ailemin yanına gitmek istiyorum 7 saatlik yol ama eşimle 4 saatlik yol yapıp bir gün dinlenip ertesi gün 3 saatlik yol yapalım dedik yorucu ve riskli olmasın diye. Gebeyken yolculuk yapan arkadaşlar bilgilendirir misiniz biraz beni? Doktorum sorun olmaz dedi gebelik açısından. Ama emboli kan göllenmesi filan deniyo korkutuyor beni: (
selam kızlarr :) ben de bayadır giremiyorum işlerim yoğundu.. bugun kontrolümüz var bakalım cinsiyeti kesinleşecek.. :) daha önce 2 doktor da erkek dedi ama güvenemiyorum.. 16. hafta bitti artık daha kesin olur diye düşündüm :)) bize dua edin umarım iyidir minnakımmm[/QU
inşallah güzel haberlerle geleceksin canım ben de perşembe gidicem bakalım kontrole inş bebişler sağlıklı sıhhatli bizi bekliyorlardır :)
İnşallah canım ya bi de 4 saat bir gün içerisinde cok da sıkıntı olmaz diye düşünüyorum ya inşallah da öyle olur. Rabbim korusun bizi: /yok canım doktorun izin verdiyse dert etme derim
Kızlar bişey sorucam bayram tatili için ailemin yanına gitmek istiyorum 7 saatlik yol ama eşimle 4 saatlik yol yapıp bir gün dinlenip ertesi gün 3 saatlik yol yapalım dedik yorucu ve riskli olmasın diye. Gebeyken yolculuk yapan arkadaşlar bilgilendirir misiniz biraz beni? Doktorum sorun olmaz dedi gebelik açısından. Ama emboli kan göllenmesi filan deniyo korkutuyor beni: (
Kızlar bişey sorucam bayram tatili için ailemin yanına gitmek istiyorum 7 saatlik yol ama eşimle 4 saatlik yol yapıp bir gün dinlenip ertesi gün 3 saatlik yol yapalım dedik yorucu ve riskli olmasın diye. Gebeyken yolculuk yapan arkadaşlar bilgilendirir misiniz biraz beni? Doktorum sorun olmaz dedi gebelik açısından. Ama emboli kan göllenmesi filan deniyo korkutuyor beni: (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?