2016 Aralık Anneleri

hayır olsun canım hamileyken çok sık rüya görülürmüş geçen bi yerde okumuştum çok ta takılmamak lazım ama hayır olsun diyelim mutlu huzurlu günler ve haftalar bizim olsun :)

aslında kıyaslama yapmak falan değil de insan gene de bilmek istiyor yani boyu nedir kilosu nedir onlar da söyleyiversinler nolacak yani değil mi :))

aslında kıyaslama yapmak falan değil de insan gene de bilmek istiyor yani boyu nedir kilosu nedir onlar da söyleyiversinler nolacak yani değil mi :))

Aynen bende o niyetle sormuştum ama sonradan söyledikleri de mantıklı geldi :)
Her anne-babanın genetiği, boy ortalaması vs farklı ve bebekleriniz bunlardan referans alıyor, beslenme dışında genetik faktörler çok önemli dedi.
Bende internette şu hafta x cm , şu hafta x gr yazıyor ister istemez aklımıza takılıyor doktor bey napalım falan dedim :)

kızlarr benim karnım kaşınmaya başladı sizde de oluyor mu kaşınma

benm hemen hemen iki üç haftadır var artık kremlenmem gerek diye bağırıyormuş bize. bebe yağı aldım düzenli olmasada akşamları süremeye çalışıyorum . öz. banyodan sonra cilt kuruduğundan mutlaka sürün diyor ecz.cı.

hayır olsun canım hamileyken çok sık rüya görülürmüş geçen bi yerde okumuştum çok ta takılmamak lazım ama hayır olsun diyelim mutlu huzurlu günler ve haftalar bizim olsun :)
SAĞOL canım benim baktım anlamına hamileyseniz erkek çocuk dünyaya getireceksiniz diyor:) oğluş geliyor galiba oyy yerim ben onu :)
Hadi perşembe ye az kaldı kesin öğrenicez artık cinsiyetleri de şimdiden heyecan başladı sağlıklı haberlerini duyalım sonrada şu merakımız geçsin artık demii

Günaydın güzel hamişler, hepimiz için hayırlı ve güzel haberlerin alındığı bir gün olsun inşallah.

kızlarr benim karnım kaşınmaya başladı sizde de oluyor mu kaşınma

Canım benim de karnım ara ara kaşınıyor. Kaşındığında sakın tırnaklama, kaşınan yerlere krem, bebe yağı sürerek ovalamaya çalış olur mu? Bu kaşıntıların çaresi bol bol su içmek ve dıştan da bol bol nemlendirmek. Dikkat ediyorum da, ne zaman kaşınsa, pul pul dökülmeye başlamış oluyor derim. Demek ki nemi az gelince kaşınıyor.

Oy canım çok geçmiş olsun. Allah beterinden saklasın. Bazen ne kadar sakınırsak o kadar çok bulur ya bizi. Öyle olmuş. Allah korumuş seni.

Kızlar merhaba
Cinsiyetle alakalı bir sorum olacaktı.
Bunu ben oğlumdada yaşadım ve yaşayanlarda gördūm.bebeği sol tarafta kıpırdağını hissedersen veya ağırlığın soldaysa erkek ama kız ise sağa yetkeşiyormuş.acaba bu herkeste böylemi??
Ben hamileliğimin başindan beri sağ tarafımda ağırlık ağrı felan.geçen gūn doktor erkeğe benziyor dedi tabii o aradaki kordon değilse dedi.tabiiki önce sağlıklî olsun ama gönlūmdeki kız

Günaydın canım valla tezin bende tutmuş benim cinsiyet netleşti erkek ve sol tarafta hissediyorum

aynen canım sana katılıyorum bu hafta bu merak geçecek inş sağlıklı sıhhatlı olduklarını da öğreniriz inş Allah ın izniyle:)

Canım benim çok geçmiş olsun,iki kat dikkat etmeli Allah esirgesin...
selam canım,kemik ağrıları ilk gebelikte erken başladı bende,dr ısrarla magnezyumu al diyordu,tadı bööööö aha şimdi de başladı,kaç gündür içmemek için direndim ama bu sabah içtim,eklemler,kemikler sızlıyor,parmaklarda uyuşma şişme oluyor ilerlerse o yüzden ihmal etmeyelim.

günaydın herkese

Gunaydın bayanlar Bizim cinsiyetimiz dun belli oldu nihayet fıstıgımız kızımız geliyor insaallah

Günaydın herkese

Herkeşşşlere günaydın,herkes güzel hayırlı haberler alır inşallah, elma_sekerim01 senin randevu yakın olunca acaba ben de erkenden gidip beklesem mi dedim dr kontrolüne,geç mi kalmış olurum acaba dedim,randevum 11 temmuzda aradım hastaneyi dr da izinliymiş zaten o tarihe kadar,sana bu hafta ne testi yapılacaktı gülüm? cinsiyet öğrenenler gözünüz aydın,Allah esirgesin cümlemizin evladını,sağlıcakla gelsinler inşallah. AngelDream canım ben göbeği hiç demiyim,ellerim ayaklarım da baya şişmeye başladı,Allah hayır etsin,kaç kiloda tamamlarım Allah bilir,korkuyorum

Merhaba kizlar .
Giremedim bir kac gun .
Oglumla ilgileniyorum Rabbime sukurler olsun oglum iyi toparladi biraz . Doktor bir hafta sonra pansumanlari kaldiririz dedi uzerinde derisi olmus tekrar ama yandigi icin kirmizi. Insallah zamanla daha guzel olacak Rabbimin mucizesi iste bebek daha cabuk toparliyor kendini oglumuda deli gibi seviyorum evlat bambaska bisey.
Yani iyiyiz cok sukur kizlar sordugunuz icin gecmis olsun dileklerinizi ilettiginiz icin cok tessekkur ederim.
Bu arada sayfalari hic okuyamadim umarim herkesin durumu iyidir.Rabbim herkese guc kuvvet saglik sabir versin.
Hersey gonlumuzce olsun.
Bu arada bebegimi daha gormedim h

Gunaydın bayanlar Bizim cinsiyetimiz dun belli oldu nihayet fıstıgımız kızımız geliyor insaallah
cnm hayırlı olsun listede yoksun
İl sayda bilgilere bakarsan ekleyim seni de
ben kızın olacak derdim cinsiyetini erkek bilmesem :)
Hayırlara çıksın diyorum
belki o arkadaşının kızı olur
kesinlikle bn ilk hamilelğimde 27kilo aldım
kendimde 178 boy 107 ile doğuma girdim tosuncuk gibi bir bebek beklerken
kızım 2700gr 47cm doğdu 7 yaşına kadar yaşıtlarından minyon şimdi 11 yaşında gören 15-16mı diyor

Kızlar bişey sorucam bayram tatili için ailemin yanına gitmek istiyorum 7 saatlik yol ama eşimle 4 saatlik yol yapıp bir gün dinlenip ertesi gün 3 saatlik yol yapalım dedik yorucu ve riskli olmasın diye. Gebeyken yolculuk yapan arkadaşlar bilgilendirir misiniz biraz beni? Doktorum sorun olmaz dedi gebelik açısından. Ama emboli kan göllenmesi filan deniyo korkutuyor beni: (

yok canım doktorun izin verdiyse dert etme derim

canım doktorun izin verdiyse riskli bi durum yok demektir.
sadece 2 saatte bir durup 15 dk yürümeyi tavsiye ediyolar
dert etme :)

Ilk hamileligimde ege sahillerini gezmistik arabayla istanbuldan çıkıp 20 ve 24 hafta arasi neredeyse tüm seridi gezdik ☺
En az 2 saatte bir mola ve kisa yürüyüş,ayaklari yukariya kaldirip dinlendirme yapmistim.hic sikinti yasamamistim.hatta şeker yukleme testim vardi ayvalik devlet hastanesinde yaptırmıştım ☺
Yani dr.sakincasi yok dediginde sende kurallara dikkat edersen şahane birsey hamileyken seyahat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…