Kızlar günaydın bugün eşim işe gittikten sonra yatağın en ucuna gelmişim uyurken , aşağı düşerken yüzüm komidine çarptı şişti . Dün bit yüzünden morelim bozuktu. Bugün yüzümdeki şişlikten
Cok gecmis olsun,nazar var üstünde bence.Kızlar günaydın bugün eşim işe gittikten sonra yatağın en ucuna gelmişim uyurken , aşağı düşerken yüzüm komidine çarptı şişti . Dün bit yüzünden morelim bozuktu. Bugün yüzümdeki şişlikten
nazara inanırım olabilir canım her gün ayatel kürsi okuyorum korur inşallah tüm şerlerden. Bugün saçımı komğle elma sirkesinde beklettim sonra annem tekrar baktı ne sirke ne de bit çıktı demekki yeğenimden anlık bulaştı üremeden öldürmüş olduk ama ince tarakla taramaktan saç diplerim yara olduCok gecmis olsun,nazar var üstünde bence.
Buz uyguladiysan sislik iner yarina diye tahmin ediyorum.Allah korusun
hayırlı olsun canım kız istiyorum diyodun dimi allah gönlüne göre vermiş ne güzelGunaydın bayanlarBizim cinsiyetimiz dun belli oldu nihayet fıstıgımız kızımız geliyor insaallah
çok çok geçmiş olsun canım inşallah bulantıların en kısa sürede geçer de bol bol istediğin gibi beslenir yer içersinIstanbula geldigimden beri hastanede yatiyorum.idrar tahlili vericektim veremeyince susuzluktan ölmiym diye hastaneye yatirdilar.sonunda 3 lt. Serumdan sonra idrar tahlili verebildim sonuc felaket ama hastanede kalmayi cok sevdimdogurana kadar kalabilirim.Hayatimda tuzsuz haslanmis patatesi bu kadar buyuk bir istahla yememistimazicik suyla pure gibi eziyolar sagolsunlarbide corba var akillara zarar azicik unu kavurup sulandirmislar birazda tel sehriye tamam ve ben dort gozle yemek saatini bekliyorumo kadar severek yiyorumki anlatamam.gunde 6lt serum yiyip sadece 3 kez idrara ciktim susuzluktan kurumusum ☺☺Toplamda 1 aydir yemedigim yemegi 3gunde yedim.Eger oruclular varsa bu kadar ballandirarak haslanmis patates anlattigim icin beni affedin.Kizim cok nazli cikti.15 haftamiz bitiyor ama bulantilarim bitmek tukenmek bilmiyor
16_18hafta arası yapılan Aft testi yapılacak canım doktorum o tarihler arasında randevu al demişti bende 2 hafta önceden 30 haziran a almıştım tahmini 16+4gibi olcaz ama bayramdan sonra gitseydim doktorun dediği haftayı kaçırcaktım canımCanım benim çok geçmiş olsun,iki kat dikkat etmeli Allah esirgesin...
selam canım,kemik ağrıları ilk gebelikte erken başladı bende,dr ısrarla magnezyumu al diyordu,tadı bööööö aha şimdi de başladı,kaç gündür içmemek için direndim ama bu sabah içtim,eklemler,kemikler sızlıyor,parmaklarda uyuşma şişme oluyor ilerlerse o yüzden ihmal etmeyelim.
Herkeşşşlere günaydın,herkes güzel hayırlı haberler alır inşallah,elma_sekerim01 senin randevu yakın olunca acaba ben de erkenden gidip beklesem mi dedim dr kontrolüne,geç mi kalmış olurum acaba dedim,randevum 11 temmuzda aradım hastaneyi dr da izinliymiş zaten o tarihe kadar,sana bu hafta ne testi yapılacaktı gülüm? cinsiyet öğrenenler gözünüz aydın,Allah esirgesin cümlemizin evladını,sağlıcakla gelsinler inşallah. @AngelDream canım ben göbeği hiç demiyim,ellerim ayaklarım da baya şişmeye başladı,Allah hayır etsin,kaç kiloda tamamlarım Allah bilir,korkuyorum
Canımm yorumun için teşekkür ederim ama doktor o kadar vurguladı ki emin değilim değişir belki ümit bağlama erkek diye inan bende bilmiyorum kız mı erkek mi senin içine ne doğuyor:))cnm hayırlı olsun listede yoksun
İl sayda bilgilere bakarsan ekleyim seni de
ben kızın olacak derdim cinsiyetini erkek bilmesem :)
Hayırlara çıksın diyorum
belki o arkadaşının kızı olur
kesinlikle bn ilk hamilelğimde 27kilo aldım
kendimde 178 boy 107 ile doğuma girdim tosuncuk gibi bir bebek beklerken
kızım 2700gr 47cm doğdu 7 yaşına kadar yaşıtlarından minyon şimdi 11 yaşında gören 15-16mı diyor
Benim ailemde 12 saatlik yolda oturuyorlar. İlk hamileliğimde de gittim bi sıkıntı olmadı şükür..bunda da nasipse bayramda gidicem..bol su içmek ve molalarda yürüyüş yaparsanız sıkıntı olmaz..Kızlar bişey sorucam bayram tatili için ailemin yanına gitmek istiyorum 7 saatlik yol ama eşimle 4 saatlik yol yapıp bir gün dinlenip ertesi gün 3 saatlik yol yapalım dedik yorucu ve riskli olmasın diye. Gebeyken yolculuk yapan arkadaşlar bilgilendirir misiniz biraz beni? Doktorum sorun olmaz dedi gebelik açısından. Ama emboli kan göllenmesi filan deniyo korkutuyor beni: (
ne mutlu canım hep böyle güzel haber alaom inş hep birlikte ::)Kızlar herkese merhaba
Bugün Çapa dan aradılar.Cvs sonuçlarım çıkmış.Herşey normalmiş bebeğimiz sağlıklı.İçim rahatladı artık.
Ay benimde geçtiğini sandığındaki bugün felaket şekilde geri döndü su bile içim almıyor geçsin diye bekliyorum biri patates demiş haşlayıp onu mu yesem mide. Bomboş niye öle oldu anlamadım.Merhaba kizlar umarim herkes iyidir.
Ben ki bayadir kusmayan biri 2 gundur kusmalarim basladi yine
Ama cok sukur yemek yememe engel degil. Birde bebegimi hissetseydim dogru duzgun daha mutlu olacam. Ve merakla haftaya persembe gununu 4 gozle bekliyorum cinsiyetini ogrenecem insallah
Saglikli olsun yeter bana .Rabbim ne verirse ona ragziyim.
Birde zaman cabuk gecsin. Bur an once alalim yavrularimizi kucagimiza . O minik elleri minik gozleri o miss gibi cennet kokusunu ozledim yavrumun
Cok sabirsizim sanki ilk hamileligim gibi cok heycanliyim.
Cinsiyetini ogrenseydim alisverise baslicam bir an oncekizsa A dan Zye bastan dizecem herseyini. Erkekse abinisinin bir suru kiyafeti var onlari giyecek minik erkegim. Ay kizlar cok yazdim. Ama konusmak istiyorum keske birborimize yakin olsakda hep beraber toplanip dedikodu yapsak.
Neyse kizlar gorsrz optum hepinizi. Hasta olanlarimiza Rabbim bir an once şifa versin insallah . Guzel haberler almamiz dilegiyle.
Amin canim. Benimde midem bombos ne yesem diye dusunuyorum. Canimda pizza cekiyor. Evde mayada yok.Ay benimde geçtiğini sandığındaki bugün felaket şekilde geri döndü su bile içim almıyor geçsin diye bekliyorum biri patates demiş haşlayıp onu mu yesem mide. Bomboş niye öle oldu anlamadım.
Keşke yakın olunsa da aynı konudan bahsedilse hele bizim gibi ilk gebeliği olanların çokmsoruları oluyor siz ikinci anneliği olanlara neyse allah başka dert vermesin Napalım
Kızlar bişey sorucam bayram tatili için ailemin yanına gitmek istiyorum 7 saatlik yol ama eşimle 4 saatlik yol yapıp bir gün dinlenip ertesi gün 3 saatlik yol yapalım dedik yorucu ve riskli olmasın diye. Gebeyken yolculuk yapan arkadaşlar bilgilendirir misiniz biraz beni? Doktorum sorun olmaz dedi gebelik açısından. Ama emboli kan göllenmesi filan deniyo korkutuyor beni: (
,Eki Görüntüle 1853152 Eki Görüntüle 1853152 kizim parmagini emiyor
bence seninki kesin erkek :)Canımm yorumun için teşekkür ederim ama doktor o kadar vurguladı ki emin değilim değişir belki ümit bağlama erkek diye inan bende bilmiyorum kız mı erkek mi senin içine ne doğuyor:))
Arkadaşım 2.düşünmüyor çok kilolu ve dünyalar güzeli bir kızı var onunda.
bugünün duyduğum en güzel haberiKızlar herkese merhaba
Bugün Çapa dan aradılar.Cvs sonuçlarım çıkmış.Herşey normalmiş bebeğimiz sağlıklı.İçim rahatladı artık.
dışardan deme imkanın yok muAmin canim. Benimde midem bombos ne yesem diye dusunuyorum. Canimda pizza cekiyor. Evde mayada yok.makarna yaparim artik .
Maşallah canım listeye ekliyorum snei erkek diye o zmanNasilsiniz güzel anneler?
Biz tatilden yeni döndük. Günlerdir bakamadim. Insallah herkes iyidir.
Bizim de kontrolümüz vardi her sey yolunda cok sükür. Kesin erkekmis bebisimiz
Son 3 haftada göbegim baya büyüdü, 2-3 kilo da aldim. 2 gün önce göbek deligimin oldugu yer cok agridi, gerilmeden kaynaklaniyormus. Bir de bas agrilarim hala devam ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?