2016 Aralık Anneleri

Cok gecmis olsun,nazar var üstünde bence.
Buz uyguladiysan sislik iner yarina diye tahmin ediyorum.Allah korusun

Cok gecmis olsun,nazar var üstünde bence.
Buz uyguladiysan sislik iner yarina diye tahmin ediyorum.Allah korusun
nazara inanırım olabilir canım her gün ayatel kürsi okuyorum korur inşallah tüm şerlerden. Bugün saçımı komğle elma sirkesinde beklettim sonra annem tekrar baktı ne sirke ne de bit çıktı demekki yeğenimden anlık bulaştı üremeden öldürmüş olduk ama ince tarakla taramaktan saç diplerim yara oldu

Istanbula geldigimden beri hastanede yatiyorum.idrar tahlili vericektim veremeyince susuzluktan ölmiym diye hastaneye yatirdilar.sonunda 3 lt. Serumdan sonra idrar tahlili verebildim sonuc felaket ama hastanede kalmayi cok sevdimdogurana kadar kalabilirim.Hayatimda tuzsuz haslanmis patatesi bu kadar buyuk bir istahla yememistimazicik suyla pure gibi eziyolar sagolsunlarbide corba var akillara zarar azicik unu kavurup sulandirmislar birazda tel sehriye tamam ve ben dort gozle yemek saatini bekliyorumo kadar severek yiyorumki anlatamam.gunde 6lt serum yiyip sadece 3 kez idrara ciktim susuzluktan kurumusum ☺☺Toplamda 1 aydir yemedigim yemegi 3gunde yedim.Eger oruclular varsa bu kadar ballandirarak haslanmis patates anlattigim icin beni affedin.Kizim cok nazli cikti.15 haftamiz bitiyor ama bulantilarim bitmek tukenmek bilmiyor

çok çok geçmiş olsun canım inşallah bulantıların en kısa sürede geçer de bol bol istediğin gibi beslenir yer içersin

16_18hafta arası yapılan Aft testi yapılacak canım doktorum o tarihler arasında randevu al demişti bende 2 hafta önceden 30 haziran a almıştım tahmini 16+4gibi olcaz ama bayramdan sonra gitseydim doktorun dediği haftayı kaçırcaktım canım

Canımm yorumun için teşekkür ederim ama doktor o kadar vurguladı ki emin değilim değişir belki ümit bağlama erkek diye inan bende bilmiyorum kız mı erkek mi senin içine ne doğuyor:))
Arkadaşım 2.düşünmüyor çok kilolu ve dünyalar güzeli bir kızı var onunda.

Benim ailemde 12 saatlik yolda oturuyorlar. İlk hamileliğimde de gittim bi sıkıntı olmadı şükür..bunda da nasipse bayramda gidicem..bol su içmek ve molalarda yürüyüş yaparsanız sıkıntı olmaz..

Merhaba kizlar umarim herkes iyidir.
Ben ki bayadir kusmayan biri 2 gundur kusmalarim basladi yine
Ama cok sukur yemek yememe engel degil. Birde bebegimi hissetseydim dogru duzgun daha mutlu olacam. Ve merakla haftaya persembe gununu 4 gozle bekliyorum cinsiyetini ogrenecem insallah
Saglikli olsun yeter bana .Rabbim ne verirse ona ragziyim.
Birde zaman cabuk gecsin. Bur an once alalim yavrularimizi kucagimiza . O minik elleri minik gozleri o miss gibi cennet kokusunu ozledim yavrumun
Cok sabirsizim sanki ilk hamileligim gibi cok heycanliyim.
Cinsiyetini ogrenseydim alisverise baslicam bir an once kizsa A dan Zye bastan dizecem herseyini. Erkekse abinisinin bir suru kiyafeti var onlari giyecek minik erkegim. Ay kizlar cok yazdim. Ama konusmak istiyorum keske birborimize yakin olsakda hep beraber toplanip dedikodu yapsak.
Neyse kizlar gorsrz optum hepinizi. Hasta olanlarimiza Rabbim bir an once şifa versin insallah . Guzel haberler almamiz dilegiyle.

Ay benimde geçtiğini sandığındaki bugün felaket şekilde geri döndü su bile içim almıyor geçsin diye bekliyorum biri patates demiş haşlayıp onu mu yesem mide. Bomboş niye öle oldu anlamadım.
Keşke yakın olunsa da aynı konudan bahsedilse hele bizim gibi ilk gebeliği olanların çokmsoruları oluyor siz ikinci anneliği olanlara neyse allah başka dert vermesin Napalım

Amin canim. Benimde midem bombos ne yesem diye dusunuyorum. Canimda pizza cekiyor. Evde mayada yok. makarna yaparim artik .

Nasilsiniz güzel anneler?
Biz tatilden yeni döndük. Günlerdir bakamadim. Insallah herkes iyidir.
Bizim de kontrolümüz vardi her sey yolunda cok sükür. Kesin erkekmis bebisimiz
Son 3 haftada göbegim baya büyüdü, 2-3 kilo da aldim. 2 gün önce göbek deligimin oldugu yer cok agridi, gerilmeden kaynaklaniyormus. Bir de bas agrilarim hala devam ediyor

Herkese selam güzel anne adayları :)

Bugün sabah iş yerinde bayıldım, çok fenaydı, sıcak beni mahvediyor, tansiyonum da düştü sanırım. Allah'a şükür bir yerimi incitmemişim, arkadaşım tutmuş oturtmuş. Allah tekrarını göstermesin. Bu arada göbeğim artık epeyce belli oluyor, görenler hamile olduğumu anlıyor. Kusmalar yüzünden kaybettiğim 3 kiloyu geri alıp başlangıç kiloma döndüm ama göbeğime baksan 5-6 kilo almış gibiyim :)

Ben son üç haftada toplam 3000 km yol yaptım, üstelik iki kez biri 12 biri 14 saat süren yolculuklar oldu aynı gün içinde. 2-3 saatte bir mola verdik mutlaka biraz gezindim, arabanın arkasına yastık koydum, çok yorulunca biraz yattım, çok şükür sapasağlam döndüm eve.

,
Bin Maşallah bu haftalarda emme duygusu başlıyor diye okumuştum

bence seninki kesin erkek :)

Kızlar herkese merhaba
Bugün Çapa dan aradılar.Cvs sonuçlarım çıkmış.Herşey normalmiş bebeğimiz sağlıklı.İçim rahatladı artık.
bugünün duyduğum en güzel haberi
darısı bana inşallah

Amin canim. Benimde midem bombos ne yesem diye dusunuyorum. Canimda pizza cekiyor. Evde mayada yok. makarna yaparim artik .
dışardan deme imkanın yok mu
bu arada bir kaç gündür bnmde midem bulanıyor

Maşallah canım listeye ekliyorum snei erkek diye o zman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…